اینجا کسی چندتا سایت که درصد برد تیم ها رو مشخص میکنه میدونه(برد و باخت و under و over)heee::
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا کسی چندتا سایت که درصد برد تیم ها رو مشخص میکنه میدونه(برد و باخت و under و over)heee::
یه توئیت از حال الانم بدم :ehem:
دیشب که بارسا باخت ، یعی به عمق فاجعه پی بردم ، دوستام سال ب سال ازم خبر نمیگرفتن آ ، نمیگفتن باران مردی زنده ای ، دیشب همشون اس میدادن اشکال نداره حالا گریه نکن ، غم آخرت باشه :gerye:شدیدا اعصابم خاکشیری بود :nishkhand: اونم نه به خاطر باخت به خاطر شرطایی که با پرویی تمام بستم dallliii دقیقا 25 تومن تو پاچم رفت :nishkhand: اونم تو این بحران اقتصادی پول تو جیبی ما :gerye: خدایا نذگر از این مورینیو ، بزن تو کمر این رونالدو که دختر مردمو به گریه انداخته :gerye::nishkhand: فقط میتونم بگم همه رئالیا و کسایی که باهاشون شرط بستم شتbinam:nishkhand:
پ.ن 1: دارم آماده میشم برم 25 تومن بدم شارژ و بیارم بدم به دو تا ملعون eterza::-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue-StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم 50 با دوستم بستم البته رو رئال بد مرتب بام چت میکرد دید بارسا روزش نیست گفت یادم امد بابام گفته شرط حرام
ki::ki::ki::
من که نمی خواستم ازش بگیرم اما زیر شرط بندی زد اینم از این البته به شما توصیه نمیکنم حتما حق ادعا کن و با این شرایط اقتصادی بد که خودتون گفتین بدون دوستات چه قدر نیاز دارن
:hehee::hehee:
ki::
دوستان تا دقایق دیگه قرعه کشی مرحله گروهی چمپیونز لیگ و بعد از اون مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال اروپا برگذار میشه
این لینک پخش انلاینشه از دست ندید ساعت 19:45
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این شبکه ها این مراسم رو پوشش خواهند داد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی امروز اشکم در اومد
داشتم تو اینترنت یک داستان چینی میخوندم
یک داستان کاملا واقعی و باور نکردنی که در چین اتفاق افتاد!!!
なだや羅やわマヤなた 名棚や探したい以下対する 目指し回友人目指し差が愛する なたさるかなだ羅山な滝さやかあな � �やマヌらは坂花やまあ傘話間に魚 � ��らはがやわまぁら花や なたまやかあさらやわはさたなはや たきたなよ�� �いさは早見たかあやバカにかわ鼻 � ��なわ谷中あだ名はさな たかなあかさやなやまなたあかさな 帆な肉違い���耶
واقعا ناراحت کننده بود،خیلی!!!
اعصابم به هم ریخت!!!!!!!!!!!
مخصوصا اونجاش که میگه : わ谷中あだ名はさ crying::-crying::-crying::-crying::-crying::-
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
اشجال نداره ، من سر بازی بارسا-چلسی سی تومن به رفیقم باختم! مثل مرد درجا بهش دادم پولو! فدای یه تار موت! میدونی رو تیمایی که دوس داری شرط نبند به تجربه بهم ثابت شده اومد نداره:soal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue-StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه به اندازه ی اون قسمت lagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط king123 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیشه بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط خیلی غمگین بود
میترسم بگم همه گریه کنیم
یک عده غش کنن
نمیگمlagh::
اینم یک فوشه رکیک توش بود که خیلی رکیک بود و من تو داستان نگفتم
این فوشه رو وقتی میده که زنه از پرت گاه اویزون شده
این فوشه : 谷中あcrying::-
نزارین بقیشو بگمlagh::
عبدالله بی شخصیت این چه عبارتیه اینجا نوشتی هان!؟!؟! آخه بگم چیه که بن دائم میشی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی یه تیکه داره که توش سرنوشت زنه رو از زبون مرده میگه ، من عاشق اون تیکشم ... این:
いさは早見たかあやバカにかわ
اوه اوه داری شیوایی کلامو؟lagh:::hehehe:
خب بابا تو داستان رو بگو فوش رو سانسورش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیشه؟
باید بذاری اگه نذاری به پلیس 202 میگم به جرم همکاری با چینی ها دستگیرت کنن:nishkhand: