من با رفتن پپ مخالفم الان فقط برای مصدومیت های که بازی های خوبی نمیبینیم
نمایش نسخه قابل چاپ
من با رفتن پپ مخالفم الان فقط برای مصدومیت های که بازی های خوبی نمیبینیم
دوستان کسی از آفلای خبر نداره
خدا کنه اگه خوب بشه مثل پدرو نشه
یک جورایی البته نه 100 در 100 ولی باهات موافقم هم در مورد ماسکرانو هم پپ ولی انصافا با این وضعی که خلاقیت تیم همش رو دوش مسی هست نباید یک هافبک دفاعی دیگه اضافه کنیم.به نظرم یکی بسه.باید خلاقیت تو میانه بره بالاتر.البته اگه منظورت از فیکس بودن تو دفاع باشه باهات موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم چرا انقد با ماسکرانو مشکل داری ؟! :soal: ولی من خیلی بازی ماسکرانو رو دوست دارم چون با جون و دل واسه تیم بازی میکنه و با دوندگی و تکل های فوق العادش خیلی به تیم کمک میکنه . هیچوقت تکل ماسکرانو روی توپ بنتنر تو بازی با آرسنال تو لیگ قهرمانان فصل گذشته رو نمیتونم فراموش کنم که با تکل از پشت و گرفتن سالم توپ یه تک به تک رو از بنتنر دقیقه ی 87 گرفت که اگه گل میشد بارسا حذف میشد و از قهرمانی فصل قبل خبری نبود .نقل قول:
کلا به دور از تعصب تیم بدون ماسکرانو یعنی یه تیم رویاییbinam:sooot:
تو بازی شنبه شب هم 12 توپ ربایی رو از بازیکنان گیخون داشت .
شاید بوسکتس تکنیک خوبی داشته باشه و پاس های خوبی بده ولی از نظر دفاعی خیلی پایین تر از ماسکرانو
بچه ها یه مسئله دیگه اینکه ژاوی الان تو 5 لیگ برتر اروپا با 1553 پاس در زمین حریف صدر نشینه . بعد از ژاوی هم مسی 1351 . ژاوی آلونسو 1271 . دنی آلوز 1215 و آرتتا 1207 پاس در زمین حریف دادن .
3 تا بازیکن از 5 تای برتر بارسایی هستن :barcelona:
شکیرا: هر فوتبالیست یک سرباز است؛سعی می کنم تا پیکه را درک کرده و حمایتش کنم
این روزها در دنیای فوتبال و در میان شخصیت های شناخته شده و مشهور، نام شکیرا بیش از پیش به گوش می رسد. این خواننده کلمبیایی بعد از خواندن ترانه مخصوص جام جهانی2006 و 2010، به نحوی وارد دنیای فوتبال شد .او پدیده موسیقی پاپ است و با ترانه های انگلیسی و اسپانیایی اش در قلب دوستداران موسیقی در هر 5 قاره جهان جاباز کرده استاین روزها رابطه او اکنون با دنیای فوتبال ویژه تر شده است. او نامزد جرارد پیکه است و همین موضوع باعث شده تا او در گفتگویی اختصاصی با فیفا از دنیای فوتبال بگوید:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شکیرا، رابطه ات با دنیای فوتبال از کی شروع شد؟
در سال 2006 برای خواندن ترانه جام جهانی دعوت شده بودم و در سال 2010 هم این افتخار را داشتم تا دوباره دعوت شوم. در جام جهانی یکی از فراموش نشدنی ترین لحظات زندگی ام را سپری کردم.درجام جهانی آفریقای جنوبی تجربیات شخصی و حرفه ای فراوانی به دست آوردم. آنجا رابطه ام را با دنیای فوتبال با درکی که در جامهای جهانی به دست آوردم و با اطلاع از اهمیت و تاثیر روزمره این ورزش در زندگی هزاران میلیون نفر و رویای جوانان و بچه هایی که ساعات فراوانی از زندگی شان را با بازی کردن با توپ می گذرانند و عشقهایی که درسرتاسردنیا ایجاد می شود، آغاز کردم
در طول این مدت چه چیزی بیش از سایر نکات تو را تحت تاثیر قرار داد؟
تبادل فرهنگی که درجریان رویدادهایی مثل جام جهانی رخ می دهد، جایی که افراد خیلی مسائل را به مشارکت می گذارند، به هم نزدیک می شوند و متحد می شود.همه اینها پدیده روان شناسی بزرگی بود که برایم خیلی هیجان انگیز بود و از عملکرد اجتماعی فیفا با همکاری کمپین «وان گل» متعجب شدم. تمام اینهابرای من تجربه ای بود که بسیار غنی بود. چون بعداز آن بود که برای آموزش که یکی از بزرگترین علایق من است دست به کار شدم و الان در خانه ام مرکز آموزش دارم معتقدم که فوتبال مرا به سرتاسردنیا می کشد و نمی توانم از فوتبال فرار کنم
در کلمبیا فوتبال خیلی محبوب است؛ خانواده ات هم فوتبالی هستند؟
برادرهایم بله ولی پدرم هیچ وقت فوتبالی نبود. الان پدرم یک داماد فوتبالیست دارد، پس او هم مجذوب فوتبال شده و فکر می کنم که به اندازه کافی درمورد مسائل فوتبالی اطلاعات کسب کرده. راستش پدر من بیشتر وقتش را صرف کتاب خواندن می کند و تمایلش بیشتر به مسائل روشنفکرانه است؛ ولی کسی نمی تواند از عشق فوتبال در برود. او در میان افرادی گیر افتاده که قبل از این شاید تا این حد فوتبالی نبوده اند
خودت چطور؟
زمانی که شروع به درک فوتبال می کنی، متوجه می شوی که در فوتبال فقط بحث فیزیکی و دویدن به دنبال یک توپ مطرح نیست. فوتبال ورزشی استراتژیک است که به هوش زیادی نیاز دارد و یک بازی روانی استالان می توانی یک بازی را به طور کامل تماشا کنی؟
بله، قطعا
حتی بازیهایی که پیکه در آن بازی نمی کند؟
بله بله. بعضی بازیها را برای یادگیری تماشا می کنم.چون من خیلی کنجکاوم.بعضی وقتها هم برای آنکه ببینم بقیه تیمها چطور بازی می کنند، تماشا می کنم ولی تماشای بازیهایی که پیکه در آنها حضور دارد را از دست نمی دهم
سخت است که نامزد یا همسر یک بازیکن باشی؟ با درنظر داشتن جلسات تمرینی، بازیها و سفرهای بازیکنان؟
همسر یک هنرمند بودن هم کار آسانی نیست (می خندد) راستش را بخواهید درک می کنم که کار پیکه کار سختی است. می دانم که فوتبالیست بودن به فداکاری، تعهد و نظم و انضباط و همکاری تیمی نیاز دارد که امری متفاوت با کار من است. من مسئول کارهای خودم هستم ولی یک بازیکن فوتبال مثل یک سرباز است و مسئولیتهای بزرگی در داخل و خارج از زمین فوتبال دارد.از همین رو سعی می کنم تا این مسائل را درک کنم و به جرارد در هر امری که نیاز دارد، کمک کنم.
