پاسخ : اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91
بیکزاده سوژه اصلی استقلالیها/کنایه به آرش افشین و درخواست از محمد قاضی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم فوتبال استقلال از ساعت 18 و 30 دقیقه امروز برنامههای تمرینی خود را در کمپ زنده یاد حجازی پیگیری کرد. نکتهای که در تمرین امروز به چشم میخورد هجوم طرفداران استقلال به محل زمین تمرین این تیم بود و آنها منتظر بازیکنان جدید این تیم بودند. تعدادی از طرفداران استقلال نیز منتظر حضور نیکبخت واحدی، جواد نکونام، مهدی رحمتی و فرهاد مجیدی بودند که البته هیچکدام از اینها در تمرین شرکت نکردند. ضمن آنکه تعدادی از بانوان نیز نظارهگر تمرین امروز آبیپوشان بودند.*فرهاد مجیدی و حمید بابازاده از غایبان تمرین امروز بودند ضمن آنکه سیاوش اکبرپور تنها برای دقایقی ماساژ گرفت و محل تمرین را ترک کرد.*هاشم بیکزاده که از صبح امروز به تمرینات آبیپوشان اضافه شده امروز تنها به دویدن دور زمین پرداخت. این بازیکن سوژه اصلی تماشاگران استقلال بود و آنها به نوعی قصد داشتند به بیکزاده نشان دهند که از تمدید قرارداد این بازیکن با استقلال خوشحال هستند. تعدادی از طرفداران استقلال با شعار (هاشمهاشم) این بازیکن را تشویق میکردند که او به ابراز احساسات آنها پاسخ داد.*فردین عابدینی که حدود یک هفته از تمرینات استقلال دور بود از امروز مجدداً در کارهای گروهی این تیم شرکت کرد.*محمدمهدی نظری مهاجم جدید استقلال که پایش دچار تاولزدگی شده است تنها 20 دقیقه تمرین و ورزشگاه را ترک کرد.*طرفداران تیم استقلال که امروز تعداداشان بیشتر از سایرین بود با کنایه به آرش افشین شعار "آرش فقط برهانی" سر دادند.*آکاله بازیکن ساحل عاجی مثل روزهای گذشته در تمرین امروز آبیپوشان حضور داشت.*کریم بوستانی در غیاب حمید بابازاده 5دروازهبان حاضر در تمرین را آماده میکرد.*امیر قلعهنویی در ابتدای تمرین امروز بازیکنان اصلی و تستی را جدا کرد و از آنها خواست جدا از یکدیگر تمرین کنند.*منصور پورحیدری، دینمحمدی، ماجدی، بیانی و فنونیزاده حاضران تمرین امروز بودند.*نکته جالبتوجه تمرین امروز پلمپ شدن فروشگاه و بوفه کمپ استقلال بود که تماشاگران را برای تهیه آب و مواد غذایی دچار مشکل کرد.*در ابتدای تمرین بازیکنان زیر نظر دکتر حاجقاسم به گرم کردن بدنهایشان پرداختند، سپس در گروههای مختلف حرکات تاکتیکی انجام داده و در پایان در قالب دو گروه فوتبال بازی کردند. هنگامی که محمد قاضی در این بازی درونتیمی موفق به گلزنی شد هواداران استقلال از او میخواستند تا دروازه پرسپولیس را هم در فصل جدید باز کند.*تعدادی از طرفداران استقلال که منتظر بازیکنان جدید این تیم بودند بعد از اینکه متوجه شدند آنها به محل تمرین نمیآیند ورزشگاه را ترک کردند.*بخش پایانی تمرین امروز آبی پوشان به تمرین چارچوب شناسی برای مهاجمان و هافبک ها اختصاص داشت که بازیکنان زیر نظر مجید صالح این آیتم را پشت سر گذاشتند.*تمرینات تیم استقلال فردا مجدداً در دو نوبت صبح و عصر پیگیری خواهد شد.
استقلال به مصاف منتخب کرج میرود/ ۲ برزیلی در راه استقلال
تیم فوتبال استقلال روز پنجشنبه در کمپ ناصر حجازی در دیداری دوستانه به مصاف تیم منتخب کرج میرود. فرشاد فلاحتزاده سرمربی این تیم است.آبیپوشان فردا هم فقط یک نوبت در عصر تمرین میکنند.همچنین قرار است دو بازیکن برزیلی در تمرینات استقلال حاضر شوند. یکی از این بازیکنان قرار است چهارشنبه به تمرین بیاید و دیگری در اردوی اوکراین به جمع آبیپوشان اضافه میشود.استقلال جمعه به اوکراین میرود.
* نیکبخت بعد از جلسه با فتح الله زاده رسما استقلالی شد
تجمع هواداران استقلال در اعتراض به جذب نیکبخت / هوادار : من 1 ماه نتوانستم غذا بخورم ! برو همونجا که بودی
عدادی از هواداران استقلال در اعتراض به جدب علیرضا واحدی نیکبخت مقابل کمپ مرحوم ناصر حجازی تجمع کرده اند.
اکثر هواداران استقلال از جذب نیکبخت ناراضی بودند و می گفتند با توجه به اینکه استقلال هنوز نتوانسته با آندرانیک تیموریان قرارداد ببندد چرا مسئولان بازیکنی مثل نیکبخت را جذب کرده اند.برخی هواداران هنگام خروج علیرضا واحدی نیکبخت از دفتر علی فتح الله زاده دور این بازیکن جمع شدند و نسبت به بازگشت او انتقاد کردند. نیکبخت در جواب آنها اعلام کرد که افتخار می کند استقلالی است و در شرایط بدی قرار داشتهد و مجبور شده به پرسپولیس برود.یک هوادار به بازیکن جدید آبی پوشان اعتراض میکرد و می گفت چرا از استقلال به پرسپولیس رفتی؟! بعد از این کار تو من یک ماه نمیتوانستم غذا بخورم و حالا هم چرا به استقلال برگشتی!؟ برو همان جایی که بودی!نیکبخت در پاسخ به هواداری که می گفت هنگام رفتنش به پرسپولیس یکماه گریه کرده است، گفت: قربانت بروم، داداش من، تو شرایط آن زمان مرا نداشتی. آن موقع سپاهان قدرتمند نبود و مجبور بودم به پرسپولیس بروم. من هیچوقت نگفتم پرسپولیسی هستم.
(آخه چقدر یه آدم میتونه رو داشته باشه؟! همه جا تو مصاحبه هاش هم میگه طرفدارا از اومدن من خوشحال شدن!! میخوایم سر به تنت نباشه.تو هیچوقت نگفتـــــی؟ ای ....!)
ساموئل با استقلال به توافق نرسید / ادامه مذاکرات در جلسات آینده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بامداد میرزایی در خصوص مذاکرات وی با مسئولان باشگاه استقلال عنوان کرد: ما جلسهای با فتحاللهزاده داشتیم و یک ساعت صحبت کردیم اما به توافق نرسیدیم.وی در مورد اینکه بیشتر این مسائل به چه موضوعی برمیگشت، گفت: بیشتر مسائل به مبلغ قرارداد سال گذشته برمیگشت که ساموئل از باشگاه استقلال طلبکار است. به هر حال باید در جلسات آینده درباره این موضوع به تفاهم برسیم.مدیر برنامههای ساموئل در مورد اینکه 15 تیر ماه فصل نقل و انتقالات خواهد بود، یادآور شد: این موضوع به ساموئل مربوط نمیشود این موضوع برای بازیکنانی است که میخواهند تازه به استقلال اضافه شوند.وی همچنین پیوستن ساموئل به پرسپولیس را تکذیب کرد
رحمتی قرارداد یک ساله با استقلال امضا کرد
مهدی رحمتی که چند روز قبل با مسئولان باشگاه استقلال برای تمدید قرارداد به توافق رسیده بود امروز با حضور در دفتر علی فتح الله زاده مدیرعامل این باشگاه قرارداد خود را برای یک سال امضا کرد.
رحمتی با توجه به امضای قرارداد از امروز در تمرین آبی پوشان شرکت می کند.
دروازهبان دوم استقلال در جمع آبیپوشان ماند
سیدحسین حسینی، گلر دوم تیم استقلال پس از حل شدن مشکل سربازیاش در این تیم ماند. حسینی با گرفتن برگهای از دانشگاه خود مشکل سربازیاش را حل کرد تا بتواند در سیزدهمین دوره لیگ برتر هم در استقلال بماند.
مدیر روابط عمومی داماش گیلان: نیکبخت سهمیه لیگ برتری نیست
مدیر روابط عمومی داماش گیلان اعلام کرد: علیرضا نیکبخت واحدی سال گذشته تنها در چهار بازی لیگ برتر در لیست 18 نفره تیمش قرار گرفته که در هر چهار بازی نیز به میدان رفته است. البته نیکبخت در یک دیدار جام حذفی نیز برای داماش بازی کرده است.
وی تأکید کرد: نیکبخت در کل بازی های جام حذفی و لیگ برتر تنها 5 بار در لیست 18 نفره تیم ما قرار گرفت که در هر 5 مسابقه نیز به میدان رفت.
با توجه به این شرایط این بازیکن سهمیه لیگ برتری حساب نمی شود و او به عنوان بازیکن آزاد بدون گرفتن یک سهمیه استقلال به این تیم پیوسته است.
نکونام: تکلیفم روشن شود سر تمرین میروم
جواد نکونام پس از جلسه با علی فتح اللهزاده دفتر مدیرعامل باشگاه استقلال را ترک کرد. وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چه زمانی در تمرینات استقلال حاضر خواهد شد یادآور شد: اجازه بدهید تکلیفم روشن بشود و پس از آن در تمرینات حاضر میشوم.
نکونام افزود: فعلا خودم صبحها به صورت خصوصی تمرین میکنم تا شرایط آمادگی خود را حفظ کنم.
فردا قرارداد جواد به روز می شود / با خسرو و پژمان هم می بندم
علی فتحاللهزاده در خصوص حضور همزمان نکونام و رحمتی در دفترش و اینکه دروازهبان استقلال با ناراحتی دفتر او را ترک کرد، عنوان کرد: قرار بود رحمتی برای اتمام قرارداد و امضای آن در دفتر من حاضر شود و نکونام هم ساعت یک و 30 دقیقه به دفتر من بیاید اما کار او زودتر تمام شد. رحمتی در حالیکه در دفتر من نشسته بود حالش به هم خورد به طوریکه برای او قرص 800 آوردم که دکتر باید برایش مجوز بدهد.وی ادامه داد: دو قرص قوی به رحمتی دادم زیرا حالش خوب نبود حتی به شخصی گفتم او را سوار ماشین کند و بعد بیاید زیرا سر رحمتی گیج میرفت. من هم رحمتی را بیشتر نگه داشتم تا نکونام بیاید و با یکدیگر جلسهای داشته باشند و اینکه میگویند آنها همدیگر را نمیبینند درست نیست.
مدیرعامل باشگاه استقلال یادآور شد: اگر واقعاً به چهره رحمتی نگاه میکردید متوجه میشدید که حالش خوب نبود فکر کنم که فشارش افتاده بود، به هر حال با این دو بازیکن جلسه خوبی داشتیم و کارشان تمام شد،نکونام قرارداد دو ساله دارد و فکر میکنم تا فردا این قرارداد را به روز کنیم.
فتحاللهزاده با اشاره به جذب بازیکنان و حفظ نفرات فصل گذشته خاطرنشان کرد: خودم هم فکر نمیکردم چنین بازیکنانی را بگیرم، توانستیم بازیکنان خود را از فصل گذشته حفظ کنیم و همچنین بازیکنان خوبی چون جمشیدیان، پژمان نوری،قاضی و نظری را جذب کردیم و به قول سرمربی تیم ملی امسال تیممان قویتر از فصل گذشته است.
وی در مورد حضور دو بازیکن خارجی در تمرینات این تیم گفت: دو بازیکن خیلی خوب در تمرینات حاضر شدهاند و یک بازیکن فرانسوی دیگر هم امشب وارد تهران میشود که در صورت تأئید امیرخان فردا و یا پسفردا با او قرارداد امضاء میکنیم. این بازیکن در پست هافبک هجومی فعالیت میکند.
مدیرعامل باشگاه استقلال درباره جذب نیکبخت واحدی و انتقادهایی که درباره بالا بودن سنش و همچنین ترکش از تیم استقلال و پیوستنش به تیم پرسپولیس صورت میگیرد یادآور شد: من خیلی رک حرفهای خود را میزنم، ما سال گذشته که قهرمان شدیم به این علت بود که خدا دید من مظلوم هستم،به ما سه میلیارد پول دادند در حالیکه در مقابل دو تیم بودند که 35-40میلیارد هزینه کردند اما ما کل بودجه مصوبهمان 17میلیارد بود که پنج میلیارد هم ندادند و 12میلیارد در اختیار داشتیم.
وی افزود:من زمانی دیدم که نیکبخت را همه میزنند و او را طرد میکنند گفتم که او را بیاورم و هدایتش کنم او بازیکن با استعداد و خوبی است اما راه را اشتباه رفته است. باید فرصت را بدهیم و از این مورد استفاده کنیم. یک معلم وظیفه دارد تا افرادی که به راه اشتباه رفتهاند را هدایت کند وظیفه خود میدانم که بازیکنانی چون نیکبخت را که انگیزه خوب شدن درونشان بالاست هدایت کنیم از هیچ انتقادی هم هراس ندارم و میدانم که او به زندگی و فوتبال باز خواهد گشت. خدا هم به خاطر این کاری که ما کردیم به ما عوض میدهد.
فتحاللهزاده درباره اعتراض هواداران به حضور نیکبخت در استقلال گفت: مطمئن هستم که اینگونه نیست. روز گذشته در کمپ استقبال خوبی از او صورت گرفت و یک نفر هم مخالف بود اما او بیشتر نشان داده شد. میدانم که هواداران از رفتن او به پرسپولیس ناراحت هستند اما طرفدارانمان معرفت دارند و او را کمک میکنند تا به زندگی برگردد.
