پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
مقصر باخت نه آنچلوتیه نه بازیکنا.....هیچ کدوم مقصر نیستن و فقط یه نفر مقصره......اونم پرزه....پرزی که بهترین مهاجممونو دو دستی داد به ناپولی برین آمارشو تو ناپولی ببینین.....بهترین پاسورمونو فروخت........دیگه از تیم مگه انتظاری میمونه....پرز الان خودش فهمیده چه گندی زده........وای بر تو پرز که دل این همه طرفدارو شکستی:aaaa:
پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
من زیاد زیاد ناراحت نیستم از این باخت.من میگم سالی که نکوست از بهارش پیداست.بچه ها 3 هفته بعد با بارسا بازی داریم تو زمینشون.تیم خیلی داغونه .خدا کنه درست شه.دوست ندارم پیش بارسایی ها تحقیر شیم.کارلتووووو تو روحت !!!!!!!!!!!!!!tars::tars::tars::
میخواستم نظرتونو درباره ی 2 تا چیز بپرسم
1 نظرتون چیه نیم فصل پیرلو یا 1 بازی ساز خیلی خوبو بخریم؟
چون من شنیدم یووه میخواد پیرلو رو بفروشه از 1 طرف هم پیرلو با انجلوتی خیلی صمیمیه
2 شاید به این تاپیک مربوط نشه ولی ضد حمله های تیم جدید مورینیو (چلسی) رو دیدید؟
نقل قول:
میخواستم نظرتونو درباره ی 2 تا چیز بپرسم
1 نظرتون چیه نیم فصل پیرلو یا 1 بازی ساز خیلی خوبو بخریم؟
چون من شنیدم یووه میخواد پیرلو رو بفروشه از 1 طرف هم پیرلو با انجلوتی خیلی صمیمیه
2 شاید به این تاپیک مربوط نشه ولی ضد حمله های تیم جدید مورینیو (چلسی) رو دیدید؟
1.پیرلو در خوب بودنش شکی نیست ولی ما ژابی آلونسو رو داریم و امیدوارم بزودی برگرده. تیم ما بیشتر به یک بازی ساز هجومی و یک مهاجم خوب داره
2.مورینیو؟ من یکی دوبار ضدحملاتشو دیدم و باید بگم ضدحملات تیم های مورینیو فوق العادست. همه بازی بایرن و چلسی رو دیدن که چطور گل اول چلسی توسط تورس زده شد.( چه همکاری چه پاس کاری)
من در تاپیک میزگرد خودمونی قبل بارها راجب ضدحملات تیم های مورینیو مطلب نوشتم و تصاویر گذاشتم.... واقعا تفکراتش فوق العادست هر چند کمی مشکل هم داشت ولی بیشتر وقت ها موفق بود و این خوبه نه اینکه مربی تفکرات غلطش بیشتر از خوبش باشه
مربی باید با برنامه باشه وگرنه منم می تونم برم مربی رئال بشم
نقل قول:
1.پیرلو در خوب بودنش شکی نیست ولی ما ژابی آلونسو رو داریم و امیدوارم بزودی برگرده. تیم ما بیشتر به یک بازی ساز هجومی و یک مهاجم خوب داره
خب پیرلو هم بازی ساز خوبیه. آخه به جز پیرلو کی شرایطشو داره بیاد رئال؟ (بازی ساز خوب در حد اوزیل)
گفتی مهاجم خوب. به نظر اگه به موراتا فرصت داده بشه میتونه خودشو نشون بده. نشونش پاس گلی که پارسال تو ال کلاسیکو داد. منظورم اینکه میشه تو بازی های بزرگ روش حساب کرد. البته که به پای هیگی نمیرسه ولی خب بد هم نیست
نقل قول:
2.مورینیو؟ من یکی دوبار ضدحملاتشو دیدم و باید بگم ضدحملات تیم های مورینیو فوق العادست. همه بازی بایرن و چلسی رو دیدن که چطور گل اول چلسی توسط تورس زده شد.( چه همکاری چه پاس کاری)
