-
مصاحبه امیر قلعهنویی
قلعهنویی: مشکل جباری حل میشود
نکونام و پدر بزرگوارش استقلالیاند
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت که با نکونام صحبت کرده و این بازیکن تمایل دارد به استقلال بیاید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی پس از ثبت قراردادش در هیئت فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: شرایط استقلال خوب است و هفته سوم تمرینات خود را پشت سر گذاشتیم. صبح و بعدازظهر تمرین کردیم و فردا هم برای برگزاری اردوی 10 روز به ترکیه میرویم. در این اردو فشار تمرینات را کم میکنیم و به تمرینات آمادگی و هماهنگی میپردازیم.
وی در خصوص تکمیل شدن لیست بازیکنان استقلال عنوان کرد: لیستی را در اختیار باشگاه گذاشتم، هر کدام از این بازیکنان که در تمرینات حضور پیدا کردند جزو بازیکنان استقلال هستند و در یکی دو روز آینده تیم تکمیل میشود.
قلعهنویی درباره مذاکرات استقلال با خلعتبری و نکونام گفت: قرار است امروز آقای فتح الله زاده با خلعتبری صحبت کند. در مورد نکونام هم باید بگویم من خودم با نکونام صحبت کردم. نکونام و پدر بزرگوارش استقلالی هستند. او با توجه به اینکه خانواده استقلالی دارد و خودش هم به این تیم علاقمند است دوست دارد به این تیم بیاید. برخلاف همه جای دنیا در زمان نقل و انتقال زمان استراحتشان است اینجا بدترین شرایط را دارد. امیدواریم امسال تیم خوب و جمع و جوری درست کنیم و فصل جدید استقلال باانگیزهتر و جوانتری را بینیم.
وی افزود: بازیکنانی داریم که بدون هیچ چشمداشت مالی در تمرینات شرکت کردند مثل امین منوچهری. طبق معمول هر سال که قرارداد بسته میشود بازیکنان باید 20 درصد نسبت به سال قبل بیشتر بگیرند اما نه تنها بازیکنان استقلال این 20 درصد را نگرفتهاند بلکه 100 میلیون تومان هم کم کردهاند و با این حال صبح و بعد از ظهر در تمرینات شرکت کردند. این برای ما پیروزی است و خدا را شکر که اولین برد برای ما تلقی میشود. آنهایی که آمدهاند، زبانی استقلالی نیستند و عملا این تیم را دوست دارند.
قلعهنویی درباره اظهارات فرهاد مجیدی و انتقادات این بازیکن ابتدا گفت: سؤال بعدی لطفا.
وی که با پرسش دوباره خبرنگاران مواجه شده بود گفت: در شأن و شخصیت من نیست که در مورد این اظهارنظرها حرف بزنم.
وی درباره آخرین وضعیت مجتبی جباری گفت: جباری در لیست من قرار دارد. او سرمایه استقلال است اما ما در این تیم چارچوبی داریم. حتی من قلعه نویی هم باید طبق چارچوب مدیریت رفتار کنم. فکر میکنم مشکل جباری هم حل میشود.
قلعه نویی در پاسخ دوباره در مورد وضعیت نکونام اظهار داشت: اگر نکونام با استقلال قرارداد بست میتوان او را بازیکن استقلال نامید ولی باید دید که مذاکره چه میشود.
سرمربی آبی پوشان درباره حذف جام حذفی از سوی فدراسیون فوتبال گفت: من متاسف هستم که این اتفاق افتاد. این تصمیمی است که مسئولان بالای سر فدراسیون گرفتند. تیمهای رده پایینتر جدول میتوانستند با وجود جام حذفی انگیزه بگیرند که تا حدودی این انگیزه از آنها گرفته شد.
قلعه نویی اضافه کرد: شما به لیگهای ترکیه و ژاپن رجوع کنید، اصلا چنین چیزی میبینید؟ این در حالی است که آنها شاید بیشتر از ما هم بازی کنند. آنهایی که چنین تصمیمی گرفتند خودشان باید بحث کارشناسی کنند. ما سالهای قبل هم به جام جهانی رفتیم ولی جام حذفی هم برگزار شده است. به عنوان مربی یک تیم 25 بازیکن میگیرم و فکر جام حذفی را هم میکنم. جام حذفی فرصت خیلی خوب بود که به بازیکنانی که در طول فصل بازی کمتری میرسید میدان داده شود.
