خیلی محترمانه ازتون تشکر میکنم ولی بازم میگم اول فصله ............ :bia baghalam: راستی یادم رفت تسلیت میگم ایشالله باخت آخرتون نباشه :hehee:
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی محترمانه ازتون تشکر میکنم ولی بازم میگم اول فصله ............ :bia baghalam: راستی یادم رفت تسلیت میگم ایشالله باخت آخرتون نباشه :hehee:
.................................................. .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
.................................................. .....
.................................................. ...:ogh:
این نقطه ها فحش که نبودند ؟ :hehee::eyyyyy::ehe::hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش بزار زانوی غمشونو بغل بگیرنmas:-mas:-mas:-mas:-mas:-mas:-:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشم میاد جون تو جونتم کنن همون........................................ هستینقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چی شد تا حالا اول فصل بود
حالا دیگه قهرمان شدید
نه من این دوتا رئالی عزیزو خیلی دوست دارم mortezarm و crisronaldo79:shogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alielguaje [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عروسیم بود این قد ر خوشحال نبودمmas:-mas:-mas:-mas:-mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه داداش قهرمان نشدیم ما مساوی کردیم اما شما باختیدنقل قول:
آره داداش حیف که زود عصبانی میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برادر عزیز ما؟ ما اعصبانی نیستیم از رئال ما عصبانی از بنزما هستیم که گل خالی رو گل نکرد.نقل قول: