برای خواندن اخبار روز فوتبالبخصوص اخبار نقل و انتقالات به وبلاگ من بیایید. آدرس وبلاگ : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:toop:
نمایش نسخه قابل چاپ
برای خواندن اخبار روز فوتبالبخصوص اخبار نقل و انتقالات به وبلاگ من بیایید. آدرس وبلاگ : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:toop:
ساموئل هم تمدید کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حالی که اردوی استقلال در اوکراین در حال برگزاری است و آبیپوشان فردا به تهران بازمیگردند مسئولان باشگاه استقلال قرارداد جی لوید ساموئل را به مدت یک سال دیگر تمدید کردند.
علی امیری معاون باشگاه استقلال ضمن تایید این خبر گفت:ساموئل و سایر بازیکنانی که در اردوی آمادهسازی تیم نبودند همچون پژمان منتظری باید از فردا به طور اختصاصی تمرینات خود را آغاز کنند.
فتح الله زاده: دیدید نکونام استقلالی ماند؟ / شنبه هم با تیموریان تمام می کنیممدیرعامل باشگاه استقلال گفت:ساموئل در فصل آینده هم مثل دو سال اخیر به ما کمک زیادی می کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره وضعیت جواد نکونام و اینکه وی در پایان مهلت نقل و انتقالات با باشگاهی به توافق نرسید عنوان کرد:در روزهای اخیر ما بارها و بارها می گفتیم که جواد یک استقلالی اصیل است .
جدا از این گفتیم او با استقلال قرارداد دو ساله دارد اما برخی باور نداشتند.
حالا امیدوارم همه باور کرده باشند که جواد متعلق به استقلال است.استقلال خانه کاپیتان تیم ملی است و مشکلی نداریم.امیدوارم دوستان حالا باور کرده باشند که نکونام در استقلال مانده است.هر چند می دانم او پیشنهادات خوبی هم داشت اما در نهایت دلش با استقلال بود.
وی درباره تمدید قرارداد جی لوید ساموئل با آبی پوشان اظهار داشت:ساموئل از ابتدا هم مدنظر ما بود.او جزو منظم و حرفه ای ترین بازیکنان خارجی است که در این سالها دیدم.خوشحالم که قرارداد این بازیکن هم تمدید شد.به طور حتم ساموئل در فصل آینده هم مثل دو سال اخیر به ما کمک زیادی می کند.
فتح الله زاده درباره وضعیت آندرانیک تیموریان با استقلال گفت:با آندو روز شنبه جلسه داریم.به امید خدا شنبه قرارداد او را هم ثبت می کنیم تا استقلال با اقتدار راهی مسابقات شود.امیدوارم هواداران از عملکرد باشگاه در نقل و انتقالات راضی باشند و بتوانیم با نتیجه گیری در ایران و آسیا آنها را خوشحال کنیم.
* استقلالی ها برای ثبت قرارداد امروز به هیئت فوتبال می روند.
* جاجا با قیمت 1.3 میلیون یورو به کایسر اسپورت پیوست
صادقی: از رفتن نکونام به تراکتورسازی خبر ندارم/ با قراردادی تریلیاردی در استقلال ماندم!
امیرحسین صادقی پس از ثبت قرارداد خود در هیئت فوتبال استان تهران با اشاره به این موضوع گفت: ما پیش از این قراردادمان را ثبت کرده بودیم و امروز فقط برای کامل کردن مدارکمان به هیئت فوتبال آمدیم.
وی در خصوص اینکه امسال مشکلاتی در ثبت قراردادها به وجود آمده است گفت: طبق قانونهایی که گذاشتند باز هم قراردادها در هیئت فوتبال ثبت میشود و البته دیگر لازم نیست که رقم قرارداد و دیگر مسائل در اینجا عنوان شود. مثلا در اسپانیا که نمیگویند مسی چقدر از بارسلونا میگیرد.
وی در خصوص اینکه گفته میشود امسال بازیکنان با رقمهای میلیاردی به استقلال آمدهاند گفت: من با قراردادی تریلیاردی به استقلال آمدم البته استقلال بزرگتر از مبالغ است و هر بازیکنی که به اینجا میآید به عشق پیراهن این تیم در اینجا حضور دارد. تیمهای دیگری هم هستند که به جز استقلال و پرسپولیس پولهای خوبی به بازیکنان میدهند.
مدافع تیم استقلال در خصوص آخرین شرایط خود نیز گفت: بعد از اینکه بازیهای تیم ملی تمام شد تنها سه جلسه با تیمم تمرین کردم و امروز صبح هم نتوانستم خوب تمرین کنم. قرار است از بعد از ظهر دوباره تمریناتم را با استقلال استارت بزنم.
صادقی در خصوص اینکه آیا از نکونام خبر دارد یا خیر گفت: من دو روز پیش با او صحبت کردم و تولد فرزندش را تبریک گفتم اما باشگاه از او باخبر است و من خبری ازا ینکه او چه تصمیمی دارد، ندارم.
وی در پایان در خصوص اینکه گفته میشود نکونام به تراکتورسازی میرود گفت: واقعا از این موضوع اطلاعی ندارم.
قاضی: بازی نکردیم که به من پاس ندهند/قلعهنویی شیطنتها را میبیند
محمدقاضی پس از حضور در هیئت فوتبال استان تهران گفت: امیدوارم سال خوبی را در استقلال داشته باشم، این تیم کادر فنی و مدیریت بزرگی دارد و امیدوارم بتوانم در استقلال موفق شوم ، درگیر مسابقات آسیایی و لیگ برتر هستیم و فشار زیادی روی تیم بوجود میآید، انشاا... با رفاقتی که وجود دارد دستپر از مسابقات خارج میشویم، قرارداد من با استقلال یک ساله است.
مهاجم استقلال در مورد حواشی که در یکی از روزنامهها اعلام شده بود برای او به وجود آمده است، عنوان کرد: اینها مسائلی است که برخی به وجود میآورند ، ما یک هفته در اوکراین بودیم و از خودشان تیتر زدند، از هماکنون اعلام میکنم اگر کسی برخلاف واقعیت مطلبی از من عنوان کند شکایت میکنم، شیطنتهایی میبینیم که خوشبختانه خود امیر قلعهنویی در جریان است، بازیکنان ما همه حرفهای هستند و اصلاً این حرفها درست نبوده است.
