» حس انتقام؛ تلخ یا شیرین؟!
بسیاری از فوتبال دوستان ایتالیا البته به جز هواداران رمی از سقوط سامپدوریا بسیار ناراحت اند. تیمی که فصل قبل جزو تیم های بالای جدول بود در این فصل به خاطر مشکلات مدیر باشگاه با کاسانو و پاتزینی به راحتی سقوط کرد! گارونه با رفتار بچه گانه اش یکی از تیم های شهر جنوا را به سری B برد و مسلما هواداران سامپ دیگر از او دل خوشی نخواهند داشت.
اما جدای از این ها هواداران رمی دوست نداشتند سامپا در هفته 37 ام سقوطش قطعی شود. آنها می خواستند سامپدوریا در هفته پایانی و در المپیکو رم مقابل تیفوسی های شهر رم سقوطش قطعی شود. با این حال هنوز هم حس انتقام در چشمان رمیها موج می زند. با این وجود آنها شکست سامپا رو یک انتقام شیرین می دانند اگرچه شیرینی اش کمتر از آن چیزی است که رمیها انتظارش را داشتند!
در هفته آینده این دو تیم در المیپکو به مصاف هم خواهند رفت. سامپ دیگر انگیزه ای ندارد چرا که پیروزی آنها مقابل رم هم نمی تواند دردی را دعوا کند. زمان آن فرا رسیده که رمیها انتقام یک سال قبل را بگیرند.
در دیداری که با شکست تلخ رم همراه بود. رم پیش افتاده بود اما به یکباره ورق برگشت و المپیکویی که عرق در شادی بود به یکباره ساکت شد. مکسس بر روی نیمکت اشک می ریخت و کاستی در کنار او ایستاده بود و با استرس فراوان و با نا امیدی بازیکنان داخل زمین را نگاه می کرد. گرگها بازی احساسی را پیش گرفته بودند. دیداری که اگر رم آن را می برد در هفته پایانی حسرت آن را نمی خورد اما به نوعی سامپا و پاتزینی اسکودتو را از رم گرفتند. آن فصل به پایان رسید و رم به نایب قهرمانی بسنده کرد. حال در این فصل و در هفته پایانی بار دیگر دو تیم باید این بار با شرایطی متفاوت به مصاف هم بروند. سامپایی که آن روز ها برای هر تیمی خطر ساز می شد این هفته سقوط کرد و رمی که آن روز ها به فکر قهرمانی بود حال باید به لیگ اروپا بیندیشد!
انتقام از سامپ می تواند شیرینی زیادی داشته باشد. اما گاهی اوقات تیمی که برای انتقام پای به زمین مسابقه گذاشته به راحتی شکست خورده است. بازیکنان نباید گربه سیاه چند فصل اخیر خود را دست کم بگیرند اگرچه آنها سقوط کرده اند و دیگر انگیزه ای ندارند اما حس انتقام گاهی اوقات به همان قدری که می تواند شیرین باشد به همان قدر هم می تواند تلخی زیادی به همراه داشته باشد!
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ووچینیچ: هرگز نگفتم که از رم می روم
مهاجم مونته نگرویی می خواهد در رم بماند.
سایت گل – میرکو ووچینیچ، مهاجم رم گفته هرگز اعلام نکرده که در تابستان از رم می رود.
توماس دی بندتو، تاجر آمریکایی اخیرا رم را خریده و آینده ووچینیچ و شماری دیگر از بازیکنان در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.
با این حال او گفته است: «من هرگز نگفتم که می خواهم از رم بروم. من حتی درباره آینده با مدیر برنامه هایم حرف هم نزده ام، چه برسد به این که تصمیم بگیرم.»
در هر حال این بازیکن 27 ساله گفته منتظر آن است که ببیند برنامه های مالکان برای فصل بعد چیست: «می خواهم منتظر بمانم و ببینم برنامه های مدیران جدید چیست، و سپس تصمیم خود را بر این مبنا بگیرم.
