من که این نتیجه رو باورم نمیشه در خانه 6-1 باختیم.
اشکم داره در میاد
نمایش نسخه قابل چاپ
من که این نتیجه رو باورم نمیشه در خانه 6-1 باختیم.
اشکم داره در میاد
تسليت به داداشاي منچستري بدباختيم ناجور اگه اونز اخراج نميشد مطمئن بژهستم نتيجه اين نميشد الان منو با يك تن عسل نميتونين بخورين ناراحتم لاليگا :ajibeee:
دلم ميخواد بگيرم بازيكناي من سيتي رو chomagh
تا باي بعدي با من سيتي entezar::
سوت پايان بازي و تحقير بيسابقه يونايتد:gerye:
به خدا دارم ميلرزم و اشك تو چشمهام جمع شده!
تو دوراني كه من هوادار يونايتد بودم همچين شكستي رو به ياد نميدم و هيچكي به ياد نميده!شايد اين بدترين باخت تاريخ منچستر تو اولدترافورد بود:gerye:
قبل بازي گفتم بهتر بود جوينز جاي ايوانز بازي كنه! ايوانز قاتل يونايتد تو اين بازي بود!
با يه اشتباه و اخراج تاريخ منچستر شاهد يكي از بدترين شكستهاش شد!
اونقدر تو اين سال ها از دربي هاي مختلف خاطره بد داشتم به جز دربي منچستر كه هميشه ما يونايتدي هارو سربلند ميكرد!
بعد از اخراج همه چيز به نفع سيتي شد و هركاري خواستن كردندcrying::-
وسط زمينمون كه فلج بود و بيچاره روني گاهي ميومد و از مدافعين توپو ميگرفت و ميبرد به حمله!
در عوض سيلوا بازيشو به رخ همه كشيد و آقايي كرد تو اين بازي:gahhr:
دفاع منچستر تا هيچ وقت اينقدر به هم ريخته نبود و جلو تيم هاي خيلي قوي تر از سيتي هم اينجوري بد كار نكرده بود!ولي همش به خاطر اون اخراج بود و منچستر بعد از هرگلي كه ميخورد دوباره ميرفت تا گل بزنه ولي نبايد اينكارو ميكرد!
ريچاردس كه اصلا بهترين بازي عمرش رو انجام داد و هركاري خواست كرد!اينقدر رو دفاع يونايتد فشار آورد كه يه مهاجم اينكارو نميكرد!
اورا هم تو اين بازي افتضاح بود و تقريبا تو همه صحنه ها از بازيكون روبروش كم مياورد!
اخراج ايوانز اجازه حمله و جبران نتيجه رو گرفت و ناني و هرناندز و ولبك تو زمين بيكار بودند!
اندرسون برخلاف هميشه زياد با انگيزه نبود و خيلي بد بازي كرد!
فرگي بايد اول نيمه دوم جوينز رو جاي ايوانز مياورد ولي نميدونست ميخواد اين اتفاق بيفته:gerye:
اين شكست تاثير زيادي تو تيم ميزاره و فكر كنم تو هفته اي بعد شاهد نتايج ضعيف از تيم باشيم:gahhr:
چيزي تو تاريخ بي سابقه بود كه هواداران يونايتد با اون وضع تئاتر روياهارو ترك كردند!
چهره فرگي پراز غم بود و پيش هوادارا شرمنده شده بود:gerye::narahat:
ما هنوز به اين تيم اميد داريم و فرگي نشون داده كه ميدونه چطور تيمو از نظر روحي برگردونه!
ما 5امتياز از سيتي عقب افتاديم ولي اين پايان كار نيست! ما همچنان به فكر قهرماني هستيم و نميزاريم كه سيتي همين طور جلو بره!