وی در مورد اینکه گفته میشود او از پاس ندادن بازیکنان ناراحت شده است و این مطلب در روزنامهها اعلام شده، گفت: ما اصلاً بازی نکردیم که بخواهیم پاس ندهیم، بازیکنان استقلال همه با هم رفیق هستند با اغلب بازیکنان در تیم ملی و باشگاههای دیگر همبازی بودهام و این مسائل اصلاً درست نیست، در تیم رفاقت خوبی وجود دارد ، بازیکنان ما همه بزرگ هستند و پاس ندادن و اینجور مسائل به هیچ وجه وجود ندارد ، برای آن روزنامه متأسف هستم از وقتی به استقلال آمدم کادر فنی، بازیکنان، مدیریت و هواداران به من لطف داشتند و هرجا لازم بوده به من کمک کردند.
قاضی در مورد اینکه گفته میشود مذاکراتی با پرسپولیس داشته است و او با سعید شیرینی دیده شده است، اظهارداشت: بحث مذاکره نبود من از پرسپولیس طلب 360 میلیونی دارم و یک چک از این باشگاه در اختیارم است که برای تاریخ 92.2.2 است که هنوز پاس نشده؛ سرپرست پرسپولیس با مدیربرنامههایم برای برگشتنم چند جلسه صحبت کرد که من هم گفتم اگر با باشگاهی صحبت کنم ممکن نیست حرفم را باز گردانم و با استقلال قرارداد بستم.
مهاجم استقلال درمورد شرایط تیمش عنوان کرد: شخصاً نمیتوانم صحبت کنم،ما یک تیم و گروه هستیم و همه وظیفه داریم تمام تلاشمان را انجام دهیم تا بهترین نتایج را کسب کنیم، تلاش میکنیم تا استقلال امسال بهترین نتیجه را بگیرد.
حیدری: در استقلال ماندم تا قهرمان آسیا شویم/ اگر کسی مانده به خاطر پول نیست
خسرو حیدری پس از حضور در هیئت فوتبال استان تهران گفت: پیش از این قرارداد بسته بودیم و امروز برای پر کردن مشخصات فردی به هیئت فوتبال آمدیم.
وی در مورد اینکه با وجود داشتن پیشنهادهای پرشمار به استقلال پیوست، عنوان کرد: چند پیشنهاد به جز استقلال داشتم. یک تیم قطری و یک تیم ایرانی من را میخواستند که پس از برگزاری چند جلسه با علی فتحاللهزاده قرار شد برای یک سال دیگر نیز در استقلال حضور پیدا کنم.
مدافع تیم فوتبال استقلال در مورد پولهای زیادی که به بازیکنان داده میشود، عنوان کرد: مطمئن باشید در باشگاه استقلال اگر کسی بماند به خاطر پول نیست، همه میدانند این تیم مشکلات مالی زیادی دارد و خواهد داشت. نمیگویم پول نگرفتهایم اما مبالغ قراردادمان نجومی نیست.
حیدری در صحبت با هواداران اظهار داشت: در استقلال ماندیم تا بتوانیم به موفقیت برسیم هرچند بسیار سخت است اما میگویم در استقلال ماندیم تا قهرمان آسیا شویم.
جمشیدیان: نه از سپاهان قرارداد میلیاردی گرفتم نه از استقلال/ در اینجا هم موفقیت فردی دارم و هم تیمی
احمد جمشیدیان پس از ثبت قرارداد با تیم استقلال اظهار داشت: امروز قراردادم را به صورت رسمی و یک ساله با استقلال منعقد کردم.
وی در پاسخ به این سؤال که گفته میشود امسال بازیکنان رقمهای ملیاردی گرفتهاند، گفت: هرکس بیشتر از یک میلیارد پول گرفته نوش جانش ولی من نه در سپاهان و نه در استقلال قرارداد میلیاردی نگرفتهام.
وی در خصوص اینکه سرانجام امسال بعد از چند سال انتظار به جمع آبیپوشان اضافه شد، گفت: قبل از رفتن به سپاهان قرار بود که به استقلال بیایم ولی چون بازیکن آزاد بودم سپاهان را انتخاب کردم اما امسال دیگر بعد از اینکه قراردادم با زردپوشان به پایان رسید به استقلال پیوستم.
جمشیدیان در خصوص اینکه آیا طلبی از باشگاه سپاهان دارد یا خیر، گفت: مقداری طلب دارم اما مشکلی وجود ندارد و با مسئولان سپاهان رابطه خوبی دارم.
هافبک استقلال در پایان در خصوص اینکه اهدافش در این تیم چیست، گفت: با آمدن به استقلال یک سری اهداف تیمی و یک سری اهداف فردی دارم و امیدوار هستم امسال بتوانم به این موفقیتها دست پیدا کنم.
نوری: صحبت در مورد مبلغ قرارداد برای خانمهاست!/ جوری وانمود کردند که انگار برای پول از ملوان رفتم
پژمان نوری پس از حضور در هیئت فوتبال استان تهران در مورد شرایط قراردادهای جدید گفت: برای تکمیل مشخصاتمان در هیئت فوتبال حاضر شدیم، شرایط را نمیدانم به چه شکلی است اما مطمئنا وضعیت امسال به نفع بازیکنان نیست و بیشتر به نفع باشگاهها است.