من در تاپیک میزگرد خودمونی قبل بارها راجب ضدحملات تیم های مورینیو مطلب نوشتم و تصاویر گذاشتم.... واقعا تفکراتش فوق العادست هر چند کمی مشکل هم داشت ولی بیشتر وقت ها موفق بود و این خوبه نه اینکه مربی تفکرات غلطش بیشتر از خوبش باشه
لامصب این بشر فوق العادست
واسه کسایی که مورینیو رو خوب نمیشناسن یا ازش بدشون میادد همینقد واسشون بگم که ایبرا تو کتاب جدیدش گفته مورینیو با دانش ترین مربی عمرم بوده است. حتی بیشتر از پپ. او سایز کفش دروازه بان سوم تیم حریف را هم میدانست
باز هم آنجلوتی هوادارا رو به صبر دعوت کرده :|
علیرضا داداش برو سرمربی شو از این کارلتو آبی گرم نمیشه. مورینیو هم بکن دسیارت :nishkhand:
نقل قول:
خب پیرلو هم بازی ساز خوبیه. آخه به جز پیرلو کی شرایطشو داره بیاد رئال؟ (بازی ساز خوب در حد اوزیل)
گفتی مهاجم خوب. به نظر اگه به موراتا فرصت داده بشه میتونه خودشو نشون بده. نشونش پاس گلی که پارسال تو ال کلاسیکو داد. منظورم اینکه میشه تو بازی های بزرگ روش حساب کرد. البته که به پای هیگی نمیرسه ولی خب بد هم نیست
لامصب این بشر فوق العادست
واسه کسایی که مورینیو رو خوب نمیشناسن یا ازش بدشون میادد همینقد واسشون بگم که ایبرا تو کتاب جدیدش گفته مورینیو با دانش ترین مربی عمرم بوده است. حتی بیشتر از پپ. او سایز کفش دروازه بان سوم تیم حریف را هم میدانست
باز هم آنجلوتی هوادارا رو به صبر دعوت کرده :|
علیرضا داداش برو سرمربی شو از این کارلتو آبی گرم نمیشه. مورینیو هم بکن دسیارت :nishkhand:
مورینیو تنها عیبش اینه که نمی تونه آروم بشینه یعنی انرژیش زیاده باید حاشیه سازی کنه. (بعضی ها حال می کنن)
مورینیو یه روانشناس بود و همین باعث میشد بفهمه بازیکن چی می خواد و در نیرو دادن به بازیکنا خیلی استاد بود ( قبل از مورینیو کریم چی بود چی شد اوزیل دیماریا چه پیشرفتی کردند!)
بخدا اگر مورینیو بودش با این بازیکن ها جدید الان ترکونده بودیم.حیف به خدا حیف.....
من یا تو مربی بودیم وضعیت تیم اینجوری افتضاح نبود.... من طرفداره پرسپولیسم اما جمعا شاید 2-4 تا بازیشو در یک فصل نگاه کنم ( که 2 تاش دربیه) اما چرا؟ چون لیگ ایران حال نمی کنم چون زیبا بازی نمی کنن و همیشه اروپایی مخصوصا رئال بارسا یونایتد رو می بینم.
من ضد بارسلون هستم اما همیشه بازی هاشو نگاه می کنم چون زیبا بازی می کنن و به عنوان طرفداره فوتبال لذت میبرم.... منظور کلیم این بود که تیم آنجلوتی در دربی از یه تیم ایرانی هم بدتر بود...
خدا کنه بره یا تیم درست بشه...
نقل قول:
مورینیو تنها عیبش اینه که نمی تونه آروم بشینه یعنی انرژیش زیاده باید حاشیه سازی کنه. (بعضی ها حال می کنن)
فقط 1 بدی داره که مث ونگر یا سرالکس تو 1 تیم نمیمونه
واسه هر تیمی قهرمانی میاره ازش میره
البته این کار هم کار بدی نیستا
تو ذهن هوادارا میمونه
مثلا هوادارای اینتر مورینیو رو فراموش میکنن؟
نقل قول:
منظور کلیم این بود که تیم آنجلوتی در دربی از یه تیم ایرانی هم بدتر بود...
