به به گفتم چرا این 2 تا اینقدر راحت هستند پسره رفیق صمیمی صاحب کافی نت هستش. به به....نمیدونم اینجا کافی نت هست یا......
من دیگه غلط کنم بیام این کافی نت.بابا هر چی حدی داره هر چی اندازه ای داره هر چی جایی داره اخه..........
نمایش نسخه قابل چاپ
به به گفتم چرا این 2 تا اینقدر راحت هستند پسره رفیق صمیمی صاحب کافی نت هستش. به به....نمیدونم اینجا کافی نت هست یا......
من دیگه غلط کنم بیام این کافی نت.بابا هر چی حدی داره هر چی اندازه ای داره هر چی جایی داره اخه..........
داش آدرسش کجاس ki:: جای خوبیه واسه... :hehehe: :hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALEX-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منظورم واسه سرعتشه هااا lol:-
داداش جات بودم زنگ میزدم 110 بیان پدرشون رو دربیارن.شاید زن و بچه مردم بیان کافی نت این گوساله ها از این غلطا میکنن
آدم شعور و شرف باید داشته باشه که اینا ندارن اروپا هم اینجوری نیست که هر جا دلت بخواد اینکارا رو بکنی اصلا خودشون شرم میکنن ولی اینا دیگه دستو پای شرم و حیا رو بستن
یه سوال ؟؟؟
ما ها اگه بخوایم بحث عمومی فوتبال بکنیم باید بریم تو کدوم تاپیک ؟ اصلا تاپیکی واسه این کار داریم ؟
مثلا : مثل بحث هایی که توی کلاس یا توی جمع دوستان انجام میدیم !
بابا همینجوری بین بارساییها و رئالیها شکر آب شده تو دیگه پیاز داغشو بیشتر نکن:nishkhand: میگی یه تایپیکی بسازیم که همه بیان حرف بزنن مطمئن که پست دهمیش یه فحشه که یکی از دوستانی رئالی یا بارسایی نثار رقیب کردهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا تو جچوری می خوای تو این تایپیک از میلان و بارسا و سیتی دفاع کنی؟ دیونه میشی کهtars:::nishkhand:
برو جهان فوتبال (مسائل متفرقه فوتبال) يه تايپيك بزن..:fek konam:نقل قول:
یه سوال ؟؟؟
ما ها اگه بخوایم بحث عمومی فوتبال بکنیم باید بریم تو کدوم تاپیک ؟ اصلا تاپیکی واسه این کار داریم ؟
مثلا : مثل بحث هایی که توی کلاس یا توی جمع دوستان انجام میدیم !
خواهشا با مديرا هماهنگ كن، بعد اونجا دعوا نشه من بشم پرتقال فروش بدبخت!!:sigar:
من که ار پس همه بر میام , عادت دارم :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شانس ما اینجا همه تعصبی شدیدن !
ولی بیشتر سایتا همچین محیطی دارن !!! ashem:-
اینجا وقتی یه تاپیکه نسبتا آزاد زده میشه همه میان و استقبال میکنن ! پس معلومه که به همچین تاپیکی نیازه !
حالا به قول تو اروپا هم اینجوری نیس اما دلیل داره و اونم اینه که برای هر چیزی جایی گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من قبول دارم کارشون خیلی زشته اما بعضیا به بعضی دلایل مجبورنki::
منظورم سوءبرداشت نشه ها اما خب هر کشوری از همه نوع صنف ادم داره باید به همه توجه بشه
قیافه بچه گیای رونالدو شبیه عادل فردوسی پور هست:nishkhand:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]