وی در مورد اینکه با این وضعیت قراردادها محرمانه شده و ممکن است پول های میلیاردی جابجا شود عنوان کرد:بهتر است همه تمرکزمان را روی مسائل بهتری بگذاریم و صحبت در مورد این مسائل کمکی به ما نمیکند، باید به فکر جام جهانی باشیم و هدفمان را مشخص کنیم این گونه حرف ها برای خانمهاست نه آقایان . باید کمک کنیم تا همه به جایگاهمان برسیم.هافبک استقلال در مورد مشکلش با صادق درودگر اظهار داشت: من با باشگاه ملوان مشکلی نداشتم بلکه مسئله ما با مدیر عامل این تیم بود.دورودگر گفته بود برای من متاسف است و من هم گفتم آنها فقط وعده و وعید میدهند و اصلا صادق نیست.من پارسال هم از پرسپولیس و اف سی سئول پیشنهاد داشتم اما در ملوان ماندم، قراردادم در سال گذشته 750 میلیون تومان بود که فقط 300 میلیون آن را گرفتم.
آنها طوری وانمود می کردند که انگار رفتن من به خاطر پول بوده است در حالی که گفتم گذر زمان خیلی مسائل را مشخص میکند.
وی در مورد شرایط استقلال گفت: استقلال نفرات خوبی را جذب کرده و اسکلت اصلی تیم حفظ شده است، البته ما نیاز به زمان داریم تا بیشتر هماهنگ شویم چرا که تیممان کار را دیر شروع کرده است.
حنیف عمران زاده: به دفتر فتحاللهزاده میروی یا باید قرارداد امضاء کنید یا از پنجره به پایین پرت میشوی
مدافع تیم فوتبال استقلال تاکید کرد حفظ اسکلت تیم و اضافه شدن نفرات جدید باعث قدرتمندتر شدن این تیم در فصل آینده لیگ برتر میشود.
حنیف عمرانزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص تمدید قرارداد خود با استقلال گفت: با استقلال قرارداد یک ساله بستهام. وقتی به دفتر فتحاللهزاده میروی یا باید قرارداد امضاء کنید یا از پنجره به پایین پرت میشویی! برای همین بود که امضاء کردم.
وی افزود: سال گذشته مشکلات مالی زیادی داشتیم ولی به هر تقدیر باشگاه سعی کرد، آن را حل کند. امیدوارم امسال شرایط بهتری برای ما در استقلال رقم بخورد. به خصوص اینکه نفرات جدیدی هم به ما اضافه شدهاند و تیم قدرتمندتر شده است.
این بازیکن با اشاره به اردوی استقلال در اوکراین اظهار داشت: اردوی خیلی خوبی داشتیم و از لحاظ بدنی کاملا آماده شدهایم. با شروع لیگ هم از نظر تاکتیکی وضعیت بهتری پیدا خواهیم کرد.
* به جز این بازیکنان تا کنون، سید مهدی رحمتی، نیکبخت واحدی، ساموئل، منتظری، عابدینی، بیک زاده و برهانی در هیئت فوتبال تهران حضور پیدا کرده و پس از ثبت قرارداد این مکان را ترک کردند.
* تکلیف آندو سه شنبه مشخص می شود!!! (خیالت راحت باشه؛ حالا حالاها وقت داری ما رو اسکل کنی)
* جواد نکونام قرارداد دارد و حضور او در هیئت فوتبال لازم نیست.
جاجا برای انجام تست پزشکی به ایران می آید :
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، جاجا، هافبک میانی برزیلی که پیش از این مورد توجه استقلال قرار گرفته بود، چهارشنبه به ایران میآید.
علی امیری معاون باشگاه استقلال با اعلام این خبر اظهار داشت: بلیت این بازیکن را تهیه کردهایم و قرار است او روز چهارشنبه به ایران بیاید تا در تست پزشکی شرکت کند. در صورتی که تست پزشکی این بازیکن مورد قبول واقع شود با او قرارداد خواهیم بست.
گزارش تمرین امروز در مجموعه ورزشی انقلاب :
صبح امروز :
اولین تمرین تاکتیکی استقلال پس از اردوی یک هفتهای در اوکراین از ساعت 18:30 در کمپ این باشگاه برگزار شد. بازیکنان استقلال صبح امروز در آکادمی انقلاب کار وزنه انجام دادند و عصر امروز در کمپ اختصاصی باشگاه تمرین کردند.
پژمان نوری و ستار همدانی با فرزندان خود در کمپ حضور یافتند. حنیف عمرانزاده با دیدن پسر نوری دقایقی با وی بازی کرد. مدافع استقلال که عادت دارد همیشه کودکان خردسال را بترساند این بار نیز قصد داشت همین کار را با فرزند نوری انجام دهد اما پسر هافبک استقلال اصلا از عمرانزاده نمیترسید و همین مسئله باعث تعجب مدافع استقلال شده بود! امیر قلعهنویی هم دقایقی با فرزند پژمان نوری بازی کرد.
سیدحسین حسینی دروازهبان دوم استقلال که مقابل دیناموکیف اوکراین درخشید با وارد شدن به کمپ استقلال مورد استقبال هواداران این تیم قرار گرفت و آنها به دروازهبان جوان استقلال بابت نمایشی که مقابل دیناموکیف داشت تبریک میگفتند.
جیلوید ساموئل و پژمان منتظری با هم در تمرین حاضر شدند. این اولین تمرین ساموئل در کمپ باشگاه استقلال بود. و وی پنجشنبه هفته گذشته قراردادش را به مدت یک فصل دیگر با استقلال تمدید کرد. هافبک استقلال صبح امروز همراه سایر بازیکنان کار وزنه را انجام داد
احمد جمشیدیان و سیاوش اکبرپور غایب بودند.
میرشاد ماجدی و شاهرخ بیانی از نزدیک نظارهگر تمرین آبیپوشان بودند.
امیر قلعهنویی با 15 دقیقه تاخیر وارد چمن شد و مورد تشویق هواداران قرار گرفت. سرمربی استقلال امروز روحیه خوبی داشت به طوری که با بیشتر بازیکنان شوخی میکرد و حتی در بازی آقاوسط برای آنها کری میخواند. البته سرمربی استقلال اگر توپی را لو میداد در وسط قرار نمیگرفت و بازیکنان نیز نمیتوانستند به وی چیزی بگویند!
خسرو حیدری پس از گذشت نیم ساعت از تمرین آبیپوشان وارد کمپ شد و مورد استقبال تماشاگران استقلال قرار گرفت. هواداران استقلال که از دیدن حیدری خوشحال شده بودند وی را با شعار «حیدری فابرگاس» تشویق کردند.
حیدری مورد استقبال مهدی رحمتی، حمید بابازاده و امیر قلعهنویی قرار گرفت و این بازیکن پس از خوش و بش با بازیکنان استقلال به دویدن دور زمین مشغول شد و سپس زیر نظر حاجقاسم مربی بدنساز استقلال اختصاصی تمرین کرد.
هواداران استقلال که تعدادشان به 150 نفر میرسید نگران وضعیت جواد نکونام و آمدن آندرانیک تیموریان به استقلال بودند. آنها همچنین درباره رفتن مجتبی جباری به سپاهان با یکدیگر اختلاف نظر داشتند بطوری که عدهای باشگاه را مقصر اصلی این اتفاق میدانستند و عدهای دیگر حرکت جباری را اشتباه میدانستند.
آنها همچنین پژمان منتظری را با شعار «پژمان با تعصب» تشویق کردند.
تمرین استقلال با صحبتهای مجید صالح آغاز شد و سپس بازیکنان در اختیار حاجقاسم قرار گرفتند تا به عبور از مانع و کار با توپ را انجام دهند. پس از آن بازیکنان طبق روال همیشگی به سه گروه تقسیم شدند تا تمرین آقاوسط را انجام دهند.
در تمرین آقاوسط و در یکی از گروهها فرهاد مجیدی، حنیف عمرانزاده، آرش برهانی، هاشم بیکزاده و چند بازیکن دیگر قرار داشتند که مجیدی، عمرانزاده و برهانی با یکدیگر کری زیادی داشتند بطوری که بر سر اینکه چه کسی باید وسط قرار گیرد با همدیگر بحث میکردند. در یک لحظه حنیف عمرانزاده که توپی را لو داده بود پایش را به نشانه مصدومیت گرفت اما مجیدی این مسئله را نپذیرفت و به وی گفت باید در وسط قرار گیرد!
بازیکنان پس از آیتم آقاوسط به دو گروه سرمهای و سبز فسفری تقسیم شدند تا بازی فوتبال را انجام دهند. در این آیتم آرش برهانی که در گروه سبز فسفری قرار داشت پس از گلزنی به سمت ایمان عالمی یکی از مربیان استقلال رفت و با وی شادی گل انجام داد. حنیف عمرانزاده نیز یک شوت زد که شوت وی از کمپ باشگاه خارج شد.
کمپ استقلال مجهز به نور نیست و امکان تمرین استقلال پس از اذان وجود ندارد.
عصر امروز :
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تمرین تیم استقلال از ساعت 18:30 عصر امروز در کمپ زنده یاد حجازی آغاز شد.
احمد جمشیدیان و سیاوش اکبرپور تنها غایبان این نوبت تمرین بودند که البته اکبرپور در تمرین صبح از کادرفنی بابت این مهم کسب اجازه کرده بود.
حدود 400 هوادار استقلال برای تماشای این نوبت از تمرین به کمپ استقلال آمده بودند.
امیر قلعهنویی به محض حضور در کمپ مورد استقبال شدید هواداران قرار گرفت.
شاهرخ بیانی از جمله حاضران در تمرین بود. همچنین بهزاد محمدی بازیگر سریال های طنز نیز در محل تمرین استقلال حضور داشت و با بازیکنان تیم خوش و بش کرد.
دروازهبانان استقلال زیر نظر حمید بابازاده به انجام تمرینات اختصاصی پرداختند. سایر بازیکنان هم در 2 گروه 11 نفره، تمرینات تاکتیکی را مرور کردند.
گزارش تمرین؛ ساموئل و حیدری اضافه شدند/ بازیگر سینما آمد، خبری از نکونام نشدتمرین تیم فوتبال استقلال از ساعت 18:30 در کمپ زندهیاد حجازی برگزار شد.
در تمرین امروز آبیپوشان ساموئل که به تازگی قرارداد خود را با این تیم تمدید کرده، اضافه شد و البته خسرو حیدری پس از گذشته 30 دقیقه از تمرین، خود را به کادر فنی معرفی کرد.
این بازیکن به صورت اختصاصی به دویدن دور زمین پرداخت.
*سیاوش اکبرپور و احمد جمشیدیان از غایبان تمرین امروز آبیپوشان بودند.
*در ابتدای تمرین مجید صالح حدود پنج دقیقه با بازیکنان استقلال صحبت کرده و پس از گذشت چند دقیقه قلعهنویی تمرینات تاکتیکی را بر عهده گرفت.
*یاسین بازیکن اهل کشور مراکش که پاسپورت فرانسوی دارد امروز هم در تمرین تیم استقلال شرکت کرد و در کارهای گروهی حضور داشت.
*حدود 200 نفر از طرفداران تیم استقلال نظارهگر تمرینات امروز این تیم بودند. این در حالی است که در همان ابتدا همه منتظر حضور جواد نکونام در تمرین آبیپوشان بودند اما خبری از این بازیکن نشد و طرفداران استقلال دچار چندگانگی در مورد این بازیکن شدند. نکونام در حالی که پیش از این گفته بود که با استقلال قرارداد دو ساله دارد و حتی جلسهای را با حضور امیر قلعهنویی برگزار کرد، باز هم در تمرین امروز استقلال حضور نداشت تا شایعات جدایی این بازیکن در کمپ زندهیاد حجازی به گوش برسد. عدهای از طرفداران استقلال مدام از خبرنگاران سؤال میپرسیدند که تکلیف نکونام چه شد و آیا او به تراکتورسازی میرود.
*در ابتدای تمرین بازیکنان زیر نظر حاج قاسم به گرم کردن بدنهای خود پرداخته و سپس کارهای تاکتیکی را پشت سر گذاشتند. با توجه به اینکه در نوبت صبح تمرین کرده بودند تمرین بعد از ظهر آبیپوشان نزدیک به 60 دقیقه بود تا به بدن آبیپوشان فشار نیاید. بخش آخر تمرین بعد از ظهر فوتبال درونتیمی بود که بازیکنان در قالب دو گروه آن را پشت سر گذاشتند. در بخش حرکات تاکتیکی امیر قلعهنویی پا به توپ شد و در کنار استقلالیها به بازی آقاوسط پرداخت.
