سلام دوستای گلم خسته و کوفته از دانشگاه اومدم هنوز لباسمو در نیاوردم پی سیمو روشن کردم:sooot:بیام پیش شما دوسنای گلم:flowerysmile:
یه دور دیگه تبریک میگم برد بارسا رو:hooora:منتظرم خبر باخت رئالو بشنومki::
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستای گلم خسته و کوفته از دانشگاه اومدم هنوز لباسمو در نیاوردم پی سیمو روشن کردم:sooot:بیام پیش شما دوسنای گلم:flowerysmile:
یه دور دیگه تبریک میگم برد بارسا رو:hooora:منتظرم خبر باخت رئالو بشنومki::
دوستان عزیز ( ladies and gentleman )
یه موضوع غیر فوتبالی !
شما ها تو قسمت آلبوم بروبچ دربی از خودتون عکس گذاشتید ! :soal:
من و یه چندتا از میلانی ها امروز گذاشتیم , اگه دوست داشتید شما هم بزارید !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه کی میره دانشگاه !!!؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Prince.L.M [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما که تعطیلش کردیم تا بعد از عید ! :hehee:
دوستان من شنیدم که روسل :ogh: با اطرافیان مورینیو برای جایگزینیه پپ در تماسه ! :chi migi:
اگه صحت داشته باشه همونی میشه که گفتم ! این روسل با نقشه از پیش تعین شده پای قَلَم شدش رو تو بارسا گذاشت !!! حتی دوست ندارم بهش فکر کنم که یه روزی مورینیو بشه مربیه بارسا eterza::-
زوری باید بریم چه میشه کرد:gahhr:entezar::استادا ولمون نمیکنن:gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از کی شنیدینtars::نه من حاضرم بمیرم مورینیو مربی بارسا نشهeterza::-
اصلا ما کی این همه بلا سر تیممون میومدcrying::-همش نقشه بود واسه از میدون به در کردن بارسا
اصلا طرز فکر مورینیو به بارسلونا نمی خوره
مرتیکه خودخواهeterza::- اگه بیاد(تو خواب) رونالدو رو هم حتما می خواد بیاره:hehehe:
بچه های تیم هاکی بارسلونا قهرمان شدن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا کنه 1 روزی عکسی بذاریم که تیم فوتبال قهرمان لالیگا 2012 شده باشه
الکسیس 10 تا 15 روز مصدوم شد
تو این چند وقت بهتره کوئنکا یا تلو جاش بازی کنن
پدرو داره نسبت به فصل قبل خیلی بد بازی می کنه به عنوان یک بازیکن ذخیره میشه روش حساب باز کرد
eterza::-dallliiiشانس به این میگن:narahat:نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedro_17 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من اصلا نمیشه رو پدرو حساب کرد 1/1000 فصل قبلشم نیستdallliii نمیدونم چرا اینجوری شده و دلیل اصلیش واقعا مصدومیتاش بوده یا چیز دیگهنقل قول:
pedro_17 تو این چند وقت بهتره کوئنکا یا تلو جاش بازی کنن
پدرو داره نسبت به فصل قبل خیلی بد بازی می کنه به عنوان یک بازیکن ذخیره میشه روش حساب باز کرد
به الکسیس امید داشتیم که اونم مصدوم شد:narahat:
همون کوئنکا بهتر از بقیست ولی بازم الکسیس نمیشه:narahat:
آخه چه وضعشه این همه مصدووم:ey babaaa:crying::-
من که قید لالیگا رو زدم ! تو فکر بقیه جامام !!! فقط دوست ندارم فاصله از این بیشتر بشه ! ولی عادل باهات موافقم کوئنکا و کریس تلو میتونن تو این مدت تو ترکیب جا بیفتن ! من نمیدونم چرا این راسل جای ویا تو نیم فصل یه محاجم قرضی نگرفت ! باید بفرستیمش یه کلاسی یکم مدیریت یادش بدن !!!
کلا لالیگا دیگه خسته کننده شده !