قلعه نویی در ارتباط با حضور محمد محمدی به عنوان دروازه بان استقلال گفت: من از شما خواهش میکنم به این مسائل ورود نکنید. اگر این سؤالها را ترک کنید به ما هم کمک میکنید. با هر کسی که قرارداد میبندیم چارچوب را مشخص میکنیم. به هر حال شاید من هم اشتباهاتی داشته باشم چون معصوم نیستم. با محمدی هم اهداف را ترسیم کردیم و او این شرایط را پذیرفته است.
قلعه نویی افزود: میخواهیم تحول خوبی از نظر اخلاقی، انضباطی و تاکتیکی در تیم به وجود بیاوریم؛ هر چند مظلومی هم برای استقلال زحمت کشید و من میخواهم زحمات او را ادامه بدهم. فتح الله زاده به من لطف داشت.
وی درباره نقل و انتقالات خاطرنشان کرد: من مخلص همه هستم اما حق ندارم در مورد تیمهای دیگر حرف بزنم. سر سفره پدر و مادر بودهام و فقط در مورد جایی که مسئولیت دارم حرف میزنم. 18 سال در استقلال بودم و پس از آنکه از این تیم جدا شدم هیچ حرفی در مورد استقلال نزدم.
سرمربی استقلال در مورد بازیکنان خارجی گفت: ساموئل را میخواهیم. او با استقلال است. یک بازیکن جدید دیگر هم کارهای قراردادش نهایی شده و امشب به جمع ما اضافه میشود.
وی گفت: 4 مهاجم خوب داریم و با آمدن خلعتبری کاملتری میشویم. او از نظر فنی و اخلاقی بازیکن خوبی است و میتواند وزن تیم ما را بالا ببرد. هر مربی هم بر اساس افکار تاکتیکی خودش بازیکن انتخاب میکند و من هم این حق را دارم که چنین انتخابی داشته باشم.
وی در مورد قرارداد بی سابقهای که گفته از آن گذشته، عنوان کرد: من نه فیلم بازی میکنم و نه نمایش اجرا میکنم و نمیخواهم مردم را فریب بدهم. خوشحالم وقتی استقلال بی پول است برای قلعهنویی است. زمانی که این تیم در دسته سوم ، دهم و سیزدهم جدول است به قلعه نویی میرسد. منتی هم ندارم و بدون آنکه یک ریال بگیرم آمدهام کار کنم زیرا کار برای مردم ارزش دارد بنابراین لزومی ندارد بگویم که از قرار داد آنچنانی فلان تیم گذشتهام.
قلعهنویی در مورد اینکه فتح الله زاده گفته اگرچه نیمه اول بازی را باخته اما در نیمه دوم پیروز میشود گفت: معتقدم فتح الله زاده نباخته است. حفظ موجودی هم یک برد است. 90 درصد بازیکنان استقلال را حفظ کردهایم و 6 بازیکن جدی هم گرفتهایم بنابراین در فصل نقل و انتقالات عملکرد خوبی داشتیم.
قلعه نویی در مورد فینال یورو 2012 و اینکه طرفدار چه تیمی است، گفت: من طرفدار هیچ تیمی نیستیم و فوتبال را نگاه میکنم تا از آن چیز یاد بگیرم. شرایط بازیکنان، تعویضهای مربیان و شرایط سخت را میبینیم. البته علاقهای به اسپانیا دارم ولی نمیتوان گفت که اسپانیا قهرمان اروپا میشود. در بازی آلمان و ایتالیا دیدید که همه چیز دست آلمان بود اما ایتالیا پیروز شد. من از گذشته طرفدار سبک بازی اسپانیا بودم سبکی که اکنون در بارسلونا هم اجرا میشود.
وی ادامه داد: قرار است از ترکیه به کییف اوکراین بروم تا فینال یورو 2012 بین اسپانیا و ایتالیا را از نزدیک تماشا کنم.
قلعه نویی درباره قراردادها و مالیاتهای اهالی فوتبال گفت: تا جایی که توانستم مالیات دادم. البته در قراردادهایم قید میکنم که مالیات بر عهده باشگاهها است و باشگاهها هم تاکنون آن را پرداخت کردند.
/
-
مصاحبه حنیف عمران زاده
عمرانزاده: به فتحاللهزاده پول نمیدهند
تا پول میرسد طلبکاران حمله میکنند!
خبرگزاری فارس: مدافع استقلال گفت: پولی به فتحالله زاده نمیدهند که به ما بدهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، حنیف عمران زاده پس از ثبت قراردادش با تیم استقلال در هیئت فوتبال گفت: شرایط ما خوب است و تمرینات خوبی انجام میدهیم و با اضافه شدن ملی پوشان رفتهرفته تیم کامل خواهد شد.
این مدافع در پاسخ به این سؤال که فتحالله زاده اعلام کرده بود مشکلات مالی حل میشود گفت: به ما گفتهاند چهارشنبه پول به حساب بازیکنان ریخته میشود، البته در آن روز ما در ترکیه هستیم اما اگر این روزها تمرین میکنیم به خاطر رفاقت با قلعهنویی، فتحالله زاده و هواداران است، از سال گذشته 230میلیون تومانم مانده و نگرفتهام و به نظر میرسد از بالا به تیم استقلال نمیرسند.
عمرانزاده با تأکید بر اینکه این همه گفته میشود بازیکنان قرارداد میلیاردی میبندند اما نحوه پرداختها درست نیست، گفت: پولی به فتحالله زاده نمیدهند که به ما بدهد. وقتی یک مقدار پول میرسد طلبکارها حمله میکنند و آن بنده خدا هم نمیداند که چگونه پول را تقسیم کند. به نظر من تیمهای دیگر از لحاظ مالی وضعشان نسبت به استقلال بهتر است.
مدافع استقلال در خصوص شرایط تیمش قبل از سفر به ترکیه تصریح کرد: سه هفته است که عالی تمرین میکنیم و از کادر فنی و بازیکنان خوبی برخوردار هستیم. بعد از دو سال به ترکیه میرویم و آنجا آب و هوای خوبی دارد و امیدوارم که به شرایط خوبی برسیم.
یکی از خبرنگاران پرسید نکند پول اردویی را هم که میروید از شما کم کنند که عمرانزاده با خنده گفت: دیگر چارهای نداریم اگر میخواهند این پول را هم کم کنند.
-
مصاحبه ميرشاد ماجدى
ماجدی: قلعهنویی استاد تیمسازی است
خبرگزاری فارس: سرپرست استقلال با تمجید از اردوی ترکیه امیر قلعهنویی را استاد تیمسازی دانست.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، میرشاد ماجدی، در خصوص اردوی ترکیه اظهار داشت: خوشحالیم که توانستیم این اردو را ترتیب دهیم. میدانیم که با این اردو هماهنگی بیشتری پیدا میکنیم و میتوانیم دست پر به ایران بازگردیم. قرار است چند بازی تدارکاتی انجام شود تا این تیم به همراه بازیکنان تازه وارد تست شوند و محک بخورند. امیر قلعهنویی کارش را بلد است. او استاد تیمسازی است.
وی عنوان کرد: قرار است در ترکیه هم روند تمرینات و فشردگی آنها حفظ شود بازیکنان همچنان سرشار از انگیزهاند و ارادهای که در چشمانشان خوانده میشود بینظیر است. امیدوارم در طول فصل حمایت لازم و کافی از جانب هواداران صورت بگیرد و ما هم بتوانیم با رسیدن به هدف، دل هوادارانمان را شاد کنیم.
-
مصاحبه فریدون زندی
قلعهنوعي بخواهد خودم جاي آندو را پر ميکنم
زندي: ديگر نميخواهم در مورد تيمملي حرفي بزنم
90: فریدون زندی هافبک چپپاي استقلال هنوز اطلاع دقيقي از پستي که قرار است براي آبيها بازي کند، ندارد. گفته ميشود؛ قلعهنوعي ميخواهد از او در پست هافبک دفاعي سود ببرد.
فريدون مشکلي با قرار گرفتن در اين پست ندارد و به اين موضوع اشاره ميکند که ميتواند جاي خالي تيموريان را پر کند. زندي در مورد شرايط استقلال و رقابتهاي يورو 2012 صحبتهايي انجام داد که در زير ميخوانيد:
90: مشکل مصدوميت داري؟
مشکل خاصي ندارم. يک آسيبديدگي معمولي است که خيلي زود برطرف ميشود. پس از اين که مشکلم بهطور کامل رفع شد، در خدمت استقلال هستم.
90: نظرت در مورد مربيگري قلعهنوعي در استقلال چيست؟
هم من و هم قلعهنوعي شناخت خوبي از يکديگر داريم. من در تيمملي نيز شاگرد او بودهام. امير تمرينات خوب و اصولي ميدهد و اگر در تيمملي هم اسير بدشانسي نميشديم به موفقيتهاي زيادي ميرسيديم.
90: هنوز هم دوست نداري مليپوش شوي؟
من ديگر نميخواهم در مورد تيمملي حرفي بزنم. قبلا صحبتهايم را انجام دادهام و ديگر دليلي نميبينم که توضيح بيشتري بدهم. حرف من همان است که گفتم. تغييري هم در آن ايجاد نخواهد شد.
90: بازيکنان جذب شده را چطور ميبيني؟
به نظر من از لحاظ بازيکن چيزي کم نداريم و مربي خوبي هم داريم که ميداند چطور از بازيکن کار بکشد. از همين جا به هواداران قول ميدهم که هيچ جاي نگراني وجود ندارد و استقلال مدعي اصلي قهرماني خواهد بود.
90: قرار است در پست هافبک دفاعي بازي کني؟
بسياري تصور ميکنند با رفتن تيموريان به مشکل ميخوريم، ولي من مشکلي نميبينم و اگر قلعهنوعي بخواهد، خودم جاي آندو را پر ميکنم. من سال گذشته در چند بازي هافبک دفاعي بودم و در آلمان نيز سابقه بازي در اين پست را داشتم.
90: پس اين فصل در چند پست بازي خواهي کرد؟
بازيکن حرفهاي بايد توانايي بازي در چند پست را داشته باشد.
90: استقلال ميتواند به موفقيت برسد؟
من که خيلي اميدوارم و معتقدم از همان هفته اول شروع رقابتها ميتوانيم عملکرد خوبي را به جا بگذاريم، زيرا از هماهنگي مطلوبي برخوردار هستيم و ميتوانيم به آنچه ميخواهيم برسيم.
90: فکر ميکني چه عاملي مانع اصلي موفقيت اين فصل باشد؟
ما بايد آرامش خود را حفظ کنيم. اگر از حاشيه دور باشيم و فقط به بازي خود بپردازيم ديگر مشکل خاصي نخواهيم داشت و ميتوانيم با قدرت به طرف قهرماني پيش برويم.
90: بازيهاي يورو را تماشا ميکني؟
بله، واقعا بازيهاي زيبا و جذابي است و نکات آموزشي بسيار زيادي دارد.
90: حتما دوست داري آلمان قهرمان شود؟
درست است که سالها در فوتبال آلمان بازي کردهام ولي بايد واقعبين باشيم. نکته قابل توجه اين است که آلمان حدود 60 سال است که نتوانسته ايتاليا را در بازيهاي رسمي شکست بدهد و همين موضوع باعث افزايش روحيه شاگردان پراندلي شده است. به نظر من ايتاليا يک پاي فينال است و حتي ميتواند قهرمان اين رقابتها شود.
-
مصاحبه امیر قلعهنویی
قلعهنوعي:اگر تركي و ممبيني را جذب ميكرديم، قهرمان بوديم!
