اگه بارسا سبک بازیش رو بخواد تغییر بده چه سبکی پیشنهاد می کنید؟؟!
من میگم تیکی تاکا فقط بین بازیکنان هافبک باشه و وقتی توپ دسته بازیکنان حمله اومد با دریبل و سرعت از کنارشون بگذریم و تهاجمی تر باشیم
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه بارسا سبک بازیش رو بخواد تغییر بده چه سبکی پیشنهاد می کنید؟؟!
من میگم تیکی تاکا فقط بین بازیکنان هافبک باشه و وقتی توپ دسته بازیکنان حمله اومد با دریبل و سرعت از کنارشون بگذریم و تهاجمی تر باشیم
Puyol & Villa ♥
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من باید کلا سبک بازیمون عوض شه.یعنی یک تلفیق از سبک خودمون و سبکای سرعتی.تیکی تاکا دقیقا جلوی دروازه حریف و تلفیقش با تکنیک فردی.اصلا نباید زیاد توپ رو تو زمین خودمون بزاریم و یکجورایی باید مالکیت رو بدیم به حریف و از دوتا هافبک دفاعی و در عین حال از سه مدافع استفاده کنیم.خاصیتش اینه که میتونیم توپ ها رو کات کنیم و با بازی سازی سسک و بوسکتس برسونیم به ویا یا ژاوی..یعنی از این ترکیب استفاده کنیم
ابیدال....پیکه.....پویول
سسک.....بوسکتس
ویا(سانچز).............ژاوی
اینیستا
مسی.......الوز
ژاوی باید برای مسی و اینیستا توپ رو بسازه در عین حال ویا باید با سرعتش نفوذ کنه.اینیستا باید پشت محوطه رو پوشش بده و در صورت نیاز به عنوان مهاجم کنار مسی وایسه و به ترکیب 4-3-3 سویچ کنیم.در عین حال چون باید سرعتمون تو حمله بالا بره باید الوز کنار مسی باشه تا هماهنگی بالاشون باعث بشه مدافع ها رو به هم بریزن و در عین حال الوز با سرعتش میتونه برای مسی موقعیت بسازه.یک جورایی کل موقعی که حمله میکنیم باید 5 بازیکن برن پشت محوطه و سرعت حرف اول رو میزنه.بعدش تکنیک فردی بعدش کات کردن توپ ها و بعدش هم سوچینگ.من باشم اصلا رو مالکیت نیرو نمیزارم و کلا سرعت رو میبرم رو اسمون و توپ رو میدم به حریف.پپ باید الان که سه مدافع تو تیم جا افتاده از این ترکیبهای سرعتی و تکنیکی استفاده کنه تا بتونیم راحت تر از دفاع های منسجم عبور کنیم.در غیر این صورت عملا تو دوفصل اینده از کورس قهرمانی لیگ قهرمانان کنار میریم
یادش بخیر پارسال کاملا ترکیبمون برای همه مشخص بود ولی اینقدر هماهنگ و با تجربه بازی میکردیم که دنیا جلومون زانو میزد.همه میدونستن چه ترکیبی داریم.همه میدونستن خط حملمون کیه و همه میدونستن چه طوری جلومون رو بگیرن ولی کسی نمیتونست.اما این فصل وضعمون طوری شده که هنوز نمیدونیم با چه ترکیبی بریم تو زمین.:gerye:
اگه مصدوم هامون برگردن راحتتر میشه در مورد این تصمیم گرفت که ترکیب بازی بارسا چی باشه الان هیچی در مورد ترکیب بارسا نمیگم
اما واقعا اینو قبول دارم که پپ باید سبک بازیشو عوض کنه یادمه قبلنا مسی از وسط زمین با یه خلاقیت فردی توپو گل میکرد الان با اینکه با بازی فردی زیاد موافق نیستم ولی به نظرم طراوت بازیای بارسلونا کم شده البته شاید بیشتر به خاطر اینه که مصدوم داریم و پپ نمیتونه کامل به بازیکناش اعتماد کنه ولی کلا سبکشو عوض کنه طراوت بچه ها بیشتر میشه یادمه قبلنا که مینشستم پای تلویزیون انقد بازی بارسا واسم جذاب بود که زمان انقد زود واسم میگذشت که نمیفهمیدم کی تموم شد الان اینجوری نیست بچه ها همش توی به وجود آوردن موقعیتهای خلاقانه بودن
