جباری خیلی میتونه بهتر از زندی باشه چون یکم سرعتش بیشتر ولی خداییش این دوره تیم کاملی داریم اگه صعود نکنیم هیچ وقت دیگه همچین ترکیبی گیرمون نمیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
جباری خیلی میتونه بهتر از زندی باشه چون یکم سرعتش بیشتر ولی خداییش این دوره تیم کاملی داریم اگه صعود نکنیم هیچ وقت دیگه همچین ترکیبی گیرمون نمیاد
خب ايران تو اولين بازي مرحله ي نهايي جام جهاني با ازبكها بازي داره...
اين روزها كي روش دنبال بازيكنه البته بيشتر بازيكنهايي كه ايران نبودن!يا شدم كسي ايراني هاي رو نميبينه ...
چون علاوه بر دژاگه تو ليست جيديد كي روش رضا حقيقي هم هست!بازيكن فجري كه تمام خصوصيات يك هافك رو داره و مستعد پيشرفت هم هست
اين روزها بحث سر اينكه كه هيچ كس فكر نميكرد بعد از كريم باقري كسي حتي لياقت پوشيدن شماره6 داره؟يا كسي شبيه اون پيدا خواهد شد؟
جواد نكونام !
به راحتي جواد نكونام نشد!يادمه اوايل كه تو تيم ملي بازي ميكرد بازيش قابل قبول بود اما امروز چي شده؟ مطمئنا فراتر از اين رفته...
تو فوتبال پست هافبك دفاعي مهمترين نقش زمين رو داره چون انتقال بازي به عهده ي اين پسته و كار هر كسي نيست و به جز فكر و توانايي خوب استعداد هم لازمه
به نظر من رضا حقيقي ميتونه آينده فوتبالمون رو تامين كنه درسته كه نكو حالا ،حالا هست اما ميتونه در كنارش هم تجربه هاي خوبي كسب كنه و هم ميانه دار زمين بشه
اين يه واقعيته كه جباري و تموريان با جواد نكنام جور نيستن چون نوع بازيشون اينطور حكم ميكنه اما حقيقي مثل هيچ كدوم از اينها نيست و بيشتر به فكر توپ گيري هاي سالم و پاسهاي سالمه تا گيج بازي هايي كه هافبكهاي دفاعي تو ايران دارن!!
در ضمن اميدوارم ظرفيت حقيقي خوب باشه و مثه انصاري فرد و احسان حاج صفي ،ايمان موسوي و ميلاد زنيدپور پَر پَر نشه...
كه فك ميكنم به سرنوشت موارد نام برده شده 42 نشه چون انگيزه هاش بيشتر از اوناس!!البت اميدوارم....
به به چه بردی!!!!!!!!!!:-shad
یعنی خدایش از اون بردای خیلی سوزاننده برا تیمه بازنده بودا
یعنی خدایش خیلی با حاله با یه موقعیت ببری بازی رو
یعنی کلا همه چی ارومه من چقد خوشحالم. چقد خوب بود مخصوصا کمک داور عزیزم
یعنی من چقد تازه فهمیدم ژاپنو دوس دارم
آره , کلی دلم واسه این بد بختا سوخت , از دو گلی که زدن فقط یه باخت اونم بعد از 94 دقیقه نصیبشون شد :khandeeeee bahal:
تبریک میگم این برد مقتدرانه را :nishkhand:
واقعا اگه تفکرات کیروش نبود 5-6تا گل میخوردیم یه حمله هم نمیکردیم:hehehe:
بگذریم از شوخی واقعا نبوغ و تجربه کیروش حرف نداشت درک کرده که تیمش چجوریه و ازبکستان هم آنالیز کامل شده بود از بازیکنای تیم نهایت استفاده رو برد واقعا اگه کیروش نبود به این مرحله هم نمی رسیدیم فکرشو بکنین اگه یه فدراسیون درست و درمون داشتیم چی میشد؟ کیروش حنجرش پاره شد از بس گفت حمایت کنید ولی کو گوش شنوا :ey babaaa:
