چرا اینجا اینقدر سوت و کوره ؟؟؟ :-ang:ey babaaa::-ang:ey babaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا اینجا اینقدر سوت و کوره ؟؟؟ :-ang:ey babaaa::-ang:ey babaaa:
آقا اینجا که مگس پر نمیزنه :|
صبح
سومین روز
سومین هفته ی
سومین ماه
سومین فصل
سومین سال
دهه ی نودتون به خیر
ممد حسین اینکه همش سه شد . نصفه شبی حوصلم سر رفته . درسم بخونم خوابم میگیره لیورپولو نمیتونم ببینم. اصن یه وضعینقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد پاشووووو لیورپول گل خورد. :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم از لیورپول . تیم با تاکتیک خاصی جلو نمیره . خریدای تیم یکی از اون یکی بدتر بودن . راجرز پارسال فقط به خاطر سوارز دوم شد . بهتره یا لیورپول بازیکنی مث سوارز داشته باشه یا مربی ای مثل راجرز نداشته باشه که به بازیکن وابستس . اتلتیکو هیچی نبود الان داره واسه خودش اقایی میکنه . مگه لیور از اتلتیکو کمتره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بحث فوتبالی ممنوع !
:chi migi:
اینجا اصلا بحثی نداره که بخوای تفکیک کنی ممد حسین . باشه بحث فوتبالی هم نمیکنیم . این گنبدم یه برف نیومد بریم سر بخوریم تو خیابونا . بقیه جا ها هم زیاد نیومده البته. کلا من اخبارم نمیبینم . شایدم بقیه جا ها اومده باشه . نصفه شبی خوابم میاد دارم چرت و پرت مینویسم. فعلا
پخشه ( پشه ) تو انجمن پر نمیزنه بعد محمد میگه بحث فوتبالی ممنوع! :nishkhand::luuugh::khandeeeee bahal:دمت گرم خیلی باحالی :))
آغا تو اصن یه بحث نشون من بده؟ دوشواری نداره که! :evaa:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]