عزیز لینکش سالمه تست کردم.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dariush_acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز لینکش سالمه تست کردم.:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dariush_acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این انجمن نیست این بهشت فوتباله این رویای هر کس که فوتبال رو دوست داره هستش عالی
خواهش می کنم کلیپ ماجرای زیدان و ماترازی رو با کیفیت hdبرای دانلود بزارید
چرا به در خواست ها رسیدگی نمیشه؟ :ehe:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط منگ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من آهنگ های شیطانی زیاد دارم گلهای بر گردون هم دارم (باکیفیت عالی) فقط بگو بلدی اپلود کنی لینک مستقیم
دوست عزیز برای آپلود لینک مستقیم میتونید از سایتuploadkon استفاده کنی اما بهتره فایل ها رو توی سایت mediafire آپلود بکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدرضا الهایی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام می خواستم بگم که گل های مسابقه کویت-قطر و قطر ژاپندر جام ملت های اسیا دانلود نمیشه لطفا رسیدگی کنید
انجمن خیلی خوبیه اگه میشه گلهای مسابقه قطر- کویت رو اصلاح کنید دانلود نمیشه
با سلام خدمت تمام دوستان همچنین یه خسته نباشید به مدیران سایت *سایتتون خیلی عالیه یه سوال داشتم من من میخوام گلها رو دانلود کنم وقتی میره تو ساید مدیافایر برا دانلودش میگه رمز رو وارد کنین:narahat: قبلا این چیزا نبود باید چکار کنم ؟؟
بخاطر جلو گيري از كپي كردن لينكها رمز گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط sara_sss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رمزش :derby.ir