پرسپولیسی بی ادب تو تاپیک و بخش ما چیکار میکردی 4 تا برد شانسی بودن ازنظر شما لنگی 8 ثانیه ای ها ما گل میزنیم بازی رو حفظ میکنیم و بعد تو ضد حمله بازم گل میزنیم طبق برنامه اینجوری میبریم حتی اگه شانسی ببریم ازباختن از شاهین و شهرداری تبریز که بهتره
نمایش نسخه قابل چاپ
پرسپولیسی بی ادب تو تاپیک و بخش ما چیکار میکردی 4 تا برد شانسی بودن ازنظر شما لنگی 8 ثانیه ای ها ما گل میزنیم بازی رو حفظ میکنیم و بعد تو ضد حمله بازم گل میزنیم طبق برنامه اینجوری میبریم حتی اگه شانسی ببریم ازباختن از شاهین و شهرداری تبریز که بهتره
:chakerim::chakerim::chakerim::chakerim::chakerim: از همه استقلالی های محترم عذر خواهی می کنم. در حقیقت این من نبودم که بی ادبی کردم کس دیگری بود که ازاطلاعات شخصی من سوء استفاده کرد.امیدوارم شما آبی دلان مرا ببخشید و تیمتان هر روز بهتر از دیروز شود. ممنونم
یعنی میخوای بگی یکی هکت کرده یا اینکه شما یه لحظه از پشت کامپیوتر بلند شدی و یه نفر دیگه اومده این مطالبو نوشته؟! ولی نکته جالب اینه که اندازه و فونت نوشتاری هر دو به یک شکله!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط dmb [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز شما وقتی وارد سایت میشید اولین چیزی که اون بالا میبینید قوانین مربوط به سایته هنوز هم دیر نشده برید مطالعه کنید تا از این به بعد تو هیچ انجمنی بی نظمی ایجاد نکنید...
براي راي دادن به تيم ايراني كه دوست داريد به اين تاپيك سربزنيد:iran:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
براي راي دادن به تيم خارجي كه دوست داريد به اين تاپيك سربزنيد:iran:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرهاد مجيدي در آستانه شکستن رکورد علي دايي
علي دايي با 34 سال در سال 82 مسن ترين آقاي گل برتر بوده است و فرهاد مجيدي، حالا مي تواند رکورد او را بشکند.
فرهاد مجیدی 35 ساله با زدن 5 گل صاحب عنوان آقای گل در لیگ برتر است. در ادوار گذشته مردان زیادی در سن بالای 30 سالگی، آقای گل مسابقات لیگ کشور شده اند. این نفرات عبارتند از:
1- محمد احمد زاده (ملوان انزلی) 17 گل در 23 بازی/ 30 ساله / سال 69
2- فرشاد پیوس (پرسپولیس) 11 گل در 22 بازی / 30 ساله / سال 70
3- عباس سیمکانی (ذوب آهن) 17 گل در 26 بازی/ 32 ساله / سال 72
4- فرشاد پیوس (پرسپولیس) 20 گل در 23 بازی / 33 ساله / سال 73
5- اصغر مدیر روستا (بهمن) 17 گل در 28 بازی / 30 ساله / سال 79
6- رضا صاحبی (ذوب آهن) 14 گل در 22 بازی / 30 ساله / سال 79
7- علی دایی (پرسپولیس) 16 گل در 26 بازی/ 34 ساله / سال 82
جالب است بدانید که در دهه 60 و در جریان مسابقات فوتبال باشگاه های تهران هم چند بار این اتفاق رخ داد.
- در سال 1361 علی پروین 36 ساله، در سال 1363 علی پروین 38 ساله و در سال 70 فرشاد پیوس 30 ساله در مسابقات باشگاه های تهران آقای گل شدند.
علی دایی با 34 سال در سال 82 مسن ترین آقای گل برتر بوده است و فرهاد مجیدی، حالا می تواند رکورد او را بشکند.
میریم برای بردن تراختور ایکاش اندو رو داشتیم ولی خوب عیبی نداره تا دلت بخواد استقلال هافبک داره ولی معلوم نیست این قلعه نوعی چه فکر هایی تو سرشه اگه امسالم با تراختور قهرمان بشه دیگه یه کاسه ای زیر .....
آندو نیست و احتمالا کیانوش رحمتی هم غایبه و با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید تو پست هافبک دفاعی احتمالا به مشکل بر میخوریم ولی با این وجود با یه حساب سر انگشتی دیگه میشه به این نتیجه رسید تراکتور هم همچین آش دهن سوزی نیست که استقلال با غیبت یکی دو نفر جلوش به مشکل بر بخوره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ضمن تراکتور به خاطر هواداراش گنده شده نه به خاطر خود تیمش!
دیدی من نگفتمcrying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انت تسلیت:gerye::gerye::gerye::gerye::gerye::gery e::gerye::gerye::gerye: من این قلعه نوعیه میکشم:chi migi::chi migi:
سلام................... 3 گل روی 3 ضربه آزاد ........... ص:gerye::gijjj::gijjj::gijjj:
چرا درست یارگیری نمیکنید .............. تراکتور هیچی نبودددددددددددددددددددددد دددددددددددد
کاش آندو و پژمان بودند ........... ولی اشکالی نداره یه شوک نیاز داشتیم واسه دربی :shogh: