زانتی و 800 بازی با پیراهن اینتر
اختصاصی Inter.Ir -خاویر زانتی کاپتان اینتر میلان روز پنجشنبه در مرحله رفت بازی پلی آف لیگ اروپا برای 800 مین بار بطور رسمی پیراهن اینتر را بر تن خواهد کرد.
بازیکن آرژانتینی اینتر در حالی که دو هفته پیش 39 ساله شد ولی همچنان آماده و سرحال نشان میدهد. او درباره این دستاورد باور نکردنی میگوید:
" ادر ابتدا و از همه مهمتر باید بگویم من بسیار خوشحالم. من باید صادقانه بگویم زمانی که من اولین بار پیراهن اینتر را بر تن کردم هرگز نمیتوانستم تصور کنم که روزی بتوانم برای 800 مین بار پیراهن این تیم را برتن کنم. این دستاورد باعث میشود که من احساس غرور و افتخار کنم بویژه اینکه این در مکانی باشکوه و همراه چنین خانواده بزرگی اتفاق افتاده است. بسیاری از چیزهای مختلف را تجربه کرده ام اما من همیشه آگاهم که کاپیتان یک تیم بسیار بزرگ هستم".
" من لحظات بسیاری را در اینتر تجربه کرده ام. شاید دو چیز برای من بسیار خاص بود:
شب قبل از اولین بازی من با پیراهن اینتر، زیرا دیدن سن سیرو در فکر من بسیار دور بود و بازی در آن همانند یک رویا برای من بود.
دوم، شب قبل از فینال لیگ قهرمانان اروپا یکی دیگر از اهدافی بود که من در رویاهای خودم بسیار دور میدیدم ولی در نهایت ما در یک شب فراموش نشدنی به پیروزی دست یافتیم".