*با توجه به اتمام اردوی اوکراین تنها یکی دو بازیکن تستی در تمرین امروز حاضر بودند و دیگر خبری از آن شلوغی روزهای آغازین تمرینات نبود.
*در هنگام برگزاری فوتبال درونتیمی تماشاگران بازیکنان را تشویق میکردند، هنگامی که نیکبخت واحدی با یک پاس برهانی را در موقعیت گل قرار داد با تشویق تماشاگران روبرو شد.
*بهزاد محمدی بازیگر مجموعههای طنز تلویزیون در تمرین امروز حاضر شد. وی پس از حضورش به سمت قلعهنویی رفت، با وی عکس یادگاری گرفت و برای دقایقی با سرمربی استقلال به صحبت پرداخت.
*محمد قاضی که در فوتبال درونتیمی با لباس سرمهای رنگ بازی میکرد در چند صحنه با حنیف عمرانزاده که در تیم روبرو حضور داشت، برخورد کرد. البته وی روی چند صحنه تکلهای خشنی میرفت که محمد قاضی نیز برخورد جالبی با وی داشت.
*مسئولان باشگاه استقلال در جریان برگزاری تمرین امروز قرارداد احسان پیرهادی و مهرداد حسینی را هم به ثبت رساندند.
*قرار است تمرینات تیم استقلال فردا مجدداً در دو نوبت برگزار شود و آبیپوشان از روز دوشنبه تمرینات خود را در یک نوبت برگزار خواهند کرد.
*تیم استقلال روز پنجشنبه در دیداری دوستانه به مصاف ذوبآهن خواهد رفت.
هافبک برزیلی استقلال چهارشنبه به ایران میآید
جاجا، هافبک میانی برزیلی که پیش از این مورد توجه استقلال قرار گرفته بود، چهارشنبه به ایران میآید.
علی امیری معاون باشگاه استقلال با اعلام این خبر اظهار داشت: بلیت این بازیکن را تهیه کردهایم و قرار است او روز چهارشنبه به ایران بیاید تا در تست پزشکی شرکت کند. در صورتی که تست پزشکی این بازیکن مورد قبول واقع شود با او قرارداد خواهیم بست.
(انگار یه اشتباهی این وسط هست!! پس این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]چی میگه؟!)
منصوریان: بعد از زرینچه استقلال در تیم ملی کاپیتان نداشت/ نکونام باید حفظ شود
علیرضا منصوریان سرمربی تیمملی امید و پیشکسوت استقلال در خصوص نشست خود با مدیرعامل استقلال اظهار داشت: بعد از جواد زرینچه، استقلال کاپیتانی در تیم ملی نداشته و از همین رو معتقدم که جواد نکونام به عنوان کاپیتان تیم ملی و یک استقلالی واقعی باید حفظ شود.
وی ادامه داد: به نظرم این وسط بحثهایی پیش آمده که مدیریت آقای فتحاللهزاده و همینطور امیر قلعهنویی را میطلبد. خود من با جواد طی این چند وقت حرف زدهام و او خودش را یک استقلالی میداند و صد البته که ما هم او را یک استقلالی واقعی میدانیم.
منصوریان ادامه داد: به نظرم این جلسهای که برگزار شد خیلی مفید بود چون الان شرایط استقلال طوری است که باید همه استقلالیها به این تیم برای قهرمانی آسیا کمک کنند و از همین رو فکر میکنم که ظرف امروز یا فردا به همراه آقای فتحاللهزاده، یک افطاری میهمان خانه امیر قلعهنویی باشیم تا همه چیز به خوبی پیش برود. من در آمدنم به استقلال، به امیر قلعهنویی به عنوان یکی از سه نفری که در آبیپوش شدنم نقش داشتند مدیون هستم و از همین رو فکر میکنم دوستی فی مابین ما به حل این مشکل، کمک خوبی خواهد کرد.
رحمتی: با هیچ باشگاهی مذاکره نکردم
پیش از ثبت قرارداد با مدیرعامل استقلال در نشستی حضور پیدا کرده بودید، در این خصوص توضیح میدهید؟
جلسهای در کار نبود. در طی یک ماه اخیر بارها به دلایل مختلف به دیدار آقای فتحاللهزاده رفته بودم که این قرار ملاقاتها میتوانست در مورد قرارداد خودم یا قرارداد بچهها و یا حتی صرف ناهار باشد.
*اما در نهایت قراردادتان را با استقلال نهایی کردید؟
قرارداد من با استقلال از مدتها پیش برای خودم ثبت شده بود، چرا که در طی این مدت اگر پیشنهادی هم به من میشد، با قاطعیت به آنها اعلام میکردم که چون بازیکن استقلال هستم با هیچ تیمی مذاکره نمیکنم.
*در طی مدت اخیر شاهد این بودهایم که کمتر با رسانهها در ارتباط هستید و به نوعی مصاحبه نمیکنید، علت این مهم چیست؟
بحث مصاحبه نکردن نیست. من موظف هستم به هر سوالی در مورد فوتبال خودم جواب بدهم، ولی الان یک شرایطی حاکم شده که هرچه من میگویم چندین برداشت متفاوت از آن صورت میگیرد. البته خودم هم در به وجود آمدن این شرایط سهیم هستم ولی نمیدانم چرا هر کاری میخواهم انجام دهم عدهای هستند که با عینک منفینگری دنبال ایراد گرفتن از آن هستند.
*مسئولان باشگاه استقلال پیش از این گفته بودند که امسال در کار جذب بازیکنان جدید کمک زیادی به باشگاه کردهاید؟
وقتی یک کار گروهی باشد، همه موظف به کمک کردن هستند، حتی فراتر از وظیفهشان. شما در فوتبال شاهد هستید که گاهی یک مدافع جلو میرود و گل میزند و یا یک مهاجم عقب میکشد و به کار دفاعی تیم کمک میکند. کار ما دقیقا همین است.
