-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ مطمئن است که میزبانی تیمش در فینال لیگ قهرمانان اروپا، به منزله کمکی برای باواریایی ها در مسیر فتح قهرمانی اروپایی است.
باواریایی ها امشب در آلیانس ارنا و در فینال لیگ قهرمانان اروپا میزبان چلسی هستند و به دنبال این هستند تا برای اولین بار در تاریخ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا و بعد از قهرمانی سال 1965 اینتر در سن سیرو در تورنمنتی اروپایی، میزبانی باشند که در خانه قهرمانی اش را جشن گرفته.
این درحالی است که فشارها برروی تیم یوپ هاینکس به شدت زیاد است و فیلیپ لام، ستاره بایرن درصحبتهایی اعلام کرده که او و هم تیمی هایش نهایت تلاششان را برای موفقیت به کار خواهند گرفت:« قطعا اینکه در دیداری خانگی و دراستادیوم خودمان بازی می کنیم، امتیاز مثبتی است. همه ما می دانیم که بازی کردن دراینجا برروی ما تاثیر مثبتی خواهد داشت. بازی کردن در استادیوم خانگی، به تو احساس امنیت و آرامش می دهد. این رویای ما بود که به فینال برسیم و الان اینجا هستیم.»
لام ادامه داد:« کار ما هنوز تمام نشده است.ما می خواهیم این جام را فتح کنیم و کار سختی هم پیش رو داریم. من در مونیخ به دنیا آمده ام. درمونیخ رشد کرده ام و درسن 11 سالگی به بایرن مونیخ پیوستم.پس اینجا خانه من است وزمانی که در شهر مونیخ به دور و برت نگاه می کنیم، همه خوشحال هستند وجو فوق العاده ای برشهر حاکم است.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم بایرن مونیخ امشب در فینال لیگ قهرمانان میزبان تیم چلسی است.
ترکیب احتمالی بایرن مونیخ:
نویر ، لام ، تیموشچوک ، بواتنگ ، کنتنتو ، کروس ، شواین اشتایگر ، روبن ، مولر ، ریبری ، گومز
ترکیب احتمالی چلسی:
چک ، بوسینگوا ، کیهیل ، لوییز ، کول ، اسین ، میکل ، کالو ، لمپارد ، ماتا ، دروگبا
آیا میدانســتید:
- تیم بایرن مونیخ در 14 بازی اخیر خود در خانه در تمامی رقابتها به 13 پیروزی و 1 تساوی دست یافته است.
- در صورت قهرمانی بایرن این تیم در کنار لیورپول با 5 قهرمانی قرار میگیرد و پس از رئال مادرید با 9 و آ.ث. میلان با 7 قهرمانی تبدیل به سومین تیم پر افتخار این رقابتها میشود.
- تیم بایرن مونیخ پس از تیم آ.اس رم دومین تیمی است که شانس برگزاری فینال لیگ قهرمانان را در استادیوم خانگی خود دارد.
- قهرمانی بایرن باعث میشود نام یوپ هاینکس مربی 67 ساله بایرن در کنار نامهایی همچون ارنست هاپل فققید ، اوتمار هیتسفلد و خوزه مورینیو به عنوان چهارمین مربی بیاید که با دو تیم متفاوت فاتح این رقابتها شده است.
- تیم چلسی در فصل جاری لیگ قهرمانان تنها در یک دیدار خارج از خانه خود پیروز بوده اند. آنها همچنین در دور گروهی در خاک آلمان با نتیجه 2-1 مغلوب بایرلورکوزن شدند.
- آخرین دیدار تیم چلسی با بایرن مونیخ در سال 2005 بود که آنها موفق شدند بایرن را در مجموع دو بازی با نتیجه 6-5 حذف کنند.
- رکورد بازی های تیم چلسی در خاک آلمان به صورت 1 پیروزی ، 1 مساوی و 4 شکست است. تنها پیروزی آنها در فصل 2003-2004 مقابل اشتوتگارت در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان بوده است.
- اولین و تنها فینالی که تیم چلسی در لیگ قهرمانان در آن حضور داشته است مربوط به سال 2008 است که آنها در آن فینال در ضربات پنالتی مغلوب منچستر یونایتد شدند.
پنج بازی اخیر تیم بایرن مونیخ:
وردربرمن 1-2 بایرن مونیخ
رئال مادرید 2-1(1-3) بایرن مونیخ
بایرن مونیخ 2-0 اشتوتگارت
کلن 1-4 بایرن مونیخ
دورتموند 5-2 بایرن مونیخ
پنج بازی اخیر تیم چلسی:
چلسی 6-1 کوئینز پارک رنجرز
چلسی 0-2 نیوکاسل
لیورپول 1-2 چلسی
لیورپول 4-1 چلسی
چلسی 2-1 بلکبرن
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ با انتقال اعضای تیم ملی آلمان از جزیره ساردینای ایتالیا به اولبیای فرانسه، فاز دوم اردوی آمادهسازی تیم ملی آلمان آغاز شد.
به نقل از کیکر، روز گذشته تیم ژرمنها با یک هواپیمای جت اختصاصی پس از یک هفته حضور در جنوب ایتالیا راهی حومه شهر نیس واقع در فرانسه شدند.
در این سفر 17 بازیکن حاضر در تمرینات در هوایی بارانی وارد محل اقامت خود در هتل تورت شدند.
یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان دراین مورد گفت: با حضور در فرانسه، دومین بخش از مرحله آماده سازی تیم ملی آلمان آغاز شد که تا 30 مه (10 خرداد) ادامه خواهد یافت.
بنا به گفته این مربی 51 ساله ملیپوشان مورد نظر بایرن مونیخ و رئال مادرید پس از برگزاری دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا (امشب) تا جمعه آینده به استراحت و تجدید قوا خواهند پرداخت و سپس با حضور 27 بازیکن کادر نفرات تیم را در تمرینات تکمیل خواهند کرد.
پیکارهای یورو 2012 از تاریخ 8 ژوئن (19 خرداد) آغاز خواهد شد.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ خوان ماتا ستاره اسپانیایی دنیای فوتبال یک سال است که پیراهن چلسی را برتن می کند. او در طول همین مدت کوتاه یکی از مهره های کلیدی چلسی بوده و به عنوان برترین بازیکن امسال این تیم معرفی شد. او بی صبرانه درانتظار فینال امشب لیگ قهرمانان اروپا و مصاف با بایرن مونیخ است.
ماتا در گفتگو با روزنامه آ.اس از این دیدار حساس و تماشایی گفته. متن این گفتگو را در اینجا مطالعه کنید.
فصل خوبی را در چلسی سپری کردی. به نظرت دی متئو و ویلاس بواس، دو مربی امسال چلسی چه تفاوتهایی با هم دارند؟
شیوه آماده سازی تیم توسط این دو مربی، شبیه هم است؛ چون دی متئو هم ایده های فوتبالی مشابهی با ویلاس بواس دارند. ولی با دی متئو، اعتماد و خودباوری تیم تغییر کرد. ما با او بردهای متوالی خوبی به دست آوردیم ولی در اواخر دوران ویلاس بواس هم چه خوب بازی می کردیم و چه بد ،به پیروزی نمی رسیدیم. آنچه با رفتن او تغییر کرد، خودباوری تیم ، به لطف نتایج مطلوب بود.
چلسی فصل خوبی را پشت سرمی گذارد. بعد از قهرمانی در اف ای کاپ، برای فتح جام اروپایی می جنگید.
بله. این اولین حضور من در فینال لیگ قهرمانان اروپاست. این مهمترین بازی در عرصه باشگاهی اروپاست. بایرن در خانه بازی می کند ولی شاید این به نفع ما باشد؛ هرچند که بایرن از حمایت هوادارانش بهره می برد که شاید این برای ما بد هم نباشد.
ولی بایرن را مدعی پیروزی می دانی. نه؟!
شاید به این خاطر که درخانه بازی می کنند بله؛ من بازی های بایرن مقابل رئال را تماشا کردم. آنها خیلی خوب بودند و خیلی حمله می کردند. کار سختی خواهیم داشت.
ازچه قابلیت بایرن خوشت می آید؟
از سه بازیکن جلویی آنها: ریبری، روبن و ماریو گومز. ولی آن چیزی که بیش از هر نکته ای توجه من را جلب می کند، بازیکنان جناحی این تیم است. هیچ تیمی را ندیده ام که بازیکنان جناحی اش تا این حد فرصت خلق کنند و مثل لام و آلابا به گل برسند.
تو بازیکنی هستی که مثل سیلوا، اینیستا و ژاوی خیلی پاسکاری می کنی. بازی کردن مقابل بارسا برایت چطور بود؟ در آن بازی مجبور شدی که کاملا تغییر پست بدهی.
بله مجبور شدم کاملا سبک بازی ام را عوض کنم. مجبور بودم تا بیشتر دفاع کنم و بدون توپ به کمک تیم بپردازم. من بیشتر از بازی با توپ لذت می برم ولی در بازی با بارسا مجبور شدیم تا فضاها را ببندیم و از ضد حملات بهره ببریم و کارمان را هم خوب انجام دادیم. گاهی وقتها لازم است که بدون انجام بازی زیبا، یک بازی کاربردی ونتیجه بخش را ارائه کنیم.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ سرمربی بایرن مونیخ معتقد است مهاجم ساحل عاجی چلسی با وجود افزایش سن خطرناکترین بازیکن این تیم انگلیسی است.
به نقل از رویترز، یوپ هاینکس که امشب (شنبه) تیمش در فینال لیگ قهرمانان اروپا بر سر مقام قهرمانی با آبی پوشان شهر لندن نبرد خواهد کرد، در کنفرانس مطبوعاتی به تعریف از دیدیه دروگبا پرداخت.
سرمربی بایرن مونیخ گفت: دروگبا در تمام سالهایی که بازیکن چلسی است، یکی از خطرناکترین مهاجمین لیگ برتر بوده است. او همیشه بوی گل می دهد و برای مدافعین تیم مقابلش، همواره دلهره ایجاد می کند. حتی اکنون که او به 34 سالگی رسیده، گلزنی بسیار خطرناک است. دروگبا مقابل بارسلونا این نکته را به خوبی اثبات کرد و نشان داد از کوچکترین فرصت، نهایت استفاده را به عمل خواهد آورد.
هاینکس ادامه داد: حضور دروگبا در خط حمله چلسی همیشه برای تیمش مفید است. حتی اگر زمانی نیز گل نزند، در شکل گیری پیروزی تیمش نقش بسزایی ایفا می کند.
وی در مورد حریف عنوان کرد: وقتی بازیهای چلسی را در دور مقدماتی و مراحل حذفی مورد بررسی قرار می دهیم، متوجه می شویم این تیم بی دلیل فینالیست نشده است. آنها تیمی بزرگ و برجسته هستند که یک مرحله قبل بارسلونا که بهترین تیم جهان در چند سال گذشته بوده را حذف کردند. تیمی که با یک بازیکن کمتر می تواند در نیوکمپ مقابل بارسا نتیجه بگیرد، فوقالعاده خطرناک و قدرتمند است. اکنون بازیکنان بایرن از این همه توانمندی حریف خود آگاه هستند.
مربی 67 ساله مونیخیها در مورد این نکته که کدامیک از دو تیم بخت بیشتری در بازی نهایی دارند، اظهار داشت: درست است فینال در خانه ما برگزار می شود اما به اعتقاد من هر دو تیم به یک اندازه شانس موفقیت دارند.
هاینکس در مورد روبرتو دی متئو، مربی موقت و سوئیسی – ایتالیایی استامفوردبریجیها تصریح کرد: آندره ویاس بواس کارهای بنیادی خوبی انجام داد و پس از او دی متئو توانست با صحبت با تک تک نفرات تیمش، گروهی منسجم ایجاد کند که تا مرحله پایانی لیگ قهرمانان اروپا پیش بیایند. این امر نشان از قدرت و توانایی های وی در نقش مربی دارد. جدا از این که در بازی فینال بایرن برنده باشد یا چلسی، دوست دارم او همچنان بر مسند کارش باقی بماند.
وی افزود: اگر به جای رومن آبراموویچ، مالک چلسی بودم، همچنان به دی متئو اعتماد می کردم و به همکاری با وی ادامه می دادم.
دیدار بایرن و چلسی ساعت 23:15 امشب در ورزشگاه آلیانس آرنای شهر مونیخ برگزار میشود.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ سرمربی تیم فوتبال چلسی معتقد است شاگردانش در فینال لیگ قهرمانان در آلیانس آرنا روحیه بالایی دارند و میخواهند با قهرمانی تاریخساز شوند.
به نقل از گاردین، روبرتو دی متئو یک روز قبل از انجام مصاف تیمش با بایرنمونیخ در فینال لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: من بر این باورم تیمم از پتانسیل کافی برای کسب افتخار در ورزشگاه آلیانسآرنا برخوردار است. گذر از مراحل مختلف و البته دشوار لیگ قهرمانان، این نکته را به اثبات میرساند شاگردانم از چه قابلیتی برخوردار هستند. بر این اساس بسیار نسبت به نتیجه بازی با بایرن خوشبین هستم و با روحیه بالا تیمم را وارد این مصاف دشوار خواهم کرد تا تاریخ ساز شوند.
او که امشب در ورزشگاه آلیانس آرنای مونیخ باید مقابل باواراییها و تماشاگران ژرمنی نبرد سختی را انجام دهد، افزود: بازیکنان چلسی اگر اکنون به بازی فینال رسیدهاند، این موفقیت را براساس شایستگی و لیاقت فراوان خود کسب کردند. برخی از بازیکنانم قبلا تجربه حضور در بازی نهایی را داشتهاند و بخوبی جو سنگین این بازی را درک میکنند.
او ادامه داد: به عنوان مربی و مسئول فنی کنونی چلسی تمام توانم را برای کسب موفقیت تیم به کار میگیرم و در این بین به این که در آینده در مسند مربیگری تیم باشم یا نه، فکر نخواهم کرد.
مربی دو رگه اما موقت تیم استامفوردبریجی افزود: از زمانی که مسئولیت تیم را برعهده گرفتم، سعی کردم روحیه و اعتمادبنفس بازیکنان را افزایش دهم. کوشیدم به آنها بگویم قابلیتهایشان بسیار بالاست که باید به حس خودباوری برسند. فکر میکنم آنها به تدریج این نکته را باور کردند و اکنون آسودهخاطر هستم. هر یک از بازیکنان تیم قابلیتهای خود را برای رویارویی با بایرن، بالا میدانند. از این رو بدون دلهره وارد بازی فینال خواهیم شد.
دیمتئو در مورد حریف ژرمنی نیز عنوان کرد: همیشه برای بایرن احترام زیادی قائل بودم. من در سوئیس متولد شدهام. جایی که با فرهنگ و روحیات مردم آلمان بسیار نزدیک است. به همین خاطر آلمانها را میشناسم و همیشه برایشان احترام قائل بودهام. فکر میکنم شنبه شب چلسی، چالش بسیار بزرگی در پیش دارد. چالشی که ما باید در دو عرصه تیم بایرن و تماشاگرانش، مقابله کنیم.
وی ادامه داد: از زمانی که صعود تیمم به دیدار نهایی و بازی در آلیانس آرنا مسجل شد، تلاش کردم بازیکنان را در شرایط جو روانی محل انجام بازی قرار دهم. در این باره آنقدر برایشان صحبت کردهام که فکر میکنم بازیکنانم بدون استرس خواهد بود و دقیقا حس انجام یک بازی خانگی را در آلیانس آرنا دارند.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ آلیانس آرنا ورزشگاهی زیبا وبزرگ یکی از جذابیتهای دیدنی باواریاست و امشب بیش از هر زمان دیگری در کانون توجهات است. آلیانس آرنا شاید یکی از معدود ورزشگاه هایی باشد که چه از داخل و چه از خارج زیبا و جذاب توجه هاست. روشن شدن چراغ های آلیانس آرنا، برای هر تماشاگری جذاب است.
با آلیانس بیشتر آشنا شویم
آلیانس آرنا، ورزشگاه اختصاصی بایرن مونیخ در شمال مونیخ و درایالت باواریا واقع شده است. این ورزشگاه به صورت مشترک مورد استفاده دوتیم بایرن مونیخ و مونیخ 1860 قرار می گیرد و از ابتدای فصل 6-2005 مورد بهره برداری قرار گرفت. پیش از این هردوی این تیمها بازیهایشان را در استادیوم المپیک مونیخ برگزار می کردند. آلیانس آرنا سومین استادیوم بزرگ کشور آلمان بعد از سینگال ایدونا پارک دورتموند و الیمیپااشتادیون برلین است.
این ورزشگاه بزرگ، بزرگترین ساختار پارکینگ خودروها در سرتاسر اروپا را در اختیار دارد که پارکینگی 4طبقه با 9800 جای پارک برای اتومبیل هاست. به علاوه 350 جای پارک برای اتوبوسها هم درنظر گرفته شده و 130 جای پارک هم برای خودرو اتومبیل افراد معلول ساخته شده است.
ظرفیت این ورزشگاه برای بازیهای داخلی لیگ آلمان 69901 نفر است و در بازیهای بین المللی ظرفیت این ورزشگاه زیبا 66هزار نفر است.
دلیل نامگذاری
کمپانی ای به نام آلیانس، تامین کننده بودجه مالی ساخت این ورزشگاه، را برعهده داشته و از همین رو، در زمان توافق اعلام کرده که بعد از تامین بودجه ساخت این ورزشگاه، برای سی سال، حق نام این استادیوم را خریداری کرده است. در زمان برگزاری جام جهانی 2006، از این ورزشگاه با نام ورزشگاه جام جهانی مونیخ یاد می شد.
نکته جالب
ساختار این ورزشگاه به نحو جالبی طراحی شده که الیانس آرنا را یکی از زیباترین و جذاب ترین ورزشگاه های دنیا لقب داده. زمانی که بایرن مونیخ در این ورزشگاه بازی دارد، آلیانس آرنا از بیرون به رنگ قرمز درمی آید و در زمان بازی مونیخ 1860، آبی رنگ می شود. در زمان برگزاری بازی های ملی، این ورزشگاه به رنگ سفید درمی آید. قرار است در روز برگزاری فینال لیگ قهرمانان اروپای سال 2012، این ورزشگاه به رنگ سبز تغییر رنگ دهد.
هزینه ساخت
هزینه ساخت این ورزشگاه حدود 286 میلیون یورو برآورد شده بود که با افزایش هزینه ها در هنگام ساخت به مبلغ 340 میلیون یورو افزایش یافت.
بازیهای مهمی که در آلیانس آرنا برگزار شد
مهمترین دیدارهایی که در آلیانس آرنا برگزارشده، تعدادی از بازیهای جام جهانی 2006 بود که از آن جمله می توان به بازی افتتاحیه این رقابتها میان دو تیم آلمان و کاستاریکا اشاره کرد که با برد 2-4 ژرمن ها همراه بود. بازی دو تیم برزیل و استرالیا (0-2 به نفع برزیل) درمرحله گروهی، مصاف آلمان و صعود که با برد 0-2 ژرمن ها همراه بود، در مرحله یک هشتم پایانی و بازی مرحله نیمه نهایی میان دو تیم فرانسه و پرتغال که با پیروزی 0-2 فرانسه به پایان رسید نیز از جمله سایر دیدارهای مهم این ورزشگاه بود.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ میشل پلاتینی، رئیس یوفا، در صحبتهایی اعلام کرد که بایرن مونیخ و چلسی، به شایستگی به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافته اند و با اقتدار توانستند تا در مرحله نیمه نهایی از سد رئال مادرید و بارسلونا عبور کنند.
این درحالی است که خیلی ها درانتظار مصاف رئال و بارسا در فینال لیگ قهرمانان اروپا و در آلیانس ارنا بودند ولی بایرن در ضربات پنالتی مانع از رسیدن رئال به فینال شد و بارسلونا توسط چلسی ده نفره از رسیدن به فینال بازماند.
خیلی ها از اینکه فینالی تمام اسپانیایی را شاهد نیستند، ناراضی بودند و این دو تیم را بزرگترین تیمهای دنیا می دانند ولی میشل پلاتینی، رئیس یوفا در صحبتهایی اعلام کرده که این دو تیم اسپانیایی نتوانستند خودشان را در زمین نشان دهند.
ستاره سابق تیم ملی فرانسه و رئیس کنونی یوفا در صحبتهایی به سی ان ان گفت: «رئال و بارسا شاید بهترین تیمهای دنیا باشند ولی بازی فینال این است: بایرن مونیخ مقابل چلسی. من در بازیهای مرحله نیمه نهایی بارسلونا را بهتر از چلسی و رئال را بهتر از بایرن ندیدم.»
او ادامه داد: «امسال همه چیز سورپرایز کننده بود. عدم صعود برخی تیمهای انگلیسی به مرحله دوم رقابتها؛ اینکه چلسی و بایرن مدعی صعود از مرحله نیمه نهایی نبودند ولی هردوی آنها با غلبه بر بارسا و رئال به فینال رسیدند. این سالی فوق العاده برای افسانه جام قهرمانی بود.»
پلاتینی در ادامه گفت: «فینال استانبول، بازی فوق العاده ای میان لیورپول و میلان بود و فینال پارسال میان بارسلونا و منچستریونایتد هم همین طور بود. دیداری خوب در جوی فوق العاده در ورزشگاه ومبلی. من این دو فینال را بیش از سایر فینالها دوست داشتم.»
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ انگلیس شاهد بیشترین تعداد پرواز به آلمان پس از جنگجهانی دوم برای تماشای فینال لیگ قهرمانان میان دو تیم چلسی و بایرن مونیخ است.
هواداران راه خود را برای تماشای بزرگترین مسابقه باشگاهی فوتبال باز میکنند در حالی که بسیاری از آنها هنوز موفق به تهیه بلیت تماشای بازی نشدهاند.
فرودگاه لندن بیشترین پروازهای انگلیس به سمت آلمان را پس از جنگجهانی دوم تجربه میکند و حدود 45 هزار هوادار چلسی برای حضور در فینال لیگ قهرمانان راهی مونیخ میشوند.
صف طویلی از مسافران در فرودگاههای استنستد و گتویک لباسهای ارتش آبی را به تن کردهاند و راه خود را به سوی آلیانس آرنا باز میکنند.
از طرف دیگر همه فرودگاهها با فاصله حدود 300 مایلی از مونیخ انباشته از هواداران هستند: فرودگاههای ممینگن، سالزبورگ، زوریخ، میلان، پراگ، اشتوتگارت، فرانکفورت و پاریس.
مردم از اقصی نقاط جهان آمدهاند تا از نزدیک شاهد این مسابقه باشند. یکی از طریق نیویورک از برمودا آمده و دیگری بدون بلیت مسابقه از بریسبین به مونیخ آمده است.
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ آرین روبن ستاره هلندی بایرن مونیخ بی صبرانه در انتظار مصاف با تیم سابقش چلسی است.
او که این روزها با سرماخوردگی دست و پنجه نرم می کند، بیماری اش را عاملی برای از دست دادن این دیدار حساس نمی داند. روبن در روزهای اخیر نتوانسته آنطور که باید وشاید باهم تیمی هایش به تمرین بپردازد ولی در کنفرانس خبری قول داده که در بازی فینال مقابل تیم سابقش به میدان برود. او در پیغامی به هواداران بایرن گفت: «اگر شنبه شب تب 40 یا 41 درجه نداشته باشم، برای تیم بازی خواهم کرد. در طول روزهای اخیر زیاد تمرین نکردم، چون می بایست مراقب خودم می بودم و انرژی ام را ذخیره می کردم. الان حالم خیلی بهتر است.»
این قطعا خبر خوبی برای باواریایی هاست؛ چون قطعا دراین بازی حساس به روبن نیاز زیادی خواهند داشت. این ستاره هلندی در ادامه درباره این بازی فینال گفت: «این قطعا بزرگترین بازی این فصل همه ماست. ما شنبه گذشته و شکست در فینال جام حذفی را فراموش کرده ایم و از نظر روانی و فیزیکی کاملا آماده مصاف با چلسی هستیم. این تنها جام باقی مانده برای ما در طول این فصل است.»
روبن از هم تیمی هایش نیز خواسته تا با ایمان فراوان گام به میدان بگذارند و درکنفرانس خبری کاملا قاطع نشان می داد: «ما باید خوش بین باشیم. بازی کردن در آلیانس آرنا، عامل انگیزه بخش دیگری برای ماست. این افتخار بزرگی است که عضوی از این تیم هستم. این روزها، در مونیخ هیچ سوژه صحبت دیگری به جز فینال شنیده نمی شود. در همه گوشه و کنارهای شهر پوسترهای فینال را می بینید و رادیو و تلویزیون هم هیچ برنامه دیگری به جز برنامه هایی راجع به این بازی، پخش نمی کنند. این حس فوق العاده ای است. البته ما نشان داده ایم که یکی از بهترین تیمهای اروپا هستیم. امیدواریم که شنبه شب بتوانیم بگوئیم که ما بهترین تیم اروپائیم.»
بازی امشب آلیانس آرنا، رویارویی روبن با هم تیمی های سابقش نیز هست . چرا که این ستاره هلندی در طول سالهای 2004 تا 2007 در چلسی توپ می زد. او به خوبی با نقاط قوت چلسی آشناست و در اینباره گفت: «چلسی در 9 فصل اخیر، 6 بار به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا راه یافته و این خودش معنا و مفهوم زیادی دارد. این بازی، آخرین فرصت قهرمانی برای بازیکنان پابه سن گذاشته چلسی است؛ پس آنها انگیزه فراوانی دارند.»
البته صحبتهای روبن با انتقاداتی هم از تیم چلسی همراه بود. او معتقد است که چلسی از نظر تکنیکی ضعیف تر از یونایتد و آرسنال است. روبن در مورد بازی چلسی مقابل بارسا در مورد عملکرد تیم انگلیسی گفته: «سیستم بازی چلسی بعد از جدایی مورینیو تغییر کرده و آنها این روزها معمولا بدون بال بازی می کنند ولی وقتی که من در چلسی بودم، بازیهای ما واقعا تماشایی بود و با بهره گیری از دو بال، بازیهای تهاجمی و خوبی را ارائه می دادیم. چلسی از نظر تاکتیکی تدافعی تر از آن روزها بازی می کند. البته آنها هنوز هم فوتبال خوبی را ارائه می دهند ولی فوتبال آنها، مثل فوتبال آرسنال یا یونایتد تکنیکی نیست.»
چلسی در این بازی غایبان بزرگی خواهد داشت و روبن در اینباره گفته: «این شاید به منزله یک ناکامی باشد ولی ممکن است یک نقطه قوت هم محسوب شود. بازیکنان زیادی هستند که سالهاست در چلسی توپ می زنند. باید بگویم که اگر می خواهی به تاریخ بپیوندی باید به قهرمانی برسی. چلسی در 9 ساله اخیر به 6 نیمه نهایی رسیده ولی تا قهرمان نشوی، در تاریخ نمی مانی. بایرن هم شرایط مشابهی دارد. ما در سه سال اخیر به دو فینال رسیده ایم و الان وقت قهرمانی است.»