گواردیولا: "زمان آن است که بازیکنان به پا خیزند"
سرمربی به بازیکنانش و تواناییشان برای رسیدن به فینال ایمان مونیخ دارد. او گفت "این بازیکنان بی نظیرند، برای همیشه در ذهنمان باقی خواهند ماند و این سه شنبه یه بار دیگر این را ثابت خواهند کرد."
گواردیولا گفت که او همواره نسبت به بازی ها "خوشبین" است، و افزود "البته من فکر می کنم که ما به فینال راه خواهیم یافت"
با توجه به سخنان گواردیولا، ایجاد موقعیت گل، فشار آوردن به آنها و کنترل ضد حمله های چلسی حیاتی هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
"بگذارید بازی اش را بکند، خوشحال باشد و همانگونه که همواره بوده باشد"
وقتی در مورد فرم اخیر مسی از او سوال شد، گواردیولا گفت: "با اجازه شما من هرگز در مورد او نگران نخواهم بود! حتی اگر در 27 مسابقه گلی به ثمر نرسانده باشد. آرامش را به او برگردانید و این حق را به او بدهید که هر وقت در توانش هست گل به ثمر برساند او گل های نفس گیری در این فصل به ثمر رسانده است. اجازه دهید بازی خودش را انجام دهد، خوشحال باشد و همانگونه که همیشه بوده باشد. جاه طلبی او همواره به ما کمک خواهد کرد."
گواردیولا به بازی سه شنبه مقابل چلسی کاملا "خوشبین است و آن را یک چالش جدید می خواند. با توجه به صحبت هایش، او این نگرش را مدیون بازیکنانش است: "به دلیل اعتقادی که به این بازیکنان داشتم، همواره به این رقابت نگاه خوشبینانه ای دارم." گواردیولا با نزدیک شدن به دیدار برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان درباره بازیکنانش چنین گفت "اکنون زمان آنهاست". "آنها فوق العاده و بی نظیر هستند و همواره در خاطرمان خواهند بود و فردا آنها یک بار دیگر آن را انجام خواهند داد" او یه بار دیگر با تصریح اعتقاد به بازیکنانش گفت "این بازیکنان از سد چلسی خواهند گذشت."
گواردیولا توضیح داد که هرگز به این موضوع فکر نکرده که "نمی توانیم انجامش دهیم." او افزود: "البته، من معتقدم که به فینال مونیخ راه خواهیم یافت." او رو به جمعیت مملو در اتاق کنفرانس گفت "بگذارید اطمینان دهم که صعود خواهیم کرد. از همان لحظه اول فکر می کردم که این کار ممکن است." همچنین افزود: "این مسابقه ای جدید برای ماست. آنها حریفی فوق العاده هستند، بسیار نیرومند و ما آماده ایم تا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان برای رسیدن به فینال با آنها مبارزه کنیم."
"با صبر و جنگندگی قادر به صعود خواهیم بود"
سرمربی گفت که کلید موفقیت مان در گرو توانایی تیم به فشار آوردن به آنها و ایجاد موقیت های گلزنی نهفته است، البته کاملا به مزیت های تیم انگلیسی آگاه است: "آنها از لحاظ فیزیکی تیم دفاعی و نیرومندی هستند. آنها به خوبی در فضاها بازی می کنند. با علم به تمام این موارد، ما باید راهی برای ایجاد تعادل بین صبر و جنگندگی اجباری ایجاد کنیم. گمان نمی کنم موقعیت های بسیاری به دست آوریم، باید هنگامی که موقعیتی به دیت می آوریم آنها را به گل تبدیل کنیم. بدون تردیدی با صبر و جنگندگی می توانیم صعود کنیم. با یک گل عقب افتادگی بازی را شروع خواهیم کرد، 90 دقیقه وقت پیش رو داریم و هرکاری می کنیم تا نتیجه را برگردانیم."
وقتی از او شوال شد که آیا فکر می کند چلسی گلی به ثمر برساند، گواردیولا هشدار داد که حریف انگلیسی می تواند گلی در خارج خانه به ثمر برساند، مخصوصا به این دلیل که "آنها سلاح این کار را دارند." او به صحبت هایش ادامه داد: "معتقدم که سبک بازیشان به نتیجه بستگی دارد. آنها منتظر ما می مانند تا توپ را از دست بدهیم سپس پیشروی می کنند. از این نقطه نظر ما باید آماده باشیم." افزود در بازی هایی مانند بازی فردا "عیرممکن است که هیجان زده نشوید. این بازیکنان بارها و بارها به ما نشان داده اند که می توانند از این شرایط موفق بیرون بیایند، امروز نیز استثنایی وجود ندارد."
