-
پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
نقل قول:
والا من که لحظه به لحظه اخبار رئالو دنبال می کنم کوئنترائو با مورینیو مشکلی نداشته و یک بار جریمه شد چون برای شب تولدش 1سیگار کشید همین!. و هرگز نشنیدم که فابیو گفته می خوام برم!!هیگی و کریم بهترینن. هیچ بازیکنی نمتونسته همیشه تو اوج باشه از جمله رونالدینیو زیدان و حتی رونالدو مسی حال. این مسائل طبیعیه و مدت زمانش کمه. اگه رئال بخواد اینجور که شما می گی کار کنه کل تیم از هم میپاشه.اینکه نشد حرف منطق!! باید بگم بنزما جزء مثلث برمودای رئال است اگر فروخته شه یکی از بزرگ ترین اشتباهات رو کردیم. و هیگی هم یکی از بهترین تمام کننده های جهانه و از زمان حضورش خیلی زحمت کشیده.هیگی از کودکی رئالی بوده و تا همین الان با عشق به رئال بازی می کنه.....خلاصه این دوتا در حال حاضر در رئال جایگزینی بهتر از خودشون ندارند. و من هرگز موافق فروختنشون نیستم مخصوصا وقتی که قضاوتمون فقط به یکی 2 بازی باشه....
من به خدا همه ی خبرا رو می خونم این خبرش مال خیلی وقت پیشاس ولی این بود که اون موقعی که مصدوم بود به جای ریکاوری رفته بود خوش گذرونی که مورینیو عصبانی شد یه بار هم که به داور فحش داد جریمه شد
-
برد دیشب رو به همه ی بچه ها تبریک میگم
به نظرم میتونستیم 6-5 تا گل بزنیم اما اخراج راموس همه چیز رو خراب کرد
و مورینیو مجبور شد تغییر تاکتیک بده
رو صحنه ی دوم که راموس کارت زرد دومشو گرفت
واقعا حرکتش بچه گانه بود و از یه بازیکنی تو این سطح و با این تجربه بعید بود
من دوست داشتم کاکا و کریس بتونن گل بزنن که نشدom::
بهترین بازیکنامون هم به نظرم کاکا و اوزیل بودن
-
به نظر منم بازی خوبی بود خوب شد که به موراتا بازی رسید ولی به خاطر راموس دوباره این بچه رو کشیدن بیرون ولی بازیش خوب بود گل هم زد کاکا هم خوب بود رو گل اول نقش داشت در کل بازی بد نبود ولی از رئال انتظار بیشتر از اینا میرفت
-
تبریک می گم بازی خوبی بود. از دقایق اول شاهد حملات زیبای رئال بودیم که کاکا در این همکاری زیبا نقش اصاصی داشت (از نظر من)...
این چند روز باید نهایت تمرین و استراحتو انجام بدیم چون بعد از دپورتیوو 3 بازی حساس و دشوار داریم که 2تا با بارسلون و یکی با یونایتد داریم.
دیماریا در این فصل خیلی خوب نبوده و بن نظر من بد نیست کاکا رو به جای دیماریا در یکی از 2بازی بارسا تست کنیم و ببینیم شرایطش چه جوریه. اگر بازی کنه می تونه قابل اعتماد شه مخصوصا اینکه انگیزه جدیدی پیدا کرده.
بازی بعدیمون با دپورتیووست و برد در این بازی حفظ روحیست هر چند نباید خودمونو خسته کنیم.من این ترکیبو پیشنهاد میدم
لوپز
مارسلو.....په په.....واران.....آربلوا
مودریچ....اسین (خدیرا)
رونالدو......اوزیلو........کاکا(دیماریا)
هیگی (کریم)
به نظرم خیلی خوبه اگر هیگی کریم کاکا دیماریا اسین خدارا رو محک بزنیم (بازیکنان داخل پرانتز حمتا با هم پستیشون تعویض شن) واسه الکلاسیکو.
-
مثلا امشب با لاکرونیا بازی داریم پشه هم اینجا پر نمی زنه اشکال نداره من نظرمو میگم خب لاکرونیا تیمی نیس که نتونیم نتیجه بگیریم ازش به احتمال زیاد موراتا نوک بازی می کنه شایدم هیگی .رونالدو خلبان شد دیدین عکسشو؟خیلی ناز بود خب بازی با بارسا خداروشکر نه مصدوم جدی نه محروم هیچی کم نداریم خدا کنه ببریم
-
تبریک می گم برد شیرینی بود. از زمانی که اوزیل رونالدو و سامی وارد زمین شدند رئال جون دار بازی گرفت. ستاره بی چون چرای رئال کاکا بود. من کاملا سبک برزیلی رو در پاس های کاکا دیدم و لذت بردم. برعکس دیماریا اصلا خوب کار نکرد... انتظارات بیشتره.....
این عکسو خودم گرفتم گفتم شاید برای شماهم جالب باشه.
پیش به سوی الکلاسیکو.
-
یعنی دیشب من واقعا حرص خوردم ..
بازی رو به زور بردیم از یه طرف خوشحالم که بازی رو بردیم و از طرف دیگه ناراحتم که چرا ما باید با وجود رونالدو و اوزیل و خدیرا ببریم ... اخه چرا ؟
رئال تیمی نبود که به دو یا سه بازیکن متکی باشه انگار همه تیم ها از نام اوزیل و رونالدو میترسن ....
در حال این برد خفیف ولی شیرین رو تبریک میگم .
خدا رو شکر روحیمون رو حفظ کردیم واسه بازی بعدی ....
امیدوارم که بتونیم توی نیوکمپ بارسا رو ببریم و به فینال کوپا برسیم roz::
دیشب تو نیمه اول واقعا کاکا مزخرف بازی کرد اما با اومدن اوزیل و رونالدو و خدیرا رئال جون تازه ای گرفت و با شوت دیدنی کاکا به بازی برگشتیم ...
کاکا خیلی دوست داریم .... یعنی شوت کات دارش تو حلقم lol:-
رونالدو هم چند تا موقعیت ایجاد کرد اما نتونست گلی رو به ثمر برسونه ...
دیشب یه صحنه جالب دیدم اوزیل موقع ورود به زمین دست به دعا بلند کرده بودم من واقعا لذت بردم الهی علی قربونت بره اوزیل :luuugh::khandeeeee bahal:
ها ای علی تلوزیونتون چند اینچه lol:- عجب کیفیتی داره دوربینش :jeddiiiii:
در جریان پرواز مادرید- لاکرونیا، کریس رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید برای دقایقی جای خلبان نشست و عکسی را به یادگار گرفت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
-
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو برای نسخه ماه مارس مجله جی کیو که روز 26 فوریه منتشر می شود روی جلد این مجله رفت و مصاحبه ای اختصاصی با این منبع داشت .
ماجرای این باند پرتغالی که می گویند در رختکن رئال وجود دارد ، چیست ؟
من دوستان زیادی در رختکن رئال دارم که منحصر به هموطنانم نمی شوند . طبیعتا در ابتدا با امثال په په و کاکا بیشتر دوست بودم چرا که با یکدیگر همزمان بودیم اما معنی اش این نیست که باندی وجود داشته باشد .
شاید نیاز باشد که کمی جامهای بیشتری ببری .
جامها همیشه مهم هستند اما چیزهای دیگری هم وجود دارند . رئال مادرید بزرگترین باشگاه دنیاست . همیشه توقعات مردم از آن بالاست . فکر می کنم که هنوز جا برای پیشرفت دارم.
در مورد وجهه ات چه ؟
هر کسی آن چه را بخواهد در من می بیند . من فقط سعی می کنم خودم باشم .
مطبوعات ورزشی را می خوانی ؟
از آن افرادی نیستم که وقتی اشتباهی انجام می دهم ، به نظر روزنامه ها و شبکه های تلویزیونی نگاه کنم اما انتقادات بخشی از کار ماست و باید به آن عادت کنیم . چیزی که بیشتر اذیتم می کند مورد انتقاد قرار گرفتن به خاطر اتفاقات بیرون از زمین است . این باعث می شود که بازیم از چشم ها دور می ماند . من خودم وقتی اشتباهی انجام بدهم اولین کسی هستم که می فهمم .
بازیهایی که انجام می دهی را هم دوباره تماشا می کنی ؟
نه همه شان را اما بخشی از آنها را . کارساز است که بازیم را بازبینی کنم و بفهمم که از چه نظر می توانسته ام که بهتر باشم .
وقتی می بازی خواب به چشمانت می رود ؟
اگر صحبت از یک بازی بزرگ مثل نیمه نهایی یا فینال یک تورنمنت بزرگ باشد ، طبیعتا راحت نمی توانم بخوابم . نه تنها آن شب ، بلکه تا دو ، سه شب بعدش . اما شکست یکی از بخش های این حرفه است .
حتی وقتی در رئال باشی ؟
طبیعتا . این اتفاق بهتر است که رخ ندهد اما گاهی اتفاق می افتد .
هنوز با تیم ملی کشورت هیچ جامی نبرده ای . این یک فشار شخصی و حرفه ای برای توست ؟
بردن با تیم ملی خیلی سخت تر از سطح باشگاهی است . پرتغال به من این فرصت را داد تا بازیهای بزرگی را انجام دهم و به اهداف بزرگی برسم . ما به فینال یوروی 2004 و نیمه نهایی جام جهانی 2006 رسیدیم و یوروی پارسال ، شاهکار بود . تازه این که ما هنوز خیلی تیم جوانی هستیم .
آن شکست برایت خیلی دردناک بود ؟
نیمه نهایی یورو مقابل اسپانیا بود . شکست در پنالتی همیشه دردناک است به خصوص آن که پس از 120 دقیقه بسیار سخت شکست بخوری .
گریه هم می کنی ؟
در زمان های دیگر کرده بودم اما آن شب نه .
بعد از باخت ترجیح می دهی تنها باشی یا ناراحتی ات را با کسی تقسیم کنی ؟
ترجیح می دهم که با نامزد و دوستانم باشم .
فقط درون زمین از باخت متنفری یا در باقی زندگیت هم همین طور است .
من در هر کاری که انجام می دهم می خواهم پیروز باشم .
راست است که روزی 3000 دراز-نشست می زنی ؟
من یک برنامه نیروی درونی را برای آمادگی بدنی دنبال می کنم اما مطمئنا تعداد تمریناتی که انجام می دهم را نمی دهم ، فقط می دانم که باید چنین تمریناتی داشته باشم .
نیروی درونی ؟ ممکن است که این را توضیح بدهی ؟
این برنامه تلفیقی از ثبات ، تعادل و تمرین روی شکم ، کمر و باقی عضلات است .
روزانه چقدر روی آمادگی بدنی خودت کار می کنی ؟
نمی توان گفت . صبح کار می کنیم . من بعد از ظهر ها خودم به سالن بدنسازی می روم اما مطمئنا باید زمانی هم برای استراحت پیدا کنم .
چرا این همه تمرین انجام می دهی ؟
چرا که در فوتبال امروز به آن نیاز است . اگر بخواهی درون زمین آماده باشی باید خوب بخوری ، خوب بخوابی ، خوب تمرین کنی و هر جایی که فصل به تو اجازه می دهد کاملا به حالت خاموش در بیایی .
آمادگی ذهنی نیز حائز اهمیت است ؟
البته . آمادگی روانی به اندازه آمادگی بدنی مهم است . وقتی بازی می کنی باید حواست جمع باشد اما آرام باشی .
بدترین ویژگی تو چیست ؟
چند تایی هست اما اگر بخواهم فقط یکی را اسم ببرم ، لجاجتم است .
در بچگی هم همین طوری بودی ؟
خیلی کمتر .
بچه بودنت را بیشتر دوست داشتی یا حالا را ؟
فکر نمی کنم که فرق چندانی کرده باشم . گاهی اوقات کارم مرا وادار می کند تا بین خودم و بقیه یک سد ایجاد کنم اما شخصیتم فرقی نکرده است .
در بچگی چگونه بودی ؟
خیلی عادی .
دوستان ، فوتبال ، خانواده ...
بله ، مادیرا یک مکان عالی برای بچه هاست . هر روز با دوستانم بازی می کردم ، حتی از آن موقع هم رویایم فوتبالیست حرفه ای شدن بود .
پوسترهای فوتبالی را روی دیوار اتاقت می زدی ؟
نه ، هیچ چیز . اصلا اتاقی نداشتم . اتاقم را باید با برادرم سهیم می شدم و دور اتاق فقط کمد بود .
اولین خاطره ات از فوتبال چیست ؟
تقریبا قبل از کشف فوتبال ، هیچ خاطره ای از زندگیم ندارم . همیشه در مدرسه یا درون خیابان یک توپ در کنارم بود .
در آن موقع هم همیشه مهاجم بودی ؟
بله از بچگی همین طور بود . در پست هافبک کناری یا مهاجم نوک .
اولین پیراهنی که با آن بازی کردی را به یا دداری ؟
اولین پیراهنم با تیم ناسیونال مادیرا در فونچال بود که سفید و مشکی بود . اولین باری که آن لباس را پوشیدم هفت ساله بودم و خیلی هیجان زده بودم .
اولین گلت چطور ؟
همه چیزی که به یاد دارم این است که خیلی هیجان زده بودم .
چه کسی بازیهایت را نگاه می کرد ؟
والدینم . پدرم هیچ بازی را از دست نمی دهد .
چطور شد که خانه را ترک کردی ؟
می دانستم که این تنها راهی بود که رویایم به تحقق بپیوندد . اما این سخت ترین تصمیم زندگی من بود . همیشه تنها بودم ، آن هم در حالی که یازده ساله بودم و باید در شهر بزرگی همچون لیسبون زندگی می کردم . دلم برای مادرم ، خانواده ام و دوستانم تنگ می شد . تنها چیزی که مرا نگه می داشت ، حمایت افرادی بود که مرا می خواستند . بدون آنها هرگز به این جا نمی رسیدم .
و پیوسنت به انگلیس ؟
جوان اما پخته بودم . همه خاطراتم از منچستر خوشایند است . شش سال د رآن جا بودم و تبدیل به یک بازیکن جهانی شدم .
اولین حرفهای فرگوسن در ملاقات با تو یادت هست ؟
"حرفه ای باش ، خودت باش ، روی اهدافت تمرکز کن و هرگز امیدت را از دست نده . "
با او اختلافی هم داشتی ؟
برخی اختلافات بود اما وقتی که افراد برای مدت طولانی با هم کار می کنند ، این مسائل طبیعی است . از فرگوسن در حالت کلی خیلی ممنونم . او از نظر شخصیتی و مربیگری عالی است .
دوست داری دوباره با او کار کنی ؟
کار کردن با بهترین ها همیشه افتخاری است .
طبیعتا در مورد مورینیو هم همین طور است ؟
طبیعتا .
می توانی آینده خودت را به عنوان یک مربی تصور کنی ؟
فوتبال زندگی من است . من می خواهم که در دنیای فوتبال بمانم ، حتی اگر کارم در این عرصه تمام شود . اما در حال حاضر روی سالهایی که به عنوان یک بازیکن دارم ، تمرکز کرده ام . زمان خواهد گفت که بعدش چه اتفاقی می افتد .
می خواهی که پسرت هم یک فوتبالیست شود ؟
عالی می شود .
اسم خودت را رویش گذاشتی ... میراث خیلی بزرگی است .
این بستگی به خودش دارد . دوست دارم فوتبالیست شود اما اگر خودش تصمیم دیگری بگیرد ، مشکلی است . همیشه به تصمیمش احترام می گذارم .
مثل خودت قدرتمند می شود ؟
(می خندد) هنوز کوچک است اما بله .
اگر عجله نکنی حتی می توانید با هم بازی کنید .
کسی چه می داند . هرگز به این فکر نکرده بودم اما حالا که شما به آن اشاره کردید ، چرا که نه ؟
اگر فوتبالیست نمی شدی ، چه کاره می شدی ؟
معمولا از من این سوال زیاد پرسیده می شود .
جوابت چیست ؟
نمی دانم . شاید مثل برادرانم به ساختمان سازی یا چیزی مثل این روی می آوردم .
راست است که اسمت را از روی رونالد ریگان برداشتند که پدرت خیلی به او علاقه داشته است ؟
بله و نه . در حقیقت مادرم طرفدار او بوده است .
مادرت ؟
بله ، پدرم ایده ی استفاده از این نام را برای من داده است اما حقیقت که مادرم به ریگان علاقه داشته است .
ریگان رئیس جمهور بود یا بازیگر ؟
بازیگر
از کدام جناح سیاسی ؟
حزب جمهوری خواه ، فکر می کنم .
اوباما چطور ؟
حزب دموکرات .
اگر می توانستی رای بدهی ، او را انتخاب می کردی یا رامنی ؟
اوباما را ترجیح می دادم . به نظر می رسد که آدم درستی برای هدایت ایالات متحده باشد ...
هیچ وقت فیلمی از رونالد ریگان دیده ای ؟
نه چیزی که یادم بیاید .
فیلم های وسترن و سرخپوستی را دوست داری ؟
راستش فیلمهای هندی از بالیوود را دوست دارم و در خانه می بینیم .
-
مزدک میرزایی(مردک بارسایی!) : طرفداران غارسا دارن از این پاسکاری تیمشون لذت میبرن...خب لذتشونو بایه باخت شیرین بردن دیگه:)))))[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
-
حیف شد کریس و اوزیل حتی یه بازی هم نمی تونن استراحت کامل بکنن ولی ترکیبمون اونقدرام بد نبود که نتونیم گل بزنیم موقعیت داشتیم مخصوصا کایخون بی مصرف دوتا خراب کرد دوتا گل هم که آفساید نبودن ازمون گرفتن ولی کاکا و کریس خیلی خوب بودن
-
درسته رئال بازی با لاکرونیا رو برد ولی ای کاش بدون رونالدو و اوزیل میبرد تا ثابت شه رئال بخاطر تاکتیک گروهی برنده میشه نبخاطر تکنیک فردی..
-
امشب الکلاسیکو دوره برگشته. خدارو شکر شرایط رئال خوب شده هم بازیکنان اصلی آماده هستند هم آلونسو و کریم برگشتند که امیدوارم در شرایط ایده آل باشند.
نظر خاصی ندارم فقط می تونم بگم رئال در دوره رفت با نبود اکثر ستارهاش دوره رفت خیلی خوب بود اما حالا ستارهامون برگشتند و در شرایط خوبی هستند. رئال اگر هم حذف بشه بازی خودشو کرده اما حذف کردن رئال کاره ساده ای نیست این تیم نسبت به پارسال خیلی قوی تر و هماهنگ تر شده و در نیو کمپ شیر سیاه بارسلون خواهد بود.
من خیلی میپسندم اگر از همون دقایق اول آتشی باشیم و گل اولو بزنیم. دفاع بارسلون امسال ضعیف تر از سال های قبله و من بارها دیدم در دقایق اولی بازیکنان بارسا اشتباهاتی دارن مخصوصا در خط دفاع.
تاکتیک یار گیری فشرده و اجازه ندادن پاس و ضدحمله کهکشانی بهترین تاکتیکه. من تاکتیک توپ گیری از پشت رو میپسندم مثل الکلاسیکو 2-1 رئال در نیوکمپ که اوزیل این کارو به خوبی انجام داد.
باید با دقت هم باشیم و از موقیعت هامون درست استفاده کنیم و هم طور سعی کنیم 10 نفره نشیم.
من این سیستمو پیشنهاد میدم.
لوپز
کوئنترائو.......راموس.....په په.....آربلوا
ژابی.....خدیرا(مودریچ)
رونالدو.........اوزیل.........دیما ریا (کاکا)
کریم
چای ایکر مقدس خالیه اما اعتماد داریم به لوپز. موفق هستم اگر به جای آربلوا راموس قرار بگیره و وارانو وارد ترکیب اصلی کنیم. و از نظر من بهتره دیماریا فیکس باشه و در نیمه دوم با کاکا عوض شه. کریمم اگر بد بود با هیگی عوض شه.
ببینیم خدا چی می خواد امیدوارم بازی زیبایی شه.
HaLa MadrID
-
امیدوارم با یک بازی خوب بتونیم بارسلونا رو حذف کنیم. البته حتی اگه حذف هم بشیم آبرومندانه حذف شیم.
خیلی دوست دارم کاکا این بازی فیکس باشه تا بتونه قابلیت هاشو به مورینیو نشون بده. اگه فیکس هم نباشه این نظر مورینیو هست چون خوزه از ما بهتر شرایط بازی رو درک میکنه. البته حتی اگه رونالدو هم فیکس نباشه و بارسا حذف شه نباید ناراحت بشیم.
به امید یک بازی زیباi love you real madrid
-
خب رسیدیم به یه بازی حساس و سرنوشت سازی امشب شبی هست که رئال باید هر چی تو چنته داره باید رو کنه باید با تمام قوا ظاهر بشیم و با یه اتحاد و همدلی امشب در نیوکمپ بتونیم با اقتدار
بارسا رو حذف کنیم و به فینال کوپا برسیم و اولین جام رو نصیب خودمون کنیم
حداقل توی چند بازی اخیر که توی نیوکمپ برگذار کردیم خیلی نتیجه های خوبی رو گرفتیم و امشب هم با تدابیر مورینیو میتونیم میتونیم ببریم در صورتی که از همون دقایق ابتدایی پرس کنیم به ژاوی و اینیستا فضا ندیم
تا پاس خودشون رو به مسی برسونن اگه ما بتونیم این دو بازیکن رو مهار کنیم به طور خود به خود مسی هم از کار میفته ....تنها کار بارسایی ها اینه که با پاس های کاری ها پی در پی خودشون رو به پشت محوطه جریمه ما میرسونن و با یه پاس در عمق دروازه ما رو تهدید میکنن اگر ما عمق رو خوب محافظت کنیم راحت میتونیم بارسا رو ببریم
اونا تیمی هم نیستین که بخوان از روی سانتر و با ضربه سر گل بزنن و ما فقط دغدغمون عمق دفاع هست که به نظر من واران اگه تو بازی باشه بهتره راموس بازی رو به حاشیه میکشونه و ممکنه اخراج باشه اما واران
دارای ارامش بیشتری هست ...
به نظر من میتونیم از اسین هم استفاده کنیم که توی بازی رفت عالی کار کرد و خوب مسی رو با قدرت بدنیش مهار کرده بود ...
ایشالله به یازی بی نقص و عالی بازی امشب رو ببریم و صعود کنیم :rose::flowerysmile:
فقط امیدوارم اوزیل و رونالدو و کریم و دیماریا روی فرم باشن و دیماریا از انجام حرکت های اضافه دست برداره و در خدمت تیم باشه ...
اربلوا نشون داده که توی الکلاسیکو ها خوب بازی میکنه اما به نظر من استفاده از اسین بهتره
ترکیب بازی امشب از نظر من
لوپز
کونترائو په په راموس اربلوا
خدیرا ژابی
رونالدو اوزیل دیماریا
بنزما
پیش به سوی بازی امشب امیدوارم بترکونیم :shogh:
-
بچه ها میاین شرط بندی سره امضاء و آواتار به مدت 1 هفته واسه بازی امشب؟ همه نظراشونو بگن بعد ماله هرکس درست بود اون امضاء و آواتار کسانی که شرکت کردنو انتخاب کنه.
من می گم 2-1 میبریم
تولد په په هم مبارک. په په 30 ساله شد
-
نقل قول:
بچه ها میاین شرط بندی سره امضاء و آواتار به مدت 1 هفته واسه بازی امشب؟ همه نظراشونو بگن بعد ماله هرکس درست بود اون امضاء و آواتار کسانی که شرکت کردنو انتخاب کنه.من می گم 2-1 میبریم
خیلی خوبه من میگم 3-2 می بریم
-
نقل قول:
امیدوارم با یک بازی خوب بتونیم بارسلونا رو حذف کنیم. البته حتی اگه حذف هم بشیم آبرومندانه حذف شیم.
خیلی دوست دارم کاکا این بازی فیکس باشه تا بتونه قابلیت هاشو به مورینیو نشون بده. اگه فیکس هم نباشه این نظر مورینیو هست چون خوزه از ما بهتر شرایط بازی رو درک میکنه. البته حتی اگه رونالدو هم فیکس نباشه و بارسا حذف شه نباید ناراحت بشیم.
به امید یک بازی زیبا
i love you real madrid
رونالدو فیکس نباشه؟ از اون حرفا بودا!!!
ترکیب امشب رئال
Diego López; Ramos, Pepe, Varane, Coentrao; Xabi, Khedira, Di María, Özil, Cristiano; e Higuaín
-
بارسلونا 1-3 رئال مادرید / هیس ... تا ابد !
بارسلونا در خانه خودش تحقیر شد . این تمام چیزی است که می توان در مورد پیروزی تیم مورینیو بر بارسا در نیوکمپ به زبان آورد .
29 نوامبر 2010 . یکی از تلخ ترین شب های تاریخ رئالی ها و خوزه مورینیو بود . شبی که مربی پرتغالی پنج بار تور دروازه اش به لرزه در آمد تا به بهت فرو برود . حالا 26 فوریه 2013 برگی دیگر از این تاریخ به عجیب ترین شکل ممکن رقم خورده است . بارسایی نیوکمپ در مقابل چشم 90 هزار هوادارش با سبکی از مد به نام تیکی تاکا ، مقابل مرد پرتغالی زانو زد تا 27 ماه پس از آن شب شوم ، بارسلونا یکی از بدترین شکست های تاریخش را مقابل آقای خاص تجربه کند تا دودی که از کله آبی و اناری ها بلند شده بود ، در سکوها کاملا نمایان شود .
پس از دو سال و سه ماه اتحاد رئالی ها بیش از هر زمان دیگری جواب داد . کریستیانو رونالدویی که در آن بازی یک سایه بود ، این بار دو بار تور دروازه بارسا را به لرزه در آورد تا نشان دهد که گذشته ها گذشته است . وارانی که زیدان با هوش بالایش به دنیا معرفی کرد ، پروازی باور نکردنی بر فراز خط دفاع نیوکمپ داشت و گل سوم را زد تا کسی نبود په په ای که زمانی بختک جان آبی و اناری ها بود را حس نکند . آنخل دی ماریا در یک صحنه به یاد ماندنی و تاریخی ، کاپیتان بارسلونا را به شکلی معنادار محو کرد ، صحنه ای که شاید حال فعلی بارسا را توصیف کند : تیمی که با دو شکست فضاحت بار در سن سیرو و نیوکمپ در فاصله هفت روز ، همچون کاپیتان بارسا ، نقش زمین شده و آماده محو شدن از صحنه روزگار می شود . هر چند که اگر مورینیو در دقایق پایانی به جای تدافعی شدن به عناصر هجومی تر نظیر مودریچ و کاکا روی می آورد ، هیچ بعید نبود که رئال مادرید آن پنج گل را هم جبران کند اما تدافعی شدن حاصلش جز خوردن یک گل نبود .
هر چه گفتیم که این بارسلونا و این تیکی تاکا یک مد زودگذر است و آن چه که می ماند ، رئال مادرید و افتخارات 110 ساله اش است ، به گوش خیلی ها نرفت که نرفت و حالا آخرش روسیاهی به زغال ماند . بارسلونا در خانه خود تحقیر شد و یک جام را تقدیم رئال مادرید کرد . رئال در سالیان اخیر آن قدر سویا و اتلتیکو را شکست داده که بتوان اطمینان داشت که مورینیو با تیم ذخیره هایش هم جام حذفی را می برد تا دومین جامش در این فصل را جشن بگیرد و از حالا به بعد تمام فکر و ذکرش را روی چمپیونزلیگ بگذارد ...
دیدن حال مسی خیلی دردناک است ، بازیکنی که بادکنکی بود که توسط امثال پلاتینی بیش از حد گنجایش خود باد شد و حالا به شکلی ترکیده است که آبروی هر چهار توپ طلای قبلیش زیر سوال رفته است . بازیکنی که در زمین خودی ، چاره ای به جز زانو زدن مقابل رئال ندارد و حتی زمانی که ایکر مقدس در چارچوب دروازه رئال نیست ، نمی تواند یک شوت به چارچوب درست و حسابی روی دروازه حریف دیرینه ایجاد کند و در نقطه مقابل ، کریستیانو می درخشد و برایش مهم نیست که در مراسمی کمدی مانند ، توپ طلای 2014 نیز احتمالا به ستاره پوشالی می رسد .
این سومین باری بود که رئال مادرید در شش ماه اخیر در نیوکمپ به جام نزدیک شد : یک بار در لالیگای رکوردها ، دفعه دیگر در سوپرکاپ و حالا کوپا . سه چک به نیوکمپ که حالا حالا جایش خواهد سوخت .
نحوه به ثمر رسیدن گلها :
1-0 : کریستیانو رونالدو عالی از پیکه پنالتی گرفت و سپس با ضربه ای نرم و دقیق دروازه پینتو را از فاصله یازده متری گشود .
2-0 : آنخل دی ماریا با فراری عالی ، پویول را به شکلی تاسف بار محو کرد و روی ریباند تیمش ، کریستیانو دروازه خالی حریف را گشود .
3-0 : روی ارسال کرنر ، این واران بود که دومین گلش را در دومین حضورش به عنوان یار فیکس در الکلاسیکو گشود . دست مریزاد زیزو !
3-1 : جوردی آلبا با پاس عمقی اینیستا در موقعیتی تک به تک دروازه دیگو لوپز را گشود .
بارسلونا 0-3 رئال مادرید
گلها : کریستیانو (2) و واران برای رئال و آلبا برای بارسا
ترکیب رئال : لوپز ، آربلوا ، واران ، راموس ، کوئنت رائو ، خدیرا ، ژابی ، دی ماریا ، اوزیل ، کریستیانو و هیگوائین / تعویضی ها : په په ، کایخون و اسین
ترکیب بارسا : پینتو ، آلوس ، پیکه ، پویول ، آلبا ، ژاوی ، بوسکتز ، فابرگاس ، پدرو ، مسی و اینیستا / تعویضی ها : تیاگو ، ویا و تیو
کارت زرد ها : پیکه و پویول از بارسا و آربلوا از رئال
-
سلام. من که از خوشحالی دیگه نمیدونم چیکار کنم دمشون گرم همشون خیلی خوب بودند مخصوصا دی ماریا و رونالدو و واران و کوئنترائوlove::
-
واقعا یعنی چی ؟ این تیمه رو با مادرید مقایسه میکنید اینم جوابتون هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسس
-
تبریک
سلام و تبریک
عجب بازی زیبایی بود .گذشته از سرعت بازی و بی اشتباهی خط دفاع رئال مادرید اصلا فکر نمی کردم رئال مادرید در غیاب چند تا مهره اش مثل مارسلو و په په و مخصوصا کاسیاس بتونه انقدر هماهنگ و بی نقص بازی کنه .البته خب اینم هنر مربیه دیگه که مورینیو از همه بهتر بلده
تنها مورد ناراحت کننده بازی دیشب تعویضای آخر بازی مورینیو بود چون با اوردن کاکا و بنزما و تهاجمی تر کردن تیم خیلی راحت میشد گلهای بیشتری زد
نوشته دوستمون [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تو صفحه قبل این تاپیک خیلی جالب بود .مخصوصا بحث 4تا جایزه مسی که دیگه عالم و آدم فهمیدند ماجرا چیه
به امید پیروزی پرگل تو اولدترافورد
-
این بود بارسای قهرمان?!!!??!!
همه ی بچه ها عالی بودن
به نظرم یکی از شیرین ترین بردهای این چندسالمون بود
امشب دیدیم مسی هیچی نیست
منچستر آماده باش که ما داریم میایم
-
خیلی خوش حالم بازی شنبه هم ببریم عالی میشه
-
واقعا تیم افتخار برانگیر بازی کرد واقعا تیم رویایی بود و واقعا تیم چیزی رو بدست اورد که حقش بود
خیلی خوشحالم از بازی و نتیجه امیدوارم شروع هفته رویایی فوتبالی با پایانی خیلی خوب همراه باشه
-
برد خوبی برا رئال بود ولی نباید فک کنن که تو چمپینز لیگم همینجوری میشه . با اینکه رئال خیلی خوب بازی کردو شایسته ی این پیروزی بود ولی بارسا هم اصن خوب بازی نکرد .
این روزا منچستر خیلی آمادس پس رئال باید به مراتب بازیی بهتر از این بازیشو انجام بده تا بتونه از سد منچستر بگذره .
بازم درخشش رونالدو تو ال کلاسیکو همه نگاه ها رو به طرفش جذب کرد . واقعا زبون از وصف این بازیکن قاصره .
خوشحالیایه بازیکنای رئال و سرمربیشون پس از گل سوم هم نشون میداد چقده این برد واسشون روحیه بخشو مهمه , رئال بدجوری تحت فشاره این جور نتایج خیلی به خودشون و هواداراشون کمک میکنه .
به نظرم رئال به جای اینکه حواسشو معطوف ال کلاسیکوی برگشت کنه بهتره انرژیشو بزاره واسه بازی با یونایتدها .
ولی عجب گلی زد واران , اصن هر چقدر ببینمش سیر نمیشم gam:-
-
الکلاسیکو کوپا هم تمام شد و رئال سربلند بیرون آمد و با اقتدار به فینال راه پیدا کرد.
بازی واقعا زیبا بود و من واقعا لذت بردم از این بازی. کاره آقای خاص حرف نداشت و هیچ عیبی نداشت و کاملا بی نقص بود. بارسلون هیچ راهی پیدا نکرد از دفاع رئال رد بشه به جزء تک گلشون.
رئال در این بازی مثل یه دیوار آهنی بود و هر بار بارسلون حمله کرد چه هوایی چه زمینی به بن بست خورد....
همه بازیکنان عالی عمل کردند به جزء هیگواین که اصلا در جریان بازی نبود! کریم و هیگی هر دو افت شدیدی کردن امیدوارم هر چه سریع تر به شرایط نرمال برسند چون بهشون نیاز داریم.
واران. وای خدا این واقعا 19 سالشه؟ شگفت انگیزه مسی حتی یک بار هم نتونست ازش رد شه چه در این الکلاسیکو چه در الکلاسیکو قبلی و از همه مهم تر نقش بالایی در صعود داشت. در 2 الکلاسیکو 2 گل به ثمر رساند. باز هم می گم یک تنه بارسلون رو مهار کرد.ایول پسر
کریس. هم عالی بود و بهترین بازیکن زمین انتخاب شد و انصافا حقش بود.ادامه بده کریس
اوزیل. من خیلی بازی این لامسبو دوست دارم. خون سرد راحت و با استفاده از هوش و تکنیکش بازیکنان بارسلون رو جا می گذاشت و سوپر پاس میداد که در نهایت یه پاس گل به واران داد.سلطان پاس
دیماریا. بر خلاف بازی های قبلی دیماریای واقعی رو دیدیم. پاس هاش دوندگیش چه در حمله چه در دفاع فوق العاده بود.به این روندت ادامه بده آنخل جان
لوپز. در بازی های مهم قابل اعتماده و میشه به عنوان جانیشن ایکر ازش استفاده کرد. دمت گرم دیگو ممنون که کمکمان می کنی
راموس؟ بی اشتباه در دفاع. مرسی سرجیو
واران. صد و حذف بارسلون.
ژابی و خدیرا؟ بسیار عالی در امر پرس و دادن پاس های عمقی مخصوصا ژابی
آربلوا و فابیو. تقریبا بی نقض و در سطح عالی بودند. مرسی بچه ها
اسین و په په. باحال بازی کردند و 2 صحنه طنز بوجود آوردند که من خندم گرفت در کل خوب بودند. ممنون
کایخون و هیگی. هیگی ضعیف و خوزه خوب. تلاش بیشتر
مورینیو. این جملتو فراموش نمی کنم
آنقدر شکست می خورم تا راه پیروزی را بیابم و حریفو پیروزی باران کنم
سره حرفت هستی همیشه. و یه خواهش حالا لیگ قهرمانان
-
lمنم با تاخیر این برد دلچسب وشیرین رو به همه ی هواردان رئال تبریک میگم ... وقتی گل دوم رو زدیم اشک شوق از چشمام اومد واقعا برد وصف ناشدنی بود
حالا با صعود به فینال کوپا دل ری تقریبا میشه میگفت فاتح کوپا هستیم و دومین جام این فصلمونو میتونیم جشن بگیرم
مورینیو به همه ثابت کرد برترین مربی جهانه اون با این برد شیرین جای خودش رو تثبیت کرد و امیدوارم که سال اینده هم در رئال بمونه البته اگه چمپیونز هم بگیرم فکر نکم از رئال بره مرسی اقای خاص
به همه نشون دادیم که برترین تیم جهان هستیم . رونالدو به همه نشون داد بهترین بازیکن جهانه ممنونم که شادی رو با گل های زیبات به ما هدیه دادی
همونطور که در قبل از بازی گفتم با یه دفاع خوب و بدون نقص تونستیم بارسا رو تو چنگ خودمون بگیریم اونا حتی نتوستند به دروازه ما نزدیک بشن
با یار گیری عالی بازکنانمون به بارسا اجازه خود نمایی ندادیم و بازم از روی ضد حمله برق اسا بارسا رو غافلگیر کردیم و با هوش بالای رونالدو یه پنالتی نصیبمون شد که تونستیم گل اول رو بزنیم
و باز هم گل دوم رو با ضد حمله و با تکنیک دربیل زنی دیماریا پویول رو حقیر کرد و به راحتی از اون عبور کرد که روی ریباند رونالدو گل دو رو زد
گل سوم هم که من واقعا کف کرده بودند یه جوون 19 ساله به نام واران میاد با پرش عالی یه سوپر گل رو به بارسا میزنه . این گل زیر طاقی هیچ وقت یادم نمیره
مرسی دیماریا که در خدمت تیم بودی و با کمک به اربلوا سمت چپ بارسا رو فلج کردی که اونا حتی نتوستند از سمت چپ حمله کنند . ممنون دیماریا که هم به دفاع کمک کردی و هم به خط حمله
و از بازی بی نقص اوزیل هم باید تشکر کرد عاشقتم اوزیل نشون دادی که نه تنها از اینیستا در امر دریبل زنی کمتر نیستی بلکه بهتر هم هستی ...
اوزیل نقش دوتا بازیکن رو بازی میکنه به نوعی هم دریبل میزنه هم پاس های عالی و بی نقص میده یعنی کاملا داره کار ژاوی و اینیستا رو با هم انجام میده roz::
توی بازی دیشب اوزیل یه ستاره بی چون چرا بود بازیکن های بارسا از دست آسی شده بودند و با جرات میتونم بگم یکی از دلایل بردمون وجود اوزیل بود love::
ژابی و خدیرا هم در میانه زمین اقایی میکردند با جندگندگی که از خودشون نشون دادند بیشتر توپ های بارسا رو خراب میکردند و با پخش کردن توپ در میانه زمین و کنترل بازی نقش بسزایی در شکست تحقیر امیز بارسا داشتند ممنون ژابی تشکر خدیرا
و از رونالدو و واران هم نهایت تشکر رو دارم گه با زدن 3 گل هیچ حرفی رو باقی نگذاشتند این دوتا عالی بودند واران در دفاع خیلی خونسرد بازی میکرد و با گلی که در بازی رفت زد خودشو به مورینیو ثابت کرد که اون مرد بازی های بزرگه و رونالدو هم که وصف ناشدنیه فقط ازش تشکر میکنم ممنون کریس :rose:
و در اخر از مورینو تشکر میکنم که با ترکیب عالی و بی نقصش تونست بارسا رو به زانو دربیاره love::
در کل همه ی بازیکن های رئال عالی و هماهنگ بودن غیر هیگواین که اصلا تو جریان بازی نبود اما از اونم ممنونم roz::
ما قبل از بازی با منچستر یه الکلاسیکو دیگه هم داریم اون بازی هم برامون مهمه چون حیثیتی هست و باید به همه بفهمونیم که این بردمون شانسی نبوده بلکه با برنامه و با تدابیر مورینیو این برد شیرین به دست اومده roz::
یاااااااااااااااااااا حق :gol:
-
بازی جالبی بود به نظرم اسطوره های بازی پیکه و پویول بودن تیممون در حدی بازی کرد که در شأنش بود بازی با منچستر هم همینقدر خوب باشیم همه رئال واقعی رو می بینن
-
از تیتر هایی که روزنامه های اروپایی بعد از شکست بارسا زده بودن یکی شون(فرانس فوتبال) تیتر خیلی با حالی زده بود کف گرگی رئال به بارساshikam::-
-
بازی سختی میتونه باشه و میدونم هست بازم با همدلی و غیرت بازیکنای رئال یک بار دیگه بارسا رو شکست میدیم لا لیگا رفته اما ما باید نشون بدیم که تو رقابت رو در رو از بارسا سر تریم آره والا
:sohappy:
-
دو تا گل کریس یه طرف دو تا گل واران رو بچسب عجب عجوبه ای این پسر 180 دقیقه بازی تو الکلاسیکو بدون خطا کردن و حتی یه بار مسی نتونست ازش رد شه واووووووووووووووووووووووو ووووووووو
:ohum:
-
اگه تو باد برد شیرین تو نیوکمپ بخوابیم قطعا نتیجه خوبی نمیگیریم هر چند بازی تو مادریده
بارها نشون دادیم که تو زمین حریف تو ال کلاسیکو ها بهتریم و البته بارسا چون این هفته تو چمپیونز بازی نداره خیلی راحتر بازی خواهد کرد
اما با حس همبستگی اتحاد این هفته و با تکیه به نیمکت فوق العاده قویمون چون کاکا میتونیم بازم برنده بازی باشیم
امیدوارم امشب وسطه هفته رویایمون باشه و اخر هفته هم اختتام این هفته رویایی
-
امروز هم که الپلاستیکو داریم:nishkhand:
بهتره رونالدو فیکس باشه چونکه دی ماریا رو به خاطر محرومیت نداریم. این کایخون هم که گندش بزنن. اوزیل هم بهتره یکم استراحت کنه. در نتیجه بهتره کاکا بیاد فیکس باشه. مهاجم نوک هم هیگی باشه بهتره. دفاع ها واران و راموس و کونترائو و یکی دیگه هرکی شد. کلا به خاطر بازی با منچستر بهتره زیاد جلوی بارسلونا قدرتمونو نشون ندیم. چون میشه گفت لیگو که از دست دادیم.
-
نقل قول:
اگه تو باد برد شیرین تو نیوکمپ بخوابیم قطعا نتیجه خوبی نمیگیریم هر چند بازی تو مادریده
بارها نشون دادیم که تو زمین حریف تو ال کلاسیکو ها بهتریم و البته بارسا چون این هفته تو چمپیونز بازی نداره خیلی راحتر بازی خواهد کرد
اما با حس همبستگی اتحاد این هفته و با تکیه به نیمکت فوق العاده قویمون چون کاکا میتونیم بازم برنده بازی باشیم
امیدوارم امشب وسطه هفته رویایمون باشه و اخر هفته هم اختتام این هفته رویایی
ایشالا داش مرتضی
نقل قول:
امروز هم که الپلاستیکو داریم:nishkhand:
بهتره رونالدو فیکس باشه چونکه دی ماریا رو به خاطر محرومیت نداریم. این کایخون هم که گندش بزنن. اوزیل هم بهتره یکم استراحت کنه. در نتیجه بهتره کاکا بیاد فیکس باشه. مهاجم نوک هم هیگی باشه بهتره. دفاع ها واران و راموس و کونترائو و یکی دیگه هرکی شد. کلا به خاطر بازی با منچستر بهتره زیاد جلوی بارسلونا قدرتمونو نشون ندیم. چون میشه گفت لیگو که از دست دادیم.
به قول شعار پارسال بازیکنانمون یکی به یکی.
من مخالفم که بازیکنانمونو روی نیمکت بزاریم. ما در کوپا بارسلون رو شکست دادیم نه در لیگ!
ما باید در لیگ بارسلون شکست دهیم و ثابت کنیم که اگر می خواستیم در لیگ کار کنیم الان ما اول بودیم. رئال تمرکزش در لیگ قهرمانان است نه لیگ اما این بازی در خانه خودمونه و بعد از شکست بد بارسلون در نیوکمپ توسط مادرید روحیه خوبی داریم و باید این روحیه رو حفظ کنیم.
نگران خستگی نباشید. شکست بارسلون به تیم انرژی میده نه خستگی! فراموش نکنید زمانی که کهکشانی های 2 داشت شکل می گرفت بارسلون خوب از فرصت استفاده کرد و بارها رئال و طرفداراشو چه در برنابئو چه در نیوکمپ تحقیر کرد. حالا نوبت ماست حالا نوبته ماست تا انتقامونو بگیریم....
ما امروز بعد از ظهر باید با قدرت ظاهر شیم و ترس از نتیجه نداشته باشیمو بازی خودمونو انجام بدیم چرا؟ چون ما بهترین تیم حال حاضریم و قدرت حمله ما رو هیچ تیمی نداره....
دیگه نبینم بگین اوزیل رو نیمکت باشه و جمیدونم....
ما با قدرت و تمام بازیکنانمون باید ظاهر شیم و بازی رو به نتیجه خوبی برسانیم و وقتی خیال همگی راحت شد بازیکنان اصلیمونو بیرون بکشیم واسه یونایتد.
امشب کاکا فیکسه امیدوارم بدرخشه و گل بزنه.....
ashem:-
نظر خاصی ندارم امیدوارم در پرس و دفاع مثل بازی قبل باشیم و در حملات واقعا رئال باشیم و از فرصت هامون به خوبی استفاده بکنیم.
به امید موفقیت رئالashem:-
HaLa MadrID
-
بازیش ارزش چندانی واسه ما نداره چون ما گکه دیگه تو جریان لالیگا نیستیم ولی در کل خیلی سخته چون اونا میان واسه اینکه آبروی ریخته شونو جمع کنن فقط اگه کریس بازم خوب گلزنی کنه واران هم مثه اوندفعه هم مسی رو مهار کنه هم یه گل سر دیگه بزنه خوب میشه
-
خداروشکر اوزیل رونالدو خدیرا آربلوا ژابی دیماریا فیکس نبودند وگرنه بارسلون یه 5-6 تایی می خورد....
فقط مورینیووووو
تو این چند سال هیچکس نتونسته بود بارسلون رو اینجوری تحقیر کنه. دمه همه بازیکنان دسته دوم رئال گرم. بارسلون اول باید از تیم دوم رئال رد شه بد رئال.
اینم ثابت کردیم که اگر می خواستیم در لالیگا خوب باشیم می توانستیم الان قهرمان باشیم.
تبریک.
حیف تیرک رویایی رونالدو.
خطم تیکی تاکا توسط رئال
-
آلوارو موراتا:ahaaaaaa:
:danc:
-
اینا نمیتونن تیمه دوم ما رو ببرن واقعا که برید واسه سویا و مالاگا شاخ و شونه بکشید خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخ:ohum:
-
بارسایی ها تا اطلاع ثانوی خفه:-shad