[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ميداودي: آنقدر گل ميزنم تا دوباره مليپوش شوم
وقتي گل ميزنم و مردم را خوشحال و شور اشتياق آنها را روي سكوهاي ميبينم انگيزهام چند برابر ميشود.
ميلاد ميداوي با بيان مطلب فوق به سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: يك بازي رويارويي را مقابل سپاهان پشت سر گذاشتيم، فوتبالي كه همه از تماشاي آن لذت بردند.
سپاهان يكي از بهترين تيمهاي ايران و قهرمان ليگ گذشته بود. آنها حريف سرسختي بودند اما ناچار بوديم براي ماندن در كورس قهرماني و بازگشت به اوج اين تيم را از سر راه خود برداريم. پيروزي چهار بر سه اتفاق خوشايندي بود كه اثرات مثبت آن را در آينده ديده خواهد شد.
ميداودي كه نقش تاثيرگذاري در اين پيروزي داشت افزود: شروع فوقالعادهاي استقلال داشت. انگيزه زياد باعث آن شد خيلي زود گل اول را بزنيم و خيلي سريع تعداد گلهايمان را به عدد 3 برسانيم، انگيزه زياد بازيكنان، تدابير كادرفني، حمايت مديريت، هواداران پرشور روي سكوها عوامل موفقيت استقلال در اين بازي بودند. من به عنوان عضوي از استقلال خوشحالم كه توانستم 2 گل بزنم و لبخند شادي را بر لبان هواداراني كه به استاديوم آمده بودند بنشانم.
واقعا مديون آنها هستيم. 90 دقيقه عاشقانه تيم را مورد تشويق قرار دادند و برد كوچكترين پاداش براي آنها بود.
من وقتي گل ميزنم و ميبينم آنها شاد ميشوند انگيزهام چند برابر ميشود. اميدوارم تا پايان فصل بتوانم براي استقلال مثمر ثمر باشم.
ميداودي خاطر نشان كرد: در نيمه دوم سپاهان كه سه بر صفر عقب افتاده بود چيزي براي از دست دادن نداشت و متاسفانه در ميان ناباوري بازي سه بر صفر برده را به تساوي كشانديم. اين اصلا براي ما خوب نبود به خود آمديم و سكوها ما را به سمت گل چهارم كشاندند و خدا را شكر كه اين چنين شد.
ميداودي در پايان گفت: وقتي گل زدم و به سمت جايگاه رفتم فقط به اين دليل بود كه شاديام را با اعضاي نيمكت تقسيم كنم چون شور و شعف آنها را ديدم.
درباره تيم ملي بايد بگويم تلاشم را ادامه خواهم داد و آنقدر گل ميزنم كه باز مليپوش شوم. درباره مصدوميت دستم بارها حرف زدم و باز هم ميگويم من نگفته بودم دستم شكسته بلكه فقط اين جلمه را به زبان آوردم كه مصدوميتي از ناحيه دست دارم و آتل بستهام.