تا به حال سعی کرده ای که فوتبال بازی کنی؟
من درخواندن ترانه هایی که به تحریک هواداران می پردازد،بهترم. جرارد بعضی وقتها به من پاسهایی می دهد ولی نمی توانم بگویم که بازیکن خوبی هستم (می خندد)
در دو جام جهانی فیفا حضور داشته ای ؛ دوست داری در جام جهانی برزیل که در آمریکای جنوبی برگزار می شود هم حاضر باشی؟
قطعا. برزیل برای من کشور خیلی محبوبی است. من در برزیل هوادارانی دارم که سالهاست برای آنها اجرا می کنم. درآنجا همکارانی مثل ایوت سانگالو دارم و روی حساب افرادی مثل پله حساب باز کرده ام. خوشحال می شوم که به جام جهانی برزیل بروم ، نمی دانم به چه عنوانی، ولی قطعا به برزیل خواهم رفت. می دانم که هیچ کسی حاضر نیست شانس حضور دربرزیل را از دست بدهد و من هم همین طور
به عنوان سوال آخر، اندکی برایمان از پروژه های اجتماعی مرتبط با فوتبالت بگو
قصد دارم تا با شیوه ای برای آموزش بچه ها، فوتبال را معرفی کنم، به کمک باشگاه بارسلونا و بنیاد خودم « بنیاد پابرهنه ها» . ما برنامه هایی برای پیاده سازی فوتبال و انجام ورزش بیشتر در مدرسه ها داریم. به علاوه باهمکاری فیفا ، کمپین وان گل را راه انداخته ایم و با فروش آلبوم واکا واکا بودجه لازم برای احداث 20 مرکز ورزشی را فراهم کرده ایم. دوست دارم تا در رویدادهای فوتبالی با مسئولیت اجتماعی شرکت کنم، چون برای من پیاده سازی ورزش برای بچه ها، شیوه خوبی برای سالم نگاه داشتن فکرها و بدن ها، برای رشد هوش و توانایی های فیزیکی است.
در آخر::sooot:ki::
دیدار سیرک du Soleil از تمرین بارسا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفلایم به تمرینات اومده بود تو سایت رسمی که دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا که خوب بازی میکنه:flowerysmile:
نمیدونم شاید شما درست میگید ولی کلا اعتقادی بهش ندارم به نظرم بوسکتس تواناییش خیلی بیشتر از اونهنقل قول:
نمیدونم چرا انقد با ماسکرانو مشکل داری ؟! :soal: ولی من خیلی بازی ماسکرانو رو دوست دارم چون با جون و دل واسه تیم بازی میکنه و با دوندگی و تکل های فوق العادش خیلی به تیم کمک میکنه . هیچوقت تکل ماسکرانو روی توپ بنتنر تو بازی با آرسنال تو لیگ قهرمانان فصل گذشته رو نمیتونم فراموش کنم که با تکل از پشت و گرفتن سالم توپ یه تک به تک رو از بنتنر دقیقه ی 87 گرفت که اگه گل میشد بارسا حذف میشد و از قهرمانی فصل قبل خبری نبود .
تو بازی شنبه شب هم 12 توپ ربایی رو از بازیکنان گیخون داشت .
شاید بوسکتس تکنیک خوبی داشته باشه و پاس های خوبی بده ولی از نظر دفاعی خیلی پایین تر از ماسکرانو
بچه ها یه مسئله دیگه اینکه ژاوی الان تو 5 لیگ برتر اروپا با 1553 پاس در زمین حریف صدر نشینه . بعد از ژاوی هم مسی 1351 . ژاوی آلونسو 1271 . دنی آلوز 1215 و آرتتا 1207 پاس در زمین حریف دادن .
3 تا بازیکن از 5 تای برتر بارسایی هستن :barcelona:
عشق دختر 5 ساله به بارسلونا و ژاوی باعث معروفیتش شد love::love::love::
مسی بعد از چند روز استراحت به تمرینات بارسلونا برگشت
با چه حرارتی بازی رو دنبال میکنه!
فک کنید یه روز مربی شده باشه :)))