تبریک :gol:
خدا رو شکر با این مشکلاتی که قبل از بازی داشتیم و توی بازی بخصوص پیکه و پدرو واسمون ایجاد کردن تونستیم بازی رو ببریم
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک :gol:
خدا رو شکر با این مشکلاتی که قبل از بازی داشتیم و توی بازی بخصوص پیکه و پدرو واسمون ایجاد کردن تونستیم بازی رو ببریم
منم برد رو تبریک میگم
ولی این 2تا بازی آخر 23 تا کارت زرد و 1 کارت قرمز داشتن ! واقعا عجیبه
به سلامتي برديم...من كه بازي رو نديدم ولي با توجه به چيزايي كه شنيدم،ميتونم بگم كه تا قبل از اخراج و خوردن گل مساوي،باز هم بازي رو شل گرفتيم و تقريبا تا صحنه گل اول،بي طراوت بازي ميكرديم....ولي بعد از گل مساوي دو باره با انگيزه بازي كرديم و بعد از گله روحيه بخشه كيتا هم كه دوباره طراوت به بازيمون برگشت....
اگه نظرم نسبت به بازي اراجيف محسوب ميشن،ديگه به بزرگيه خودتون ببخشيد،بازي رو نديدم و فقط گوش ميكردم...!
تبریک آخی وای قلبم داشت میومد تو دهنم :ey babaaa:entezar::یه بار نشد مثل بچه آدم ببریم
عشق میکنم فوتبالو به این میگن فوتبال به این میگن هیجان....تا حد مرگ قلبت وایمیسهki::
الکسیس چش شد این وسط یکی به من بگه؟؟؟؟؟؟؟:narahat:
در آخرم تبریک من بیشتر از شوق و ذوق مسی حال کردمو خوشحال شدم دلش میخواست از اون ور طناب بپره بیاد این ور آخی گوگولیییییییییki::
عجیب نیست خیلی بو داره
حماسه ای کوچک ................. به قول پپ کبیرررررررررررررررررررررر ررر
دیشب درسای زیادی داشت.اولین و مهم ترینش اینه که اگه اینیستا این فصل رو فرم بود واقعا امتیاز از دست دادن ما معجزه میشد.دیدیم چه طور اینیستا تونست بازی رو برگردونه و متاسفانه توی بازی های اخیر که امتیاز از دست دادیم اینیستا مصدوم بوده.ای کاش میشد این فصل رو از اول بدون مصدومیت شروع میکردیم.
سلام
بردمونو تبریک میگمlay_;;
همه ی حرفاتون درست ولی قبول کنین تا دقیقه ی 43 خیخون عملا" داشت با سیستم 10-0-0 بازی میکرد:ajibeee:
البته یه چیزی که عجیب بود اینه که بارسا معمولا توی این جور مواقع روی تکنیک و خلاقیت فردی بازیکناش حساب میکنه که بازی دیشب تنها چیزی که توی بازیکنا دیده نمیشد همین یه مورد بود!
به نظرم بهترین بازیکن بارسا اینیستا بود که واقعا هر کاری دلش خواست کرد، ولی بقیه یبازیکنا...:-ang
نبودن مسیم خیلی روی بازی اثر داشت!
اما یه چیزی ، من از بس این گزارشگره(کی بود؟ من آخر نفهمیدم)با شور و هیجان گزارش میکرد:pinokio: توی نیمه ی دوم داشت خوابم میبرد که یهو با اون توی دروازه گفتنش از خواب پریدم(فکر کنم کیتا کمکم کرد بتونم کل بازی رو ببینمentezar::)
در کل تبریک میگم و امیدوارم حتی شده مساوی بکنیم دیگه یه همچین بازی خواب آوری رو از بارسا نبینیم:barcelona:
اسم گزارشگره علی فر بود ! یه ضد بارساییه تمام عیار !!! :-ang
لعنتی داشت با حرفاش حالمو به هم میزد !
رئالی بودنش که تابلو بود فقط خیلی شل بود انگار 5 دقیقه بود که از خواب بیدار شده
اصلا شور و هیجان بازی رو گرفت (حالا نه اینکه بازی خیلی هیجان انگیز بود:ey babaaa:)