اما خدا کنه مصدوم نشن
و خداکنه برد های آرسنال با برگشت اینها هم ادامه داشته باشه
وای خدا ! نکنه فان پرسی مصدوم بشهentezar::
امسال باید یک جام بگیریم
نمایش نسخه قابل چاپ
اما خدا کنه مصدوم نشن
و خداکنه برد های آرسنال با برگشت اینها هم ادامه داشته باشه
وای خدا ! نکنه فان پرسی مصدوم بشهentezar::
امسال باید یک جام بگیریم
منم امیدوارم کسی مصدوم نشه
اما با اینکه ارسنال الان به شرایط نسبتا خوبی برگشته شدیدا احتیاج داره در تعطیلات زمستانی چندتا خرید داشته باشه
به نظر شما چرا از پارسال آرشا به یک نیمکت نشین تبدیل شده است؟
آرشا بی خودی به یک نیمکت نشین تبدیل شده اون همون کسیه تو یه بازی 4گل به لیورپول زد.
ونگر با ین سیاستش بازیکنایی رو که به اوج پختگی میرسن از دست میده.
هنوزم رفتن پیرس هم برام قابل هضم نیست اگه پارسال به آرشا توجه میکرد امسال تو بازی های اول فصل میتونست خیلی از این افتضاحات رو جمع کنه. اون واقعا بازیکن بزرگیه.
خیالتون راحت این بازیکنایی که من میبینم مصدو بشو نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی کاش اون یه جامی که میبرین چمپیووز لیگ باشهki::ki::
با برگشت ویلشر به تیم و تقویت تیم تو نقل و انتقالات زمستانی ایشاالله امسال یه جامو داریم.
اگه بتونیم هازارد و بازیکن 19 ساله دورتموندو( مسی آلمان ) رو بگیریم تیم عالی میشه.:-shad
اسکیلاچی رو میخوان تو زمستان بفروشن
آیا موافقین؟
من که موافقم چون با بودن مرتساکر و فرمائلن وکاشیلینی فک کنم دیگه نیازی به اون نداشته باشیم
منم با این کار موافقم اسکیلاچی تو لیست 18نفره هم دیگه جایی نداشت :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ژورو رو هم یادت رفته بنویسی:flowerysmile:
خب !!
ون پرسي هم روزهاي خودشو پيدا كرد!!!!
آرسنال نيم فصل دوم انتقام ميگيره!كاپيتان شايسته اي داره
آره با بازگشت کاپیتان به روزهای اوج همه ی آرسنال ها خوشحالن
اما من میترسم که مصدوم بشه و تو بازی های حساس نتونه واسه تیم بدرخشه
اما خداییش جک و دیابی و سانیا هم اضافه بشن به تیم دیگه غوغا میکنن ها
مصدوم بشه!به نظر من فوتبال بازي كردن مثله حركت رو يه طنابه كه دو حالت داره ياميري يا سقوط ميكني پس چه بهتر كه فقط طناب رو بگيري و بري ..
رابين هم همين حالت داره فقط بايد بره... البته اگر با دسيسه اين قمار بازها از ميدون بيرون نشه!چون تو انگليس مخصوصا اين منچستري ها البته مردم خوده اونجا به كسي توهين نشه !خيلي نامرد هستن:nishkhand: