نقل قول:
نوشته اصلی توسط dj_sadegh70 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا صادق عزیز
حرف شما کاملآ صحیحه
احتمالآ بعد از عید ما فرق امتیازی بین لیگ ها رو بیشتر می کنیم (الان هر لیگ با لیگ پایین 1 امتیاز فاصله داره ) یعنی اینجوری تیم لیگ برتری با لیگ دسته 9 فقط 9 امتیاز فاصله داره . احتمالآ ما هم فرق هر لیگ با لیگ پایین رو 2 امتیاز می کنیم اینجوری تیم لیگ برتری با تیم لیگ دسته 9 حدود 18 امتیاز فاصله داره
فکر می کنم بهتر بشه
احتمالآ اواخر بهمن ماه یک نظر سنجی برای تعیین نوع جایزه ها قرار می دیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط dj_sadegh70 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلآ در نظر داریم یکی از اینها باشه
1ـ واریز جایزه نقدی(فقط به حساب بانک ملی ... یعنی اینکه باید کسی کی می خواد جایزه بگیره یک کارت عابر بانک ملی داشته باشه)
2ـ جایزه به صورت کارت شارِژ ( همراه اول یا ایرانسل )
3ـ جایزه به صورت ارسال پکیج دی وی دی های فوتبالی
یه نظرسنجی می کنیم تا بچه ها جواب بدن
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک بازیکن اماتور از تیم جوانان شما به جای مسی به لیست اضافه می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad.taakpar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز هر هفته نشانگر یک دوره لیگ هست و در واقع یک فصله دیگه
اینجوری اگه قرار باشه شما یه تیم ببندید تا 2 سال دیگه هم تیمتون پیر نمیشه که !
از لیستتون خارج کنید و بازیکنتون رو آزاد کنید و یکی جون بخریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad99 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سن بالا خیلی تاثیر منفی نمی گذاره ولی تیمتون یهو پیر بشه و یهو همه باهم برن از تیم بیرون تیم یهو ضعیف میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیز
این موضوع رو جواب دادیم توی پنل داشبورد سایت
نقل قول:
دوست عزیز در مورد امتیازات که عرض کردیم خدمت شما که احتمالآ بین لیگها فاصله بیشتری می گذاریم ولی برای گلها نه نمیشه !
تعداد تیم های لیگ های 1 تا 3 کمتر از 1٪ کل تیم ها هم نمیشن و ما نمی تونیم لیگ ستاره ها رو بر اساس 1٪ امتیاز بندی کنیم و 99٪ رو از دید دور بگذاریم
شما اگه الان لیگ دسته 7 بودید می گفتید ما 6 ماه دیر تر ثبت نام کردیم باید قید بازی رو بزنیم چون فقط تیم های لیگ های بالایی بهشون نگاه می شه !
شما از دید خودتون می گین و لیگ 9 و 10 هم از دید خودشون
ولی من باید همه جوانب رو در نظر بگیرم
در مورد جوایز یک توضیح کوتاه بدیم:
سایت هایی بودن و هستن که وعده جوایز مختلف از جمله پژو 206 و انواع و اقسام لب تاپ و .. دادن به کاربراشون اما بعد از یه مدت اومدن گفتن که اسپانسر ماشین رو در اختیاز ما قرار نداده !
خیلی ها هم با اینکه از اسپانسرهای بزرگی بهره مند بودن ولی روز به روز از میزان جوایزشون کم شد !
ما چون ساکن شهرستان هستیم متاسفانه از رانت و رابطه برخوردار نیستیم و این گونه موارد متاسفانه فقط برای کسانی هست که از رانت و اینجور چیزا استفاده می کنند
ما دوست نداریم این گونه اتفاقات بیفته ... برای همین تا جوایز کاملآ آماده نشه و مطمئن نشیم نمی تونیم به مردم قول الکی نمی دیم
من روی وقتی که مردم می گذارن (حتی اگه برای تفریح باشه ) خودم رو مسئول می دونم و نمی تونم روی هوا قول چیزی رو بدم و بعدآ بیام بگم آقا نشد !!!!
سعی می کنم که سال بعد یه سری انگیزه های مادی هم بگذاریم
اما ما این سایت رو بیشتر برای تفریح و سرگرمی راه انداختیم
موفق باشید ......... roz::