از آنجایی که با بعضی بازیکنان به واسطه حضور در باشگاههای قبلیام رابطه نزدیک دارم وقتی مدیرعامل از من میخواهد که با آنها صحبت بکنم این درخواست را رد نکرده و سعی میکنم که آن را به درستی انجام دهم، امسال هم اگر کاری از عهدهام برآمده باشد برای هرچه بهتر بسته شدن تیمم انجام دادم و به نوعی خودم را موظف به کمک به استقلال میدانستم.
* روانخواه: برای حضور در تیم های پایه با فتح الله زاده جلسه داشتم.
عکس های تمرین امروز بعد از ظهر :
فتحاللهزاده: انتخاب بهترین بازیکن به دل هیچکس نچسبید/در بحث نکونام چوب لای چرخ ما میگذارند
ظاهراً نکونام از باشگاه استقلال شکایت کرده است؟
بارها گفتهام باز هم میگویم، نکونام با استقلال قرارداد دوساله دارد و اگر او مشکلی دارد و رضایتنامه بخواهد باید با ما صحبت کند. شما دیدید که حتی لازم نبود قرارداد این بازیکن در هیئت فوتبال ثبت شود، متأسفانه عدهای در حال شیطنت هستند و دیدید که از همه اتفاقات و حتی اردوی استقلال هم ایراد گرفتند.
خیلی به اردوی استقلال انتقاد شده، در این خصوص چه صحبتی دارید؟
آقایان گفتند ما با جوانان بازی کردیم یا مثلاً آن تیم با تیم دوم خود به زمین آمد، حسادت هم حدی دارد به جای آنکه بگویند استقلال به نمایندگی از ایران آنجا حضور پیدا کرده، حرفهای دیگری میزنند. اصلاً اگر آنها بگویند با تیم جوانانشان مقابل ما بازی کردند خیال دوستان راحت میشود؟
بحث هزینههای این اردو هم حرف و حدیث درست کرد؟
ما گفتیم پول نداریم ولی نگفتیم که هزینه انجام یک اردو را نداریم. دوستان چرا متوجه نمیشوند ما برای این اردو فقط هزینه ویزا را دادیم و هواپیمایی تابان هم پول بلیطها را به عنوان اسپانسر روی پیراهن داد. زمانی گفتیم پول نداریم که مربوط به جذب بازیکنان بود. همان موقع گفتم به بازیکنی که 500میلیون میارزد یک و نیم میلیارد نمیدهم و ای کاش به جای اردوی مجانی پول پرداخت میکردیم. اگر قرار باشد هزینه برپایی یک اردو را هم نداشته باشیم که باید ول کنیم و به خانه برویم. ما پول ریخت و پاش نداریم اما این اردو را مهمان باشگاه دیناموکیف بودیم.
اما حتی باشگاه پرسپولیس هم نسبت به این اردوی شما انتقاداتی داشت؟
مگر تیمهای دیگر به ترکیه، امارات و کشورهای دیگر نرفتند؟ شما اگر نمیتوانید کاری انجام دهید به دیگران حسادت نکنید منظور من به پرسپولیس نیست. من با کل کسانی صحبت میکنم که برای اردوی ما حرف درآوردند. با یک تیم گردنکلفت اروپایی بازی کردیم ولی حالا که چهار ایرانی با شرف پیدا شدند و هزینههای اردوی ما را دادند عدهای ناراحت شدند.
مهدی تاج در مصاحبهای عنوان کرده باشگاههای بدهکار تا امروز باید تسویهحساب کنند وگرنه مجوز بازی آنها صادر نمیشود؟ همان راهکاری که باشگاه پرسپولیس بدهد ما هم ارائه میدهیم، اگر آنها بازی کنند ما هم بازی میکنیم.
مگر شما در این خصوص با کفاشیان جلسه نداشتید؟
من با کفاشیان صحبت کردم و پیشنهادی دادم که او پسندید، قرار شد از محل درآمدهای ما در سازمان لیگ 30درصد بابت بدهیها برداشته شود و بقیه برای خودمان بماند که باشگاه را با آن بچرخانیم.
بعد از انتخاب برترینها با وجود آنکه استقلال و قلعهنویی انتخاب شدند اما شایعاتی پیرامون آنکه قرار بود رحمتی به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شود و حسین فرکی و باشگاه تراکتورسازی هم در این انتخابات حضوری پررنگتر داشتند مطرح شده است. شما چه نظری دارید؟
با تمام احترامی که برای محرم نویدکیا به عنوان یک بازیکن بزرگ قائل هستم اما به لحاظ آماری دقایق حضور و درخشش مهدی رحمتی در مسابقات لیگ برتر بیشتر بود و اتفاقاً استقلال بیشتر از همه تیمها در مسابقات مختلف حضور داشت. حتی تیم رحمتی تا هشت تیم برتر آسیا هم بالا رفت. اعتقاد دارم در حق مهدی رحمتی کملطفی شد و یا حتی پژمان منتظری میتوانست انتخاب شود، ما هم گلهمند هستیم اما نخواستیم به این مسائل دامن بزنیم.
شما با تاج در این خصوص در حین برنامه صحبت نکردید؟
اتفاقاً صحبت کردم و او گفت که کمیته رسانهها این انتخابات را انجام داده اما انتخاب بهترین بازیکن به دل هیچکس نچسبید و در حق حداقل مهدی رحمتی کملطفی شد.
ظاهراً جاجا بازیکنی است که به تیم ترکیهای پیوسته است؟
این جاجا با آن بازیکن مد نظر ما تشابه اسمی دارد و بازیکن ما نبود که به تیم ترکیه ای پیوست.
به عنوان سؤال آخر، تکلیف نکونام با اتفاقی که امروز رخ داده چه میشود؟
همه چیز درست میشود ولی از قول من بنویسید کسانی که عمداً چوب لای چرخ ما میگذارند نمیتوانند به اهدافشان برسند چون پول همه چیز نیست و تا خدا نخواهد اتفاقی نمیافتد.
