کاملا مشخصه که تقلب بیداد میکنه
به قول دوست یونتوسی مون ما سابقه ی درخشانی داریم....!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
کاملا مشخصه که تقلب بیداد میکنه
به قول دوست یونتوسی مون ما سابقه ی درخشانی داریم....!!!
ایول تو نظر سنجی آرسنال اوله
داداش تعداد آرسنالی ها زیاده چرا شایعه درست میکنی خب؟
زنده باد آرسنال
اینم با لهجه ی مشهدی به اونایی که میگن آرسنال با تقلب رفته بالا: متنم tazim::متنیtazim:: بتون
این چند کامنت جالب دیگه :
نقل قول:
این یارو آرسنالیه هنوز بیداره داره رای میده؟! نکنه میخواد 100% کنه!!
البته سایت گل خودش آبرویی نداره ! :-shadنقل قول:
گل جون واقعا داری آبرو و حیثیت خودت رو می بری
اینم یه عکس :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این دوست یوونتوسی ما هم ب اخلاص کامل این کامنت رو داده ! البته این از اولین کامنت هاست و هنوز مشخص نشده بود تقلب داره میشه !
نقل قول:
از 100 سال گذشته تا الن همیشه تو همی نظر سنجی ها رئال و منچستر و یوونتوس پر طرفدار ترین تیم های جهان بودن و هستن الانم همینطوره بارسا اصلا جزو آمار حساب نمیشه چون مطمئن باشین اگه 4 تا بازی ببازه یا 1 سال جامی نبره 80% طرفداراشو از دست میده الان از هرکی بپرسی طرفدار کی هستی میگه بارسا حالا اگه ازشون بپرسین 4 تا بازیکن بارسارو نام ببر نمیتونه یارو نمیدونه فوتبالو با کدوم ((ت)) مینویسن میگه طرفدار بارسام !!!!! آخه اینارو شما جزء طرفدار حساب میکنی ؟؟ بازم میگم رئال منچستر و یوونتوس پر طرفدار ترینن
جالبه این بایرنیها هم دارن کم کم به صدر جدول نزدیک میشن.!!!!!!! با این هواداران بی شمارشون!:-ang
صبح که آمارشون 5% بود ولی الانو نگاه کنین . اقا این نظر سنجی باطله ! تو این تقلب بازار فقط سر ما بی کلاه مونده چون هر چی زور میزنیم افاقه نمیکنه ki::
فقط خدا نکنه من راز این موفقیت رو بدونم eterza::-
برادر من رازش رو که این بنده خدا گفته !
ایناها :
:khandeeeee bahal:
الان بایرنی ها با 7.61 تیم ششم هستند !نقل قول:
ino to site arsenal gozshtan: بچه ها همونطور که دوستان دیگه عرض کردن میشه با یه pc چند بار رای داد اما گفتن که خروج بشین و بعد وارد بشین دوباره رای بدین اما من یه روش دیگه میگم،، دوستان دیگه لازم نیست شما خارج بشین و تو قسمت history تنظیمات مرورگر خودتون(فایر فاکس-اکسپلوره یا ..) history رو پاک کنین و دوباره روی آدرس سایت گل یه enter کنین و میتونین باز رای بدین اگه نشد باز history رو پاک کنین و لازم نیست پنجره مرورگر رو ببندین با تشکر،، تا ابد آرسنال
آمار اینجوریه :
آرسنال : 21.33 :ajibeee:
رئال : 18.84
بارسا : 15.06
یووه : 11.89
من یونایتد : 8.27
بایرن مونیخ : 7.61
میلان : 6.34
رم : 3.3
لیورپول : 2.54
و..
درجواب اون یونتونسی اینجا مینویسم چون گل از هر 10 کامنت 1یش رو منتشر میکنه.