و اما در مورد خود بازیکنهای بارسا به نظرم یه ذره به خاطر مصدومیت های اخیر نتونست یه ترکیب درست داشته باشه واسه همین نمیتونم زیاد یهو هماهنگیشون بهم میریزه و توی همون موقع گل میخوریم که گاهی وقتا جبران نشدنیه
و اما دلیل اصلی که بارسا اینطوری شده به نظرم مربوط به مدریت بارسلوناست چیزایی پشت پرده ی مدریت باشگاه وجود داره که شاید دست پپ رو هم بسته و بازیای بارسا رو کم طراوت کرده سابقه نداشت و من به ذهنم نمیاد مسی توی چندتا بازی پشت سر هم اصلا تو زمین نباشه اصلا بازیای اخیرش باورم نمیشد کلا چند وقته باید با سکته ببریم
یادمه قبلنا انقد بچه ها باهم هماهنگ بودن خط دفاع و حمله و هافبک اونقدر مچ بودن که والدز تو دروازه مگس میپروند
اونموقع دنیا لباس بارسا رو پوشیده بود هیچ کس نمیدونست بارسلونا رو چه جوری میشه شکست داد
به نظر من به غیر از اینکه سیستم بازی پپ یکم با فصل های قبل فرق کرده و باعث افت تیم شده و دیگه اون زیبایی رو تو بازی تیم نمیبینیم خود بازیکنا هم عامل افت تیم بودن . یه جورایی حس میشه که دیگه با جون و دل واسه تیم بازی نمیکنن دیگه پیکه . مسی . پدرو . اینیستا از روزای اوج خودشون فاصله گرفتن و هر چند بازی یک درخشش رو ازشون میبینیم مثل بازی اینیستا در مقابل گیخون .
روزهای اوج بارسا روزهایی بود که مثلث طلایی بارسا { ژاوی . اینیستا . مسی } با خلاقیت خودشون تیم رو بالا میکشیدن ولی الان این خلاقیت کم شده . مهاجمای تیم تو گلزنی خوب کار نمیکنن و هافبک ها و مدافعان تیم دارن واسه تیم گل میزنن تو دفاع هم رو تک موقعیت های تیم حریف گل میخوریم
یکم دست پپ واسه تیم های دیگه رو شده و تیم های دیگه فهمیدن که با دفاع فشرده و دل خوش کردن به ضد حملات میتونن بارسا رو متوقف کنن این تکنیک تیم حریف رو تو بازیهای این فصل خیلی دیدیم که یکی از دلایل خوب نتیجه نگرفتن تیم بود و تنها راه شکستن این شکل بازی کردن تیم حریف و گل زدن خلاقیت بازیکنای تیمه چیزی که نمیدونم چرا تو تیم کم شده و بیشتر بازیکنا توپ لو ندادن رو به ریسک دریبل زدن و فرار از جناحین و پاس های تو دفاع ترجیح میدن !
دیگه به غیر از تلو که تو چند بازی که واسه تیم بازی کرد بازیکنایی مثل الکسیس . پدرو . مسی . کوئنکا و آلوز فرار هایی رو از کنار انجام نمیدن چیزی که به عنوان یک بازیکن گوش ازشون انتظار میره و انگار از لو رفتن توپ میترسن و اعتماد به نفس خودشون رو از دست دادن و با یک پاس به عقب یا بغل موقعت رو به بازیکنای دیگه تیم میدن و از دوش خودشون بر میدارن
سبکی که من میگفتم دقیقا دیشب از طرف ارسنال تو نیمه اول اجرا شد.استفاده از یک سبک سرعتی و تاکتیکی که میتونه هر تیمی رو در هم بکوبه.فرض کنید این سبک سرعتی رو بارسا با اون مهره های بزرگ انجام بده.
