بله اقا سینا نگران نباش نوبت اونم..... میرسه .یواش یواشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هم بهتره از هوای کنکور بیای بیرون یکم هوات تازه شه
نمایش نسخه قابل چاپ
بله اقا سینا نگران نباش نوبت اونم..... میرسه .یواش یواشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما هم بهتره از هوای کنکور بیای بیرون یکم هوات تازه شه
والله تا من حرفي ميزنم حسودان ميگن اسپمر اومد:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب تو وسط عربا چيكار ميكردي؟ :nishkhand:
واسه من كه دعا كردي؟ki:: من كه كم كم دارم تاثير برعكس رو رو خوذم حس ميكنم دعا كردنت هم مثل طرفداري از تيماته همش برعكس ميشهki::
اون که بله اسپمر :hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا من که برات دعا کردم اما از خودته که دعا هام بر آورده نمیشهki::
حالا بچه ها جمیعا برین این کلیپ رو نگاه کنین
این کلیپ رو خودم میکس کردم از گل هایی است که توی بازی فیفا 10 زدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا فیفا 13 هم داره میاد گیر دادی به نسخه 10؟
خو هنوز رو اینا میکس نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من فقط تا الان رو فیفا 10 میکس کردم
مشکلی هست ؟
ای وای باز اسپمر اعظم اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چندبار شعار حیا کن رها کنو اخه سربدیم
خواجه عبدالله 202.......توام مارو کشتی با این شرح سفرت
حالا یه بار رفته مشهد ببین چکار میکنه ها
تازه200 کیلومترم با شهرشون فاصله داره
من خودم میخواید شرح سفر ابن احمدو بدم بهتونki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلی سفر کردم من.
به اصفهان رفتمki::
به آبادان رفتم.
رسول بلده با این رفتم دختر بازیki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا سفرنامم من عبدالله بیا جلوki::
عجب تیکه ای اومدی من که 2000کیلومتر فاصله داریم 8 مرتبه رفتمه هیچی نمی گم اونوقت این آقا عبدالله کلومون کرده با این سفرش به مشهد حالا اگر واشنگتن می رفت یه چیزی حقه صحبت کردن داشت ولی زورم واسه این می گیره آخه عبدالله فاصلش اندازه ای که انگار که می ره مغازه سره کوچشون بچه ها منم هر وقت رفتم مغازه سره کوچمون عکس می گیرم
چقد شماها باز بی ظرفیتین به خدا
وقتی کسی اینجا بحث نمیکنه که همه میگن چرا اینجا خلوته اما حالا که اومدم یه بحثی رو را میندازم منو مسخره میکنین ؟
کلا ایرانی جماعت همینه دیگه چیکارش میشه کرد
تا وقتی هیچ کس حرفی نمیزنه میگن چرا لال هستین اما تا یکی میاد حرف میزنه میگن تو حرف نزن
باشه بابا منم لال میشم .
:gahhr::gahhr::gahhr::gahhr:
برو بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داشتن شوخي ميكردن تو هم كه همش جدي ميگيري :nishkhand:
به قول احمد نازنين ناز نكن :nishkhand: