نه متاسفانه نمیشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kakokhan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه متاسفانه نمیشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kakokhan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره بذار الان دقیقا جاهایی ک اون بازیکن نداره شما دارید هافبکهاش هم اون وسط با هافبک های خودت درگیرن ایشالا جواب میده . اگه فیثبوک داری ادم کن GameNet General ایدی فثبوکم هست . Top Eleven Iran اینم بی زحمت لایک کن تازه ساختمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rakank [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشکال نداره بزار ولی اگه دیدی وسط بازی زیاد خوب کار نمیکنه تعویضش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rakank [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی به نظر من تغییر سیستم بدی بهتره که همه بازیکنا سرجاشون باشن.
عیب نداره بذار فقط قدرت دفاعش قوی باشه برای خودمم پیش اومده دیگه مجبوریم بذاریم :)نقل قول:
آقا فدایی دارین! ممنونم
اشه الان میزارم ببینم چی میشه! فیس بوکم هستم ولی چون $$$$$ه خیلی اذیت می کنه سر نمیزنم! ولی چشم حتما میرم لایک می کنم! کاش میامدین اینستا! خیلی راحته! اگه امدین این منم! Rakanakseries
من با اوپرا میام توی فیثبوک سر میزنم . با قند شکن فقط برای وقتی که درخواست دوستی از فیث برام اومده باشه وصل میشم تا اضافه بشه به لیست دوستان توی بازی بعدش قطعش میکنم
منم بازی آخر رو 5-0 بردم وقهرمان لیگ شدم....حالا باید استراتژی بریزم برای حضور موفق در فصل بعد...
الان 49 توکن دارم وباید یه مقدار هم تبلیغ ببینم تا پول جمع کنم برا خرید بازیکن....البته تیم خوبی دارم و 4تا شش ستاره دارم که برا فصل بعد که 5 ستاره میشن هم میتونن تو اوایل فصل عصای دستم باشن...
دوستانی هم که قهرمان شدن بهشون تبریک میگم...
ماشالا به دوستان عزیز. ایرانی ها قدرتمند
یه روز نمیام میبینیم 4 تا صفحه این تاپیک میره جلو فقط. عالیه . دوستان تون رو هم بکشونین اینجا از تجربیات همدیگه استفاده کنین.:hooora2:
تبریک تبریک :hooora2: منم قهرمان شدم :danc:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramos1367 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لول سه رو از امروز شروع کردم....
بازی جام حذفی بود....قدرت دو تامون برابر بود....ولی با نتیجه 3-0 در زمین خودم پیروز شدم و به صعود بسیار امیدوار شدم....
خب فصل جدیدم که شروع شد
من این فصل رو به عنوان فصل امتحانات نام گذاری میکنم چون دقیقا از امروز که اول فصله امتحانام شروع شده و دقیقا تا روز اخر فصل ادامه داره!!!
فصل بد قبل با یه دومی و یه سومی تموم شد
نتیجه بازیت چی شد اونی ک ترکیب 4.5.1 گذاشتینقل قول:
امروز خلوت بود...فکر کنم.همه مشغول تیم بستنن!
دقیقا همینطوره...بدبختانه روزهای اول یه کم بازیکن خریدن سخته....من امروز سه بازیکن جوون پنج ستاره در شرف شش ستاره شدن خریدم...کلا استراتژیم در خرید بازیکن اینطوریه...
تیمم رو آروم آروم برا این فصل آماده میکنم....البته شاید نتونم تو جام حذفی تا مراحل بالا برم ولی سعیم بر قهرمانی در لیگ و چمپبونز لیگه....
امروز تو جام حذفی 3-0 بردم و فردا احتمالا بالا برم...ولی مرحله بعدم سخته....
منم 2 تا بازیکن نیاز داشتم یک دفاع یک هافبک خریدم دیگه این فصل چیزی نمیگیرم پول جمع میکنم برای فصل بعد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramos1367 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام خسته نباشيد ميشه درمورد free token توضيح بديد
اگر با قندشکن وصل بشید می تونید در قسمت فری توکن و در بخش supersonic با دانلود برنامه های مورد نظر توکن دریافت کنید....اگر هم دانلود کردید و توکن مورد نظر رو نداد از طریق قسمت missing tokens میتونید نامه نگاری کنید وتوکنتون رو بگیرید...نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز صبح بازی برگشت جام حذفی رو هم 5-1 پیروز شدم و در مجموع 8-1 صعود کردم....نقطه ضعف تیمم در حال حاضر خط هافبکه که باید یه هافبک پنج ستاره بخرم....البته دوتا از هافبکام نزدیک پنج ستاره هستن....من ترجیح میدم به مرور در همین فصل بازیکن پنج ستاره در شرف شش ستاره بگیرم تا با پیشرفتشون شش ستاره بشن و در فصل بعد از همین بازیکنا استفاده کنم...یه نوع آینده نگریه...
خب تقریبا خریدامو انجام دادم دوتا مهاجم خریدم دوتا دفاع یه دروازه بان و یه هافبک.فقط مونده هافبک راست.
بعد تقریبا دو فصل سیستممو از چهار سه سه تغییر دادم به سه دو سه دو.ببینم با این سیستم جدید چطور نتیجه میگیرم.
یه پیام از طرف بازی واسم اومده زده پنج تا بسته ابی پنج تا سبز پنج تا قرمز با 14تا توکن فقط یک دلار!حیف که مستر و ویزا کارت ندارم!
کاش میشد با حساب بانکی پرداخت کرد!!!
سام مصطفی الان چند روزه نمیشه درخواست دوستی بدم . اد میزنم دو ثانیه بعد کنسل میشه مشکل از کجاس ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام شاید طرف کنسل میکنه!نقل قول:
آقا دوباره سلام
ببینم فقط میشه با این بسته ها روحیه بازیکنا رو افزایش داد؟ یه فلش کنارشونه که سبزه ولی کم کم قرمز میشه! اگه قرمز بشه چه تاثیری رو بازی بازیکنا می زاره!
اون امادگی بازیکن هست نذار بیاد پاییننقل قول:
نه انقد طولانی نیست ک اون بخواد کنسل کنه سریع ک میزنم روش باز برمیکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون فلش روحیه بازیکنه اون نواره امادگی بازیکننقل قول:
روحیه بازیکن تاثیر مستقیم روی خوب یا بد بازی کردن بازیکن داره
نمیدونم والا تا حالا به چنین چیزی برنخوردم!شاید نتت ضعیفه؟
ممنونونم! غیر از اون بسته ها که انرژیو پر می کته نمیشه یا یه چیزه دبگه انرژیو پر کرد؟ منظورم همون روحیه س! چون بسته های انرژیم تموم شدن! چند تا بازیکن با فلش قرمز دارم
نه راه دیگه ای نداره!مگه اینکه بازیکنت چنتا بازی خوب بازی کنه در اون صورت پر میشه!نقل قول:
خب لیگم قرعه کشی شد.تو یکی از سختترین لیگای ممکن افتادم.همه تیما قوی.تا فصل قبل بالاخره یکی دوتا تیم بودن که زنگ تفریح بودن،یعنی قدرتشون پایینتر از بقیه بود ولی تو این لیگ خبری از این حرفا نیست!
ازچه نوع قندشکن براي دانلود کردن افراهايfree token استفاده ميکنيد
دوست عزیز من از قندشکن پولی س-ی-س-ک-و استفاده میکنم که 12 سرور مختلف داره....با هر سروی که وارد میشم تبلیعاتش فرق میکنه....من تا الان بیش از 120 توکن با استفاده از تبلیغات گرفتم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir98631 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز متوجه شدم که تبلیغات قسمت fyber هم خیلی خوب هستن و توکنش رو پرداخت میکنه....فقط یه تفاوتی داره و اونم اینه که در جا واریز نمیشه...وقتی یک آفر رو به صورت کامل انجام دادید میتونید در قسمت تبلیغات fyber روی علامت سوال بزنید و ببینید که چند ساعت مونده تا توکنش به حسابتون واریز بشه....من امروز بیش از 30 توکن ازش گرفتم...
لیگ من خوبه و اکثر تیمها از من ضعیف ترن....امروز تو چمپیون اصلا شروع خوبی نداشتم و تو زمین خودم با یه تیم ضعیف تر مساوی شدم....
بعدشماازبرنامه گوگل پلير برنامه هارو دان ميکنيدنقل قول:
بله دوست عزیز باید از گوگل پلی دانلود کنید.....نقل قول:
بچه ها داستان این تبلیغات و توکن مجانی چیه؟
توکن مجانی دیگه یا free token دیگهنقل قول:
تو ورژن موبایل رپ تعداد توکن کلیک کن یه buy token یه free token روی free token کلیک کن گزینه هارو ببین.
داستانش اینه که اگه قندشکن داشته باشی وقتی رو قسمت توکن بزنی میتونی وارد قسمت فری توکن بشی و از قسمت supersonic برنامه هایی که گفته رو دانلود کنی و توکن به ازاشون بگیری....نقل قول:
من امروز حدود 50 توکن گرفتم از تبلیغات و باهاش یه بازیکن سوپراستار 6 ستاره گرفتم....کلا وضعیت توکن خیلی خوب شده...کلا از هدر دادن توکن برا خرید بازیکن خسته شدم...خیلی کل میندازن...این بازیکن چون در شرف 7 ستاره شدنه فک کنم یه چند فصلی بتونه برام بازی کنه...
توکنای خودته ولی من جای تو بودم اصلا انقد توکن خرج نمیکردم واسه یه بازیکن.اصلا ارزش نداره.با پنجاه تا توکن میشه کم کم شیش هفتا بازیکن لب مرز اسکات شدن گرفت.ولی بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.نقل قول:
هرچي قندشکن خوبه ک پولي هست يعني يکي رايگان نيس مابتونيم ازش استفاده کنيم تيمم نابودشدهنقل قول:
چرا رایگان هست ولی با پولیا چون به سرورای مختلف از کشورای مختلف میشه وصل شد توکن بیشتری میشه بدست اورد.یکی از رایگانا هات اسپات شیلده.نقل قول:
یه خوبی دیگه پولیا سرعت بالاترشونه البته با وایفای.
بااون رفتم اما بازنميکنه ممنون بابت راهنمايي