مدیرعامل باشگاه استقلال درباره مذاکرات با پژمان منتظری تصریح کرد: امروز و یا فردا با پژمان صحبت میکنم و شاید سرش کلاه گذاشتیم و توانستیم یک سال او را در استقلال نگه داریم (با خنده).
وی درباره وضعیت خسرو حیدری نیز گفت: من که قصد جدایی ندارم (با خنده) سعی میکنم فردا نیز با او جلسهای بگذارم و این موضوع را هم تمام کنم تا خیالم راحت شود و به استراحت بپردازم.
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد اینکه امیرحسین صادقی مسائلی درباره بحث مالی او مطرح شده بود گفت: شاید خودش راضی نباشد که این مورد را بگویم اما او واقعاً رفتار لوطیگری دارد. سال گذشته قرارداد او پائین بود و من فکر میکردم او چانه بزند اما به هیچ عنوان چنین اتفاقی رخ نداد. در کنار امیرحسین صادقی سیاوش اکبرپور و دو بازیکن دیگر هم بودند که برایشان چنین اتفاقهایی افتاد.
فتحاللهزاده درباره هدف استقلال در لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: ما واقعاً میخواهیم به چهار تیم برتر آسیا برسیم. هدف اولمان این است اگر جزو چهارتیم قرار گرفتیم به فینال هم راه خواهیم یافت. کار سختی در پیش داریم زیرا تیمهای حریف میلیاردی هزینه کردند و یک تیم 12میلیون یورو هزینه میکند یعنی به اندازه کل بودجه دو سال باشگاه ما، هدف ما رسیدن به فینال است و تمام تلاش خود را میکنیم.
وی درباره حضور فرهاد مجیدی گفت: مجیدی به دفتر من آمد و حتی سفارش چلوکباب سلطانی هم داد که من تعجب کردم و به او گفتم هیئت مدیره چلوکباب معمولی میخورد آن وقت تو میتوانی چلوکباب سلطانی بخوری، ماشالله تمام چلوکباب را هم خورد (با خنده).
فتحاللهزاده درباره جباری گفت: من نظر خود را درباره او قبلاً گفتهام.
حضور 1000 نفری هواداران ; کمک فرهاد به محبوبیت نیکبخت / فریاد "دروغ نگو" بر سر نیکبخت
تمرین امروز استقلال از ساعت 18/30 آغاز شد و بیش از 1000 تماشاگر استقلال با حضور در ورزشگاه چشم انتظار بازیکنان این تیم بودند.* علیرضا نیکبخت در تمرین امروز به محض ورود به زمین از قلعه نویی رخصت و او را در آغوش گرفت.
سرمربی استقلال برخورد گرمی با این بازیکن داشت و او را تحویل گرفت. در همین لحظات بود که تماشاگران استقلال او را مورد تشویق قرار دادند اما تعدادی دیگر از آنها به تشویق وی اعتراض کردند.
* در حالی که استقبال زیادی از تمرین امروز استقلال به عمل آمده اما علیرضا واحدی نیکبخت با تاخیر از سمت تماشاگران تشویق شد. برخی از هواداران نمی خواستند نیکبخت را تشویق کنند اما در نهایت به صورت هماهنگ او مورد تشویق قرار گرفت.نیکبخت به محض ورود قلعه نوعی به تمرین به سمت وی رفت و با سرمربی تیمش خوش و بش کرد.
* سید مهدی رحمتی هم امروز با لباس شخصی در تمرین استقلال حاضر شد. جالب بود که رحمتی روی دوش لیدرهای استقلال وارد کمپ شد.
* استقلالی ها همچنین باز هم از کی روش خواستند مهدی رحمتی را به تیم ملی دعوت کند.
* زمانی که حدود 40 دقیقه از تمرین تیم فوتبال استقلال گذشته بود، امیر قلعهنویی از فرهاد مجیدی درخواست کرد تا نیکبخت را به سمت هواداران ببرد و او را با آنها آشتی دهد.
پس از این فرهاد مجیدی و مهدی رحمتی دست نیکبخت را گرفتند و به سمت هواداران بردند و نیکبخت به آنها گفت: بسیار ممنونم و خوشحالم که در کنار هم تیمیهای سابقم کار میکنم و امیدوارم روزهای خوبی را در این تیم داشته باشم. خوشحالم که شما هواداران من را پذیرفتید. در این هنگام یکی از هواداران استقلال خطاب به نیکبخت واحدی فریاد زد و گفت دروغ نگو پس از این صحبت هوادار، مجیدی از آنها درخواست کرد که دیگر چیزی نگوید و این صحبت مجیدی باعث شد تا همه هواداران یک صدا نیکبخت واحدی را تشویق کنند.
* درحالی که فوتبال درون تیمی برگزار می شد فرهاد مجیدی با دریبل دروازه بان یک پنالتی از او گرفت. در همین لحظه هواداران استقلال گفتند: «بده نیکبخت بزنه». اما در نهایت آرش برهانی توپ را برداشت و پنالتی را زد.
* هواداران استقلال مطابق معمول همیشه فرهاد مجیدی را بیشتر از بقیه تشویق کردند.
* آنها با تشویق فرهاد مجیدی و محمد قاضی علیه پرسپولیس هم شعار دادند.
* هاشم بیک زاده که این روزها سوژه اصلی طرفداران استقلال است به تمرینات اختصاصی پرداخت.
* پژمان نوری امروز با فرزند کوچک خود به نام پرشاد در تمرین شرکت کرد. شباهت وی به پدرش باعث شد تا تماشاگران او را با شعار« کوچولوی پژمان نوری» مورد تشویق قرار دهند و از او بخواهند پژمان را سمت او ببرد که بازیکن جدید استقلال این کار را انجام داد.
* مرتضی هاشمی زاده بازیکن اسبق استقلال در میان تماشاگران نشسته بود و جالب اینجاست که تماشاگران او را مورد تشویق قرار دادند.
* آکاله بازیکن ساحل عاجی برای چندمین روز متوالی با بازیکنان تیم استقلال به تمرین پرداخت.
* پس از پایان تمرین امروز استقلال هواداران فرهاد مجیدی را تشویق کردند و به او لقب قاتل پرسپولیسی را دادند. زمانی که مجیدی کمپ استقلال را ترک کرد نیمی از هواداران نیز با او رفتند.
* تعدادی از هواداران به آرش برهانی کادو دادند.
* پس از پایان تمرین پیشکسوتان استقلال نظیر امیر قلعهنویی، ستار همدانی، سیروس دینمحمدی، مهدی فنونیزاده، شاهرخ بیانی، ایمان عالمی، ایوب اصغرخانی و تعداد دیگری از پیشکسوتان به صورت 6 به 6 در زمین کوچک با یکدیگر فوتبال بازی کردند.