پتانسیل ایران از این چیزا بالاتره شما اگه صحنه گل رو ببینین انصاری فرد یه پاس اروپایی داد و خلعتبری با پای غیر تخصصیش یه گل زیبا زد واقعا نگاه کنین کره جنوبی میخواد با اسپانیا بازی کنه ما میریم با زامبیا بازی میکنیم:hehehe:
ویرایش:شخصا اگه این کار سر عربها می آوردیم عین خر کیف میکردم:nishkhand:
حالا من هی نمیخوام چیزی بگم نمیزاری کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درسته کیروش با سیاست بازی کرد اما تیم ذلیلانه برد و نتیجه ای رو گرفت که حقش نبود
من که تو این برد هیچ نکته مثبتی غیر از 3 امتیازش ندیدم
بازم میبینیت که این همون نوع بازی زمان علی دایی با این تفاوت که حداقل اسم کیروش یه چند دقیقه بیشتر حریفا رو میترسونه
اما اره واقعا جا برای کار نداره بنده خدا
زامبیا هم خوبه من شنیدم بازی بعدی دوستانه ایران بعد بازی با قطر قراره با بیل و کلنگ سازی اهرم باشهki::
چه بردي بود واقعا چسبيد...
به نظر من ازبك هاي بيچاره بايد 2-0 ميبردن ولي چه كنيم كه داور ژاپني برخلاف هميشه طرف ايران شده بود..
جباري چي بود آخه!!!فك كنم كي روش گذاشته بودش حريف گيج بشهki::
كريم يه موقعيت به خسرو حيدري پاس نداد تو چشماش نگاه كرد پاس ندادheee::اون پاسي هم كه داد مجبور بود ديگه وگرنه خلعت نصفش ميكردdallliii
تعويضهاي كي روش عالي بود !با اين مربي به جام جهاني ميريم (چه جالب):ohum:
نكو هم بد نبود !علي كريمي انگار بازيكن آزاد بود اما بايد گل ميزد !چيكار كنه پاس ميده اما پاسش نمي دنeterza::-
در كل برد خوبي بود البته با خوش شانسي(شانس هم بعضي موقع ها خوبه):-shad
باید بازی تدارکاتی خوب داشته باشی امکانات کامل در اختیارت باشه منم همینو میگم ذلیلانه برد اصلا حقش برد نبود ولی اگه دایی بود میباختیم دایی کجا به فکرش خطور میکنه که 80 دقیقه دفاع کنه 10 دقیقه آخر که ازبکستان خیال کرد ایران هیچی نیست و سراپا حمله شد بیاد مهاجم های سرتیش رو بیاره داخل از جلو رفتن دفاع زبکها استفاده کنه؟ دایی اگه اینجوری بود که به عربستان تو آزادی نمیباخت:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون بیل و کلنگ سازی هم تو سر پاس همدان بزنه واسه ما کافیه:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن:بیاد با پرسپولیس اهرم بازی کنه بهتر تا برن با زامبیا و گینه بیسابو(بی صاحب:nishkhand:) بازی کنه
راستی خدایش اون همه هافبکو کیروش چطور تو تیم جا داده بود اخه هر چند کریمی نقش مهاجم کاذب داشت
نوری،جباری،تیموریان،کریمی ،نکونام اخه بازی خیلیاشون خیلی شبیهه به نظرم بودن یه مهاجم شش دنگ تر تو خط حمله هر چند رضایی بهتر از ابراهیمی تو نیمه اول برای خسته کردن بود
واقعا الان درک میکنم که چرا بعضی ها به سایت گل لقب خل دادن:nishkhand:
نوشته
برد نامردی محصول مشترک رحمتی و خلعتبری و ....... نیشی مورا:hehehe: