سایت گل- برندشوستر، مربی المانی دنیای فوتبال سابقه بازی در رئال و بارسا را دارد. قبل از برگزاری دیدار حساس ال کلاسیکو، او نظرش را درمورد این بازی حساس بیان کرد. متن گفتگوی او باروزنامه آ.اس را دراینحا مطالعه کنید
بردبارسا، این تیم را به کورس قهرمانی بازمی گرداند ویک شکست یا تساوی،جام را به رئال می رساند؛اگر رئال ببازد،چالش خیلی سختی خواهد بود
بازیهای باقی مانده دوتیم را آنالیز می کنید؟
اصلا ساده نیست.تیم مورینیوبعد از بازی نوکمپ و بعد از تلاش سختش در الیانس آرنا، بامشکلات زیادی مواجه خواهدشد. آنها باید باسویا و اتلتیک بیلبائو بازی کنند و همچنین گرانادا که برای بقا می جنگد
اگر هوادار رئال بودید،باخیال راحت می توانستید بخوابید؟
فکرمی کنم که این فصل آنها یک جام می گیرند.
سطح کنونی بارسا، شمارا متعجب نکرده؟
نه.اصلا.آنها بعد از انجام بازیهای زیاد،همچنان ریتم خوبشان را حفظ کرده اند. پپ از نظرهدایت گروهی تیم، از مورینیو موفق تر بوده.
از ال کلاسیکوهای دوران خودتان چه خاطره ای دارید؟
به عنوان تیم میزبان درنوکمپ، بردن رئال،به ما لذت زیادی داد.
رفتارهای مورینیو درکنفرانسهای خبری را درک می کنید
اگرمن هم بودم،دوست داشتم که می توانستم مربی دوم یا سوم تیم را به کنفرانس خبری بفرستم.
از اینکه رئالی هاوبارسایی ها برسر مسائل داوری گلایه می کنند،ناراحت نمی شوید؟
اصلا.با این همه فشار موجود،این صحبتهابه نظرم طبیعی می رسد. اشتباهات هم زیاد نیست و به تیمی در راه رسیدن به جام قهرمانی کمک نمی کند؛از این بابت مطمئنم.
چندروز پیش بود که پنجمین سالگرد گل مسی به ختافه شما بود
وای. آن گل خیلی شبیه گل مارادونا درمکزیک بود
این مسی، حدو مرز دارد؟
به نظر می رسدکه مسی هرهفته ازنظرفوتبالی رشد می کند.من درطول زندگی ام بازیکنان زیادی را دیده ام؛ولی هیچ کدام مثل مسی نبودند.او درحرکات از جناحین هم بهتر شده ومثل یک مهاجم کاذب بازی می کند
رونالدو چطور؟
او یک گام عقبتر از مسی است؛هرچند که این دوبازیکن هیچ ربطی به هم ندارند؛ به جزرکورد چهل وخرده ای گلی که زده اند.رونالدو ضربه ایستگاهی زن فوق العاده ای است.ازاین نظر از همه بهتر است.
شماباشخصیت های بزرگی مثل نونیس،مندوسا و خیلی هم دوره بودید.مورینیو هم چنین تجربه ای دارد؟
نه. اما یک چیزی به شما بگویم. مورینیو دررئال قدرت خاصی درعرصه ورزشی دارد. او مسئولیت زیادی را برعهده داردو می داند که آینده اش دررئال به نتایج وابسته نیست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]