من ميخوام يه چيزي بگم : يونايتد تيمي بود كه از بهترين بارسلونايي تاريخ و بهترين تيم دهه 3 بر يك باخته بود و تو اولدترافورد تو بدترين شرايط به هيچ تيمي اينقدر بد نباخته بود ولي اين بازي سراسر اتفاق بود و انگار سرنوشت اين بازي همين بود:gerye:
ما تو طول تاريخ اين همه از منسيتي برديم و تحقيرشون كرديم حالا يه بار اونا ببرند! اصلا نبايد نااميد باشيم و بايد به فرگي و جوون هاش اعتماد كنيم كه همين رمز موفقيت منچسترهlove::
تحت هرشرايطي عاشق يونايتدم و اگه هزاربار هم به اسبهاي آبي ببازيم بازم ميگم عشقم يونايتد:manchester:
به اميد روزهاي خوب و موفقيت منچستر در ادامه راه:gerye::gahhr::manchester::manchester:
بچه ها لطفا تو بحث و تبادل نظر يونايتد نظراتتونو بگيدlove::
من يه چيزو مطمئنم:فرگي الان تو رختكن يونايتد داره مثل يه پدر با بازيكونا صحبت ميكنه و مخصوصا به ايوانز روحيه ميده!:gerye:
عشق است شياطين سرخ اولدترافوردlove::
بازم ازتون خواهش ميكنم تو بحث و تبادل نظر شركت كنيدashem:-
من بعد از مدرسه اومدم و تلویزیون رو که روشن کردم دیدم 5-1 باورم نشد نتونستم بشینم و زبونم قفل شده بود. باورم نمیشه 2 سال بود تو الدترافورد نباخته بودیم ولی حالا.....
چیزی که من رو اذیت میکنه عقب افتادن از سیتی نیست چون ما تو این فصل حتما قهرمانیم. من فقط از نتیجه 6-1 خیلی خیلی ... ناراحتم.
نه داداش ناراحت نباش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط gholam [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منچستر با اين همه خاطرات خوش يه بار هم اينطوري..
من دست فرگيرو ميبوسم و همين طور از همه بازيكوناي يونايتد متشكرم!
حتي كوچكترين توهيني به ايوانز نكردم و ميدونم فرگي هم ازش تشكر ميكنه و بهش روحيه ميده!
ما به روزهاي خوب برميگرديم اينو مطمئنمlove::
عشق است يونايتد!roz::
خدا ما رو از شر این مالکان بی مصرف خلاص کنه. فقط بلدن پول ها رو بخورن و اصلا خرج نمیکنن.
خدا کنه ما هم یه عرب پول دار گیرمون بیاد تا هر جا نقطه ضعف داشتیم سریع یه بازیکن بخریم.
الان نزدیک 2 یا 3 سال دنبال یه بازیسازیم که فقط به خاطره پوله که هنوز نتونستیم بخریم. میخواستیم اسنایدر رو بخریم که پول کم اوردیم.
ولی با این حال من هنوز هم عاشق منچسترم.
ما یه بازی داریم 3 روز دیگه با یه تیم دسته 2،3 بازی داریم. اگه ببریم میتونیم زود روحیه رو برگردونیم.
من فقط نمیدونم جواب طرفدار های بارسا و رئال و .... که فردا تو مدرسه میبینم چی بدم. تروخدا کمکم کنید و یه راهکار بهم بدید.
بهم بگید جوابشون رو چی بدم؟؟؟؟!!!!:gerye:
وای خدا این چی بود؟؟
دارم خواب میبینم؟؟؟؟
باورم نمیشه چرا این طوری شد؟؟؟
هیچی نمیشه گفت
فقط اولین باره که همچین چیزیو اونم تو الدترافرد دیدم !!!!!!!!!!!
نمیدونم فکر کنم مریض شمentezar::
داداش فقط يه چيز بگو:نقل قول:
نوشته اصلی توسط gholam [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بگو اگه من به يونايتدي بودنم افتخار ميكنم و با اين باخت ها پشت عشقم رو خالي نميكنم!
بعد بگو:فوتبال هميشه دورو داره و هميشه روي خوبشو به آدما نشون نميده و نوبت اونا هم ميرسه:gahhr:
زنده باد منچستريونايتد چه زماني كه سه يك چلسي رو ميبره چه زماني كه هشت دو آرسنالو ميبره چه زماني كه سه يك از بارسا ميبازه چه وقتي كه شش هيچ از منچسترسيتي ببازه شش هيچ كه سعله شصد هيچ هم ميباختن بازم Ilove:: united
ديگه ما فقط زمان حالو داريم و ديگه به اين شكست فكر هم نميكنيم ....