همچنین در این بین امیرعلی دانایی بازیگر سریال کلاه پهلوی در تیم امیر قلعهنویی حضور داشت.
در بخشی از بازی روی امیر قلعهنویی خطایی صورت گرفت و او از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد. پس از آن کادر پزشکی استقلال بالای سر او رفتند و مداویی روی پای او انجام دادند. اما پس از آن هم قلعهنویی لنگان لنگان به بازی ادامه داد.
* ولاده لازارسکی مدافع راست تیم ملی فوتبال مقدونیه برای انجام تمرین و شرکت در برنامه های آماده سازی آبی پوشان در تمرین امروز استقلال حاضر شد.این بازیکن هم اکنون عضو تیم ملی مقدونیه محسوب می شود و ۷۲ بازی ملی در کارنامه خود دارد.
امیرحسین صادقی دقایقی پیش دفتر علی فتحاللهزاده را ترک کرد و در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه در این جلسه چه اتفاقاتی افتاد، بیان کرد: با آقای فتحاللهزاده همه صحبتهایمان را کردیم و به توافق کاملی رسیدیم و سال بعد در خدمت استقلال خواهم بود.
او در ادامه افزود: فردا برای امضای قراردادم به دفتر آقای فتحاللهزاده میآیم و قرارداد را امضا خواهم کرد.
مدافع استقلال در پایان و در پاسخ به این سوال که چه ساعتی قراردادش را تمدید خواهد کرد بیان کرد: هر وقت حاج آقا تشریف داشته باشند، میآیم. اگر صبح باشند، من همان 10 یا 11 صبح امضا میکنم.
عکس های تمرین امروز :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمرینات اختصاصی قاضی و غیبت مجیدی
تمرینات تیم فوتبال استقلال از ساعت 10 و 30دقیقه صبح در محل آکادمی ملی المپیک با حضور امیر قلعهنویی برگزار شد.در این تمرین که امیر قلعهنویی و تمامی اعضای کادر فنی حضور داشتند و به دقت عملکرد بازیکنان استقلال را زیر نظر گرفته بودند، آبیپوشان به انجام تمرینات بدنسازی و هوازی پرداختند.
*مهدی رحمتی که روز گذشته با لباس شخصی در تمرینات حاضر بود امروز همراه سایر بازیکنان به تمرینات بدنسازی پرداخت.
*فرهاد مجیدی مهاجم با سابقه استقلال نیز در تمرین صبح امروز غایب بود.
*علیرضا نیکبخت واحدی که روز گذشته اولین تمرین خود را همراه استقلال انجام داده بود امروز هم تمرینات آمادهسازی و هوازی خود را کنار سایر بازیکنان استقلال انجام داد و مشکلی در تمرینات نداشت. نکته جالب توجه اینکه کریم انصاریفرد و کاظم برجلو در زمین چمن آکادمی دور زمین میدویدند و به کارهای هوازی میپرداختند. آنها در نزدیکی استقلال تمرین میکردند و با استقلالیها رودر رو شدند.
*در پایان تمرین امیر قلعهنویی برخی از بازیکنان استقلال صحبتهای خصوصی را داشت و پیرامون شرایط آمادگی آنها نکاتی را گوشزد میکرد.
*محمد قاضی مهاجم جدید تیم استقلال پس از اتمام تمرینات گروهی با حاج قاسم مربی بدنساز استقلال تمرینات اختصاصی را انجام میداد.
*آکاله بازیکن ساحل عاجی و تستی در تمرین صبح امروز استقلال غایب بود
منتظری امروز در تمرینات شرکت می کند
پژمان منتظری که ظاهرا شب گذشته با مسئولان باشگاه استقلال برای حضور نیم فصلی در این تیم به توافق رسیده است از امروز در تمرینات استقلال شرکت میکند.
منتظری با یک تیم چینی به توافق رسیده ولی ظاهرا به دلیل تفاوت زمانی لیگ ایران و چین منتظری می تواند یک نیم فصل در جمع آبی پوشان باشد
مرامتو میخرم . . . . !
* قلعه نویی : منتظری از امروز به تمرینات می آید / خسرو هنوز ترکیه است
شعار علیه دایی و رحمان احمدی/ دسته گل برای استقلالیها و حضور منتظری و صادقی
تمرین تیم فوتبال استقلال در حالی ساعت 18:30 در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار شد که همانند روز گذشته استقبال خوبی از این تمرین شد و حدود هزار تماشاگر در کمپ حضور داشتند.
*علیرضا نیکبخت واحدی اولین بازیکنی بود که خود را به کمپ باشگاه رساند و مورد استقبال هواداران قرار گرفت. هنگام حضور نیکبخت زن میانسالی که با یک دسته گل آبی آمده بود یک شاخه گل آبی به نیکبخت داد و به وی گفت: من مادر آبیها هستم و تو در پرسپولیس پیراهن این تیم را بوسیدی و باید بارها در استقلال پیراهن این تیم را ببوسی تا دل من را به دست بیاوری. نیکبخت در جواب وی گفت حتما این کار را خواهم کرد. این زن به هر کدام از بازیکنان و امیر قلعهنویی یک شاخه گل آبی داد.
*محمد قاضی از اینکه اعلام شده بود رویانیان به وی پیشنهاد داده تا بار دیگر به پرسپولیس برگردد ناراحت و معتقد بود برخی قصد دارند برای وی حاشیهسازی کنند.
*مهدی رحمتی که روز گذشته با لباس شخصی در محل تمرین حاضر شده بود امروز همراه آبیپوشان تمرین کرد. هواداران استقلال با شعار "رحمتی، رحمتی، عقاب آسیایی" وی را تشویق کردند. آنها همچنین به حمایت از سنگربان استقلال "رحمان (احمدی) یادت باشه، رحمتی سرورته".
* حنیف عمرانزاده که سربهسر رحمتی میگذاشت با عصبانیت دروازهبان استقلال مواجه شد و وی به شوخی لگدی به مدافع استقلال زد!
*تماشاگران تیم استقلال امروز شور و اشتیاق زیادی داشتند. آنها در ابتدا مجددا لقب مالدینی را به نیکبخت واحدی دادند و او را با مدافع پرسابقه و محبوب سابق تیم ملی ایتالیا قیاس کردند.
*هواداران استقلال همانند روز گذشته امیر قلعهنویی و بازیکنان یکبهیک تشویق کردند. آنها با اشاره به نیکبخت شعار "نیکبخت یادت باشه، پرسپولیس سوراخ بشه" سر دادند. آنها شعار "دایی یادت باشه، امیر سرورته" سر میدادند که سرمربی استقلال از آنها خواست این شعار را ندهند.
*پس از گذشت 40 دقیقه از تمرین پژمان منتظری و امیرحسین صادقی خود را به کمپ رساندند و به شدت از سوی هواداران تشویق شدند.
*هاشم بیکزاده هر گاه دور زمین میدوید مورد تشویق آنها قرار میگرفت.
*فرهاد مجیدی غایب تمرین آبیپوشان بود.
*مهدی رحمتی یک بازیکن به نام یاسین که گفته میشود در بوندسلیگا بازی کرده را به قلعهنویی معرفی کرد.
*هواداران استقلال جواد نکونام را تشویق کردند و عکاسان به گمان اینکه وی به تمرین استقلال آمده به بیرون از زمین رفتند اما خبری از نکونام نبود.
*حجت چهارمحالی که سال گذشته کنار استقلال تمرین میکرد با لباس شخصی حاضر شد و با امیر قلعهنویی خوشوبش کرد.
*منصور پورحیدری، شاهرخ بیانی و سیروس دینمحمدی از نزدیک نظارهگر آبیپوشان بودند.
*تمرین امروز آبیپوشان دویدن دور زمین، بازی آقاوسط و چارچوب شناسی بود و هر بار که نیکبخت موفق به گلزنی میشد از سوی هواداران مورد تشویق قرار میگرفت.
*میرشاد ماجدی دقایقی با پژمان منتظری صحبت کرد.
*این آخرین تمرین استقلال پیش از سفر به اوکراین بود و آبیپوشان فردا در دیداری دوستانه به مصاف تیمی از کرج خواهند رفت.
امیرحسین صادقی پس از تمدید قراردادش با استقلال در پاسخ به این سوال که چرا تمدید قراردادش طول کشید و پس از چند جلسه این اتفاق افتاد گفت: من قراردادم را به مدت یک سال تمدید کردم. فکر نمیکنم توافقم با استقلال طول کشیده باشد.
دیشب آخرین توافقات را با استقلال کردم و همه صحبتها را با آقای فتحاللهزاده و امیر قلعهنویی مطرح کردم و به جمعبندی رسیدیم. از دو باشگاه دیگری که خواهان من بودند متشکرم اما ریشه من در استقلال است و کمی مشکلات وجود داشت که با مطرح کردن آن حل شد.او در پاسخ به این سوال که چه زمانی در تمرینهای استقلال حاضر می شود اظهار کرد: همین الان راهی تمرین خواهم شد و البته در تمرین شرکت نخواهم کرد.مدافع استقلال در پاسخ به این سوال که چقدر احتمال میدهد از مسافران تیم ملی در جام جهانی باشد و این مسئله چقدر روی انگیزههای او تاثیرگذار خواهد بود بیان کرد: قطعا سال پیشرو سال سختی است. من تمام تلاشم را میکنم در جام جهانی حاضر باشم و در لیست آقای کیروش قرار بگیرم. قبلا هم گفته بودم که بعد از 6 سال برای تیم ملی بازی کردهام و از اعتمادی که آقای کیروش به من داشتند، خیلی خوشحالم. امیدوارم از مسافران جام جهانی باشم. مطمئنا تلاش میکنم از سال بعد عملکرد بهتری داشته باشم و در کار دفاعی و گلزنی آمار به مراتب برتری از خود به جای بگذارم. من سال گذشته تنها سه کارت زرد دریافت کردم و در مجموع سال خوبی را داشتم. در سال پیشرو 40 تا 50 بازی میتوانم برای استقلال بکنم و مطمئنا انگیزه بالایی برای عملکرد بسیار خوب برای آن دیدارها دارم.صادقی در پاسخ به این سوال که بوریرام تایلند را چگونه میبیند و چقدر احتمال میدهد استقلال در میان چهار تیم برتر آسیا قرار بگیرد، گفت: فعلا شناختی از این تیم ندارم. در روزهای آینده باید بازیهای تیم را ببینیم تا بهتر آنها را بشناسیم. مطمئنا سال سختی را پیشرو خواهیم داشت اما من قبلا هم گفته بودم توانایی استقلال خیلی بالاست و میتواند قهرمان آسیا شود. آخرین قهرمانی استقلال در آسیا با بازیکنانی مثل ماجدی، قلعهنویی، بیانی و بابازاده و سرمربیگری پورحیدری رقم خورده و من فکر میکنم تیم ما هم همین پتانسیل را دارد.مدافع استقلال در پایان و در پاسخ به این سوال که آیا طلب سال گذشتهاش از استقلال را کامل تسویه کرده است یا خیر اظهار کرد: من هنوزاز استقلال طلب دارم اما استقلال خانه من است و اگر پول داشته باشند به من میدهند و اگر هم نداشته باشند که بعدا میدهند. از این بابت مشکلی وجود ندارد.وی در تمرین امروز در مورد اینکه نیکبخت در استقلال جواب میدهد یا نه گفت: مگر تلفن است که جواب بدهد؟ نیکبخت همیشه بازیکن بزرگی است ضمن اینکه باید به اعتقاد سرمربی استقلال احترام گذاشت. قلعهنویی زمانی که من 21 سالم بود در دربی من را مقابل علی دایی گذاشت، بنابراین باید به اعتقاد و نظرات سرمربی تیم یعنی امیر قلعهنویی احترام گذاشت.صادقی در مورد پیشنهاد باشگاه اماراتی گفت: دو سه تیم اماراتی به من پیشنهاد دادند اما چون نام تیمشان را عوض کردند و واژه جعلی به کار بردند به احترام ایرانیها و خلیج فارس حتی با آن باشگاهها مذاکره هم نکردم و به پیشنهاد آنها فکر هم نکردم.صادقی در مورد اینکه چرا امروز در تمرین حاضر شد گفت: پیش از این کارهایم برای تمدید قرارداد درست نشده بود ولی امروز همه کارها انجام شد و به تمرین آمدم.
عمران زاده: تنها مشکل استقلال، مالی است
حنیف عمرانزاده در حاشیه تمرین امروز استقلال، عنوان کرد: با اینکه تمرینات را به سختی شروع کردیم اما رفتهرفته شرایط بهتر شد. خدا را شکر فتحاللهزاده که استعفا داده بود بار دیگر برگشت.
وی افزود: استقلال مشکلات مالی دارد که کمی روی بازیکنان تاثیر گذاشته بود اما خوشبختانه با همت فتحاللهزاده و امیری تیم جمع شد. 90 درصد از پول فصل قبلم را دریافت نکردم اما قرارداد بستم ضمن اینکه طبق عرف نیز با استقلال قرارداد بستم. نمیدانم فتحاللهزاده چه چیزی دارد که باعث میشود قرارداد ببندیم. او واقعا مثل هلو میماند.
مدافع استقلال تاکید کرد: مهدی رحمتی شاهد است که یک چک اسپانسر که به من داده بودند پاس نشده و فتحاللهزاده قول داده این مشکل را برطرف کند.
عمرانزاده در خصوص خریدهای جدید استقلال از جمله نیکبخت واحدی، گفت: مهرههایی که استقلال گرفته همگی خوب هستند و این نظر کادر فنی است که جذب شوند و من در حدی نیستم که درباره آن نظر دهم.
مدافع استقلال خاطرنشان کرد: تنها مشکل استقلال مشکل مالی است وگرنه این تیم در جمع 8 تیم برتر آسیا قرار گرفته و قهرمان لیگ برتر شده است. دولت گذشته که هیچ ولی امیدوارم دولت جدید از نماینده ایران در آسیا حمایت کند.
