راستی میخواستم بگم استیلی قرار بود مهدوی کیا رو بیاره اما چون هنوز قراردادش تموم نشده بود نتونست جذبش کنه این وبرا اونایی نوشتم که میگن استیل با مهدوی مشکل داره برا همین نمیارش:::::kl
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی میخواستم بگم استیلی قرار بود مهدوی کیا رو بیاره اما چون هنوز قراردادش تموم نشده بود نتونست جذبش کنه این وبرا اونایی نوشتم که میگن استیل با مهدوی مشکل داره برا همین نمیارش:::::kl
:-angحداقل کاری که کاشانی میتونه واسه هوادارا بکنه اینه که کریم انصاریفرد رو بیاره چون باحضور علی کریمی میتونه رکورد آقای گلی لیگ رو بشکونه البته بعید میدونم بیاد چون هر تیمی که بازیکن هاش به دردش نمی خورن رو میاره پرسپولیس مثلا رحمان احمدی فصل قبل یا جلال اکبری که سپاهان انداختشون بیرون کاشانی آووردشون:bia inja:
من از پيوستن مهدوي كيا به داماش خيلي شوكه شدم و مطمئن بودم مياد پرسپوليس و نشون ميده تو سن 34 سالگي هنوز هم كسي به گرد استارتهاش نمي رسه ولي انقدر تو باشگاه دست دست كردند كه رفت . آخه واس دفاع راست مي خوان از عليرضا محمد استفاده كنن؟ اين بازيكن در كل فصل يه حركت قابل توجه نداشت كه .چرا آخه مهدي رو نيوردند ؟ حالا خوردبين اومده ميگه 8بازيكن قديمي پرسپوليس در ليست ما هستند كه برگردند .برو بابا بهترينشون رو از دست دادي و حالا بايد بري سراغ درجه 2هاشون . واقعا ديگه از اينهمه اهمال دارم عصبي ميشم.
حضور اولادي هم به گفته مدير برنامه هاش يجورايي منتفي شده . اگر انصاري فرد رو نگيريم بدجوري تو گلزني مشكل پيدا مي كنيم و علي كريمي و ممدنوري بايد جور فوروارداي كوتوله مون رو بكشن . اين مهرداد اولادي رو ديگه نبايد تو پرسپوليس راه بدن .
مهدوی کیا چرا نیومد رو من توش موندم؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی خبر خوش اینکه 80% کار های اولادی انجام شده و به زودی به تیم ملحق میشه...
:/danc
فقط به بحث مالیش توجه نکن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکرشو بکن همینجوری هر پیشکسوتی میاد یه چیزی میگه و هر روز یه برنامه تازه تو پرسپولیس داریم... حالا اگر بخواد 51 % رو هم بذاریم به حساب پیشکسوتا دیگه نور علی نور میشه ... میشه بازار شام ... :shogh:
یه جایی خوندم استیلی گفته تقریبا اولادی قطعی شده حض.رش تو پرسپولیس ... :-shad
در مورد طرح پيشنهادي سلطان بنظرم علي پروين حضور داشته باشه هيچ اختلاف نظري بوجود نمياد و بقيه مجبور به اطاعت خواهند شد
اميدوارم اين كانون پيشكسوتان باعث حاشيه و 2دستگي واسمون نشه امسال . دايي و دار ودسته ش هم مشكلي بوجود نيارن تا تو 6هفته اول مسابقات بتونيم حداكثر امتيازات رو بگيريم و براي داربي هفته هفتم هم بريم كه بتركونيم . علي كريمي رو هم داريم كه وقتي تو زمين باشه هر چي آبي تو استاديوم باشه زرد ميشه
الان كه فكرش رو مي كنم مي بينم گرچه خودم دوست داشتم مهدوي كيا به پرسپوليس بياد ولي اگر ميومد متوسط سن تيم بالا مي رفت و كلي مشكلات و انتقادات و...برامون بوجود ميومد .فكر كنم در اين مورد باهوش عمل كردند ولي كاش مهدوي كيا زودتر به ايران برمي گشت
امروز حرف از پيوستن ادينهوي برزيلي به پرسپوليسه . مشخص نيسن چجوري همه خبرگزاريها تو يه روز يه خبر خاص رو ميرن !
منم در مورد ادینیهو شنیدم...
ولی مطمئن نیستم که واقعیت داشته باشه...
هاشمیان هم رفت از دستش راحت شدیم...
قرمز هم ميشن........نقل قول:
علي كريمي رو هم داريم كه وقتي تو زمين باشه هر چي آبي تو استاديوم باشه زرد ميشه
فقط بايد غرورشنو زير پا بزارن .........
مگه میشه ابی زرد بشه زردم قرمز بشه نمیشه با عقل جور در نمیاد خدایا دوره ی اخر وزمونه رنگا خودبه خود تغییر میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا بیخیال با اومدن ادینهو اصلا موافق نیستم بهتره تو مس باشه گرچه به الشباب پیوسته
مسئوولین زودتر کریم خوان و جذب کنن وگرنه از دستمون میپره اولادی هم بهتر که نیومد با وجود کریمی دیگه نیازی به اون نیست کریمی خودش یه تیمه
هاشمیانم خیلی بده که از دست دادن اینا واقعا نوبرن دارن با پرسپولیس چیکار میکنن
هاشم برامون خیلی مفید بودcrying::-
امروز باشگاه واس مايلي كهن حكم زده بعنوان مدير فني !! :
كدوم پرسپوليسي رو ميشناسيد كه از مايلي كهن خوشش بياد ؟
تكليف كميته فني چي ميشه ؟ يعني پنجعلي و ساير اعضاء بايد برن زيردست مايلي كهن ؟
حميد استيلي چرا بايد زير مجموعه هم كميته فني و هم مايلي كهن كار كنه ؟
اين انتصاب چه سودي واس پرسپوليس داره ؟
هممون مي دونيم مايلي كهن رفتار و عقايد عجيب و غريبي داره و اگه حاشيه درست نكنه مطمئنا كمكي نمي تونه بكنه . ضمن اينكه اين كار رو بايد از قبل مي كردند كه سرمربي كه مياد بدونه قراره با چه كسي كار كنه . حالا اگه با هم مشكل پيدا كنند چي ميشه ؟
بنظرم اين فقط ياركشي و لشكر كشي كاشانيه در مقابل كميته پيشكسوتاني كه علي پروين درست كرده و نوعي مقابله با دايي كه هيچ سودي واس پرسپوليس ما نداره.