سوال من این هست که من چند فصله دارم بازی میکنم و فعلا هی پیام یا ایمیلی در مورد این که چه بازیکنی بهترین بازیکن جهان شده نیومده
دلیلش چیه
از کجا باید ببینم
نمایش نسخه قابل چاپ
سوال من این هست که من چند فصله دارم بازی میکنم و فعلا هی پیام یا ایمیلی در مورد این که چه بازیکنی بهترین بازیکن جهان شده نیومده
دلیلش چیه
از کجا باید ببینم
ایمیل نمیاد داداش تو خبرهای صفحه اول کریر میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin.abedi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و توی قسمت منیجر کریر مود چطوری میشه تیم رو عوض کرد و سرمربی تیم دیگه ای شد
تیم ملی رو نمیگم ها باشگاه
توی قسمت مای جوپ تیمهایی که مربی میخوان رو زده و انتزارات کی از تو می خوان رو هم نوشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amin.abedi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام ، جميــــــــــــعا ! :chakerim:
گفتیم آخرای fifa 13 شده و باید یه گزارش عملکرد بدیم . یه بار تو صفحه ی 10 گزارش دادم
بچه های گلم ، بنده ، عباس ، از این تیم شروع کردم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دسته دو انگلیس بودم ، الآن لیگ برترم و یه بار همون فصل اول بهترین مربی سال شدم و یه بار هم فصل 2017-2018
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول از همه ، واسه فول جذابیت شدنه کریر ، ترکیب هارو به 2007 پرگردوندم ، یعنی مثلا ronaldinho > fcBAR ، zidan > realMAD !
... اینم از ترکیب فعلی :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم بهترینای امسال ، کاندیدای بهترینه سال (البت متوجه نشدم کی اول شد !!)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته این میون علیرضا حقیقی با اورال 90 و ذکریا لابیاد با 84 ، نی مار با 86 بودن که دوتاشون الآن بارسا رفتن و نی مار رفته چلسی !!
اینم کریر ملی که تازه یه فصله زحمتش گردنه مایه ! (قبلش مصر بودم ولی خیلی دگ ضعیف و پیر بود)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میانگین بودجه سالانه الآن حدود 75 میلیون اوشروغه !
بعله آقا ، قربوسه همه :kissss:love::
باشه تا fifa 14 .
والسلام ، نامه تمام :chakerim:(ببخشید سایز عکسا کوچیکه ، هرکدم مهم بود بگین بزرگش کنم)
ایول داداش فقط یه سوال چطوری حقیقی و بوژان رو 90 کردی فقط بهش بازی دادی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط seiiedabbas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته منم برا میلان امسال حقیقیو خریدمش بازیکن خوبیه
نه ، تعویض به موقع به stamina اش کمک میکنه ، توجه به استعداداش و مخصوصا شماره اش ، چون رو نوع بازیش اثر داره ، مثلا استعداد دجاگه رو بازی سازیه و شماره 10 بود و من یه مدت این کارو کردم ، خیلی اثر داشت ، گل زدن ، حقوقش ! میزان شرکتش تو بازی و مخصوصا تعداد بالا بودنه پاس و سانت درستش .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan1990 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بودنش تو تیم ملی ، یا مثلا یه کاره ابتکاری که من کردم این بود که مثلا واسه یه فصل دجاگه رو فرستادم بایرن مونیخ ، اونجا کسب تجربه کرد و ازین حرفا !
یا مثلا بوژان درخواست داد که کاپیتان باشه ، منم قبول کردم ، هم اوضاع تیم بهتر شد هم خودش ! یعنی باید به درخواستاشون جواب مثبت بدی .
... بعله ، اینجوریا دیگه think::
و اینکه واسش یه جایگزین خوب داشته باشی ، این باعثه ایجاد رقابت میشه ، مثلا من واسه masoud اولاش vidal حریف بود و خبرش تو صفحه اول اومد که کدوم به ترکیب اصلی راه پیدا میکنن ! سرعته پیشرفتشون رو اگه خوب باهاشون بازی کنی ، بالا میبره :eynak: همینا دیگه تقریبا !!!
اینم ترکیب من بعد 1 فصل
...........................................دخی ............................................
....................بدشتوبر................ ........................آچربی...............
آباته(لوک شو)............................................. ...................دیداک( دیشیلیو)
...........................................کاس یرو.......................................
..............................گوتزه(آندر آ پولی).......................................
.................................................. ..........بواتنگ.........................
.......................................الشار وی..........................................
..............................نیمار( روبینیو)................................... ..........
.................................................. ....بالوتلی( بوژان)....................
ذخیره ها:حقیقی.لوک شو.دیشیلیو.پولی.روبینیو.بوژ ان.گانز
امسال نوچرینو.کنستانت.مونتولیوو. ملیا.داوید ویا.آبیاتی.بونرا.مکسس.پاتزی نی.بکهام رفتن تا این جدیدا رو خریدم
داداش Z.Labyad بچه باحالیه ها ، بهت پیشنهاد میدم . یا K.Zouma ، Masi ، Pogba، اوه اوه Khedira . اینم لیست پیشنهاده من ، هم جوون هم کارآمد :flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan1990 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول داداش الان برا من کاسمیرو 12ه گوتزه 11ه نیمار15نقل قول:
نوشته اصلی توسط seiiedabbas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان 4 و 6 و 8 خالین به نظرت چیو به کی بدم
نیمار 8 گوتزه 6 کاسمیرو 4 خوبه
یا نیمار 10 بواتنگ 8 گوتزه6 کاسمیرو 4
مثلا بواتنگ قاطی نمیکنه؟