گواردیولا: «حالا وقت برخواستن بازیکنان است».
مربی به تیم خود و توان آنها برای رسیدن به فینال در مونیخ ایمان دارد. او گفت: «این بازیکنان بی همتا هستند؛ آنها همیشه در خاطره ما باقی می مانند و امشب دوباره این کار را انجام می دهند». گواردیولا گفت که او همیشه با «خوشبینی» با بازی ها روبرو می شود. او اضافه کرد: «البته من فکر می کنم ما به مونیخ می رسیم». بر طبق گفته های گواردیولا، به وجود آوردن موقعیت های گل زنی، تبدیل کردن آنها به گل و کنترل کردن ضد حمله های چلسی کلیدهای اصلی هستند.
جوزپ گواردیولا به بازی مقابل چلسی به عنوان یک رقابت جدید، با خوشبینی کامل، نگاه می کند. بر طبق گفته های مربی، او این حالت را به بازیکنانش منتقل می کند : «من به دلیل ایمانی که من به این تیم دارم، همیشه به این رقابت با خوشبینی نگاه می کنم». گواردیولا، درباره بازیکنانش حرف زد: «این زمان درخشش آنهاست». به عنوان بارسایی که در بازی برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان بازی می کند. او گفت: «آنها فوق العاده و بی نظیرهستند؛ آنها همیشه در ذهن ما خواهند ماند و امشب این کار را دوباره انجام می دهند». و مربی باور دارد: «این بازیکنان، چلسی را حذف خواهند کرد».
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گواردیولا توضیح داد که او هیچ وقت با هیچ رقابتی با این فکر که «این خوب پیش نمی رود» روبرو نشده است. او اضافه کرد: «البته، من باور دارم که ما به مونیخ می رسیم». او به افراد حاضر در کنفرانس خبری اشاره کرد و گفت: «اجازه بدهید باور کنم که ما می توانیم این کار را انجام دهیم. من اینگونه فکر می کردم که این پیروزی از اولین دقیقه ممکن خواهد بود». او اضافه کرد: «این یک رقابت جدید برای ماست. آنها یک رقیب خارق العاده و بسیار سرسخت هستند و ما آماده مبارزه مقابل آنها در نیمه نهایی لیگ قهرمانان هستیم و ما به فینال می رسیم».
«ما می توانیم با شکیبایی و قدرت از این نیز عبور کنیم»
مربی گفت که کلید رسیدن به موفقیت تکیه کردن بر توانایی تیم در به وجود آوردن موقعیت های گلزنی و تبدیل کردن آنها به گل است، در حالی که از مزیت های تیم انگلیسی آگاه باشیم: «آنها یک تیم فیزیکی و قوی و دفاعی هستند. آنها در فضاهای خالی بسیار خوب بازی می کنند. با توجه به همه اینها، ما به ایجاد تعادل میان صبر و قدرت نیاز خواهیم داشت. من فکر نمی کنم شانس های زیادی داشته باشیم و باید آماده باشیم که آنها را تبدیل به گل کنیم. من هیچ شکی ندارم که ما با صبر و قدرت می توانیم از سد آنها بگذریم. ما با یک گل خورده شروع خواهیم کرد و 90 دقیقه فرصت داریم و هرکاری که بتوانیم، انجام خواهیم داد تا نتیجه را عوض کنیم».
هنگامیکه از او درباره گلزنی چلسی سوال شد، گواردیولا هشدار داد که تیم انگلیسی می تواند یک گل به ثمر برساند، به خصوص که آنها «ابزار مورد نیاز برای این کار را دارند». او ادامه داد: «من باور دارم که نوع بازی کردن آنها به نتیجه بستگی دارد. آنها منتظر می مانند که ما توپ را از دست بدهیم، سپس جلو می آیند. این چیزی است که ما باید برای آن آماده باشیم». او اضافه کرد بازی فردا «امکان ندارد که هیجان انگیز نباشد». او گفت: «بازیکنان ما بارها و بارها نشان داده اند که می توانند از پس این نوع موقعیت ها به خوبی برآیند، امروز هم استثنا نیست».
گواردیوالا کاملا صریح بود که بازی فردا هیچ تاثیری در تصمیم او برای ماندن یا ترک تیم در فصل بعدی ندارد. او پاسخ داد که بعد از بازی مقابل مادرید، فکر می کرد که بارسا «خوب عمل کرده است. شما می توانید کار قبلی خود را بهتر کنید. ما به خوبی این کار را در گذشته انجام دادیم که گاهی اوقات رقیب ها را دست کم گرفته ایم. من فکر می کنم که ما فوتبال عالی در این هفته انجام داده ایم. من با دیدن بازی مقابل مادرید باور دارم که کار ما عالی بوده است. به وجود آوردن موقعیت های گلزنی مقابل تیم های فیزیکی که در نیمه خودی منتظر شما هستند، کار آسانی نیست. فوتبال ما ویژه است. این چیزی است که باید باشد؛ پاسکاری ماهیت وجودی ماست و این همانطوری است که ما باید بازی کنیم تا زمانی که من مربی هستم. من معتقد هستم در این زمان، مردم چیزی که ما هستیم را درک خواهند کرد».
من جرارد را همانگونه که هست، دوست دارم
گواردیولا در انتها در مورد پیکه صحبت کرد و گفت که او مدافع خود را با «روحیه بالایی» حفظ کرده است و پیکه «انسان شادی است و به حرفه و زندگیش عشق می ورزد». او در ادامه گفت: «هیچ اختلافی بین من و جرارد وجود ندارد. او برای مدتی بازی نکرد و در حال حاضر دوران درمانش به پایان رسیده است. من و او با هم شروع کردیم و من صمیمانه از او قدردانی می کنم؛ او همان شخصیتی است که چهار سال پیش دیده بودم. او در زندگی با فوتبال و موارد دیگر دست و پنجه نرم می کند؛ من در جایگاهی نیستم که به او بگویم در کل زندگی چه بکند. او این حق را دارد که خودش تصمیم بگیرد و نگران زندگی اش باشد. من او را همانگونه که هست دوست دارم؛ همان راهی که از ابتدا در پیش گرفته است».
«شاد باشید؛ بگذارید فوتبال بازی کند و همانگونه که همیشه بوده است، باشد»
وقتی که از گواردیولا در مورد آماده نبودن مسی پرسیده شد، او گفت: «حتی اگر او در 27 مسابقه گلزنی نکند، به من این اجازه را بدهید تا هرگز در مورد مسی نگران نباشم. بگذارید آرامش خود را داشته باشد و این طور فکر نکند که باید گلزنی کند. او اگر بخواهد، گل هم می زند. او تا به اینجای فصل آمار گلزنی فوق العاده ای ثبت کرده است. شاد باشید؛ بگذارید فوتبال بازی کند و همانگونه که همیشه بوده است، باشد. بلند پروازی او همواره به کمک ما آمده است».
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]