سیاوش اکبرپور در حاشیه تمرین استقلال گفت: جزو اولین بازیکنانی بودم که در تمرین حاضر شدم و اکنون خوشحالم که بازیکنان یک به یک در تمرینات حاضر میشوند. این موضوع هم برای من جای خوشحالی دارد و هم هواداران.وی افزود: امیدوارم ملیپوشان نیز در چند روز آینده به تیم اضافه شوند تا اگر خدا بخواهد قهرمانی آسیا را به هواداران هدیه دهیم.
مهاجم استقلال در مورد وضعیت خود عنوان کرد: خدا را شکر فصل را سالم به پایان رساندم. 15 روز است که با تیم تمرین میکنم و از لحاظ بدنی آماده هستم. امیدوارم سومین ستاره قهرمانی در آسیا را کسب کنم.
اکبرپور در خصوص لقب هواداران که وی را «داداش سیا» خطاب میکنند، گفت: پس از اینکه علیرضا منصوریان از فوتبال خداحافظی کرد، هواداران که او را «داداش علی» صدا میکردند لقب «داداش سیا» را به من دادند.
نوری: ثابت می کنم تمام نشده ام
پژمان نوری در حاشیه تمرین امروز (چهارشنبه) گفت: وضعیت استقلال روبهروز بهتر میشود چرا که بازیکنان به مرور در تمرینات حاضر میشوند.
وی افزود: استقلال پتانسیل قهرمانی در آسیا و لیگ برتر را دارد چرا که کادر فنی و بازیکنان خوبی دارد و از حمایت پرشمار هواداران برخوردار است.
هافبک استقلال در مورد حضورش در این تیم عنوان کرد: برخی میگفتند فوتبال من تمام شده ولی به استقلال آمدم تا با بازیکنان رقابت کنم و نشان دهم که فوتبال من تمام نشده است.
* قلعه نویی: اگر پرسپولیس قاضی را میخواهد و قاضی هم بخواهد برود، او را پس می دهیم!
* محمد قاضی امروز بابت این مسئله ناراحت بود ، وی گفت : نمیدانم این حاشیه ها از کجا می آید ؟
*امروز در اوایل تمرین یک زن میانسال با یک دسته گل به کمپ امد ، یک شاخه از گل های ابی را به نیکبخت داد و گفت : اون موقع که پیراهن پرسپولیس را میبوسیدی خیلی ناراحت شدم ! من مادربزرگ استقلال هستم و ازت میخواهم چندین بار بر پیراهن استقلال بوسه بزنی ! نیکبخت : حتما این کار را خواهم کرد !
قاضی : قلعه نویی گفت میتوانی در استقلال آقای گل شوی/ به قول وقراری که داده ام پایبندم
محمد قاضی ر مورد شایعات اخیر مبنی بر حضور دوباره در پرسپولیس صحبت های زیر را انجام داد:
فارس: چه شد که تصمیم گرفتی استقلال را انتخاب کنی؟
در پایان فصل از چند تیم پیشنهادات خوبی داشتم که جا دارد از همینجا از آنهایی که به من لطف داشتند تشکری ویژه کنم.متأسفانه در فصل قبل به دلایلی که الآن نمیخواهم در مورد آن حرف بزنم سختیهای زیادی را کشیدم به همین دلیل این بار سعی کردم شرایط را به دقت بررسی کنم.
فارس: چطور شد که به استقلال رسیدی؟
من سعی کردم یک تصمیم منطقی بگیرم وقتی هم بحث استقلال مطرح شد با خود امیر قلعهنویی صحبت کردم و جلسهای داشتم و همه چیز آنجا مشخص شد.او به من گفت از نظر فنی شرایط بازی ام به استقلال نزدیک است و میتوانی در این تیم حتی آقای گل شوی. این حرفهایی بود که سرمربی استقلال امیرقلعهنویی به من زد.
فارس: حتما قلعه نویی تو را زیر نظر داشته است؟
بله چند سالی بود من در لیست امیر قلعهنویی بودم اما هر سال بنا به دلایلی شرایط برای همکاری فراهم نمیشد. با توجه به اینکه مربی تیم اعتقاد به بازی من داشت و پس از صحبتها شرایط استقلال برای همکاری با این تیم فراهم بود این تیم را انتخاب کردم. اینها دلایلی بود که من خیلی راحت و در یک جلسه دوستانه با برخورد خوب فتحاللهزاده استقلال را انتخاب کردم.
فارس: میدانستی استقلال مهاجمانی مثل حاتمی و موسوی را دارد و آنها باید از این تیم بروند؟
من اصلاً در جریان این موضوع نبودم و فقط به خاطر اعتقاد مربی استقلال این تیم را انتخاب کردم البته موسوی و حاتمی جزء بازیکنان خوب لیگ ما هستند و آرزوی موفقیت برای دوستان خوب خودم دارم.
فارس: اما ماجرای بازگشتت به پرسپولیس چیست؟
من در زندگی به حرف و قول و قرارم خیلی پایبندم فقط همین!
فارس: پس از اینکه به استقلال آمدی برخورد هواداران این تیم با تو چظور بود؟
از تمام هواداران استقلال به خاطر حمایتهایشان در این دو هفته سپاسگذارم و بسیاری از بازیکنان استقلال از دوستان خوب من در تیم ملی بودند. امیدوارم با کمک همدیگر قهرمانی استقلال را در آسیا به ارمغان بیاوریم. البته جا دارد تشکر ویژهای هم از رحمتی داشته باشم.
فارس: چطور؟
از مهدی رحمتی که برای حضورم در استقلال تلاش زیادی کرد. جا دارد همینجا از مهدی رحمتی تشکری ویژه داشته باشم. همانطور که میدانید الآن احتیاج به تمرکز برای جبران یک سال گذشته دارم.
فارس: در استقلال به آن میرسی؟
بله من الآن تمام تمرکزم را برای حضور موفق در استقلال و پس گرفتن جایگاه گذشته خود در تیم ملی دارم و تلاش میکنم که انشالله مسافر جام جهانی باشم. اگر هم الآن حرفی قرار است بزنم و این کار را کردهام فقط درددل با مردم است اما شاید حرفهایی باشد که آن را هم گذاشتهام به وقت خودش که میگویم. الآن تمام فکر و ذکرم موفقیت تیمی است که در آن حضور دارم و از نظر کادر فنی و هواداران را جلب کنم.
فارس: چرا نمیخواهی در مورد پرسپولیس حرفی بزنی؟
ببینید یکی از دلایلی که اتفاقات پارسال برای من افتاد این بود که قبل از اینکه مربی انتخاب شود من به پرسپولیس پیوستم ولی امسال با حضور آقای قلعهنویی و اعتقاد ایشان به من راحتتر کارم را انجام میدهم. یکی از اصلیترین دلایلی که به جمع آبیپوشان اضافه شدم اعتقاد قلعهنویی به بازی من بود که مطمئن باشید جبران میکنم.
فارس: بحث مالی هم مطرح بود؟
در جلسهای که با فتحاللهزاده داشتم ایشان به من گفت میدانم از تیمهای دیگر پیشنهادهای خوبی داری ولی همه بدانند من استقلال را به دلیل شرایط خاص خودش که میتواند برای موفقیت به من کمک کند و انشالله خدا این فرصت را بدهد که من هم به این تیم کمک کنم انتخاب کردم. از حالا هم تمام تلاش و فکر و ذکرم چه در تمرینات و بازیها موفقیت این تیم است و با تمرینات جدی و تمرکز بالا به این موفقیت فکر میکنم تا انشالله قهرمان آسیا شویم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مهدی رحمتی بدون قرارداد با استقلال به اوکراین میرود !
ورزش لیگ برتر - مهدی رحمتی تا ظهر چهارشنبه هم هنوز نتوانسته قراردادش را با استقلال ثبت کند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ مهدی رحمتی گلر اول استقلال که در هفته های گذشته کمک شایانی به مدیران و مربی تیم در جذب بازیکنان برای استقلال کرده و بسیاری از بازیکنان این تیم با وساطت او قراردادهای شان را بستند و این 2.5 میلیاردی که گفته می شود وزارت ورزش در اختیار استقلال قرارداده ، سهم گرفته اند ، هنوز خودش نتوانسته قراردادش را با استقلال تمدید کند.
تازه ظهر چهارشنبه بود که او برای اولین بار قرارداد جدیدش از سوی باشگاه را دید و حالا باید بر سر این قرارداد با آبی ها مذاکره کند.
البته اگرچه به احتمال فراوان استقلالی ها در صورت صدور روادید شان پنجشنبه شب یا جمعه شب به اوکراین می روند اما این امکان هست که رحمتی بدون امضای قرارداد به این سفر برود.
او در این باره به خبرآنلاین می گوید:« امضای قرارداد خیلی مهم نیست. من به هواداران قول دادم که در این فصل مهم در کنارشان می مانم و برای اینکه از تمرینات عقب نمانم با تیم به اردو می روم.
» او البته تمایلی به مصاحبه ندارد و این چند کلمه را هم با اکراه می گوید. رحمتی ترجیح می دهد سکوت کند و بعد از هیاهوهای اخیر فوتبال ایران تنها تمرکزش روی تیمش باشد. تیمی که می خواهد امسال سومین قهرمانی آسیایی اش را بدست بیاورد.
این روزها اگرچه شایعه شده اختلاف بین رحمتی و نکونام سبب جدایی یکی از این دو از استقلال می شود و اگرچه دل این دو با یکدیگر هنوز صاف نشده اما هر دوی شان به هواداران تیم متعهد شدند دلخوری های شان از هم را به تیم منعکس نکنند و چنانچه باشگاه بتواند حداقل تعهداتش در قبال شان را تا قبل از پایان فصل نقل و انتقالات برآورده کند ، در کنار این تیم بمانند.
این دو بازیکن امسال رقم قابل توجهی را به استقلال تخفیف داده اند
پیروزی 2-1 استقلال برابر منتخب کرج / گلزنی نیکبخت از روی نقطه پنالتی
تیم استقلال از ساعت 18 و 30 دقیقه در دیداری دوستانه به مصاف منتخب کرج رفت که این دیدار در نهایت با پیروزی دو بر یک استقلال به پایان رسید.
در این دیدار علی رضا نیکبخت واحدی 75 از روی نقطه پنالتی و احسان پیرهادی 78 برای استقلال گلزنی کردند.
نیکبخت بعد از بازگشت به استقلال اولین گل خود را برای این تیم به ثمر رساند.
استقلال در این دیدار با ترکیب اولیه سیدحسین حسینی، آرش برهانی، حنیف عمرانزاده، مهران قاسمی، علیرضا نیکبخت واحدی، محمد قاضی، احمد جمشیدیان، پژمان نوری، فردین عابدینی، یاسین، صادق سرخیل(بازیکن تستی) به میدان رفت.
حنیف عمران زاده در ابتدای نیمه دوم و آرش برهانی در اوسط نیمه دوم تعویض شدند.
مهدی هاشمی نسب در دقیقه 70 بازی تعویض شد که پس از آن به سمت نیمکت استقلال رفت و با امیر قلعه نویی دست داد.
هاشمی نسب برخورد گرمی هم با حمید بابازاده و ستار همدانی داشت.تیم فوتبال استقلال ساعت یک بامداد جمعه برای برگزاری یک اردوی آماده سازی هفت روزه به اوکراین سفر می کند
گـزارش خلاصه بازی
اولین فرصت این دیدار را محمد قاضی در دقیقه پنجم از دست داد.
این بازیکن از دو متری دروازه، اقدام به شوتزنی کرد که بعد از برخورد توپ با مدافع منتخب کرج، این توپ راهی کرنر شد.
در دقیقه 23 فردین عابدینی با جا گذاشتن سه نفر وارد محوطه جریمه منتخب کرج شد ولی ارسال او را مدافعان منتخب کرج به خوبی دفع کردند.
یک دقیقه بعد از این فرصت، محمد قاضی از پشت محوطه جریمه تیم منتخب کرج، شوتی را به سمت دروازه زد که ضربه او با فاصله زیاد از بالای دروازه راهی اوت شد.
در دقیقه 27 آرش برهانی از درون محوطه جریمه منتخب کرج فرصت خوبی به دست آورد که شوت او را دروازهبان منتخب کرج راهی کرنر کرد.
در دقیقه 30 بهترین فرصت استقلال از دست رفت. ارسال خوب نیکبختواحدی روی پای آرش برهانی فرود آمد ولی ضربه او با فاصلهای اندک راهی اوت شد.
با آغاز نیمه دوم، باز هم صاحب توپ و میدان استقلال بود، اما در دقیقه هفتم نیمه دوم، صفدر یوسفلو با سیدحسین حسینی تکبهتک شد که شوت او را دروازهبان استقلال به خوبی دفع کرد.
در دقیقه 18 نیمه دوم، روی یک ضربه ایستگاهی، پژمان منتظری برای استقلال صاحب توپ شد که ضربه این بازیکن از بالای دروازه منتخب کرج به شکلی خطرناک به بیرون رفت.
در دقیقه 25 نیمه دوم، منتخب کرج صاحب فرصت خوبی شد که ضربه سر مهاجم منتخب کرج را سیدحسین حسینی به زیبایی دفع کرد.
در دقیقه 40 نیمه دوم، محمدمهدی نظری مهاجم استقلال در محوطه جریمه منتخب کرج سرنگون شد که داور در این صحنه اعتقاد به پنالتی داشت.
این ضربه را نیکبختواحدی به گل تبدیل کرد.
در دقیقه 42 نیمه دوم، منتخب کرج یک فرصت تک به تک را به دست آورد که این ضربه با دخالت حسینی به کرنر تبدیل شد اما یک دقیقه بعد بود که در شرایطی مشابه این بار مهاجم منتخب کرج گل تساوی را به ثمر رساند
در آخرین دقیقه بازی احسان پیرهادی روی یک ضربه کرنر با ضربه سر خود، گل برتری استقلال را به ثمر رساند.
حـــــــواشی
استقلال در دیداری دوستانه از ساعت 18.30 در کمپ مرحوم ناصر حجازی به مصاف منتخب کرج رفت.
*با توجه به اینکه بازی ساعت 18 و 30 دقیقه آغاز میشد از ساعت 15 حوالی کمپ استقلال شلوغ شده بود البته ماموران نیروی انتظامی هواداران را ساماندهی کردند و آنها روی سکوها حاضر شدند.
*مهدی هاشمینسب مدافع سابق پرسپولیس و استقلال با شماره 14 در ترکیب تیم منتخب کرج حضور دارد.
*بازیکنان استقلال هرکدام که هاشمینسب را میدیدند به سمت او رفته و با این بازیکن خوش و بش میکردند. امیرحسین صادقی، حنیف عمرانزاده و فرهاد مجیدی صحبت گرمی را با هاشمی نسب انجام دادند. همچنین سیروس دینمحمدی که همبازی هاشمی نسب بود و منصور پورحیدری که زمانی سرمربی او بود با هاشمینسب خوش و بش کردند.
*تماشاگران مهدی هاشمینسب را با شعار مهدی سرطلایی مورد تشویق قرار دادند.
*هواداران استقلال مهدی رحمتی و فرهاد مجیدی را به محض دیدن تشویق کردند. استقلالیها شعار مخصوص دربی سال 69 را برای مجیدی خواندند.
*فرشاد فلاحتزاده بازیکن سابق استقلال و پرسپولیس سرمربی و اکبر یوسفی بازیکن سابق پاس تهران مربی تیم فوتبال منتخب کرج هستند.
*سیروس دینمحمدی، شاهرخ بیانی، منصور پورحیدری و امید طیری تماشاگر ویژه این مسابقه هستند. به محض ورود قلعهنویی هواداران سرمربی استقلال را مورد تشویق قرار دادند.
*مهدی هاشمینسب و فرشاد فلاحتزاده قبل از شروع بازی سمت قلعهنویی رفتند و با او به خوش و بش پرداختند.
*امیرحسین صادقی، فرهاد مجیدی و هاشم بیکزاده و محمد مهدی نظری دور زمین دویدند.
*حدود 1000 تماشاگر از این مسابقه دیدن میکنند.*هواداران با تشویق علیرضا نیکبخت واحدی از او میخواستند که در دربی به پرسپولیس گلزنی کند.*ستار همدانی با پسر خود در کمپ استقلال حاضر شد.*این مسابقه در دو زمان 40 دقیقه ای برگزار می شود.
*یاسین بازیکن فرانسوی الاصل که پاسپورت مراکشی دارد در تمرین امروز استقلال حاضر است و در دیدار دوستانه به میدان رفته است.
*مهدی رحتی در کنار حمید بابازاده به صورت اختصاصی تمرین می کند.
*در تیم منتخب کرج بازیکن میانسالی و بالای 40 سال حضور دارد که موهای سرش سفید شده است. این بازیکن با شماره 15 در دفاع چپ بازی می کند و با فردین عابدینی 20 ساله و احمد جمشیدیان روبرو شده است. این بازیکن به قدری خوب کار کرد که مورد تشویق هواداران استقلال قرار گرفت و آن ها با شعار کیروش یادت باشه 25 باید باشه او را تشویق کردند.
*محمد قاضی یک ضربه قیچی زد که مورد تشویق هواداران قرار گرفت.
*میرشاد ماجدی در این بازی غایب است.
*مهدی نظری در ابتدای بازی کنار زمین می دوید و سپس روی نیمکت نشست.
*سیاوش اکبرپور در این دیدار غایب است.*فرهاد مجیدی،هاشم بیک زاده و امیرحسین صادقی زودتر از سایرین تمرین را ترک کردند.*بازیکنان بین 40 دقیقه در زمین ماندند و به رختکن نرفتند. در بین نیمه امیر قلعه نویی روی نیمکت نشسته بود و مجید صالح برای بازیکنان صحبت می کرد.
*منتخب کرج در نیمه دوم با ترکیب جوانی به میدان رفت و بازیکنان این تیم به کلی عوض شد.
*هواداران استقلال در تشویق مهدی رحمتی می گفتند «تیم ملی بی سید نمی خوایم».
فوران تعصب امیرحسین و معرفت فتح الله زاده
اتفاقی که دیروز رخ داد در واقع اتفاقی کم نظیر از تراوش تعصب بود که در دفتر دکتر فتح الله زاده به وقوع پیوست ...
امیر حسین صادقی که برای ادامه مذاکرات مالی به دفتر مدیر عامل آمده بود مورد پرسش دکتر برای چگونگی عقد قرار داد و تسویه سال قبل قرار گرفت اما مدافع با تعصب استقلال که ریشه اش از آکادمی استقلال است و مدارج و مراحل ترقی را از رده نوجوانان استقلال شروع کرده و امروز ستون تیم ملی ایران است در مواجهه با پرسش های مکرر فتح الله زاده تنها یک جمله برزبان آورد و آن جمله این بود:هر چه شما بگویید حاج آقا!من نظری ندارم و هیچ حرفی نمی زنم.
اصرار های دکتر فتح الله زاده در مورد چگونگی پرداخت مالی در واقع به هیچ کجا نرسید و امیر حسین صادقی که اتفاقا کمترین درصد مبلغ را نسبت به همه بازیکنان استقلال از فصل قبل دریافت کرده و گله و شکایت نکرده بود به هیچکجا نرسید و صادقی همچنان حرف خودش را گفت:هرچه شما بگویید حاج آقا!من نظری ندارم و هیچ حرفی نمی زنم!
دکتر فتح الله زاده هم وقتی اینهمه معرفت را از مدافعی که از دوره نوجوانی ،خودش پرورش داده بود دید او را به پارکینگ ساختمان برد،اتومبیل خودش را خالی کرد وسوییچ راجلوی چشم متعجب امیر حسین صادقی گرفت !
بله فتح الله زاده علی الحساب اتومبیل خودش را به صادقی داد و تاکید کرد که این به خاطر معرفت و تعصب صادقی بوده است!
(حرکت هر دو خیلی باحال بود؛ دمشون گرم)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
جواد و پژمان یکشنبه به اوکراین می روند
جواد نکونام و پژمان استقلال را در این سفر آبی پوشان را همراهی نمی کنند. این دو بازیکن روز یکشنبه به اوکراین سفر می کنند.خسرو حیدری هم در تهران می ماند تا مذاکراتش را با استقلال دنبال کند. اگر مذاکرات حیدری با این تیم به نتیجه برسد او نیز قبل از بازی روز سه شنبه مقابل دیناموکیف به این کشور سفر می کند.
- فتح الله زاده : خسرو متعلق به استقلال است
- قاضی : به قول و قرارم با استقلال پایبندم