آره ولی آرسنال تیم جوون و بیتجربه ای هست و نیمه دوم بازیکناش خسته شدند ......... بازی رفت رو نباید اینجوری میباخت
دقیقا بی تجربگی و ترس باعث حذفشون شد.من بازی رو دوبار دیدم چون واقعا جای بحث داشت.نیمه اول واقعا بدون ترس حمله میکردن و بهترین های زمین سانگ و چمبرلین بودن.واقعا ونگر خوب میلان رو انالیز کرده بود ولی نکته بدی که ارسنال رو حذف کرد این بود که وقتی سه گل زدن فکر کردن میتونن تو نیمه دوم با یک بازی اروم تر حداقل یک گل بزنن و کاررو تموم کنن.اشتباهشون همینجا بود.میلان اگه گل خورد به خاطر جسارت ارسنال بود.نیمه دوم اصلا ارسنال حمله نمیکرد و فقط چشم دوخته بودن به تک حرکات بازیکنا.از طرفی چمبر لین هم یک مصدومیت براش پیش اومد از اون حالت عالی که داشت خارج شد.کلا سبک بدون نقصی رو پیدا کرد ارسنال نیمه اول.همون چیزی که من دوست دارم.مطمئنم هر تیمی جای میلان بود حداقل 2 گل میخورد حتی بارسا.واقعا با سرعت و جسارت حمله میکردن درست مثل یک چندتا بچه که دارن برای یک بستنی با هم دعوا میکنن.عالی میکشیدن جلو.از اون ور هم هروقت توپ میومد تو پای میلان سانگ کات میکرد یعنی بازی با سرعت بالا و عدم اجازه دادن به تیم حریف برای ضد حمله.نیمه اول یکی از جذابترین نیمه های لیگ قهرمانان بود.نیمه دوم واقعا هم میترسیدن اونطوری حمله کنن هم یکجورایی به خودشون مغرور شده بودن.من فکر میکردم اگه قرار باشه ارسنال نتیجه بگیره نیمه دوم مخصوصا از 70 به بعد نتیجه میگیره چون اونموقع عملا بازیکنای میلان خسته میشدن و جوونای ارسنال میتونستن به توپ ببندنشون ولی ارسنال هرچی زور داشت تو 45 دقیقه اول زد و انصافا هم خوب میلان رو شکوند ولی اگه فقط میتونستن 10 دقیقه دیگه این فشار رو حفظ کنن مطمئنن الان ارسنال صعود کرده بود.مساله دیگه اینکه من بیشتر دلم میخواست میلان صعود کنه اخه برای دور های بالاتر برای اینکه لیگ هیجانی تر بشه نیاز هست تیمای قوی تر بالا بیان.درسته ارسنال تیم خوبیه ولی باید قبول کنیم میلان هم اگه میخواست میلان باشه عمرا اگه بازی دیشب رو میباخت.برا همین من میخواستم تیم قوی تر بیاد بالا تا بالا های لیگ هیجان انگیز تر بشه.
خیلی جالبه که خیلی از هوادارای رئال با نوشتن طوماری از پرز بخاطر قبول نکردن میزبانی فینال جام حذفی تشکر کردن !
کاملا مشخصه که چرا دوس نداشتن که فینال توی سانتیاگو برنابئو باشه ...
ترکیب احتمالی(مارکا)
والدز
پیکه----ماسکرانو
آدرانو-----------------------------آلوز
بوسکتس
اینیستا----------------------ژاوی
مسی
فابرگاس--------------پدرو
پینتو--کوئنکا--روبرتو--دوس سانتوس--مونتویا--تلو--مونیسا--باراتا