اخیرا شایعات زیادی درابره آینده ام می شنوم که صحت ندارند.»
قرارداد فعلی ووچینیچ با رم در ژوئن 2013 به پایان می رسد.
» رم از خرید های بزرگ خبر داد
به گزارش خبر گزاری RomaNews.ir: یکی از مالکان جدید باشگاه رم اعلام کرده بودجه هنگفتی را برای خریدهای تابستانی کنار گذاشتهایم.
به نقل از گازتا دلواسپورت، جیمز پالوتا که یکی از سرمایه گذاران باشگاه بوده در این خصوص گفت: پول زیادی برای جذب بازیکن کنار گذاشتهایم و با خریدهایمان هواداران را خوشحال خواهیم کرد.
پالوتا ادامه داد: در این فصل نتوانستیم به لیگ قهرمانان برسیم. میتوانیم فصل آینده این اتفاق ناخوشایند را جبران کنیم. بازیکنان بزرگی را به رم خواهیم آورد تا سال آینده به راحتی راهی لیگ قهرمانان شویم. میخواهیم خیال هواداران را راحت کنیم. آنها شایسته حضور در دیدارهای اروپایی هستند و ما میخواهیم آنها را به چیزی که حق آنها است برسانیم.
وی ادامه داد: اگر شما از توماس دیبندتو نیز سوال کنید، او نیز برنامههای فصل آینده را برای شما شرح خواهد داد. برنامههای خوبی داریم و میتوانیم رم را به دوران خوبش بازگردانیم.
بر اساس گزارشهای منتشر شده پالوتا هفته آینده به لندن سفر خواهد کرد تا با فرانکو بالدینی گفت و گو کند. بالدینی در حال حاضر مدیر داخلی تیم ملی فوتبال انگلیس است و سران رم امیدوارند او را به تیمشان بیاورند.
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لوئيس انريکه: از رم پيشنهاد دارم
لوئيس انريکه، مربي تيم بي بارسا تاييد کرد که مديران باشگاه رم با او تماس گرفته اند و اعلام کرد دورنماي مربيگري در سري آ برايش جذاب است.
ورزش3-این مهاجم سابق بارسا و رئال مورد توجه مدیران جالوروسی قرار گرفته و گفته می شود یکی از گزینه های جانشینی وینچنزو مونتلاست.
او در گفتگویی گفت:" من تماس هایی با مدیران رم داشته ام. این پیشنهادی جذاب است. می دانم که آنها در پیشنهادشان چند گزینه را مطرح را کرده اند و البته من هم شروطی دارم. پیش از اینکه تصمیم گیری کنم باید همه جنبه های این پیشنهاد را بررسی کنم."
در حال حاضر از مربیان زیادی به عنوان سرمربی فصل آینده رم نام برده می شود. آنچلوتی یکی از مربیانی است که بعد از اخراج از چلسی مورد توجه باشگاه رم است اما او اعلام کرده قصد دارد در انگلیس به کارش ادامه بدهد. دیدیه دشام نیز گزینه ای است که در این روزها زیاد از او نام برده می شود.
» خداحافظی انریکه از بارسای بی
نمی دانم در آینده چه می شود
به گزارش خبرگزاری Romanews.irلوئیس انریکه، مربی جوان دنیای فوتبال با اعضای بارسلونای بی خداحافظی کرد و بدین ترتیب آمادگی اش را برای آغاز دوره جدیدی در عرصه مربیگری اعلام نمود. این روزها خیلی ها او را در آستانه هدایت رم می دانند.
بازیکن سابق بارسلونا سه فصل موفق را برروی نیمکت مربیگری بارسای بی سپری کرد و در صحبتهایی اعلام کرد که حس می کند زمان جدایی فرا رسیده است.
