-
مصاحبه فتح اله زاده
ادعای فتحاللهزاده در نشست اتحادیه به دنبال مسائل سیاسی نیستم
100 میلیارد تومان برای راهاندازی شبکه ورزش می دهم
100 میلیارد تومان برای راهاندازی شبکه ورزش می دهم
سرپرست باشگاه استقلال با بیان اینکه نباید تنها مسابقات تیم های استقلال و پرسپولیس پخش شود، گفت: حاضرم برای راه اندازی شبکه ورزش 100 میلیارد تومان بپردازم.علی فتح الله زاده در حاشیه یازدهمین مجمع عمومی اتحادیه فوتبال باشگاه های کشور ضمن بیان مطلب فوق گفت: جوانها فوتبالدوست دوست دارند همه بازیها را ببینند و تنها نباید بازی استقلال و پرسپولیس به صورت زنده از تلویزیون پخش شود من خودم همیشه تمام بازیها را نگاه میکنم من که این گونه باشم شما ببینید جوانان چقدر علاقه مند هستند.وی اضافه کرد: ما به عنوان مسئولان در باشگاه ها درگیر مسائل اجرایی هستیم و بهتر است اتحادیه فوتبال در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهد.سرپرست باشگاه استقلال گفت: من حاضرم 100 میلیارد تومان برای تاسیس شبکه ورزش بدهم تا همه بازیها و مسابقات در آن به صورت زنده پخش شود. البته دنبال مسائل سیاسی نیستم و تنها می خواهم با این کار به علاقه مندان در فوتبال کمک کنم. حتی حاضریم از صدا و سیما ناظری برای ما گذاشته شود زیرا هدف ما تنها خدمت به ورزش فوتبال است.فتح الله زاده در پایان گفت: ارگانی مثل سازمان ملی جوانان 60 میلیارد تومان بودجه می گیرد که جوانان را جذب کند اما برای جوانان کار لازم را انجام نمی دهد. اما فوتبال دارد جوانان را جذب می کند
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتحاللهزاده: پیش از آقای قطبی هم در فوتبالمان شور داشتهایم
قطبی طنزهایی میگوید که برای خنده خوب است!
علی فتحاللهزاده سرپرست موقت باشگاه استقلال پس از اینکه مسئولان کانون هواداران باشگاهش را کنار گذاشته، با عصبانیت در مورد آنها صحبت میکند.البته او نگران چیزی نیست چون میگوید با لیدرها مشکلی ندارد و تنها با دو عضو کانون هواداران مشکل داشته. او در مورد افشین قطبی سرمربی تیم ملی هم حرفهایی برای گفتن دارد.
* مثل اینکه مشاجرههایی با مسئولان کانون هواداران باشگاه داشتهاید و در دفتر شما داد و بیداد شده؟
اولا که کسی جرات نمیکند پیش ما داد و بیداد کند. ما اگر خودمان داد و بیداد نکنیم، کسی هم جرات ندارد پیش ما داد و بیداد کند.
*اتفاقی که افتاده چه بوده؟
نمیتوانستیم با هم کار کنیم، برکنارشان کردیم.
*هر دو نفر؟
بالاخره ما نمیتوانستیم با آنها کار کنیم و انشاءالله که موفق باشند.
*مسئولان کانون هواداران میگویند شما گفتهاید چرا من را تشویق نمیکنید و فقط مربیان را تشویق میکنید.
شنونده باید عاقل باشد. من مگر تشویق نشدهام؟ من که همیشه تشویق میشوم. نمیشوم؟
*پس شما میگویید این اتفاق نیفتاده؟
من نمیگویم. مردم بگویند. من که همیشه تشویق شدهام.
*مسئولان کانون هواداران میگویند ما همین که توانستهایم کاری کنیم که امسال کسی فحش ندهد خیلی خوب کار کردهایم.
یعنی تیمی که دوم جدول بوده را باید فحش میدادند؟ خیلی جالبه. برعکس شد. اول میشدیم حتما فحش میدادند!
*حتما در این زمینه یک مسائلی وجود دارد که گفته نشده؟
من اصلا دوست ندارم در مورد این موضوع صحبت کنم چون این مسئله برایمان ارزشی ندارد.
*شما کانون هواداران خود را چگونه اداره میکنید؟ ظاهرا این افرادی که شما آنها را کنار گذاشتهاید میتوانند به شکل یک ngo به فعالیت خود ادامه بدهند.
نه. اگر بخواهند با یک ngo که به نام استقلال است به کار خود ادامه بدهند نمیتوانند. من شنبه به وزارت کشور مینویسم که به نام استقلال نمیشود فعالیت کرد. مگر میشود باشگاه برای کسی دیگر باشد و یک ngo بیاید با نام استقلال کار کند؟ تا الان چون ما حمایت میکردیم میتوانستیم این کار را انجام دهند. اما از الان به بعد نمیتوانند.
*اگر شما به آنها مجوز داده باشید که هنوز هم میتوانند به کار خود ادامه دهند.
نمیتوانند. البته ما هم که دعوا نداریم. بیایند کار کنند.
*چه کاری باید کرد که این قضیه لیدرها از بین برود؟ لیدرها در خیلی از باشگاهها مشکلساز شدهاند و برخلاف منافع باشگاه عمل میکنند.
اشتباه نکنید. دعوای ما با لیدرها نیست. لیدرها حامی باشگاه استقلال هستند و دارند کارشان را میکنند. ما دو نفر مسئول داشتیم، نخواستند کار کنند، برکنار شدند و رفتند. همین.
*در مورد تیم چطور؟ شما میگفتید نباید از تیمی که دوم جدول است انتقاد کرد. اما الان چهارم هستید و دو مسابقه پشت هم را باختهاید. مقابل ذوبآهن هم گرچه کمی بدشانسی آوردید اما به هر حال باختید.
خب ببازیم. مقابل ذوبآهن خیلی خوب بازی کردیم ولی باختیم. حقمان باخت نبود. تیرک دروازه ذوبآهن مانع باخت این تیم شد. از بچهها هم راضی هستیم. الان هم با اینکه چهارم هستیم اما فقط یک امتیاز کمتر از تیم دوم داریم. با یک امتیاز برمیگردیم به جای خودمان.
*بازی با ذوبآهن خیلی مهم بود و شما نتوانستید ببرید. اگر این مسابقه را میبردید اختلاف شما با صدر جدول میشد یک امتیاز.
بله. درست است. انشاءالله در دور برگشت تیمهای دیگر را میبریم و خودمان را میکشیم بالا.
*چرا توپهایتان گل نشد؟ و البته یک نکته مهمتر اینکه چرا استقلال اینقدر راحت گل میخورد؟
گلهایی که ما خوردیم گلهایی بود که میشد نخوریم. یا مثلا پنالتی که گرفتند، صحنهای بود که بازیکن داشت میرفت بیرون و اصلا به سمت دروازه نبود. اشتباهاتی شد ولی کادر فنی ما زحمت کشیدند. ما متاسفانه بازیکنان آسیبدیده زیادی داشتیم.
*تعطیلات نیم فصل فرصتی میشود تا بازیکنانتان به شرایط مسابقه برگردند.
بله. ما در بازی با ذوبآهن 5-6 نفر آسیبدیده داشتیم. ذوبآهن هم صدرنشین جدول است. انشاءالله این آسیبدیدگیها در دور برگشت حل میشود. تیم ما هم به مراتب بهتر از دور قبل نتیجه خواهد گرفت.
*نظرتان در مورد تیم ملی چیست؟ فکر میکنید بازیکنانی که از استقلال به تیم ملی دعوت شدهاند کافی هستند؟
مقابل ذوبآهن دیدید که حنیف چه بازی خوبی از خودش به نمایش گذاشت. من فکر میکنم در مورد تیم ما کم لطفی کردهاند اما الان چون وقت گلایه نیست و وقت حمایت است، ما هم از تیم ملی حمایت میکنیم.
*شما برای مراسم گودبای پارتی افشین قطبی دعوت نشده بودید؟
ما را دعوت نکرده بودند، ما هم جایی که دعوت نشدهایم نمیرویم دیگر.
*فکر میکنید حضور دو ساله افشین چقدر اهمیت داشته؟ اولا که قطبی جلوی آقای سعیدلو گفت تیمهای لیگ برتری خوب بازی نمیکنند که تماشاگر نداریم. بعد هم در کنفرانس مطبوعاتیاش این حرف را تکرار کرد. ضمن اینکه گفته من شور را به فوتبال ایران آوردم.
نه. ما شور را داشتیم. ایشان چون در ایران نبودند، ندیدهاند. اگر در ایران بودند میدیدند که در بازیهای استقلال 120 هزار نفر میآمدند،30 هزار نفر هم پشت در میماندند. بازیهای پرسپولیس هم همینطور.
*چون این بازیها جمعه برگزار نمیشود تعداد تماشاگران کم شده؟
بله. شما اجازه بدهید بازیها جمعه برگزار شود ببینید چقدر تماشاگر میآید.
*احتمالا با دو تا برد، هواداران استقلال و پرسپولیس به ورزشگاهها برمیگردند.
بله. برمیگردند. شما ببینید در بازی با ذوبآهن در این سرما چند هزار نفر آمده بودند؟ تازه این در شرایطی بود که بازی پنجشنبه برگزار شد و زمان مسابقه خیلی مناسب نبود. من پیشنهادم به دوستان سازمان لیگ این است که بازیها را شب برگزار کنند که مردم بتوانند بیایند. چون واقعا مردم سر کار هستند و نمیتوانند بیایند. در زمان خود من تا حالا چهار بار ورزشگاه فقط به خاطر خود استقلال پر شده است نه به خاطر داربی. مقابل جوبیلو ایواتا، نیروی هوایی عراق، الاتحاد عربستان و حتی بازیهای داخلی. اینها رکوردی است که خود آقای قطبی نتوانسته به آنها برسد. به هر حال الان هم ایشان سرمربی تیم ملی هستند و ما برایشان آرزوی موفقیت داریم. ما خودمان را موظف میدانیم به ایشان کمک کنیم. حالا ایشان یک مواقعی یک طنزهایی میگویند که برای خنده خوب است.
*قرار است یک داربی برای خداحافظی کریم باقری برگزار شود. معمولا تیمی که داربی را برده زیر بار داربی دوستانه نمیرود چون ممکن است ببازد و این باخت در تاریخچه داربی لحاظ شود.
اولا که من به بازیکنان و کادر فنی تیمم اطمینان دارم. دوم اینکه آقای کریم باقری را خیلی دوست دارم. بازیکنی است که به فوتبال ما و به کشور ما کمک کرده. دوست دارم در این بازی خداحافظی کند. ما باید ترس را کنار بگذاریم.
*برای تیم ملی هم گزینههای جدیدی مطرح شدهاند. دونگا و زیکو گزینههایی بودند که مطرح شدهاند. هنوز نشست هیات رئیسه برای اینکه گزینهای را قطعی کنند برگزار نشده؟
برگزار نشده ولی به هر حال ما باید فعالتر بشویم. چون به هر حال قطعی شده که آقای قطبی از ایران میروند. بالاخره تیم صاحب یک مربی خوب بشود که فوتبال ما رونق بگیرد.
*زیکو یا دونگا چطور هستند؟ دوست دارید یکی از آنها سرمربی ایران شود؟
من خودم یک بار نظرم را گفتم. اگر این مسئولیت را به من واگذار کنند، این روش را نمیپسندم. باید چند نفر کارشناس بزرگ داخلی مثل آقای حشمت مهاجرانی را آورد و با مشورت آنها گزینههایی را انتخاب کرد. همین الان که من در استقلال هستم این کار را انجام خواهم داد. این کمیته فنی که تشکیل دادهایم، بعد از یکی دو سال باید به جایی برسد که به من بگویند چه کسی را به عنوان سرمربی انتخاب کنیم. واقعا هم من به خواسته آنها انتخاب میکنم.
*یعنی واقعا اگر بگویند فلان مربی نباشد و فلان مربی باشد، این کار را میکنید؟
بله. واقعا به حرف آنها گوش میکنم. من واقعا دوست دارم این موضوع را. البته ما با آقای مظلومی قرارداد دو ساله داریم. ولی بعد از آن اگر قرار است کسی را انتخاب کنیم باید با نظر کمیته فنی باشد. شما ببینید افرادی مثل آقای پورحیدری، آقای حجازی، برادران مظلومی و آقای رجبی میتوانند یک مربی خوب انتخاب کنند یا من؟ من این اختیاری که دارم را میدهم به این کمیته و آنها هر کسی را که بگویند، میرویم دنبال آن گزینه. در فدراسیون فوتبال هم باید همینطوری باشد. بزرگان فوتبال ما بیاند ارزیابی کنند و سه چهار گزینه را به ما بگویند که ما با یکی از آنها قرارداد ببندیم
-
مصاحبه علیرضا اکبرپور
عليرضا اكبرپور :همين الان از آندره لوييز بهترم !
عليرضا اكبرپور مهاجم سابق استقلال عمده مشكل اين تيم را در خط ميانى مى داند هر چند كه معتقد است ضعف در جذب بازيكنان ايده آل در جناحين نيز آسيب هاى جدى به استقلال رسانده است. اكبرپور حرف هاى خود را اينگونه آغاز مى كند: هافبك هاى استقلال از نظر اسم بازيكنان بزرگى هستند. مبعلى، آشوبى، رحمتى و ... بازيكنان كوچكى در فوتبال ايران نيستند اما آنها در بازى هاى گذشته استقلال نتوانستند عملكرد مطلوبى داشته باشند. زمانى استقلال سيروس دين محمدى، عليرضا اكبرپور و محمود فكرى را در اختيار داشت كه هافبك هاى بسيار جنگنده اى بودند.اين بازيكنان هم در كارهاى هجومى شركت مى كردند و هم در كارهاى دفاعى اما هافبك هاى فعلى استقلال در حد و اندازه نام اين تيم فوتبال بازى نمى كنند.اكبرپور ضعف در ناحيه دفاعى را هم ناشى از كمك رسانى نامناسب به خط دفاع از سوى هافبك ها مى داند: هافبك ها نقش بسيارى در عملكرد خط دفاع دارند. صرف اينكه يك تيم از ۴ دفاع استفاده كند نمى توان از بسته ماندن خط دفاع مطمئن بود. هافبك ها زمانى كه حريف حمله مى كند بايد به خط دفاع اضافه شده و مدافعان را تنها نگذارند اما من طى بازى هايى كه از استقلال مشاهده كردم هافبك ها را بى خيال ديدم!اكبرپور در ادامه حرف هاى خود به پست تخصصى خودش اشاره مى كند كه اكنون در استقلال يك ضعف بزرگ محسوب مى شود: نمى دانم صرف اينكه يك بازيكن خارجى است چرا بايد اين مقدار صرف خريدش شود. به جرات مى گويم اگر همين الان در استقلال بازى كنم بهتر از آندره لوييز ظاهر مى شوم. سوال من اين است كه چه ميزان پول صرف خريد اين برزيلى شد؟ بسيارى از جوان هاى ما بهتر از اين بازيكن هستند اما كسى به آنها توجهى ندارد. اميدوارم فردين عابدينى، هافبك جوانى كه به تازگى در تركيب استقلال قرار گرفته بتواند در آينده به بازيكنى تاثيرگذار تبديل شود.اكبرپور نقش هافبك هاى كنارى را هم در ميزان گل هايى كه يك تيم مى پذيرد بسيار پر رنگ مى داند: هافبك هاى كنارى يك تيم در واقع بازوان مدافعان محسوب مى شوند. در استقلال نه در جناح چپ و نه در جناح راست شاهد حضور مستمر و تاثيرگذار هافبك هاى كنارى در زمان دفاع نبوديم. اميدوارم نيم فصل دوم شاهد چنين مشكلاتى در استقلال نباشيم.اكبرپور اميدوار است استقلال در ليگ دهم قهرمان شود. اين حس واقعى او در قبال استقلال است: ما وظيفه داريم اشكالات استقلال را بگوييم اما اين دليل نمى شود كه نخواهيم استقلال قهرمان شود. از صميم قلب آرزو مى كنم استقلال قهرمان ليگ شود اما در اين تعطيلات بايد اشكالات برطرف شود تا اين مهم عملى شود.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده: اگر قرار باشد ۴۰ ميليون به پاس بدهم فوتبال را كنار مى گذارم
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است اين تيم در بهترين زمان به تعطيلات خورده است.وى اظهارداشت: اگرچه استقلال در ديدار مقابل راه آهن مستحق شكست نبود اما بايد قبول كنيم به فوتبال زيبا امتياز نمى دهند و تيمى كه حرفه اى باشد مى تواند ۳ امتياز را از آن خود كند.او افزود: استقلال در بهترين شرايط به تعطيلات خورد. ما بعد از ۲ شكست
پى در پى شرايط خوبى نداشتيم و حالا بهترين فرصت پيش روى تيممان است تا با ريكاورى مناسب براى شروع دوباره ليگ آماده شود.عمران زاده درباره انتقاداتى كه از استقلال مطرح مى شود، گفت: وقتى تيممان بعد از آن همه حاشيه و اينكه دير بسته شد نتايج خوبى در ليگ گرفت كسى حتى يك تعريف خشك و خالى از استقلال نكرد. حالا كه ۲ شكست آورده ايم هم يادشان افتاده از استقلال ايراد بگيرند. بايد قبول كنيم تيمهاى بزرگ دنيا هم گاهى شرايط خوبى ندارند و نبايد ۲ شكست استقلال بزرگ جلوه داده شود.وى افزود: استقلال در چند هفته اخير چند بازيكن اصلى خود را به دليل محروميت و مصدوميت در اختيار نداشته است. به نظر من هر تيمى جاى استقلال بود زودتر افت مى كرد و نتايج بدى مى گرفت. تعطيلات ليگ بهترين فرصت است تا استقلال با بهبود مصدومانش به شرايط عادى برگردد.عمران زاده درباره اعتراض خود به رأى كميته انضباطى مبنى بر اينكه بايد ۴۰ ميليون تومان به باشگاه پاس بدهد، گفت: به اين رأى اعتراض كرده ام و اگر قرار باشد اين پول را به پاسيها بدهم فوتبال را كنار مى گذارم.
-
مصاحبه حجازی
حجازى:اردوى تركيه براى استقلال تاثيرى ندارد
ناصر حجازى مدير فنى باشگاه استقلال درخصوص اردوى تيم در تركيه گفت: ما نبايد خودمان را گول بزنيم. مگر فرقى مى كند بازيكنى مصدوم باشد يا محروم يا اگر مصدوم و محروم باشد با اردو مشكلاتمان حل شود. ما در مقابل تيم فولاد به خوبى بازى كرديم، اين بازى با همين بازيكنان بود و هيچ مشكلى نداشتيم. به نظر من اردوى تيم استقلال تاثيرى روى تيم و روند آن ندارد.
-
مصاحبه شکوری
شكورى:به مسئولين باشگاه گفتم اگر مرا نمى خواهيد بگوييد
هادى شكورى مدافع تيم استقلال گفت: وضعيت من در نيم فصل اول دراستقلال مناسب نبود در حقيقت به آنچه كه مى خواستم دست نيافتم اما نااميد نمى شوم و براى ادامه بازى ها نهايت تلاش خود را به كار مى بندم.وى افزود: با مسئولان استقلال در مورد شرايطم صحبت كردم و آنها حرفى در مورد جدايى از تيم نزدند من نيز تا زمانى كه آنها من را بخواهند و مشكلى وجود نداشته باشد در تيم مى مانم زيرا به قراردادم متعهد هستم.شكورى تصريح كرد: خيلى ها به من گفتند مظلومى به تو اعتقاد ندارد اما من با وى صحبت كردم و اين حرفها شايعه بود وقتى سرمربى تيم استقلال اين صحبتها را تائيد نكرد من براى حضور در تركيب استقلال اميدوار شدم و براى رسيدن به اهدافم تلاش مى كنم.
-
مصاحبه منتظری
پژمان منتظرى: در تعطيلات به دنبال تقويت نقاط ضعف هستيم
پژمان منتظرى مدافع استقلال تهران گفت: استقلال در بازى مقابل ذوب آهن همه چيز را در اختيار داشت اما حريف اصفهانى از اندك موقعيت هاى خود به خوبى استفاده كرد و ما را دست خالى به تعطيلات فرستاد.وى افزود: استقلال تهران بازى بسيار هماهنگى را به نمايش گذاشت و فرصت هاى زيادى را نيز بدست آورد ولى متأسفانه در ضربات آخر دقت و تمركز كافى را نداشتيم و همين باعث شد كه به نتايج دلخواه نرسيم ولى با اين سبك بازى حتماً در ادامه به موفقيت خواهيم رسيد.وى در پايان با اشاره به حضور تيم ملى در جام ملت هاى آسيا افزود: جام ملت هاى آسيا از اهميت بسيار زيادى برخوردار است و اميدوارم كه تيم ملى بتواند در اين مسابقات عملكرد ايده آلى را از خود به نمايش بگذارد و همه، آرزوى موفقيت براى اين تيم را داريم و اين را هم بدانيد كه استقلال در اين مدتى كه ليگ برتر تعطيل است با برنامه هايى كه دارد به دنبال تقويت و ارتقاى هماهنگى تيمى است و بعد از اين ۴۰ روز تيم ها با يك استقلال متفاوت تر روبرو خواهند شد
-
مصاحبه فتح اله زاده
ميتوانم هر روز سند جديدي رو كنم
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: ميتوانم هر روز سند جديدي از بدهيها و اتفاقات رخ داده در دوران مديريت پيشين باشگاه رو كنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ديدار علي فتحاللهزاده به همراه علي انصاري با علي سعيدلو، اختلافات با واعظ آشتياني و همچنين تصميمات فدراسيون فوتبال بدون در نظر گرفتن نظر اعضاي كميته فني باعث شد خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس با علي فتحاللهزاده سرپرست باشگاه استقلال و عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال گفتوگويي انجام دهد.
فارس: استقلال به اردوي تركيه ميرود؟
در حال مهيا كردن مقدمات اين اردو هستيم. استقلال به منطقهاي دور از فضاي شهر ميرود و در اين منطقه فقط اردوي ورزشي و نه تفريحي برگزار ميشود. در اين سفر همه بازيكنان حضور خواهند داشت مگر بازيكني كه نياز به كارهاي فيزيوتراپي و درماني داشته باشد.
فارس: در مورد ديدارتان با سعيدلو و حضور علي انصاري در اين نشست صحبت كنيد.
من از علي انصاري خواستم كه با هم خدمت علي سعيدلو برويم. در اين جلسه بيشتر در رابطه با خصوصيسازي باشگاهها و توسعه ورزش صحبت كرديم. انصاري آدم اقتصادي است و جلسه پرباري بود. البته بعضي از دوستان فكر ميكنند كه اين جلسه در مورد هيأت مديره باشگاه استقلال بوده است. من قبلا از ايشان خواسته بودم كه به باشگاه كمك كند اما ايشان چون ماركتينگ(بازار يابي) بانكي دارد به صلاح نيست كه در باشگاه پست بگيرد اما قول همه گونه همكاري را به ما داده است، يعني هرچه در توانش باشد كم نميگذارد.
فارس: ديدار انصاري و سعيدلو با توجه به اتفاقات گذشته عجيب نيست؟
من هميشه گفتهام يك موقع كارهاي غير متعارف ميكنم. آدمهايي مثل انصاري ميتوانند به ورزش كمك كنند. او ميتواند هم به استقلال و هم به پرسپوليس در راستاي خصوصيسازي كمك كند. بعضيها استاد به هم زدن رابطهها هستند در حالي كه ورزش نياز به همدلي و وفاق دارد.
فارس: همكاري شما و آقاي انصاري هم عجيب است. به هرحال انصاري در مديريت واعظ آشتياني وارد باشگاه استقلال شد.
ما در نقاطي كه فكر مشترك داريم قرار است با هم همكاري كنيم. او به خاطر مشغلههاي زيادي كه دارد نميتواند پست داشته باشد اما براي توسعه ورزش از كمك دريغ نميكند و خوشحالم كه با برگزاري جلسه ديروز باعث شدم سوءتفاهمات آنها برطرف شود.
فارس: شما عضو هيأت رئيسه فوتبال هستيد و اين روزها انتقادهاي زيادي به فدراسيون بابت انتخاب افاضلي براي تيم اميد به دليل مشورت نكردن با اعضاي كميته فني ميشود.
بايد توضيحاتي در مورد ساختار بدهم. در فدراسيون، كميته تيمهاي ملي مسئوليت انتخاب مربيان و مسائل فني را برعهده دارد. اين كميته ميتواند سرمربي انتخاب و يا بركنار كند اما در كميته فني است كه درباره مسائل روز بحث ميشود، افراد نظرات خود را ميدهند و در نتيجه اين جلسات يك خروجي دارد كه اين خروجي بايد در هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال مطرح شود آن موقع است كه ما ميتوانيم موافقت يا مخالفت خود را درباره اين خروجيها بگوئيم. درباره تصميم اخير هم هنوز هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال تشكيل جلسه نداده است. براي همين من هم مثل شما نميدانم كه كميته تيمهاي ملي بر چه اساسي تصميم گرفته است. اگر آنچه كه شما ميگوئيد باشد مسئله قابل تعامل است. ما از بزرگاني مثل ابراهيمزاده و قلعهنويي دعوت به عمل آوردهايم كه از دانششان استفاده كنيم. بر اساس گفتههاي شما اگر نظري پرسيده نشده رفتار مناسبي نيست.
فارس: به نظر شما كميته فني ميتواند تصميمگيرنده باشد يا فقط نقش مشورتي دارد؟
به لحاظ حرفهاي ما بايد ابتدا براي كميتهها و افراد آن شرح وظايف را مشخص كنيم. مثلا وقتي از آقاي قلعهنويي براي حضور در كميته فني دعوت ميشود ابتدا بايد وظايفش را به او تشريح كنيم و بعد ببينيم كه آيا او اين سمت را قبول ميكند يا خير. اگر اين تعامل نباشد اختلاف به وجود ميآيد. ما قطعا به زودي در فدراسيون جلسهاي خواهيم داشت. به هرحال سالها تجربه داريم و نميتوانيم بگذاريم آبرويمان به راحتي برود. همه چيز بايد حرفهاي ديده شود.
فارس: روز گذشته سايت باشگاه استقلال بابت بدهيهاي واعظ آشتياني در زمان مديريتش در اين باشگاه مطلبي منتشر كرد، ظاهراً اين كش و قوسها بين شما و مديريت گذشته ادامه دارد.
آقاي واعظ آشتياني رشيد ايستاده تا براي ما مشكل درست كند. از اين افشاگريها زياد است و اگر بخواهم آنها را مطرح كنم روزي يك سند ميتوانم ارايه دهم. اميدوارم واعظ آشتياني به خودش بيايد و متوجه شود كه در فوتبال معرفت و مرام حرف اول را ميزند. دوست ندارم واعظ آشتياني به اين واديها كشيده شود. او چون ورزشي نيست اسير كساني شده كه بعدا متوجه خواهد شد از آنها رو دست خورده است.
فارس: نكته جالب اينجاست كه واعظ پس از بركناري از مديرعاملي از استقلال مدعي شد كه ديگر درباره فوتبال صحبت نميكند اما مصاحبههايش چيز ديگري را نشان ميدهد.
واعظ به اين پستي كه داشت علاقمندي پيدا كرده و اكنون كه رفته فهميده كه نبايد ميرفت. من از او ميخواهم صبر داشته باشد. سال آينده من كنار ميروم و از او خواهش ميكنم كه بازگردد. حاضرم به خاطر علاقه ايشان بروم تا بلكه استقلال بيش از اين آسيب نبيند. نميدانم ايشان مگر منفعتي در پرونده آلفا دارد كه اين چنين صحبت ميكند. او اگر جاي من بود و كارهايي را كه براي استقلال انجام دادهام كرده بود چه واكنشي نشان ميداد. واعظ آشتياني ملعبه دست افرادي شده كه ميخواهند از طريق او به استقلال حاشيه وارد كنند.
-
پورحيدري: مظلومي اسمي از هاشميان و نكونام نياورده است
در روزهاي اخير اخبار متفاوتي در خصوص پيوستن وحيد هاشميان و جواد نکونام شنيده شد ولي به نظر ميرسد استقلاليها تمايل زيادي به رسانهاي شدن اين موضوع ندارند و منصور پورحيدري هم ترجيح ميدهد در اين خصوص حرفي نزند.
پورحيدري در مورد اضافه شدن نکونام و هاشميان به فهرست استقلال ميگويد:« اين اخبار فقط در حد شايعات و گمانهزني است. پرويز مظلومي به عنوان سرمربي تا به امروز اسمي از هاشميان و نکونام نياورده است در ضمن با توجه به اينکه قرارداد حوارملامحمد با استقلال ثبت شده است بعيد ميدانم تيم ما جاي خالي داشته باشد. در ضمن براي بازيهاي آسيايي بايد ديد که آيا کادرفني بازيکن جديد ميخواهد يا خير؟»
پورحيدري که چند سال قبل سرمربي تيم ملي ايران بود، در خصوص بازي دوستانه ايران و قطر تأکيد ميکند:« تيم ملي بعد از مدتها يک بازي دوستانه انجام داد که البته بازي چندان جالب نبود. هر چند ما در زمين حريف بازي ميکرديم و شايد بازيکنان تمرينات پرفشاري را پشت سر گذاشتهاند ولي گفت که ديد که تيم ملي در فاز دفاعي آسيبپذير نشان داد و در خط دفاع نيز ناهماهنگيهايي وجود داشت که بايد اين مشکلات برطرف شود.»
-
مصاحبه میداوودی
ميداودى: در جام جهانى ۲۰۱۴ جبران مى كنم
بهترين بازيكن استقلال در ابتداى فصل حالا در منزل بسر مى برد و به جاى تمرين كردن در كلينيك دكتر نوروزى فيزيوتراپى انجام مى دهد. اميدوار است كه شرايط قبل را به دست آورد و مى گويد در اين راه از هيچ چيز نمى ترسد.
• وضعيت مصدوميتت چطور است؟
- مصدوميت هميشه دردناك است و هيچ كس از اين وضعيت راضى نيست اما چيزى كه كمى آرامم مى كند اين است كه دوران نقاهتم خوب پيش مى رود و به نظر مى رسد زودتر از موعد شرايط بازى كردن پيدا كنم.
• يعنى از چه زمانى مى توانى بازى كنى؟
- پزشكان مى گويند ۵ ماه ديگر اما من مى خواهم هر چه زودتر بازى كنم و به شرايط قبل برگردم.
• فكر نمى كنى اگر عجولانه رفتار كنى احتمال مصدوميت دوباره ات وجود دارد؟
- به هرحال زير نظر دكتر نورزى كار مى كنم و هرچه او بگويد گوش مى كنم. با نظر او تمرين مى كنم و در نهايت به ميدان مى روم.
• نمى ترسى كه بعد از بهبودى نتوانى شرايط قبل خود را به دست آورى؟
- نه، از هيچ نمى ترسم ومى خواهم با قدرت برگردم. دوباره به همان ميداودى تبديل مى شوم كه يادتان هست. در بازگشت كارى مى كنم كه همه از من راضى باشند.
• در اين مدت مسئولان استقلال تو را تنها نگذاشته اند؟
- نه، آنها همواره يار و ياورم بودند و جا دارد از همه شان تشكر كنم. واقعاً خيلى برايم زحمت كشيدند.
• ناراحت نيستى جام ملت ها و دور اول ليگ قهرمانان آسيا را از دست دادى؟
- ناراحت كه هستم اما انشاء الله جام جهانى ۲۰۱۴ و دور بعدى ليگ قهرمانان جبران مى كنم. گفتم كه در بازگشت مى خواهم بهترين باشم.
•اما استقلال در ۲ بازى گذشته ۲ شكست را متحمل شده؟
- استقلال پتانسيل بالايى دارد و بازيكنان مى توانند شرايط تيم را متحول كنند. مطئمنم بعد از تعطيلات اين تيم آنقدر خوب كار مى كند تا صدرنشين شود. انشاء الله كاپ قهرمانى امسال مال استقلال است.
-
مصاحبه ترابپور
طالب لو به شرايط ايده آل برمى گردد
ترابپور: از اين كادر فنى نبايد توقع داشت دروازه بان هاى استقلال را دعوت كند!
حسين ترابپور مربى دروازه بانان تيم فوتبال استقلال تهران از دعوت نشدن وحيد طالب لو و محمد محمدى به تيم ملى اظهار نارضايتى مى كند.وى اظهار داشت: كادر فنى تيم ملى امسال نسبت به استقلال كم لطف بوده و نمى دانم بر چه اساسى دروازه بانهاى ما در ليست تيم ملى جايى نداشته اند.او افزود: براى دروازه بانهايى كه به تيم ملى دعوت شده اند احترام قائلم اما دروازه بانهاى استقلال هم شايسته دعوت شدن بودند. جاى تعجب دارد كه چرا از تيم دوم جدول دروازه بانى به تيم ملى دعوت نشده است البته از افرادى كه در كادر فنى تيم ملى هستند نبايد انتظار داشت كه دروازه بانهاى ما را دعوت كنند.ترابپور درباره عملكرد دروازه بان استقلال گفت: اگر به صورت كلى بخواهم بگويم از عملكرد طالب لو و محمدى راضى هستم. آنها نوسان داشته اند اما به نظر من عملكردشان خوب بوده است. ما ۲ گلر خوب و بزرگ داريم و برنامه ويژه اى براى استفاده از آنها داشته ايم.وى با بيان اينكه شرايط وحيد طالب لو نسبت به سال گذشته بهتر است، افزود: وحيد شرايط خوبى دارد. نسبت به پارسال كه كمتر فرصت بازى كردن به او داده مى شد شرايطش هم بهتر شده است. وحيد انگيزه و جسارت بالايى دارد و دوباره به شرايط ايده آل برمى گردد. او هميشه به نحو احسن در تمرينات حاضر بوده و هرگز براى استقلال كم نگذاشته است. وحيد اين پتانسيل را دارد كه دوباره پيراهن تيم ملى را بپوشد.
-
مصاحبه نامجو مطلق
نامجو مطلق: سرمايه گذارى استقلال منطقى نبوده است
مجيد نامجو مطلق مربى سابق تيم فوتبال استقلال گفت: كيفيت فنى وزيبايى بازى هاى ليگ دهم فوتبال نسبت به دوره هاى گذشته افت كرده است.او در خصوص ارزيابى اش از نيم فصل اول ليگ دهم اظهار داشت: به رغم اينكه تمام تيمها رقابت بسيار حساسى را با يكديگر دارند، اما به نظرم يكى از نقاط ضعف اين دوره از بازى ها افت كيفيت فنى تيم ها نسبت به سالهاى قبل است.وى ادامه داد: با اين حال شرايط جدول هم در صدر و هم در انتها به گونه اى است كه با يك پيروزى يا شكست جايگاه تيمهاى مختلف به شدت تغيير مى كند و حساسيت آن به اوج خود رسيده است.مربى سابق تيم استقلال درباره جايگاه نامناسب استقلال و پرسپوليس در جدول تاكيد كرد: تسخير چهار رده بالاى جدول توسط تيمهاى شهرستانى را بايد از دو جنبه مورد بررسى قرار داد كه يكى از آنها به سرمايه گذارى و هزينه هاى بسيار بالاى اين تيمها مربوط مى شود.نامجو مطلق افزود: جنبه ديگر به شرايط فوتبال ما مربوط مى شود. بايد بررسى شود كه چرا تيمهاى بزرگ و پرطرفدار كشورمان به اين روز افتاده اند و در پايان نيم فصل ليگ در رده هاى پايين تر از سوم و چهارم قرار گرفته اند.وى با اشاره به تيم هاى سپاهان، ذوب آهن و مس كرمان كه در رده هاى اول تا سوم جدول قرار دارند خاطرنشان كرد: هزينه و سرمايه گذارى اين تيم ها در ليگ فوق العاده بالا بوده است و به نظرم نبايد آنها را با استقلال و پرسپوليس مقايسه كرد. اين سه تيم از اين طريق بهترين بازيكنان ليگ را جذب كرده اند و به عنوان نمونه تيمى همانند سپاهان مى تواند با بازيكنان ذخيره خود مقام دوم را به سادگى كسب كند.نامجومطلق پرورش نيافتن استعدادهاى ناب فوتبال و معرفى نشدن بازيكن ستاره را نيز يكى ديگر از نقاط ضعف نيم فصل اول ليگ دانست و ادامه داد: متاسفانه در ۲۰ هفته ابتدايى ليگ همچنان پديده اى در تيم ها معرفى نشده است و به نظر مى رسد استعدادهاى فوتبال ما بدون هيچ برنامه اى از سوى تيم هاى خود در چند سال اخير هدر رفته اند.وى درباره عملكرد داوران نيز در نيم فصل اول يادآور شد: شرايط به گونه اى پيش رفته است كه داورى هاى ليگ دهم به شدت مساله ساز شده و هيچ تيمى را پيدا نمى كنيم كه از داورى ها گله مند نباشد. نامجو مطلق در پايان گفت: موج زياد انتقادات از داورى ها باعث شده تا داوران تحت استرس و فشار زيادى قرار بگيرند و با باقى ماندن زير اين فشار روحى هفته به هفته عملكرد نامناسب ترى داشته باشند.
-
مصاحبه منصوریان
مربى تيم ملى تكذيب كرد؛منصوريان: عليه فرهاد مجيدى صحبتى نكردم
عليرضا منصوريان مربى تيم ملى فوتبال ايران با تكذيب مصاحبه منتشر شده در يكى از روزنامه هاى ورزشى صبح كشور از قول وى عليه فرهاد مجيدى را تكذيب كرد و دراين خصوص توضيح داد: من هيچ حرفى عليه فرهاد مجيدى نزدم اما متاسفانه يك روزنامه ورزشى از قول من به دروغ مطالبى را منتشر كرده كه بدون ترديد پس از بازگشت از رقابت هاى جام ملت ها از طريق قانونى پيگيرى هاى لازم را انجام خواهم داد.او كه هم اكنون به همراه تيم ملى در دوحه بسر مى برد ادامه داد: سايتى به نام (sitesport.ir) در تاريخ ۱۶ آذرماه گذشته با من مصاحبه اى انجام داد و همان روز آن را منتشر كرد كه اكنون نيز قابل مشاهده است اما متاسفانه پس از ۲۰ روز يك روزنامه ورزشى مورخ ششم دى ماه اين مصاحبه را با برخى تغييرات و اضافه كردن يكى، ۲ سوال و جواب جعلى به چاپ رساند و من به اين دليل از خبرنگار اين روزنامه گله مندم.وى افزود: اگر دقيقا عين متن مصاحبه من با سايت مذكور به چاپ مى رسيد، مشكلى وجود نداشت اما اكنون در زمانى كه تيم ملى و همچنين باشگاه استقلال نياز به آرامش و دورى از حاشيه دارند، متاسفانه اين روزنامه مطالب كذبى را به نقل از من چاپ كرده كه به هيچ عنوان صحت ندارد.
-
مصاحبه فتح اله زاده
گمالوويچ نه اما
فتح الله زاده: يك مربى خارجى به كادر فنى استقلال اضافه مى شود
على فتح الله زاده، سرپرست باشگاه استقلال در خصوص آخرين وضعيت اين تيم به نكات جالب توجهى از جمله اضافه شدن يك مربى به جمع كادر فنى تيم، درآمدزايى ۴ ميليارد تومانى باشگاه از ابتداى فصل، احتمال جذب وحيد هاشميان يا جواد نكونام براى ليگ قهرمانان آسيا و انتخاب يك مربى خارجى طراز اول براى تيم ملى اشاره كرد.
• گفته مى شود قرار است يك مربى به جمع كادر فنى اضافه شود. درست است؟
- پرويز مظلومى سرمربى تيم، چند مربى را در ذهن خود دارد كه با آنها وارد مذاكره شده و قرار است يك نفر به جمع كادر فنى اضافه شود.
• يكى از اين نفرات گمالوويچ است؟
- با اين مربى مذاكره اى نداشتيم. مربيانى كه مد نظر مظلومى بودند خارجى هستند اما وى با انتخاب خود با آنها مذاكره مى كند.
• احتمال جذب نكونام يا هاشميان براى ليگ قهرمانان آسيا چقدر است؟
- جذب يا رد يك بازيكن بحثى است كه بايد در كميته فنى انجام شود و من معمولا به آن ورود نمى كنم. كار مديريت باشگاه اجرايى است و هر زمانى كميته فنى به نتيجه رسيد آنرا عملى مى كنيم، با اين حال از طرف باشگاه استقلال تاكنون صحبتى با نكونام و هاشميان نشده است و اگر سرمربى درخواست جذب بازيكنى را داشته باشد اقدام خواهيم كرد.
سهميه بازيكنان تيم فوتبال استقلال پس از جذب هوار ملا محمد، بازيكن عراقى پر شد و اين باشگاه تنها مى تواند براى بازى هاى ليگ قهرمانان آسيا بازيكن آزاد به خدمت بگيرد.
• مشكلات مالى مرتفع گشته است؟
- هر چند بدهى هاى گذشته مشكلاتى را براى ما ايجاد كرده است اما به نظرم وضع مالى ما نسبت به سالهاى قبل به خصوص در امر پرداخت تعهدات و قرادادمان به بازيكنان بهتر بوده است.
در قرارى كه با سازمان تربيت بدنى از ابتداى فصل گذاشتيم قرار شد تا ۵۰ درصد هزينه هاى مربوط به باشگاه استقلال بر دوش ما باشد و ۵۰ درصد مابقى با كمك هاى سازمان تامين شود.
با در نظر داشتن هزينه ۱۰ ميليارد تومانى باشگاه استقلال، سهم ما از پرداخت اين هزينه ۵ ميليارد تومان بوده است كه خوشبختانه تاكنون حدود ۴ ميليارد آنرا با برنامه هاى درآمدزايى تامين كرده ايم.
حاميان مالى، كمك هاى هواداران و برنامه هاى درآمدزايى باشگاه باعث شد تا نيم فصل اين مبلغ را تامين كنيم و اگر بتوانيم
يك ميليارد ديگر هم تهيه كنيم به قول خود به سازمان تربيت بدنى عمل كرده ايم.
-
مصاحبه فریبا
فريبا: مشكلي براي نشستن روي نيمكت در آسيا ندارم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال گفت: براي نشستن روي نيمكت در ليگ قهرمانان آسيا مشكلي ندارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهتاش فريبا در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه گفته مي شود به دليل نداشتن مدرك Aدر ليگ قهرمانان آسيا نمي تواند روي نيمكت بنشيند، اظهار داشت: مشكلي براي نشستن روي نيمكت ندارم. قرار است در همين تعطيلات كميته آموزش يك دوره كلاس A برگزار كند و من هم در اين دوره از كلاس ها شركت مي كنم. بنابراين مشكلي براي نشستن روي نيمكت نخواهم داشت.
وي در مورد اينكه گفته مي شود قرار است يك مربي خارجي به عنوان تمرين دهنده به كادرفني استقلال اضافه شود، عنوان كرد: از اين موضوع خبر ندارم. اگر هم قرار باشد يك مربي اضافه شود مشكلي نيست. هر چه تعداد نفرات بيشتر باشد بهتر است. تيم بايرن مونيخ كه به تهران آمده بود 18 مربي داشت. تيم هاي بزرگ نياز به تعداد نفرات بيشتر هم دارد. از نظر من اين مسئله مهم نيست و هر كسي كه مي تواند به استقلال كمك كند بايد بيايد.
-
مصاحبه پورحیدری
نيم فصل دوم شرايط خيلى بهترى خواهيم داشت
پورحيدرى: مى توانستيم ذوب آهن را ببريم و صدرنشين شويم
استقلال در پايان نيم فصل اول در رتبه پنجم جدول قرار گرفت اما منصور پورحيدرى سرپرست اين تيم مدعى شد كه اگر در بازى آخر مقابل ذوب آهن بازيكنان مصدوم خود را در اختيار داشتند، صدرنشين ليگ را شكست مى دادند و بر جايگاه شاگردان منصور ابراهيم زاده در جدول تكيه مى زدند.
• از نتايج استقلال در پايان نيم فصل اول راضى هستيد؟
- با توجه به مشكلات و كمبودهايى كه بود، صد درصد راضى هستم و آقاى مظلومى و همكارانش با اين شرايط شاهكار كرده اند. البته نبايد از تلاش آقاى فتح الله زاده مدير باشگاه هم در اين راه غافل شويم. انتظار چنين نتايجى را نداشتيم و اگر مصدوم نداشتيم، حتى مى توانستيم بازى آخرمان را ببريم و صدرنشين ليگ شويم اما تا همين جا هم ايده آل كار كرده ايم. ما در دور رفت بازيهاى سنگينى را در خارج داشتيم و در دور برگشت بيشتر در خانه بازى داريم. آقاى مظلومى با اين مهره ها و تيم كاملى كه ندارد، عالى نتيجه گرفته است. البته آرامشى كه در نيم فصل اول به لحاظ مالى داشتيم و آقاى فتح الله زاده ايجاد كرده بود هم خيلى مهم بود.
• پرويز مظلومى در بازيهاى اخير اعتراض شديدى به مشكلات داورى داشت. اين اعتراض ها درست بود يا توجيهى براى نتايج ضعيف استقلال بود؟
- به هرحل اشتباه داورى هست و براى همه تيمها وجود دارد. در بازى با پرسپوليس كه آن همه حاشيه براى ما درست كردند، آنقدر كه داورى به ضرر ما بود، به ضرر پرسپوليس نبود. اشتباهات براى همه تيمها وجود داشته و نمى توانيم بگوييم كه داوران در آن شرايط سخت حق اشتباه كردن ندارد.
• فتح الله زاده اعلام كرده كه جسارت عوض كردن مربى تيم را دارد. چنين اظهارنظرى در اين مقطع زمانى به صلاح بود؟
- من هم چنين چيزى را شنيده ام اما آقاى
فتح الله زاده تا الان مرتب ازكادر فنى حمايت كرده اند. هر چند كه عنوان كردن چنين چيزى در حال حاضر صلاح نبود اما امسال يكى از سالهاى آرامش استقلال بود چون همه دست به دست هم داده ايم تا حاشيه ها كم شود. الان فصل تعطيلى فوتبال است و مطالب اينطورى را زياد شاهد خواهيم بود. به هرحال مدير باشگاه هر لحظه مى تواند تصميم بگيرد و مربى تيم را عوض كند، اين واقعيت فوتبال است و در همه جاى دنيا هم وجود دارد.
• در تعطيلات نيم فصل چه هدفى را دنبال مى كنيد؟
- فعلاً كه يك هفته به بچه ها استراحت داده ايم اما عمده ترين مساله براى ما برگشتن مصدومان است كه كادر پزشكى خيلى تلاش مى كنند تا مصدمان ما سريعتر به تيم برگردند. سيد صالحى به ميادين برگشته و تلاش مى كنيم تا جبارى، ميداودى و يوسفى هم برگردند چون حضور آنها خيلى به تيم كمك مى كند و اگر همه بازيكنان در اختيار كادر فنى باشند، نتايج بهترى خواهيم گرفت. ما اردوى خوبى در تركيه براى تيم در نظر گرفته ايم تا بدنسازى خوبى داشته باشيم و ۲ تا بازى تداركاتى هم انجام مى دهيم تا با شرايط مطلوبى برگرديم و آقاى مظلومى هم بتواند براى برگشت به ليگ و ليگ قهرمانان آسيا خوب برنامه ريزى كند.