گزارش ایسنا در مورد نکونام
جواد نکونام قصد شکایت از باشگاه استقلال به دلیل تاخیر در پرداخت بدهیهایش را ندارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حالی که بحث ادامه حضور جواد نکونام در استقلال به بحثی فرسایشی تبدیل شده امروز خبری درباره ارسال نامه کاپیتان تیم ملی به کمیته انضباطی و دادن فرجه 72 ساعت به استقلال جهت پرداخت بدهیهایش منتشر شد اما پیگیریهای انجام شده نشان میدهد حضور نکونام در کمیته انضباطی نه به خاطر دادن مهلت به استقلال، بلکه به خاطر آگاهی از مفاد قراردادش با استقلال بوده و اساساً این بازیکن شکایتی از استقلال ندارد.
این در حالی است که فتحاللهزاده در مصاحبههای اخیرش تاکید کرده که استقلال به نکونام بدهکار است اما این بازیکن در مدت زمان حضورش در استقلال، حرفی از بدقولیهای استقلال به میان نیاورده است.
قاضی: فتح الله زاده پدر استقلال است / کدام قهر و آشتی؟!
*به دیدار مدیرعامل استقلال رفته بودی؛ این موضوع علت ویژهای داشت؟
نه، فقط یک بحث در مورد قراردادم بود و همینطور یک موضوع که پیش از این با فتحاللهزاده داشتم وگرنه موضوع خاصی نبود. جا دارد که همین جا به نکته ای هم اشاره کنم و آن اینکه از روز اولی که به استقلال آمدم، فتح الله زاده شرایط خیلی خوبی را برای من فراهم کرد و روحیه ای دوچندان به من داد. در تمام سالهای فوتبالی ام اکثرا با مدیرانی برخورد داشته ام که متاسفانه صراحت کلام نداشته اند و راستگو نبوده اند اما فتح الله زاده یکی از صادق ترین مدیرانی بوده که دیده ام چون هرچه که به من گفته را نه فقط در حرف، که در عمل هم پیاده کرده است. به نظرم این واقعا حق است که به او لقب پدر استقلال را بدهیم.
*این را به این دلیل پرسیدم که برخی روزنامهها از ماجرای قهر و آشتیات در روز ثبت قراردادت گفته بودند!
واقعا برایم خودم هم عجیب بود دیدن این خبر. وقتی وارد هیئت فوتبال شدم، مسئول ثبت قراردادها در حال ثبت قرارداد پژمان نوری بود و به همین دلیل من منتظر ماندم که در همان لحظه تلفن همراهم زنگ خورد و ترجیح دادم تا بیرون از اتاق با تلفن صحبت کنم. حالا این ماجرای قهر و آشتی از کجا پیدا شد را واقعا نمیدانم! حتی به من گفتند که میخواهیم مصاحبهای با شما داشته باشیم که گفتم اول اجازه بدهید ثبت کنم بعد صحبت میکنم.
*به نظر میآید طی همین مدت کوتاه حضورت در استقلال، حاشیهسازها دستبردارت نیستند و بعد از آن ماجرای اینکه گفته شد مهاجمان به تو پاس نمیدهند، حالا این بحث را مطرح کردند.
این بحث پاس ندادن زمانی مطرح شد که ما ایران نبودیم و برای خودم هم این موضوع خیلی عجیب بود. بابت انتشار این خبر که از پایه دروغ بود خیلی ناراحت شدم و حتی در موردش با امیر قلعهنویی حرف زدم و گفتم متاسفانه برخی دارند شیطنت میکنند. قلعهنویی هم به من گفت که کاری با این حواشی نداشته باش چون با توجه به اینکه از پرسپولیس به استقلال آمدهای میخواهند تو را به حاشیه بکشانند. در نهایت هم سعی کردم در عمل نشان دهم که چه رفاقت خوبی با مهاجمان و همه بازیکنان استقلال دارم و همانطور که در اوکراین بعد از گل برهانی و مجیدی، اولین نفری بودم که به آنها تبریک گفتم، از این به بعد هم هر بازیکنی گل بزند وظیفهام میدانم که به عنوان اولین نفر به او تبریک بگویم چون هیچ مشکلی با هیچ یک از بازیکنان استقلال ندارم.
*هواداران استقلال هم در طی این مدت خیلی خوب از تو حمایت کردهاند. چه صحبتی با آنها داری؟
من واقعا فکر نمیکردم که اینقدر زود من را بپذیرند. جا دارد همینجا برایتان خاطرهای تعریف کنم. چندسال پیش که استقلال قهرمان شده بود و داشت به تهران میآمد، همان موقع من هم داشتم از اصفهان به تهران میآمدم که هواداران استقلال وقتی من را در فرودگاه دیدند با اینکه بازیکن ذوبآهن بودم خیلی تشویقم کردند و این برایم جالب بود. آن موقع قسمت نشد که به استقلال بیایم اما حالا که آمدهام از آنها تشکر میکنم چون خیلی در طی این مدت مرا شرمنده لطف و حمایتهایشان کردهاند.
* امیری: در حال نوشتن جوابیه در خصوص نامه نکونام، به فدراسیون هستیم. / قرار است نشستی بین فتح الله زاده و نکونام برگزار شود
* قلعه نویی: چهارشنبه با دو بازیکن خوب خارجی که در پست هافبک بازی می کنند قرارداد می بندیم.
* تیموریان: دوشنبه به قطر می رویم؛ سه شنبه با تیم قطری مذاکره می کنیم؛ چهارشنبه به استقلال خبر می دهیم!
تمرین امروز / واکنش هواداران به اذیت های حنیف و تقدیم مدال فرهاد به یک هوادار
تیم فوتبال استقلال تمرین نوبت عصر خود را از ساعت 18 و 30 دقیقه در کمپ زنده یاد حجازی برگزار کرد. در تمرین امروز آبیپوشان احمد جمشیدیان و فردین عابدینی غایب بودند و بقیه بازیکنان نیز در تمرین این تیم حضور داشتند.
