-
تمرين استقلال تا پنجشنبه تعطيل شد
تمرينات تيم فوتبال استقلال تا پنجشنبه تعطيل شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پرویز مظلومی پس از بازی شب گذشته استقلال مقابل مس سرچشمه اعلام کرد تمرینات تیمش تا روز پنجشنبه تعطیل است.
آبی پوشان از پنجشنبه در زمین دستگردی تمرینات خود را دنبال می کنند.
این تیم باید خود را برای حضور در جام ولایت آماده کند که البته هنوز مشخص نیست استقلال با تمامی بازیکنان خود در این رقابت ها شرکت می کند یا با تلفیقی از بازیکنان بزرگسال و جوان می خواهد در این مسابقات شرکت کند.
/www.varzesh3.com
-
عمرانزاده و تيموريان نبايد جواب هم را ميدادند
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: قطعا اين دو بازيکن جريمه مي شوند. هر کدام که مقصر بوده اند فرقي نمي کند. نبايد جواب هم را مي دادند. در کميته انضباطي اين موضوع بررسي مي شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] منصور پورحیدری در مورد حضور در جام ولایت اظهار داشت: با توجه به نبود ۷ بازیکن ملی پوش و استراحت به برخی بازیکنان باید از امیدهای خود برای این مسابقات استفاده کنیم. مجیدی هم دچار کشیدگی شده و به این مسابقات نمی رسد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا عمران زاده و تیموریان به کمیته انضباطی احضار می شوند یا خیر گفت: گزارش خود را به کمیته انضباطی داده ام و قطعا این دو بازیکن جریمه می شوند. هر کدام که مقصر بوده اند فرقی نمی کند. نباید جواب هم را می دادند. در کمیته انضباطی این موضوع بررسی می شود. تنها کار خوبی که صورت گرفت این دو مصاحبه نکردند. جا دارد از هواداران استقلال بابت اینکه مقابل چشم آنها چنین اتفاقی افتاد عذرخواهی می کنم.
پورحیدری در جواب به این پرسش که مجتبی محبوب مجاز را به مس سرچشمه داده اند، عنوان کرد: صحبت هایی در این باره شده بود و احتمالا او قرضی به مس می رود.
سرپرست تیم استقلال در پاسخ به این که باشگاه سپاهان بابت درخواست استقلال برای جذب هادی تامینی چه جوابی داده گفت: من از این موضوع خبر ندارم و مظلومی اگر بازیکنی را می خواهد باید بگوید.
پورحیدری در خصوص جلسه امروز کمیته انضباطی باشگاه استقلال بابت پرونده آکادمی این باشگاه تصریح کرد: این قدر سرم شلوغ است که وارد این مسئله نمی شوم. این موضوع زیادی ادامه پیدا کرده است.باشگاه حتما آن را پیگیری می کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
مظلومي:باتمام قوا درجام ولايت شرکت مي کنيم
سرمربي تيم فوتبال استقلال جام ولايت را جامي بزرگ و مقدس خواند و گفت: با تمام قوا و با هدف قهرماني در اين مسابقات شرکت خواهيم کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پرویز مظلومی افزود: با توجه به اینکه نام ولایت بسیار مقدس و بزرگ است و جام ولایت برای ما از ارزش بسیاری برخوردار است، بدون حضور بازیکنان ملی پوش که در اردوی تیم ملی هستند در این جام شرکت خواهیم کرد و تمام تلاش و هدفمان این است که جام ولایت را به کلکسیون افتخارات باشگاه اضافه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اگرچه بازیکنان ملی پوش استقلال در اردوی تیم ملی حضور دارند و نمی توانند در جام ولایت ما را کمک کنند اما من و سایر بازیکنان به این نام مقدس و بزرگ احترام خواهیم گذاشت و هم قسم خواهیم شد که جام ولایت را بدست آوریم.
سرمربی تیم استقلال با آرزوی موفقیت برای تیم ملی گفت: امیدوارم تیم ملی کشورمان در دیدارهای پیش رو موفق باشد و آرزو دارم ضمن موفقیت در این دو مسابقه تمامی بازیکنان و به ویژه ملی پوشان استقلال با سلامت و بدون آسیب دیدگی به کشور بازگشته و تیمهای خود را در ادامه مسابقات لیگ برتر همراهی کنند.
مسابقات فوتبال جام ولایت از روز پنجشنبه هفته جاری با حضور تیمهای پرسپولیس، استقلال و ناسیونال پاراگوئه برگزار می شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
پورحيدري:جام ولايت بايددرزمان بهتري برگزارشود
سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است، مسابقات فوتبال جام 'ولايت' بايد در زمان بهتري برگزار شود.
www.varzesh3.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ''''منصور پورحيدري'''' روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا اضافه کرد: متاسفانه اين مسابقات در بدترين زمان ممکن برگزار مي شود و تيم ها، بازيکنان اصلي خود را در اختيار ندارند.
پورحيدري ادامه داد: تيم ما به غير از ملي پوشان خود، جاسم کرار را به دليل حضور در اردوي تيم ملي فوتبال عراق و خسرو حيدري را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد.
سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: حيدري در ديدارهاي جام ''''ولايت''''، تيم استقلال را هم نمي تواند همراهي کند و بايد به مداوي خود بپردازد.
وي تصريح کرد: با تمام توان خود به مصاف تيم هاي پرسپوليس تهران و ناسيونال پاراگوئه خواهيم رفت و اميدوارم بتوانيم نتايج خوبي را کسب کنيم.
پورحيدري اظهار داشت: تيم استقلال تهران در فصل اخير از تعطيلي هاي ليگ برتر ضربه خورده است و اميدوارم اين بار دچار مشکل نشويم.
-
جلسه انضباطي عمرانزاده و تيموريان برگزار ميشود
رئيس کميته انضباطي باشگاه استقلال گفت: جلسه انضباطي عمرانزاده و تيموريان را هفته پيشرو برگزار ميکنيم.
علی اکبر محمدزاده در مورد جلسه کمیته انضباطی حنیف عمران زاده و آندرانیک تیموریان اظهار داشت: سعی می کنیم در هفته پیش رو تا قبل از روز چهارشنبه که تیم ملی پرواز دارد جلسه کمیته انضباطی عمران زاده و تیموریان را برگزار کنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که در آئین نامه کمیته انضباطی استقلال بابت درگیری لفظی دو بازیکن هم تیمی در جریان مسابقه چه جرائمی در نظر گرفته شده، گفت: در آئین نامه از حداقلی ترین جریمه که شامل تذکر کتبی است تا حداکثری ترین جریمه که محرومیت است در نظر گرفته شده اما باید دو بازیکن بیایند و اظهارات طرفین را بشنویم.
محمدزاده تصریح کرد: هنوز از حرف های رد و بدل شده در زمین خبر ندارم و باید صحبت هایشان را بشنوم و گزارش سرپرست تیم هم بخوانم.
رئیس کمیته انضباطی باشگاه استقلال در مورد اینکه حسن روشن اعلام کرده رسیدگی به پرونده آکادمی استقلال به یک ماه دیگر موکول شده، گفت: این طور نیست. از حسن روشن خواسته ایم راجع به این قضیه صحبت نکند و با هم به توافق رسیدیم.
-
دروازهبان ناسيونال بهترين بازيکن زمين شد
دروازهبان تيم فوتبال ناسيونال پاراگوئه به عنوان بهترين بازيکن ديدار با استقلال انتخاب شد.
ایگناسیو دان دروازهبان تیم فوتبال ناسیونال پاراگوئه به عنوان بهترین بازیکن مسابقه با استقلال انتخاب شد.
استقلال در این بازی یک بر صفر بازنده شد.
-
استقلال برابرناسيونال پاراگوئه شکست خورد
تيم فوتبال استقلال برابر ناسيونال پاراگوئه شکست خورد.
دومین روز از مسابقات جام ولایت با برگزاری مسابقه بین دو تیم استقلال و ناسیونال پاراگوئه پیگیری شد که طی آن که تیم ناسیونال یک بر صفر استقلال را شکست داد.
این بازی از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه آزادی و در حضور حدود ۲۰۰ تماشاگر آغاز شد.
رودیگو تکسیرا در دقیقه ۶۵ برای ناسیونال گلزنی کرد.
علیرضا فغانی داور مسابقه به مهدی امیر آبادی از استقلال کارت زرد نشان داد.
دوشنبه در آخرین روز جام ولایت، پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به مصاف استقلال خواهد رفت که تکلیف قهرمان در این بازی مشخص خواهد شد. استقلال برای قهرمانی باید پرسپولیس را شکست دهد و نتیجه تساوی هم حکم به قهرمانی سرخپوشان تهرانی خواهد داد چرا که پرسپولیس در دیدار اول یک بر صفر نماینده پاراگوئه را شکست داده بود. این دو تیم مطرح فوتبال ایران بدون بازیکنان ملیپوش خود با یکدیگر بازی خواهند کرد.
ترکیب استقلال:
هادی زرین ساعد، حنیف عمرانزاده، حمید عزیززاده، جواد شیرزاد، مهدی امیرآبادی، کیانوش رحمتی( از دقیقه ۸۶ محمد انصاری)، فریدون زندی، محسن یوسفی، توحید غلامی( از دقیقه ۴۶ علی حمودی)، اسماعیل شریفات و آرش برهانی
سرمربی: پرویز مظلومی
-
اخبار کوتاه از استقلال
کاپيتان تيم فوتبال استقلال در باشگاه الوصل امارات به فيزيوتراپي مشغول است.
تیم استقلال امروز در حالی از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه آزادی به مصاف ناسیونال پاراگوئه می رود که ۶ بازیکن این تیم در تیم ملی حضور دارد.
آبیپوشان علاوه بر این موضوع بازیکنان مصدوم هم دارند. فرهاد مجیدی یکی از این بازیکنان مصدوم است. وی از ناحیه همسترینگ دچار پارگی شده و اکنون در امارات و در باشگاه الوصل به فیزیوتراپی مشغول است. به نظر می رسد این بازیکن هم مثل خسرو حیدری چهار هفته ای باید دور از میادین باشد.
حنیف عمران زاده دیگر بازیکن مصدوم آبی پوشان است. این بازیکن از ناحیه کمر درد دارد. پزشک استقلال در تلاش است او را به بازی امروز برساند.استقلال امروز با تلفیقی از بازیکنان امید و بزرگسال خود به میدان می رود.
جاسم کرار که به تیم ملی عراق دعوت شده یکی دیگر از غایبان استقلال است. عراق فردا به مصاف لبنان میرود.
* میشائیل هنکه مربی آلمانی استقلال که برای استراحت به کشورش سفر کرده امشب به تهران باز می گردد و امروز روی نیمکت استقلال نخواهد بود.
تمرینات استقلال بعد از جام ولایت در تهران پیگیری خواهد شد.
/www.varzesh3.com
-
زندي: دو تا 90 دقيقه هم بازي ميکرديم گل نميزديم
هافبک استقلال گفت: اگر دو تا 90 دقيقه ديگر هم بازي ميکرديم گل نميزديم.
www.varzesh3.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فریدون زندی پس از پایان بازی استقلال با ناسیونال پاراگوئه اظهار داشت: بازی خوبی انجام دادیم ولی گل بیخودی دریافت کردیم. این بازی از آن مسابقاتی بود که اگر دو تا ۹۰ دقیقه دیگر هم بازی میکردیم گل نمیزدیم.
وی در خصوص آخرین شرایط خود پس از مصدومیت گفت: خیلی تلاش کردم تا خودم را به شرایط مسابقه برسانم ولی نیاز دارم که باز هم بازی کنم و خودم را در تیم جا بیندازم. البته این نظر سرمربی است که چه زمانی به میدان بروم و تابع تصمیم کادر فنی هستم.
زندی در خصوص ناسیونال پاراگوئه گفت: این تیم، تیم بدی نبود. من نمیتوانم بگویم که آنها با تیم اصلی آمده بودند یا با ذخیرهها ولی در مجموع تیم خوبی پا به این مسابقات گذاشته بود.
وی در خصوص دیدار روز دوشنبه مقابل پرسپولیس گفت: ما واقعا استراحتی نداشتهایم و حالا باید به مصاف پرسپولیس برویم درحالی که فقط فردا میتوانیم تمرین کنیم ولی امیدوارم در این مسابقه برنده شویم.
زندی در پایان در خصوص اینکه آیا تعطیلی لیگ به این صورت به باشگاهها ضربه میزند یا خیر، گفت: صددرصد این تعطیلیها به باشگاهها ضربه میزند اما ما باید خوب کار کنیم چون این شرایط برای همه تیمها وجود دارد.
-
شريفات: ناسيونال بد نبود، قوي هم نبود
بازيکن استقلال گفت: ناسيونال تيم بدي نبود ولي آنچنان هم قوي نبود که به آن اشاره ميکردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسماعیل شریفات پس از پایان بازی استقلال مقابل ناسیونال پاراگوئه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: بازی خوبی انجام دادیم و موقعیتهای زیادی را خلق کردیم. یکی دو موقعیت نصیبم شد که آن را از دست دادم ولی ما تمرینات زیادی نداشتیم و کم تمرین کردیم.
وی افزود: حریف، تیم بدی نبود ولی آنچنان هم قوی نبود که به آن اشاره میکردند. در مجموع هرچه تلاش کردیم به ثمر ننشست.
مهاجم استقلال در خصوص اینکه آیا از عملکرد خود رضایت دارد یا خیر، گفت: من کارم را انجام میدهم و شرایط بدی ندارم. حتی مقابل شیرین فراز هم گلزنی کردم با این حال تلاش میکنم همیشه در آمادگی باشم.
شریفات در خصوص زمان برگزاری مسابقات جام ولایت گفت: کاری به کیفیت این مسابقات ندارم ولی زمان برگزاری این مسابقات مناسب نبود و امیدوارم برای سالهای آینده شرایط در این جام متفاوت شود.