گواردیولا تصریح کرد که بازی فردا هیچ تاثیری بر روی تصمیم وی مبنی بر ماندن یا رفتن او در فصل بعد ندارد. او این موارد را پس از بازی مقابل مادرید نیز عنوان کرده بود، از نظر او بارسا "بازی خوبی انجام داد. همواره می توانید نسبت به کار قبلیتان پیششرفت داشته باشید. در گذشته ما عملکرد خیلی خوبی داشتیم و این بار حریفمان را دست کم گرفتیم. فکر می کنم در طول هفته ای که گذشت فوتبال فوق العاده ای ارائه کردیم. با نگاهی به بازی مقابل مادرید، معتقدم که بازی خوبی انجام دادیم. در مقابل تیمی چنان فیزیکی که در نیمه زمین خودش در انتظار شماست خلق موقعیت گلزنی چندان آسان نیست. سبک بازی ما منحصر به فرد است. فوتبال ما اینگونه است، پاس دادن توپ در ذات بازی ماست و تا وقتی که من سرمربی هستم فوتبال ما اینگونه خواهد بود. معتقدم که مردم در یک زمانی به خوبی خواهند دید که ما چگونه بازی می کردیم." {مترجم: در آینده ارزش فوتبال ما بهتر دیده خواهد شد.}
"من جرارد را دقیقا همانگونه که هست می خواهم"
سرانجام، صحبت به پیکه رسید، گواردیولا گفت که باعث "بالا رفتن سطح دفاع تیم" می شود و افزود که پیکه "جوانی خوشحال است که شغل و زندگی اش را دوست دارد." افزود "هیچ مشکلی بین من و جرارد وجود ندارد. اومدتی بازی نکرده است، و اکنون بهبود یافته است. ما با هم در اینجا شروع کرده ایم، و من از او قدردانم. او همان فردیست که من چهار سال پیش دیدم، جوانی خوشحال که به حرفه و زندگی اش عشق می ورزد. او فوتبالیست است و من اینجا نیامده ام تا به او بگویم او باید چه کارهایی انجام دهد. او حق دارد که نگرانی هایی داشته باشد. من او را اینگونه می خواهم؛ همانگونه که هست."
دی متئو : " ما سعی خواهیم کرد یک گل بزنیم"
مربی چلسی معتقد است که تیم او اگر می خواهد به فینال مونیخ برسد باید برای زدن یک گل در کمپ نو تلاش کند.
پتر چک یادآور شد در نیمه نهایی سال 2009 وقتی که اینیستا در استنفوربریج گل زد ، بارسا را به فینال رم فرستاد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چلسی اف سی امروز بعد از ظهر در کمپ نو تمرین کرد . تیم انگلیسی که با برتری 1-0 از بازی رفت پا به میدان می گذارد ، محتاطانه به مصاف بازی فردا می رود چرا که آنها می دانند بازی کردن در برابر مردان گواردیولا آسان نیست. روبرتو دی متئو تصدیق کرد که هر دو تیم " %50 شانس صعود " دارند ، او گفت : " ما از برد در بازی رفت بهره می بریم اما این بازی پیچیده خواهد بود. "
مربی چلسی ، علاوه بر این ، معتقد است که " بارسا فرصت هایی را ایجاد خواهد کرد ، آنها این کار را در برابر هر تیمی که در برابر آنها بازی می کنند انجام می دهند . ما باید در روز سه شنبه تلاش کنیم تا به گل برسیم و به آنها فرصت گلزنی ندهیم. "
چک موافق با دی متئو
همچنین پیتر چک دروازه بان معتقد است که تیم او باید برای گلزنی در کمپ نو تلاش کند . " بازی این سه شنبه درست مثل بازی رفت خواهد بود . من امیدوارم ما گل بزنیم چرا که آن شرایط متفاوتی را رقم می زند. " همچنبن این دروازه بان یادآور شد که گلی که اینیستا در استنفوربریج در سال 2009 زد مجوز وورد بارسا به فینال رم را صادر کرد.
همچنین این بازیکن چلسی معتقد است که نتیجه بازی کلاسیکو ، فردا بر روی تیم کاتالانی تاثیر نخواهد گذاشت. " آن بازی بزرگی خواهد بود ، چیزی که شنبه اتفاق افتاد بارسا را در رو ز سه شنبه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. آنها تجربه زیادی دارند که در مدیریت شکست به کارشان می آید، آنها بر روی این بازی تمرکز خواهند کرد."