به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره، پاتریس اورا، مدافع منچستریونایتد معتقد است که اعتماد به نفس داوید دخه آ دروازه بان اسپانیایی تیمش در حال افزایش است و او به زودی یکی از بهترین دروازه بانان دنیا خواهد شد
این دروازه بان نوزده ساله با قراردادی ۱۹ میلیون پوندی از اتلتیکومادرید به منچستریونایتد منتقل شد و شروع لغزانی در ترکیب این تیم داشت ولی در دیدار شنبه شب تیمش مقابل استوک سیتی چند مهار خارق العاده اش و در تساوی یونایتد در این دیدار نقش موثری داشت
اورا در صحبتهایی به تمجید از عملکرد دروازه بان تیمشان پرداخته. او به ام.یو.تی.وی گفت:« دروازه بان ما فوق العاده بود. داوید عملکرد خیلی خوبی دارد و اعتماد به نفسش در حال افزایش است. می توانی زمانی که مهار خوبی دارد، بازی اش را ببینی و همه بازیکنان تیم برای او خوشحال هستند .همه ما از او حمایت می کنیم و پشت سر او هستیم.»
ستاره فرانسوی یونایتد ادامه داد:« او شروع سختی داشت ولی زمانی که بازی او مقابل چلسی را ببینید، متوجه می شوید که چندین مهار خوب داشته و در بازی با استوک هم همین طور بود. من واقعا به او باور دارم و معتقدم که می تواند مبدل به یکی از بهترین دروازه بانان دنیا شود.»
اورا ادامه داد:« دوست دارم تا در تمام بازیها به پیروزی برسیم ولی اگر بخواهیم صادق باشیم،کسب همین یک امتیاز مقابل استوک هم خوب بود. واقعا سخت است که به اینجا بیائیم و سه امتیاز را مال خود کنیم. ما در سالهای قبلی همین کار را کرده بودیم .»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]