كاش دور رفت بيشتر بازيهاي ما خارج از خانه بود
90: استقلال براي سفر به تركيه براي برپايي اردوي تداركاتي آماده ميشود. آبيپوشان اوايل هفته آينده راهي استانبول خواهند شد. امير قلعهنوعي به تيمش اميدوار است اما برخلاف ديگران عقيده متفاوتي از قرعهكشي ليگبرتر دارد. با هم مصاحبه امير قلعهنوعي را ميخوانيم.
90: فكر ميكنيم از اين كه تيمت زودتر از ساير تيمها تمرينات بدنسازي را آغاز كرد، رضايت داشته باشي؟
من به دنبال اين بودم زودتر تمرينات بدنسازي آغاز شود و فكر ميكنم تازه 2 هفته دير استارت زديم. چرا كه من هميشه اعتقاد دارم تمرينات بدنسازي بايد زودتر آغاز شود.
90: ولي همه از آمادگي بچههاي استقلال حرف ميزنند؟
در اين فصل يك مربي خوب بدنساز مثل حاج قاسم را آورديم و الحق هم تمرينات خوبي را براي بچهها در نظر گرفته است. بازيكنان از روند آمادگي جسماني خود رضايت دارند.
90: آقاي قلعهنوعي خيليها اعتقاد دارند قرعهكشي اين فصل به نفع استقلال است چرا كه 9 بازي ابتداي فصل فقط
يك ديدار خارج از خانه برگزار ميكند؟
اتفاقا من اعتقاد دارم در نيمفصل اول هر چه بازيهاي تيم خارج از خانه باشد بهتر است چون در نيمفصل دوم كه بسيار از نظر امتيازگيري مهم است، در خانه بازي ميكني. من در سپاهان و استقلال در نيمفصل اول خوب نتيجهگيري نكرده بودم. اما در نيمفصل دوم كه اكثر بازيها در خانه بود، عملكرد بهتري داشتيم.
90: البته فصل گذشته در تراكتورسازي اينجوري نبود؟
فصل گذشته در تراكتور از همان ابتداي فصل با قدرت ظاهر شديم و نتايج خوبي هم كسب كرديم ولي اگر ميتوانستيم 2 بازيكن به نامهاي ممبيني و تركي جذب كنيم حتما قهرمان ميشديم (باخنده).
90: حالا امسال با اين استقلال قهرمان ميشويد؟
توكل بر خدا، ما با دعاي مردم و تلاش مجموعه به دنبال قهرماني هستيم.
90: بازيكنان اين فصل استقلال را چطور ميبينيد؟
بازيكنان اين فصل 3 فاكتور مهم دارند، اول اين كه به عشق اسم استقلال قرارداد امضا كردند، دوم تاكتيكپذير هستند و سوم اين كه همدل و متحد براي رسيدن به هدف خود تلاش ميكنند.
90: قبول داريد ساختار فوتبال ايران حرفهاي نيست؟
بله، من خودم بارها اين مسئله را گفتم. به نظر من بايد از كشورهاي موفق الگوبرداري شود، همين قطر كه فاصله زماني بسيار كمي با كشورمان دارد ميزبان جام ملتهاي آسيا بود و از امكانات خوبي استفاده كرد تا ميزباني جامجهاني را با برنامهريزي دقيق بدست بياورد. اصلا چرا راه دور ميرويم، ببينيد، همين سپاهان در فوتبال ما چه ثباتي دارد و از نظر مالي تامين است. اما در استقلال براي برطرف كردن مشكلات مالي بايد كاسه چه كنم دستمان بگيريم.
90: هفته آينده هم براي برپايي اردوي تداركاتي راهي كشور تركيه خواهيد شد؟
بله، با اين تيم در اردوي تداركاتي تركيه از نظر تاكتيكي به بلوغ ميرسيم تا براي بازيهاي اين فصل آماده شويم.
-
مصاحبه ميرشاد ماجدى
ماجدى: امسال، هواداران را خوشحال مى كنيم
ميرشاد ماجدى، سرپرست تيم استقلال درخصوص اردوى تركيه اظهار داشت: خوشحاليم كه توانستيم اين اردو را ترتيب دهيم. مى دانيم كه با اين اردو هماهنگى بيشترى پيدا مى كنيم و مى توانيم دست پر به ايران بازگرديم. قرار است چند بازى تداركاتى انجام شود تا اين تيم به همراه بازيكنان تازه وارد تست شوند و محك بخورند. امير قلعه نويى كارش را بلد است او استاد تيم سازى است.وى افزود: قرار است در تركيه هم روند تمرينات و فشردگى آنها حفظ شود بازيكنان همچنان سرشار از انگيزه اند و اراده اى كه در چشمان شان خوانده مى شود بى نظير است. اميدوارم درطول فصل حمايت لازم و كافى از جانب هواداران صورت بگيرد و ما هم بتوانيم با رسيدن به هدف، دل هواداران مان را شاد سازيم.
-
مصاحبه امیر قلعهنویی
قلعه نويى: سبك بازى تيمهاى من مانند بارسلونا و اسپانياست!
امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال تهران عنوان كرد سبك بازى هاى من و بارسلونا و تيم ملى اسپانيا مانند هم است.او افزود: بازى هاى Euro ۲۰۱۲ را اغلب تماشا كردم اما طرفدار هيچ تيمى نبودم، من فوتبال را نگاه مى كنم كه از آن چيزى ياد بگيريم حركت بازيكنان، تعويض هاى مربيان و بازى در شرايط سخت اين ها چيزهايى است كه بايد از آنها در جام ملت هاى اروپايى درس گرفت.سرمربى استقلال تصريح كرد: من به سبك بازى اسپانيا و تيم بارسلونا علاقه دارم زيرا از زمان جكيچ كه به تيم استقلال آمد من از همان زمان علاقمند به استقلال شدم و از زمانى كه مربى شدم از اين سبك كه در تيم بارسلونا و اسپانيا استفاده مى شود در تيمهاى خودم استفاده مى كنم.
-
مصاحبه محمد محمدی
نگران نيمكت نشينى نيستم
محمدى: براى كمك به استقلال آمده ام نه اينكه دنبال حاشيه باشم
محمد محمدى دروازه بان سابق استقلال كه ۲ سال در اين تيم بازى كرده است با باشگاه استقلال قرارداد رسمى امضا كرد تا سال آينده در جمع آبى پوشان باشد.محمدى در شرايطى به استقلال آمده كه سيدمهدى رحمتى دروازه بان اول اين تيم است اما او بدون در نظر گرفتن نيمكت نشينى در استقلال در نهايت با اين تيم قرارداد امضا كرد. محمدى گفت: من پيشنهادهايى داشتم ولى نمى خواستم در شهرستان بازى كنم. از تهران هم ۲ پيشنهاد داشتم كه يكى از آنها استقلال و ديگرى راه آهن بود. تكليف باشگاه راه آهن مشخص نبود و پس از مشورت هايى كه كردم در نهايت تصميم گرفتم كه با استقلال قرارداد امضا كنم.او ادامه داد: من ۲ سال در استقلال بازى كردم و خاطرات خوبى از حضور در استقلال دارم به همين دليل و با توجه به شناختى كه از مجموعه استقلال داشتم در نهايت تصميم گرفتم به اين تيم بيايم.خيلى ها معتقدند محمدى با توجه به حضور مهدى رحمتى در استقلال نبايد به اين تيم مى آمد ولى خودش افزود: خيلى ها اين حرف را مى زنند ولى اتفاقا يكى از دلايل مهم حضور من در استقلال مهدى بود. من با او خيلى صميمى هستم و روابط خانوادگى داريم. دوستى ما مربوط به زمين فوتبال نمى شود. من و مهدى رفاقت و رقابت خواهيم داشت و مطمئن باشيد اين موضوع تاثير بسيار مثبتى در عملكرد رحمتى در استقلال و همچنين تيم ملى خواهد داشت.محمدى در پاسخ به اين سوال كه آيا بابت نيمكت نشينى ناراحت نمى شوى هم حرف زد و افزود: من به استقلال نيامده ام كه حاشيه درست كنم بلكه قصد كمك دارم. حتى قبل از توافق با استقلال با آقاى قلعه نويى حرف زدم و صحبت هاى او را در مورد شرايطى كه در خط دروازه وجود دارد قبول كردم. من مطمئنا به استقلال كمك خواهم كرد و نگران اين مسائل نيستم.
-
مصاحبه ميثم بائو
به كمتر از قهرمانى رضايت نمى دهيم
بائو: جبارى جاى من را تنگ نمى كند
ميثم بائو هافبك فصل گذشته شهردارى تبريز با سر وصداى زيادى دوباره به جمع آبى پوشان استقلال پيوست اما براى او اين مسائل مهم نيست.او قبل از سفر استقلال به تركيه در مورد اوضاع تيمش گفت: خوشبختانه همه چيز طبق روال و برنامه پيش مى رود، ما حدود ۳ هفته اى است كه تمريناتمان را آغاز كرده ايم و بدنسازى خوبى را پشت سر گذاشته ايم. در حال حاضر به آمادگى ۵۰ درصدى رسيده ايم كه اميدواريم با پشت سر گذاشتن اردوى آماده سازى مان در تركيه با آمادگى صد در صد به تهران برگرديم.بازگشت بائو به استقلال با حاشيه همراه بود كه خودش در اين خصوص افزود: ديگر نمى خواهم از اتفاقات گذشته صحبت كنم. گذشت زمان خيلى مسائل را روشن مى كند؛ خيلى ها سعى كردند براى من حاشيه درست كنند و مرا به حاشيه بكشانند اما حالا معلوم است من كجا هستم آن آقايان كجا هستند؟اين مساله يك ماه تمام سوژه روزنامه ها شد وبه اندازه كافى به آن پرداخته شد، ديگر دوست ندارم به اين موضوع بپردازم و نمى خواهم خود را وارد حاشيه كنم. الان معلوم شد حق با من بود يا با آقايان.يكى از مسائل داغ اين روزهاى استقلال موضوع مجتبى جبارى است.بائو در اين رابطه تصريح كرد: جبارى دوست خوب من است. برخلاف نظر خيلى ها كه تصور مى كنند با حضور احتمالى او در تيم جا براى من تنگ مى شود، بايد بگويم من هيچ مشكلى با اين موضوع ندارم و حتى از اين مساله استقبال مى كنم، من ومجتبى مى توانيم زوج خوبى را در خط ميانى استقلال تشكيل دهيم. خوشحال مى شوم شرايطى فراهم شود كه جبارى در استقلال ماندگار شود.او در پاسخ به اين سوال كه ارزيابى ات از عملكرد استقلال در فصل نقل وانتقالات چيست تاكيد كرد: به اعتقاد من مسئولان باشگاه در اين زمينه موفق عمل كرده اند؛من با اين نظر كه استقلال از كورس و رقابت در يارگيرى ضعيف عمل كرده كاملا مخالفم. تيم ما در زمين توانايى هايش را نشان مى دهد و نيازى به سروصدا ندارد. با شروع بازى ها و در پايان فصل اين موضوع را به همه ثابت مى كنيم. ما در پايان فصل به كمتر از قهرمانى رضايت نمى دهيم.
-
مصاحبه منصور پورحیدری
به داماش نمى روم
پورحيدرى: استقلال تا جمعه تكميل مى شود
منصور پورحيدرى درباره شايعه حضورش در تيم داماش در سمت سرپرست اظهار داشت:با استقلال قرارداد دارم و كارم را با اين تيم ادامه مى دهم.باشگاه داماش هم با من مذاكره اى نشده است اما اگر هم اين پيشنهاد به من برسد،آن را نخواهم پذيرفت.وى درباره وضعيت نقل و انتقالات استقلال توضيح داد:تا
۱۷ تير فرصت داريم ليست بازيكنان را تكميل كنيم.جمعه به همراه فتح الله زاده به تركيه مى رويم و به احتمال فروان تا پيش از اين سفر،استقلال كامل خواهد شد.پورحيدرى درباره حضور جواد نكونام و تمديد قرارداد مجتبى جبارى عنوان كرد:مذاكراتى با اين دو بازيكن انجام شده است اما از جزييات و نتيجه آن خبرى ندارم.