خب الان گیجمون کردی خودت لینک میخوای خودت لینک میدی ؟تازه مدت زمانشو ببین 41ثانیه یعنی به 1دقیقه هم نمیرسه حالا نگفتی ضبطش کنم یا نه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خب الان گیجمون کردی خودت لینک میخوای خودت لینک میدی ؟تازه مدت زمانشو ببین 41ثانیه یعنی به 1دقیقه هم نمیرسه حالا نگفتی ضبطش کنم یا نه؟
این گیجی اثرات روزه هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه زحمتی نیست ضبطش کن ممنون
درسته:nishkhand:
اوکی
همینطور که میدونین شبکه ورزش یه سوتی داده و برای یه مدت کوتاه برای چند لحظه دو ومیدانی زنان رو نشون داده
البته خیلی هاتون دیدین ولی عکسشو میذارم تا کسانی که ندیدن هم فیض ببرن
http://www.shiaupload.ir/images/43177748100688355206.jpg
خدا امواتتو بیامرزه چقدر دنبالش بودم به خودم میگفتم که دیگه یه دفه دیدم رفت و حیف شد که نتونستم ضبطش کنم
خدایی ببین جوانان ایرانی عین عقاب وایسادن یه لحظه این مسولای سانسور غفلت کنن پوز بزنن ها
ببین اینقد محدودمون میکنن جوونا به چه روزی میفتنheee::
:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم:hehehe::hehehe::hehehe::hehehe:
چقدر دقتتون بالاست :nishkhand:
آره دیگه چیکار کنیمheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا نه این که تو بدت اومد :hehehe:
سلام:nishkhand:
توی یه جمله بیمزه ترین کاربر سایت ُ معرفی کنید با دلیل ممنون میشم:nishkhand:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علیک ki::
حالا واسه چی؟ :nishkhand:
خو من که روم نمیشه بگم ابراهیم :khandeeeee bahal:
جنبه سوال نداری::nishkhand:
مث آدم جواب بده بوققققققققققققققق:nishkhand:
همینجوری زد به سرم بپرسم
راستی که سوتی دیگم شبکه ورزش داد این که چندثانیه ی اولی که پرتاب دیسک احسان حدادی رو نشون میداد یادشون رفته بود ارم شبکه الجزیره اسپورت رو بپوشونن و قشنگ تابلو بود صدای گزارشگر هو هو کش عرب هم میومدki::
کسی عکسشو داره؟
مرتضی این اواتارت رو تموم میکنی یا نه؟crying::-
دارم سکته میکنم
سامولیک
دنبال یه فیلم ام کسی میتونه کمکم کنه؟؟:sham:
کسی نی؟؟
این فیلم رو میخام کسی میتونه پیداش کنه؟؟:gerye:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلا كه فقط همينا گيرم اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عجیبه من تاحالا این گزینه رو ندیده بودم:ajibeee::mage mishe::ajibeee::mage mishe:
یعنی چی؟؟؟heee::heee::
آقا تازه فهميده كه گزينه ي حذف تشكر هم داريم heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خسته نباشي پهلوانheee::
مرسی قهرمانheee::
همیشه چیزهای مهم دیر فهمیده میشهheee::
من که نگفتم بدم اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفتم ببین به چه روزی انداختنمون
وگرنه من از خوشحالی یه شب نخوابیدم:hehee:
یکی مدانظر دارم اما رودربایستی دارم باش روم نمیشه اسمشو بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از اون بهتریگ گزینه عبدالله میباشد
چطوری تمومش کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه چشه بچه بنده خدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشم میاد جو المپیک گرفتتون هاheee::نقل قول:
iهردفه نگاه میکنم صدبار به خودم میگم چه بانمکه چه خوشگله و ... هردفه نصفه سکته رو میزنم خیلی خوشگله با پیراهن رئال هم صدبرابر قشنگ تر شده:love:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب معلومه که رسول بابت سیرک و اون عکس و حرفهای دلپیرو یکمی ناراحت شده منم به افتحار دلپیرو این عکس های رو میزارمheee::
(البته باید بگم که یه عکس هست که گذاشتن اون برای من مقدور نیست)heee::
(هرگونه کپی برداری برای امضا یا آواتار جرم محسوب شده و پیگرد قانونی داردchomagh)
اینو تو گروه های دسته جمعی دیدم
اون یه دونم میزاشتی چیزی اضافه نمیشد ها
این عکس ها به اندازه ی کافی گویا هستند که به چهارمی نیاز نباشهheee::
داش دمت جیز کارم راه افتاد tazim::نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه هایی که فیلم و سریال زیاد میبینین
یه فیلم سینمایی ورزشی باحال معرفی کنین:chakerim:
خیلی وقته که نیومدم منو که یادتون نرفته خدمت بودم.چشم به هم زدیم یه ماه از خدمتمون گذشت حالا هرکی بگه چند ماه خدمتی لااقل میتونم سرمو ببرم بالا بگم یه ماه خدمتم دیگه نمیگم یه روز خدمتم.دیروز شهادت امام اول شیعیان امام علی (ع) بود کسی که هر وقت اسمشو میشنوم صلوات گفتنو بر خودم واجب میبینم کسی که اولین بار وقتی بچه بودم روی پای خودم ایستادم نامشو بر زبان آوردم و حالا که در زندگی روی پای خودم ایستادم باز هم ذکر گوی مولای اول شیعیان هستم کسی که هر وقت در موردش فکر میکنم اشک تو چشمام حلقه میزنه علی صلوات الله علیه مظهر مردانگی و رشادت و دلاوری و از همه مهم تر عدالت بود.کسی که بعضی ها اصلا قبولش ندارن و بعضی ها او را خدا میدانند و ما شیعیان او را آقای خودمان میدانیم او را پدر خود میدانیم. اما باید دانست که فرزند سوی پدر میرود و علی (ع) گناهان ما رو انجام نمیداد.او پاک بود کسی که پیامبر در موردش گفت: به خدا ی واحد قسم نگاه کردن به چهره ی علی صوابی بسیار دارد.در روایتی هم گفته شده شخصی در مسجد مکه بوده و خیره شده به چهره ی حضرت علی (ع) شخصی جلو آمد و گفت: ای مرد چه میکنی؟ در حالی که همه مشغول عبادتند چرا اینقدر به علی نگاه میکنی؟ شخص گفت من هم در حال عبادتم من از پیامبر امین شندیم نگاه کردن به چهره ی علی ثواب چند صد حج را دارد. پیامبر بزرگوار و محبوب اسلام حضرت محمد (ص) فرمودند: اگر شخصی عمر نوح داشته باشد و در عمر خویش فقط خدارا عبادت کند و اندازه ی کوه قاف جواهر داشته باشد و همه ی آن را برای رضایت خدا انفاق کند ولی اگر محبت علی(ع) را در دل نداشته باشد اعمال او مورد قبول درگاه حق تعالی قرار نخواهد گرفت.
و در نهایت یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.
شهادت حضرت علی (ع) را به همه ی شما بزرگواران تسلیت عرض میکنم.
کشتی فرنگی رو دیدین؟ کشتی رضایی رو دیدین؟ همشهری ماست دیگه. ما تو خدمت تکرارشو دیدیم.تو آسایشگاه ما آملی ها جشن گرفتیم. عجب کشتی ای گرفت. اگه طلا نمیگرفت کشتی فرنگی ایران قهرمان المپیک نمیشد.من که از کارکرد خوب ورزشکاران ایرانی شگفت زده شدم.واقعا خودمونیم؟!!!!! المپیک پکن کجا و لندن کجا؟
امیر اواتار تو هم قشنگ شده ولی یه ذره بچه بزرگ هست به دل نمیچسبهheee::
مال مرتضی یه چیز دیگس هروقت مرتضی خواستی اواتارت رو تغییر بدی بهم بگو اونو بده به منlove::
اه مرتضی؟چه جالب تو !!مرتضی بچه دزدی میکنه!!!چه کار بی شرمانه ایheee::
اتفاقا يه مدت برام سئوال بود كه اين كجا رفت؟ چش شد؟heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا بي خبر گذاشتي رفتيcrying::-heee::
چند ماه خدمتي؟heee::heee::heee::
اهم اهم........تق تق تق کسی خونه نیست؟:baroon: یا الله
:vooooy:
اوه....مثل اینکه مجلس مردونست من برم............:nishkhand:
خب رها خانوم خواهر من شما خودت مجلسو مردونه کردی دیگه binamکی بهتون گفت برید 3تا عکس دلپیرو بذارین اونم نه عکسای معمولی heee::
دلپرو عشق منه اشکالی داره ازش عکس بزارم؟....love::
اقا هستید یه بازی راه بندازیم
اینقدر رفتم تو بحر نقل و انتقالات دارم دیوونه میشم heee::
5نفر بزارید اینو رو اونور گل کوچیک بزنیم :sigar:
درضمن یه فوتبالیست 4.5میلیارد میگیره تو زمین مثل گاو می چره اونوقت یه قهرمان کشتی باید سمبوسه بفروشه.
بچه ها الان آواتارم چطوره؟binam
عالیه جون تو.....:khandeeeee bahal:
آخه چی بگم این آواتاره؟ki::
کلا بیاین یه بخش زایمان راه بندازیم مثل این که مرتضی و امیر حرفه ای هستن!heee::
خیلی هم خوبهheee::binamlol:-:hehee:ki:::nishkhand::sigar:
نمی دونم چی بگم والا یکی بیاد کمکم کنه ای خدا این چه آواتاریه آخه؟heee::
یعنی خوشم میاد منو به عنوان الگو انتخاب کردی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا میدونی این بچه که عکسشو گذاشتی کیه؟
فکر خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر چند سخته اما قبول میکنمheee::
حالا تصویب شد؟heee::heee::