*میرشاد ماجدی در تمرین امروز آبیپوشان حضور نداشت اما پورحیدری، دینمحمدی و بیانی نظارهگر تمرین بودند.
*حنیف عمرانزاده مدافع استقلال که شوخیهایش با فرزندان دیگر بازیکنان سروصدای زیادی به پا کرده امروز مجدداً قصد داشت تا با پسر پژمان نوری این کار را تکرار کند اما جالب است بدانید هواداران استقلال نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند. وقتی عمرانزاده قصد داشت به سمت پسر نوری برود هواداران با صدای بلند فریاد میزدند این کار را انجام ندهد و به او رحم کند!
*مسئولان کمپ باشگاه استقلال امروز تورهای دروازههای این کمپ را تعویض کردند.
*حمید بابازاده با چهرهای جدید و در حالیکه بینیاش را چسب زده بود به محل تمرین آمد.
*قبل از شروع تمرین امروز پژمان نوری یک بسته نوشابه انرژیزا با خود به کمپ آورده بود تا بازیکنان بعد از افطار آنها را استفاده کنند.
*امیر قلعهنویی قبل از شروع تمرین امروز بازیکنانی که برای تست دادن میآمدند را نپذیرفت و اعلام کرد که فاصله تا مسابقات کم است و از همین رو ، روی بازیکنان اصلی خود برای کارهای تاکتیکی برنامهریزی کرده است.
*خسرو حیدری که از روز گذشته به تمرینات اضافه شده زیر نظر مربی بدنساز آبیپوشان به کارهای انفرادی و اختصاصی پرداخت.
*یکی از خبرنگاران و عکاسان خبرگزاری شینهوای چین در محل تمرین آبیپوشان حضور پیدا کرده بود. حضور این خبرنگار در حالیکه استقلال در بازی بعدی خود در آسیا باید به مصاف نماینده تایلند برود کمی عجیب بود.
*حدود 200نفر از طرفداران استقلال امروز از نزدیک نظارهگر برنامههای تاکتیکی آبیپوشان بودند.
*یکی از جدیترین تمرینات استقلال عصر امروز برگزار شد. در ابتدا بازیکنان زیر نظر حج قاسم کار با توپ را انجام داده و بدنهای خود را گرم کردند. سپس در قالب گروههای چند نفره کار تاکتیکی کردند و در پایان فوتبال درونتیمی را انجام دادند. هنگامی که فوتبال دستگرمی آغاز شد کرکری خاصی بین بازیکنان دو تیم حکمفرما بود.
ابتدا تیم سبز که فرهاد مجیدی هم در آن حضور داشت توسط محمد قاضی به گل رسید. بعد از این گل بازیکنان تیم سبز طوری خوشحالی میکردند که انگار در یک بازی رسمی گلزنی کردهاند اما تیم نارنجی که نیکبخت واحدی و پژمان نوری را در ترکیب خود میدید دو بار پیاپی موفق به گلزنی شد اما این پایان کار نبود و تیم سبز مجدداً در دو مرحله گلزنی کرد که درخشش محمد قاضی باعث خوشحالی تماشاگران شد. در این لحظات هواداران استقلال هاشم بیکزاده را که روی گلهای به ثمر رسیده تأثیر داشت تشویق میکردند. در بخش دیگری از همین فوتبال درونتیمی محمد قاضی در موقعیت گلزنی قرار گرفت که عمرانزاده با یک تکل محکم وی را نقش بر زمین کرد. البته مدافع استقلال بلافاصله از قاضی عذرخواهی کرد. در یکی دیگر از صحنهها فرهاد مجیدی 5 بازیکن تیم مقابل را دریبل کرد که همین مسئله باعث شد تا روی او خطایی صورت بگیرد. در این لحظات عمرانزاده عصبانی شد و توپ را به آسمان کوبید. مجیدی در دو صحنه مورد تشویق تماشاگران قرار گرفت.
*علی داناییفر فرزند ایرج داناییفر از امروز در تمرینات تیم استقلال حاضر شده و با آبیپوشان تمرین میکند. این بازیکن فعلاً برای انجام تست فنی در تمرینات حاضر خواهد شد.
*یکی از بازیکنان در حاشیه تمرین امروز استقلال با توپهای مختلف روپایی میزد که این مسئله در نوع خود جالب بود.
*مهدی رحمتی زیر نظر حمید بابازاده تمرینات آمادهسازی را دنبال میکرد.
*قرار است تمرینات تیم استقلال از فردا در یک نوبت پیگیری شود.
* در تمرین امروز محمد قاضی بدون پورشه اش در کمپ حاضر شد. این در حالی است که ظرف روزهای گذشته جو بدی علیه پورشه قاضی به وجود آمده بود.
* در کمپ استقلال فقط یک پورشه وجود داشت که آن هم متعلق به سیاوش اکبرپور است.
در اواخر تمرین روز یکشنبه استقلال محمد قاضی و پژمان نوری گلهای زیبایی به ثمر رساندند.
این دو بازیکن از فاصله ای دور و با پای چپ گلهای قشنگی را زدند که همین امر سبب شد هواداران حاضر در تمرین که تعدادشان حدود 50 نفر بود بشدت آنها را تشوبق کنند. در صحنه ای دیگر نیز فرهاد مجیدی از سد اکبرپور و بیگ زاده به زیبایی گذشت که این اتفاق هم تشویق هواداران را در پی داشت
***************************************فرهاد مجیدی که محبوبیت خاصی بین هواداران استقلال دارد، زمانی که با یکی از طرفداران خود مواجه شد، کاری کرد که این هواداران نمیدانست از خوشحالی باید چه کار کند. این هوادار از مجیدی خواست چیزی را به عنوان یادگار به او بدهد. مجیدی هم مدالی که به خاطر قهرمانی استقلال در لیگ برتر گرفته بود را به این هوادار داد (خیـــــــلی سالاری)
2 عکس از تمرین امروز
امیــــد اول آبی ها برای کسب ستاره سوم
بهتریــــــن بازیکن فصل گذشته ایـــران بدون تردید
وای به اون روزی که امیدمون به آدمای بی غیرت باشه.