حالا شما که میدونی فوتبال چیه بیا برای من توضیح بده بارسا از چه سبکی استفاده میکنه.اگه یک نفر توی این انجمن بتونه سبک بارسا رو تشریح کنه اون طوری که پپ میگه فقط بارسا یی ها هستن.وقتی تیمی قدرت مند هست مسلما طرفدار پیدا میکنه اما امثال من فقط به خاطر فلسفه پاکش طرفدارش هستیم.نه مثل بقیه تیما که با پول و تقلب و مافیا سعی میکنن جام بگیرن.اصلا توی ایران طرفداری معنی نداره.هروقت رفتی ایتالیا بازی یونوتوس رو از نزدیک دیدی بعد بگو طرفدار فلان تیم هستم
بیماری فیلپایی (خیز یا ادم یا الفانتیازیس)
تعریف:اگرپلاسمااز رگ خارج شودومایع بین سلولی را تشکیل دهداما مایع بین سلولی نتواندبه رگ ها بازگردد،این اتفاق باعث افزایش میزان مایع بین سلولی ونهایتا ورم کردن پا میشود که به ان خیز یا ادم میگویند.
علت های ادم:
1/کمبودپروتئین خون:اگرپروتئین های خون کم شوند،فشاراسمزی کلا دررگ کم میشود.کاهش فشار اسمزی در ابتدای مویرگ باعث میشود که مویرگ پلاسمای بیشتری از دست دهدودر انتهای مویرگ کاهش فشاراسمزی به علت کمبود پروتئین ها باعث میشود که مایع میان بافتی تمایلی به بازگشت به رگ ها نداشته باشد.
2/افزایش فشاردرون سیاهرگ ها:
افزایش فشاردرون سیاهرگ ها باعث میشودکه فشارتراوشی مویرگ های نزدیک به سیاهرگ ها(فشارتراوشی انتهای مویرگی)زیاد شود.افزایش فشار تراوشیانتهای مویرگ باعث عدم بازگشت مایع از مایع میان بافتی به انتهای مویرگ شود.(درحالت طبیعی،انتهای سیاهرگی غلظت زیادو فشار تراوشی کمی داردو تمایل دارداب را از مایع میان بافتی بگیرد.)
3/بسته شدن رگ های لنفی:
اگر رگ های لنفی بسته شود،10٪ بی 10٪!10٪به مایع میان بافتی اضافه میشود!این قضیه برای مرحله ی اول است!مرحله ی بعد 20٪خواهد شد ! زیرا در مرحله ی اول90٪میرود داخل پا و 10٪سر جای خود میمانند.و در دفعه ی دوم 90|٪ با 10٪ هردو با هم ترکیب شده 80٪ به سیاهرگها رفته 20٪ سر جای خود میماند،به همین ترتیب بعد از یک مدت قطر پای انسان به اندازه ی قطر پای فیل میشود.
حاشیه:
توی این بیماری الفانتیازیس (فیل پایی یا ادم یا خیز)کرم هایی میروندورگ های لنفی را می بندندو مایع میان بافتی قطره قطره جمع شده و قطر پای انسان را زیاد میکند.
اسیب به دیواره ی مویرگ ها:
بزرگ شدن قطر پا باعث خروج بیش از اندازه ی مایع از رگ ها شده و مایع میان بافتی را زیاد میکند.
افزایش سدیم بدن:
بزرگ شدن قطر پا تمایل سلول ها را برای جذب و نگه داری اب بیشتر میکند.گفتیم که هرچه یک محیط غلیظ تر باشد فشار اسمزی اش بیشتر و تمایل ان به جذب اب نیز بیشتر است.افزایش فشار اسمزی سلول ها و مایع میان بافتی میزان مایع در ان ها را افزایش می دهدو حتی می تواند از عوامل ایجاد ادم باشد.
بزرگ ترین نعمت خداوند سلامتی است پس مراقب سلامتی خود باشید.
اقایون نظرسنجی با دو مورورگر دیگه مثلا اکسپلوئر و فایرفاکس مورد قبوله نه با یکی خروج بزنین دوباره رای بدین با چند مورور گر مختلف میشه از یک PC رای داد
کلا تقلب زیاد میشه زد این نظرسنجی سالم نیست :ey babaaa:
یه دونه هم بزنین تو دهنشون دیگه مرگ بر سایت گل.من دیشب رفتم رئال اول بود الان آرسنال.اون دوستی که گفته بود آرسنال طرفداراش زیادن:از هر 3 نفر1 نفر رئالی و 1نفر بارسایی هستن اون یک نفرم بین بقیه تقسیم میشن.حالا بازم تو بگو آرسنال هوادارش بیشترن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لطف کنین از این پست به بعد درباره ی آرسنال حرف نزنین وگرنه منم دهنمو باز میکنم و جوابتو نو میدمeterza::-
تا الانم اعصابم از دستتون خرده:-ang
(اگه جای من بودید همین حرفو میزدین)tazim::
با تقلب و حقه بازی اول هستین بعد اعصابتون هم داغونه!؟:ajibeee: بعد نظرت در مورد ما رمی ها چیه که حتی اسمشو تو این لیست نذاشته بودن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته تو این زمینه تنها هم نیستین بایرنی ها هم دارن با تمام قوا به جمعتون اضافه میشن!
بازم میگم این نظر سنجی باطله! وارزشی نداره:-ang
ختم کلام:ehe:
مگه شما ها تقلب نمیکنین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همین رم که تازه وارد شده چطوری شده که از 5 تیم جلو زده
باید قبول کنیم که طرفدارای همه ی تیم ها تقلب میکنن
داش مهرداد خودت چن بار رای دادی مگه؟
نگو یک بار که هیچ کس باور نمیکنه
اگه این نظر سنجی باطله چرا شما ها میخواین شرکت کنین و از ارسنال جلو بزنین؟
اصلا ما ارسنالی ها خلافکار و بقیه مومن
کو ببینم تا امشب طرفدارای مومن تیم های دیگه چن صد بار رای میدن و از آرسنال هم رد میشن
اخرشم که چی؟ تلوزیون نه بازی های رم و نه آرسنال و ... رو نشون میده . وباز هم میچسبه به لالیگای دوقطبی
بیا
از بس حسودی کردین که ارسنال دوم شد و رئال مادرید اول شد
اینم از طرفدارای مومن تیم های دیگه که اصلا تقلب نمیکنن !!!!!!!!:sooot:
برین خوش باشین
خداییش رئال چطوری به ارسنال رسید؟ خب معلومه اینها هم تقلب کردن دیگه!
اگه قرار به تقلب بود که الان ما اونجا نبودیم. خدا منو لال بکنه اگه بیشتر از یه بار رای داده باشم البته صبح هم یه بار روش کلیک کردم ولی مطمئن نیستم که رای داده باشم . حالا فوقش میگیریم 2 بار اگه غیر از این باشه لال بشم اللهی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا 5 تا تیم رو جلو زدیم؟
چون واقعا پر طرفداریم برو از اون اول نظرات رو بخون ببین چطور مجبورشون کردیم که رم رو اضافه کنن.
واسه این میایم شرکت میکنیم چون میدونیم و مطمئنیم که از شماها و خیلی های دیگه که الان دارن به هر نحوی خودشونو بالا میکشن بیشتر طرفدار داریم.
دیگه 100 تا هوادار که ارزش این همه آرا رو نداره! این نظرم در مورد بایرنی ها هم صدق میکنه!:gahhr:
این حسودی نیست واقعیته! رئال میتونه در صدر این لیست قرار بگیره چون واقعا" این هوادار رو داره. ولی آرسنال و بایرن رو بعید میدونم!نقل قول:
در کل این نظر سنجی هیچ رو ثابت نمیکنه:ohum:
بیا اگه فک میکنین دروغ میگم
برید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منتظر سیر نزولی تیمتون باشید:yes:
اونا اون سر دنيا الكي واسه دلخوشي يه سايت راه ميندازن واسه اين كه مثلا تيم پرطذفدار رو انتخاب كنن و آخرشم هركيو خودشون دوس داشته باشن انتخاب ميكنن اونوقت دعواهاشو شما بايد بكنين ولش كنين بابا فوتبال اين روزا از 100 درصد 75درصدش فساده منظورم از فساد تيم خاصي نيس منظورم خود فيفا اينا هس
دیگه خداییش هر چی خواستم چیزی نگم نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی ما تو ایران 100 تا هوادار داریم
دستت درد نکنه داداش
پس اگه مثل تو بخوام حساب کنم اینجوری میشه
رئال مادرید 200 نفر
بارسلونا 150 نفر
منچستر 125 نفر
یوونتوس 102 فر
آرسنال 100 نفر
.
.
.
.
رم 10 نفر
هر جور هم که حساب کنی تعداد ارسنالی های تو ایران از رمی ها بیشتره
میبخشیدا ولی من اون100 نفر هم از روی ارفاق گفتم!نقل قول:
این اماری رو هم که دادی به نظرم خوب میاد ولی باید توجه میکردی که جایگاه رم و آرسنال رو اشتباه گذاشتی. میدونم اشتباه کردی ولی خب من اینو میذارم به پای خطای دید.tazim::
به نظرم ارسنالیهای عزیز باید برن با تیم هایی امثال ناپولی و اودینزه خودشونو مقایسه کنن نه تیم تیم پرطرفداری مثه رم .توتی که خودش میلیونها هوادار تو ایران داره حالا چه برسه به تیمی که درش بازی میکنهheey::
پرطرفدارترین تیم جهان بارسلونا است
یکی یه امار دقیق بده که چه تیمی پر طرفداره..............
بازی Duck Hunt که یادتون میاد میزارم برین بازی کنین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دستت درد نکنه داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رفتم به یاد گذشته بازیش کردم و کلی خندیدم
دستت طلا
اگه مثل همین قارچ خورشم هست بزار تا بازیمنیم داداش
یادش بخیر
اول آتاری دستی داشتیم بعد میکرو بعد سگا بعد... و حالا رسیدیم به کامپیوتر
هههههههیییییی چه روزایی بودن
نه مثل اینکه درست شد نظرسنجی گل
درست شده ولی جایگاه اصلی تیم هارو نشون نمیده! بهتره که این نظر سنجی رو از اول شروع کنن الان خیلی تیم ها هستن که متضرر شن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلا رئال مادرید اوله ولی خوب راه های تقلب بی نهایت بازه.
این سایت گل کلا با یووه و رم و کلا تیمای ایتالیایی مشکل داره درسته که طرفدارای آرسنال زیادن ولی هر موقع تو ایران نظرسنجی شده یووه جزو سه تیم پرطرفدار ایران شده.
شاید یووه چندسال باشه که افت کرده ولی درصد زیادی از طرفداراش به این تیم وفادار موندن و مثل طرفدارای بعضی تیمای تازه به دوران رسیده 2 روزه طرفدارا تیمشون نشدن
هرکی نظری داره به نظر من و خیلیای دیگه که مثل بعضیا نیستن که دو سه ساله میدونن فوتبال چیه، فلسفه (!)یوونتوس از بارسا و خیلی تیمای دیگه پاکتره و به خاطر همین پاکی هم هست که مدیرای کثیف بهش تهمتای دروغ زدن. اما به نظر من بارسا مثل هر تیم دیگری بیشتر به فکر درآمده و حمایتش از یونیسف هم فقط جنبه تبلیغاتی داره و میخواد لباسای بشتری بفروشهنقل قول:
درجواب اون یونتونسی اینجا مینویسم چون گل از هر 10 کامنت 1یش رو منتشر میکنه.
حالا شما که میدونی فوتبال چیه بیا برای من توضیح بده بارسا از چه سبکی استفاده میکنه.اگه یک نفر توی این انجمن بتونه سبک بارسا رو تشریح کنه اون طوری که پپ میگه فقط بارسا یی ها هستن.وقتی تیمی قدرت مند هست مسلما طرفدار پیدا میکنه اما امثال من فقط به خاطر فلسفه پاکش طرفدارش هستیم.نه مثل بقیه تیما که با پول و تقلب و مافیا سعی میکنن جام بگیرن.اصلا توی ایران طرفداری معنی نداره.هروقت رفتی ایتالیا بازی یونوتوس رو از نزدیک دیدی بعد بگو طرفدار فلان تیم هستم
درضمن واسه طرفداری از یه تیم حتما نباید بازیاشو از نزدیک دیده باشی. البته بعید نیس از شما که همچین استدلالی داری بالاخره طرفدار بارسا هستی دیگه!
به طوراختصاصی به پسرخالم فوتبال آموزش دادم تومسابقات مدارس شهرمون باتیمش اول شد. فوتبالش اینقدرخوب شده که مربیه مدرسش هروقت خالمو میبینه میگه این پسرخیلی عالیه.توتورنومنت 4 گل زد و 4 پاس گل داد. خالمم هردفعه ازم تشکرمیکنه.مربیه خوبی بودم.مربی بودن هم خیلی باحاله.به خاطر سبک ضربه آزادش بهش لقب کریس رونالدو رو دادن هرچندکه خودش عاشقه مسعوداوزیله.اون فقط 9 سالشه.
اول نیست اولش کردن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی ما فقط بیایم تو رسانه ملی بازی های دو تیم رو پوشش بدیم خب نتیجشم میشه همین ! چون بازی بقیه تیم هارو ندیدیم یعنی نذاشتن که ببینیم. رسانه ملی شده این! عملا" بقیه تیم ها کشک!
قدیما خوب بود از هر کی میپرسیدن قرمزی یا ابی ولی الانو نگاه کنین رئالی هستی یا بارسایی!eterza::-
وایسین یه چیزی هم که همچین بیربط به همین موضوع نیست بگم براتون:
چند وقت پیش دو تا بچه تقریبا 9 ساله بر سر یه موضوع که اولش ما نمیدونستیم چیه.با هم دعوا میگرفتن چه دعوایی هم میگرفتن لامسب.دهنم کف آورده بود.:ajibeee: ولی خب حسابی از خجالت هم در اومده بودن !::bow:nishkhand: بعدش از قرار معلوم متوجه شدیم دعوای رئال . بارسایی بوده . مثه اینکه یکی گفت بالای چشم تیمت ابرویه و از این جور داستانا!
خلاصه کلام خواستم بگم متاسفم واسه رسانه ی ملی که دو تا جوونو عین سگ به جون هم انداخته ! با این تبعیض قائل شدناش.آخه بچه 9 ساله چی از فوتبال حالیش میشه :gahhr:
اگه خودتون بازی های این دو تیم رو دوست دارین باشه قبول مشکلی نیست. شما که امکاناتشو دارید و میتونین بازی رو ببینین. ولی بقیه چه گناهی کردن! چرا باید به پای این تصمیم اشتباهتو بسوزن!بعضی ها دیگه حتی دیدن بازی تیم مورد علاقشون داره به یک آرزو تبدیل میشه !!!!!!om::
آخه چرا؟
همه میدونن سه تیم پر طرفدار در سطح دنیا رئال ، یوونتوس و منچستریابایرن هستن.
حالا چرا این وسط امر به بعضیا مشتبه شده فکرمیکنن توی دنیا پرطرفدارترین هستن ؟خوب اونا هم میتونن مث هوادارای تیمایی مثل من سیتی لیورپول یا دورتموند یا آژاکس محترمانه سکوت کنن
هر چند پر طرفدارترین بودن نشونه هیچ چیزی نیس
امروز جمعه 11/11/2011
اینم از تیم ملی(تا پایان دقیقه 77)
با این تیم میخواهیم بریم جام جهانی-بهتر بگم با این نوع بازی میخواهیم کجا بریم؟؟!:-ang
دوست عزیز طبق اخرین نظر سنجی رسمی بارسا توی اروپا که خیلی از بقیه دنیا بیشتر فوتبال حالیشونه پرطرفدار ترینه.حیف الان حوصله ندارم وگرنه جواب دوست یوونتوسی مون هم میدادم
جدا یعنی فقط اروپایی ها فوتبال حالیشونه؟binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر وقت یه منبع رسمی پیدا کردی به ما هم نشون بدهentezar::
منبعش اینه که میتونی یک سرچ با هرزبانی که خواستی تو گوگل بزنی.اگه قرار بود هر اسیایی و افریقایی فوتبال حالیش بشه که الان همه مردم دنیا گواردیولا و مسی بودن(اکثر ستاره حاظر دنیا تو اروپا ستاره شدن.نگید نیمار چون هنوز مونده بازیکن بشه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هیچ منبع رسمی واسه نظرسنجی تو دنیا وجود نداره مگر فیفا و یوفا ........ نظر سنجی سایت گل رو که هر شخص هزاربار میتونه شرکت کنه پس بندازیدش تو سطل آشغال
تاریخ این امار قبل از 2010/9/11نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طبق گزارش منتشره در Sport+Markt بارسلونا بیشترین تعداد هوادار در فوتبال اروپا را دارد و رئال مادرید در رده دوم لیست پرطرفدارترین تیمهای اروپا قرار دارد. این در حالی است که 4 تیم از ایتالیا و 4تیم از انگلیس نیز در جمع 20 تیم پرهوادارا اروپایی دیده می شوند.
طبق مطالعات انجام شده، منچستریونایتد و چلسی، دو تیم سرشناس انگلیسی، دو تیم پرطرفدار فوتبال جزیره هستند و بایرن مونیخ هم تیم پرطرفدار آلمان است
Sport+Markt در گزارشی به بررسی میزان محبوبیت تیمهای فوتبال در 17 کشور اروپایی (آلمان، فرانسه،انگلیس، ایتالیا،اسپانیا، پرتغال، ترکیه، هلند، اتریش، سوئیس، یونان، لهستان، کرواسی، بلغارستان، اوکراین، جمهوری چک و روسیه) پرداخته است و نتایج این نظرسنجی که از بین 10 هزار 200 هوادارفوتبال بین 16 تا 69 سال به عمل آمده، در نوع خود جالب توجه است.
-----------------------------------------------------------
پس تا جوونی برو اروپا مثل اونها بشی بعد نگی ایرانی هستم...
حالا اگه رای به نفع بارسا بود
گل میشد معتبرترین نظر سنجی دنیا
پس چرا بارساییا چند بار شرکت نمیکنن؟
بعدم فهم فوتبال با سطح فوتبال خیلی فرق داره یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اتفاقا ایران جزء فونبال دوست ترین کشورهای جهانه هر چند هیچ وقت خیری ازش ندیده
مرتضی جان ناراحت نشو این دوستمون خیلی نسبت به مسی و گواردیولا تعصب داره ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه هیچی رو نمیبینه
من همچین حرفی زدم؟ این از عادت بقیه طرفداراست که حرف تو دهن ادم بزارن.از نظر فهم هم کدوم مربی ما میتونه با تیمی مثل تیم ونگر چلسی رو 5 تا بزنه؟ کدوم مربی ما میتونه با ستاره های بارسا 3گانه بگیره؟کدوم مربی ما میتونه با پورتوی مورینیو قهرمان بشه؟اگه قرار بود از فوتبال چیزی حالی اهالی فوتبال ما بشه تنها تاکتیک لیگمون سانتر از جناحین و شوت از راه دور نبود.البته لیگای دیگه هم دست کمی از لیگ ما ندارن.یک بازی به لیگ برزیل بندازین.فقط لیگ های اروپاست که فوتبال داره و همه ادعا میکنن ما طرفدار فوتبالیم و طرفدار فلان تیم هستیم اصلا نمیدونن نقشه این کشور چه جوریه.نمیدونن بچه های اکادمیشون کیا هستن.کدوم بازیکن ما علاقه داره مربی بشه .یعنی علاقش به مربیگری بیشتره.این نشون دهنده فهم ما از فوتبال هست.واقعا بحث بیموردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از دوستان ببخشید اینجا پست دادم اما این اخریشهنقل قول:
داداش اینی که میبینی علتش عدم شایسته سالاری نه ندونستن و نداشتن درک
نمونش نگاه به ژاپن کن
سوتی جدید جواد خیابانی : حتما میدونید که خیلی از بازیکنان بحرین ایرانی هستند یا زبان ایرانی ها رو میفهمند :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
بی خیال آمار سایت گل ، یه خورده به دور و ورت نگاه کنی میبینی که طرفدارای آرسنال حداقل از طرفدارای رم بیشترن :eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کی گفته طرفدارای بارسا بیشترن.نقل قول:
کی گفته اروپایی ها از همه بیشتر فوتبال می فهمند.
بارسا چند سالیه اوج گرفته و طرفداراش یه خورده بیشتر شدن از بارسایی های اطرافت بپرس تا بفهمی که خیلیاشون یکی دوساله که بارسایی شدن و از گذشته بارسا هیچی نمی فهمندgam:-
طبق گزارش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
از کجا معلوم این نظر سنجیم مثل ماله گل نباشه chomagh