[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازار نقل و انتقالات در بوندسلیگا
Fcbayern.ir- با توجه به اتمام فصل 12-2011 لیگ های اروپایی باشگاه های بوندسلیگایی نیز برای کسب آمادگی بیشتر در فصل آینده بدنبال ترمیم نقاط ضعف خود به منظور حضوری قدرتمندتر در فصل آتی هستند. بدین منظور گزینه هایی در بازار پر هیاهوی نقل و انتقالات مطرح می شود که وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران مهمترین خبرهای مربوط به نقل و انتقالات را به اطلاع شما می رساند.
-به گزارش شبکه رای اسپورت ایتالیا بعد از علاقه مندی دو باشگاه شهر میلان نسبت به آنتولی تیموشک تیم ناپولی هم خواهان جذباین بازیکن اکراینی از تیم بایرن مونیخ شد.
-سباستین بوینیش بازیکن ملی پوش لهستانی برمن آلمان در استانه انتقال به اشتوتگارت قرار دارد.
-تیم هامبورگ پس از اینکه در امر خرید درک کویت بازیکن هلندی لیورپول شکست خورد یکبار دیگر هم در راه خرید دیوید ابراهام ستاره بازل ناکام گردید.
-درک کویت بعد از انتقال به فنر باغچه ترکیه اعلام کرد :من دوست داشتم در لیگ قهرمانان بازی کنم که فنر باغچه این امکان را به من می داد ولی در سایر گزینه هایم (ازجمله هامبورگ) این شانس را نداشتم.
-لوک دی یونگ ستاره جوان تونته وملی پوش هلند اعلام نمود اگر در آلمان بازی کنم فقط برای بورسیا گلادباخ به میدان خواهم رفت.وکیل این بازیکن اعلام نمود شرایط گلادباخ از سایر تیمها بهتر است وی همچنین گفت :از تیمهای دورتمند وشالکه نیز پیشنهادهایی دریافت کردیم که دارای اهمیت نبودند .بایرن ؟ما اصلا از این تیم پیشنهادی نداشتیم.
-تیم بورسیا منونشن گلادباخ در استانه خرید دیوید هویلت ستاره کانادایی و مهاجم بلکبرن انگلیس قرار دارد.
-زورک مدیر ورزشی بورسیا دورتمند بار دیگر اعلام کرد روبرت لواندوفسکی ستاره لهستانی خود را نخواهیم فروخت.
-وکیل رافائل فن درفارت به یورو نیوز گفت :موکلم دوست دارد در لندن بماند اما اگر مسئولان شالکه او را جدی می خواهند باید مبلغ فسخ قرداد وی را به تاتنهام ( چیزی در حدود 32 ملیون یورو)بپردازند ودر زمینه های شخصی نیز با او به توافق دست پیدا نمایند.
-تیمهای دورتمند و ولفسبورگ آلمان برسر خرید یوریس اوکور ستاره 19 ساله و پدیده جدید فوتبال دانمارک رقابتی سخت با یکدیگر آغاز نموده اند.
-به گزارش مطبوعات فرانسوی باشگاه آرسنال قصد دارد پیش دستی نموده و ام ویلا را قبل از رقابتهای یورو 2012 بخرد تا با این کار مانع از خرید وی توسط تیمهایی مانند بایرن مونیخ آلمان ومنچستر سیتی وچلسی انگلیس شود.
-هونتلار بار دیگر در محل اردوی تیم ملی هلند تاکید نمود اگر مدیران شالکه موفق به خرید چند ستاره بزرگ نشوند به طور حتم این تیم را ترک خواهد نمود.شالکه به دنبال خرید سالمون کالو (چلسی )الیا (یوونتوس )ون در فارت (تاتنهام هاتسپر )و کاکائو (اشتوتگارت) است.
fcbayern.ir