دوستان به نظر من مشکل اصلی ما نبود خلاقیت فردی تو تکنیک هست.یعنی یک جورایی پپ نمیذاره بچه ها از تکنیک فردی استفاده کنن.تکنیک الکسیس رو توی از پیش رو برداشتن بازیکن مقابل رو تو اودینزه با الان مقایسه کنید.داوید ویا همینطور.افلایی همینطور.حتی فابرگاس هم تو ارسنال خیلی بیشتر سعی میکرد بازیکن مقابل رو رد کنه.در حال حاظر فقط مسی و اینیستا تو بارسا کار تکنیکی میکنن.من میدونم پپ تو رختکن چی بهشون میگه چون یک مقاله راجع بهش خونده بودم که حتی گل زدن رو به اندازه حفظ فضا مهم نمیدونست.معلومه تو رختکن بارها بهشون میگه فضا رو از دست ندید خب بازیکنای غیر بومی میترسن دریپل بزنن چون دریپل زدن یک ریسک هست که اگه موفق باشه یک فضای عالی گیر میاری که میتونی به راحتی بری سمت دروازه حریف و موقعیت بسازی.ولی امکانش هم هست توپ رو از دست بدی و یک ضد حمله بدی به حریف.بچه ها غیر از مسی و اینیستا مشخصه میترسن دریپل بزنن.یک نگاه به بازی الکسیس جلوی رئال تو سوپر جام بندازید.اونقدر راحت الونسو و مارسلو رو دریپل میزد که موریانه میخواست خودش رو خفه کنه.اون بازی دومین روزی بود که اومده بود بارسا.اما هرچی گذشت از دریپل زدنش کم شد.همین در مورد زلاتان و اتوئو هم بود.کلا پپ داره خیلی به توپ اهمیت میده و اگه تا الان هم نتونستیم خوب گل بزنیم به خاطر این بود که یکی از دریپل زن هامون مصدوم بود یکی دیگه هم اصلا رو فرم نبود.بقیه هم که ظاهرا اجازه دریپل زدن ندارن.به نظرم پپ باید کلا سبکش رو عوض کنه.یک نگاه به بازی رئال بکنید میبینید تمام گل هایی که میزنن رو کار فردی بازیکنا هست ولی ما متاسفانه بازیکنای تکنیکی تری داریم ولی استفاده نمیکنیم.