خدا کنه بره یا تیم درست بشه...
آخه بدبختی میدونی چیه؟
اینکه رزمه خیلی عالی ای داره
هرجا رفته قهرمانی اورده
حالا بجز فرانیه. انگلیس و ایتالیا لیگ های ضعیفی نیستن
میدونم که 1 امتیاز چقد تو لالیگا تاثیر گذاره ولی خب من از الان لیگ رو از دست رفته میدونم
حتی حاضرم فقط 1 جام بگیریم اونم اروپا باشه
حاضرم 1 جام بگیریم ولی حداقل تیم قشنگ بازی کنه بابا
بازی بعدیمون با کپنهاگن هست و هرچند بازی در برنابئوست اما واقعا برای این رئال بازی سختیه ( ماشالا تیم عالیه).
به امیدخدا 2-3 تایی می خوریم....:haaa:.
خدا به داد الکلاسیکو و بازی با یوونتوسمون برسه معلوم نیست قراره چند تایی شیم و همه تحقیر هاش برای ماست.
با این وضع تیم من نظر خاصی ندارم (خدا بخیر کنه):aaaa:
اصلا از وقتی اوزیل رفت از رئال دیگه حوصله نیگاه کردن بازی های رئال رو ندارم چون قراره اعصابم خورد شه نیگاه نمی کنم.........البته علی رضا بارسا اوضاش از ما بهتر نیست ها اونم اوضاش چول شده این فصل......
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Realmadrid 4-0 Copenhagen
رئال مادريد 4-0 كپنهاگ / " ايكر ، ايكر ، ايكر ..."رئال مادريد آنجلوتي توانست كه به ركوردي بي نظير در دو بازي اولش در چمپيونزليگ برسد : دو بازي ، 9 گل زده و فقط يك گل خورده .
بسياري بر اين باور بودند كه كارلتو از بازي با كپنهاگ بايد تكليفش را مشخص كند . بايد نشان دهد كه به دنبال سيستم حفظ توپ است يا سيستم ضد حمله كه مربي ايتاليايي هم با استفاده از سه هافبك دفاعي نشان داد كه گزينه دوم را انتخاب كرده است و همچون سبك رئال در زمان پلگريني و آنجلوتي ، مي خواهد با ضد حملات به گل برسد .
در مقابل تيم دانماركي به خصوص در 70 دقيقه اول ، خبري از پاسكاري هاي بيهوده نبود . رئال مادريد مي خواست به سريعترين شكل ممكن به دروازه حريف برسد كه از اين حيث موفق هم بود و چئدين بار با حركات سرعتي ، خط دفاع كپنهاگ را به هم ريخت .
كريستيانو ، ابر ستاره رئال مادريد در اين بازي نيز دو گل اول رئال را با دو ضربه سر زد تا در دو بازي اولش در چمپيونزليگ نشان دهد كه به دنبال تثبيت عنوان خود به عنوان آقاي گل چمپيونزليگ است . در حقيقت او جور مهاجمان تيم را هم كشيد و كار گلزني را انجام داد .
بازي در حالي آغاز شد كه كريم بنزما ،يك موقعيت دروازه خالي را به شكلي عجيب از دست داد . بازيكني كه خيلي ها پيش بيني مي كردند در اين بازي نيمكت نشين شود اما سوگلي پرز بودن ، اين مزايا را هم دارد . رئال در ادامه بازي به لطف حضور واران منسجم در خط دفاع ، عملكرد تعصبي په په و حضور پر شمار هافبك دفاعي ها ، بازي را تحت كنترل داشت و به مهاجمان تيم دانماركي اجازه نفس كشيدن نمي داد . در نهايت روي ارسال مارسلو بود كه كريستيانو به زيبايي دروازه وايلند را گشود تا رئال پيروز به رختكن برود .
در نيمه دوم رئال همين سبك را حفظ كرد و چندين بار روي حركات سرعتي سعي كرد كه به دروازه كپنهاگ برسد كه بالاخره روي حركت تركيبي دي ماريا و بنزما ، اين كريستيانو بود كه با ضربه سري ديگر بالاتر از ملبرگ باتجربه ، گل سوم را به ثمر رساند .
كپنهاگ پس از اين گل عملا در هم پاشيده بود و ديگر خبري از نظم تدافعي نبود . بالاخره اين دي ماريا بود كه روي يك فرار عالي با شوتي تماشايي ، دروازه حريف را گشود .
در دقايق پاياني با توجه به بيرون رفتن خديرا و مودريچ ، بالطبع كنترل بازي از دست رئال تا حدودي در رفت و كپنهاگ هم موقعيت پيدا كرد . اما بالاخره روي يك اشتباه دفاعي ، ال فيدئو دبل كرد تا رئال در چمپيونزليگ درخشش بي نظيرش را ادامه داده باشد .
اما شاهكار بازي در دقايق پاياني رخ داد . زماني كه ايكر كاسياس در عرض 30 ثانيه سه فوق واكنش داشت . صحنه اول درست مشابه دربي شنبه شب بود و در موقعيتي تك به تك ، كاپيتان رئال كاري را كرد كه ديگو لوپز در انجامش عاجز مانده بود و يك سوپر واكنش داشت . سپس روي دو كرنر ، در توپگيري هت تريك كرد و حسابي هنرنمايي كرد تا برنابئو فرياد " ايكر ، ايكر "سر بدهد و دروازه بان ذخيره رئال در اين بازي نيز كلين شيت كردن را ياد بگيرد .
به هر صورت اين بازي موضع رئال مادريد آنجلوتي را مشخص كرد . رئال مي تواند از اين پس سبك حفظ توپ را ادامه دهد . از سويي در اين بازي "روحيه ايكري " نيز كملا در تيم مشخص بود .به نظر مي رسد كه حضور كاپيتان ، تمركز تيمي را كاملا دو چندان مي كند چرا كه هم دي ماريا و هم كريستيانو در دربي قبلي حضور داشتند اما حضور ايكر بود كه طراوت تيم و هواداران را دو چندان كرده بود . بنزما نيز هر چند كه گل نزد اما با توجه به جنگندگي اش توسط برنابئو تشويق شد . مسلما برنابئو يك مهاجم جنگنده را دوست دارد نه يك گربه بي حال و از خود راضي . بازگشت واران را هم مي توان از ديگر نكات مثبت اين بازي قلمداد كرد . از سويي مارسلو و كارواخال هم نشان داد كه يك سر و گردن از كوئنت رائو و آربلوا بالاتر هستند .
سيدورف :" بايد در مورد آنجلوتي صبر داشت "
كلارنس سيدورف ، بازيكن اسبق رئال هم از آنجلوتي حمايت كرد و گفت :"او مي داند كه چه مي كند . بايد زمان دارد . يك برنده است كه بايد در موردش صبور بود . بازيهاي خوبي خواهد داشت و بايد به او اعتماد داشت . هميشه تيمهايش خوب بازي كرده اند و در نهايت موفق هم شده اند . باشگاه ه كار او دل بسته به سطح اول اروپا برسد و قهرمان ليگ شود و بايد زمان داد . "
وي افزود :" هشت سال با هم در ميلان بوديم و مي شود تضمين كرد كه مي داند چه كار مي كند . جسور است و فوتبال را دوست دارد . هميشه يك برنده بوده است و فلسفه اش با آرامش بوده است . "
تيتر روزنامه هاي آس و ماركا
ماركا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گام به جلو
رئال مادردي متحد شد و آنجلوتي و تيم به كارشان اطمينان دارند
ايكر پس از 9 ماه در برنابئو فيكس شد
راموس :" باري هر سه جام مي جنگيم "
بيل ، دوباره غايب
آس
كريستيانو در مقابل بحران
آنجلوتي اولين حضورش در برنابئو در چمپيونزليگ را خوهد داشت
آنجلوتي :" اگر بنزما بازي كند ، بازي خوبي خواهد داشت "
سرجيو راموس :" با پيراهن نمي تواند برنده شد ،بايد بيشتر تلاش كرد "