من پچ world tour دانلود کردم ولی نمیتونم regenerate کنم یکی کمک کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
من پچ world tour دانلود کردم ولی نمیتونم regenerate کنم یکی کمک کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حسین7777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما بعد از نصب پچ باید به ریجینیتور ادرس پوشه فیفا رو بدید
در ضمن دوستانی که کفش خواسته بودن همین روزا پستش ارسال میشه
موفق باشید
cm12 رو دانلود کردم نصب هم شد ولی نمیدونم چرا روش که کلیک میکنم نرم افزار باز نمیشه؟کمممممممممممممک
اگه ارورمیده؟؟؟ارورشو بنویس بگم چی شده؟؟؟think::think::think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا ارور نمیده نرم افزار نصب میشه ولی وقتی رو عکس نرم افزار کلیک میکنم باز نمیشه.شماها که cm12 رو دارید و لطف کنید کفش رو بعد از تغیر فرمت با نرم افزار برای دانلود بزارید
کسایی که کفش یا هر اپدیت جدیدی از فیفا 12 رو میخوان به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یه سری بزنن تو قسمت فیفا 12 جدید ترین اپدیت ها وجود داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hektorjjj [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا لطفا منم راهنمایی کنید خیلی ممنون
نرم افزار slim dx 4 رو دانلود کن ؟؟؟فکر کنم باز کنه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقایون در صفحه های قبل هم گفته شده که برای نصب گزارشگر عربی باید فیفاتون اورجینال باشه یعنی در هنگام نصب بازی یه ارور نیاره؟؟؟؟روش نصبشم اینه که باید نصب رو انجام دهید و هنگامی که آدرس داد به پوشه اصلی فیفا بزنید.اگر درهنگام آدرس دادن یه fifa 12 جلوی آدرستون اومد پاکش کنید یعنی:d/fifa 12نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirjjj [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا این گزارش عربی لینکاش مشکل داری اولی میگه باید لوگین کنی و دومی میگه به دلیل اتمام اعتبار فایل حذف شده