به گزارش سایت گل، انریکه در صحبتهایی گفت:« اگر فوتبالیست ها عمر کوتاهی در یک باشگاه پیش از پیوستن به تیم دیگری دارند، این عمر برای مربیان حتی کوتاهتر هم هست. زمانی که این کار را آغاز کردم، در انتظار چنین چیزی بودم. باید بگویم که سه سال خارق العاده را سپری کردم. تصمیم گرفتم که این دوره به پایان برسد. این را پیش از دریافت پیشنهادات کاری اعلام کرده بودم.خوشحالم و احساس افتخار می کنم، چون فکر می کنم که احترام زیادی را کسب کرده ام.»
او در ادامه در مورد آینده اش صحبت کرد و گفت که هنوزتصمیم نهایی اش را نگرفته:« نمی دانم که در آینده چه کار خواهم کرد .می خواستم استراحت کنم .»
این درحالی است که این روزها صحبتهایی درمورد احتمال حضور او برروی نیمکت مربی گری اتلتیکومادرید و رم به گوش می رسد. خود او اینطور می گوید:«با مدیران باشگاه رم در تماس بودم. پیشنهاد آنها پیشنهاد جذابی است. می دانم که آنها گزینه های متعددی را پیش رو دارند، دقیقا مثل من. پیش از تصمیم گیری باید همه چیز را درنظر بگیرم.»
علاوه بر لوئیس انریکه، نام دیدیه دشام و کارلو آنچلوتی هم در لیست نامزدهای هدایت رم دیده می شوند.
نوشته شده توسط الیاس
» ساباتینی: رم درانتظار امضای قرارداد با لوئیس انریکه است
به گزارش خبرگزاری Romanews.ir والتر ساباتینی، یکی از مدیران باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرد که در انتظار آن است تا لوئیس انریکه قراردادی را با جلوروسی به امضا رسانده تا مربی جدید این تیم شود.
مذاکرات میان سران باشگاه رم و این مربی 41 ساله ادامه دارد و به نظر می رسد که به زودی به نتیجه نهایی برسد.
به گزارش سایت گل این در حالی است که صحبتهایی درمورد احتمال حضور انریکه برروی نیمکت مربیگری اتلتیکومادرید نیز به گوش می رسد ولی ساباتینی که اکنون برای نهایی کردن قرارداد انریکه در اسپانیا به سر می برد اعلام کرد که سران رم با این مربی جوان به توافق رسیده اند و تنها امضای رسمی قرارداد باقی مانده.
ساباتینی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من خوشحالم، و تنها در انتظار امضای رسمی قرارداد هستیم.اتلتیکومادرید؟ می دانم که آنها در کورس ربودن انریکه جا ماندند، چون ما هفته گذشته با وکیل انریکه به توافق رسیدیم.»
انتظار می رود که در روز چهارشنبه یا پنجشنبه خبر رسمی دست به قلم شدن این مربی اسپانیایی منتشر شود و شنیده می شود که مبلغ قرارداد سالانه او 1.6 میلیون یورو و با اعتباری دو ساله خواهد بود که شرطی برای تمدید این قرارداد در سال سوم نیز وجود خواهد داشت.
نوشته شده توسطالیاس
» مونتلا جمعه با کاتانیا امضا می کند
وینچنزو سرمربی بعدی کاتانیا خواهد شد
به گزارش خبرگزاری Romanews.ir لوئیس انریکه فردا قرارداد خود را با رم به امضا می رساند تا جای مونتلا را بگیرد. به گزارش Sky Sport 24 وینچنزو مونتلا نیز پس از توافق با سران کاتانیا، روز جمعه با این قرارداد خود را امضا می کند. او روز جمعه به طور رسمی کار خود را با کاتانیا آغاز می کند.
مونتلای جوان در ماه فوریه و پس از باخت سنگین 4-3 رم به جنوا، با استعفای کلودیو رانیری، جای تینکرمن را گرفت اما در 16 دیداری که جیالوروسی ها را هدایت کرد نتوانست نتایج قابل قبولی به دست بیاورد.
نوشته شده توسط الیاس