• فكر مى كنيد استقلال در ادامه كار چه نتايجى بگيرد؟
- به نظر من شرايط استقلال در نيم فصل دوم خيلى بهتر از نيم فصل اول خواهد بود. شكورى هنوز به شرايط صد در صد نرسيده و اگر سيد صالحى و جبارى به تيم اضافه شوند، وضعيت ما بهتر مى شود.
بازيهاى ما در نيم فصل دوم در خانه است تا بيرون از خانه، آقاى مظلومى ۳۸ روز وقت دارد تا كار كند و شرايط تيم بهتر شود. در بازى با ذوب آهن هم اگر تيم ما در نيمه دوم تحليل نمى رفت بازى را مى برديم اما مشكل بدنى داشتيم چون در شروع فصل زمان نداشتيم تا كار بدنسازى خوبى انجام دهيم.
-
مصاحبه فکری
هوار استقلال را دور زد
فكرى: مصدومان ما برگردند، مدعى قهرمانى هستيم
اشتباهات داورى در بازيهاى پايانى نيم فصل اول اعتراض شديد پرويز مظلومى استقلال را به همراه داشت. محمود فكرى مربى آبى پوشان تهرانى مدعى شد كه داوران عمدى به ضرر اين تيم سوت مى زدند تا ثابت كنند اشتباهات داورى اول فصل فقط به سود استقلال نبوده و اين تيم هم از داورى متضرر شده است.
• از نتايجى كه در نيم فصل اول گرفتيد، راضى هستيد؟
- در مجموع و با توجه به مشكلاتى كه داشتيم، نتايج خيلى خوبى بود و اگر در اواخر نيم فصل اول بازيكن آسيب ديده نداشتيم، مى توانستيم نتايج بهترى بگيريم اما الان هم شرايط بد نيست و انشاء الله در نيم فصل دوم تا مصدومان ما به شرايط بازى برسند و آماده حضور بهتر در مسابقات شويم، فرصت داريم.
• مظلومى در بازيهاى اخير اعتراض شديدى به داورى بازيها داشت. اين اعتراضات توجيه نتايج ضعيف بود يا واقعاً داورى ها به شما ضربه زد؟
- به هرحال در بازيهاى اول فصل يك سرى اشتباهات بود كه هم به نفع و هم به ضرر استقلال بود اما متاسفانه فقط اشتباهاتى كه به نفع استقلال بود را نشان دادند و خيلى بزرگ نمايى كردند به همين دليل در يك سرى از بازيها مى ديديم كه كميته داوران مى خواهد نشان دهد كه اشتباهات به نفع استقلال نيست و عمدى به ضرر استقلال سوت زدند و باعث شد كه ضرر كنيم و داد مجموعه استقلال را درآوردند. اعتراض ها توجيه كار نيست. به هرحال يك سرى بازيها را باختيم و بد هم باختيم اما نيازى به توجيه نيست اما يك سرى اشتباهات داورى عمدى به ضرر ما بود تا به افكار عمومى نشان دهند كه داورى ها فقط به نفع ما نبوده است.
• در اردوى تركيه چه هدفى داريد؟
- برنامه ما آماده سازى تيم براى نيم فصل دوم است تا هم كارهاى تاكتيكيمان را دوباره مرور كنيم و هم بدنسازى خوبى داشته باشيم تا در نيم فصل دوم به مشكل نخوريم.
• على فتح الله زاده اعلام كرده كه جسارت عوض كردن سرمربى را دارد. به نظر شما در اين مقطع چنين اظهار نظرى درست است؟
- من نمى دانم ايشان اين حرف را به چه مناسبتى زده يا چه منظورى داشته اند كه اظهارنظر كنم اما به هرحال ايشان مدير باشگاه هستند و هر لحظه مى توانند تصميم بگيرند كه مربى را عوض كنند. مطمئناً اگر بخواهند مربى را عوض كنند، در بدترين شرايط و اگر نياز به تعويض باشد اين كار را مى كنند اما نمى دانم منظور ايشان چه بوده است.
• الان استقلال نياز به تعويض مربى دارد؟
- اگر نياز داشت و تشخيص مى دادند، حتماً عوض مى كردند پس نياز نبوده كه مربى را عوض نكرده اند.
• فكر مى كنى چه رتبه اى در پايان فصل كسب خواهيد كرد؟
- ما جزو ۴ تيمى هستيم كه مدعى قهرمانى هستيم و با توجه به اينكه استقلال امسال شرايط بدى داشت اما نيم فصل اول جزو تيمهايى بوديم كه مدعى بوديم و آسيب ديده هاى تيم ما را اذيت كردند و اگر مصدومان ما برگردند و دست كادر فنى باز باشد، مطمئناً شانس قهرمانى خواهيم داشت.
• داستان هوار و استقلال چه شد؟
- هوار پيچيد به بازى، فكر مى كنم باشگاه پيگير است و نمى دانم برمى گردد يا نه اما هوار با استقلال قرارداد دارد و كارت بازى اش صادر شده است و باشگاه راه قانونى را پيگيرى مى كند و تا آخرش مى رود.
-
مصاحبه حجازی
مى خواهند من را مقابل مظلومى قرار دهند
حجازى:با هيچ كس جلسه مخفيانه نمى گذارم
طى مدتى كه سرمربى استقلال در تهران نبود گفته مى شد ناصر حجازى جلسه اى با فتح الله زاده داشته تا عملكرد مظلومى را بررسى كند.حجازى در گفت و گو با خبرگزارى ايپنا در مورد اين شايعات گفت: من مشاور فنى فتح الله زاده هستم و در بسيارى از مسائل به او مشاوره مى دهم اما اينكه جلسات من با سرپرست باشگاه را به بررسى عملكرد مظلومى ربط بدهند صحت ندارد و اين عده قصد دارند با طرح چنين شايعاتى من را مقابل پرويز قرار بدهند.مديرفنى تيم فوتبال استقلال افزود: در اين چند روز جلسات زيادى با فتح الله زاده دارم اما با كسى جلسه محرمانه نخواهم داشت و اين جلسات در راستاى پيشبرد اهداف استقلال خواهد بود.حجازى در خاتمه تصريح كرد: استقلال در نيم فصل اول با مشكلاتى رو به رو بود اما تلاش مى كنيم در فرصت تعطيلى تمرينات اين مشكلات را نيز برطرف و با قدرت كامل به مصاف حريفان برويم.
-
مصاحبه جویباری
نظريجويباري: برگه شكايت به دست هوار ملا محمد ميرسد
خبرگزاري فارس: معاون باشگاه استقلال گفت: وقتي برگه شكايت به دست هوار و مديربرنامههايش برسد، متوجه ميشوند استقلال شكايت كرده است.
علي نظري جويباري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ادعاي مديربرنامههاي هوار ملا محمد مبني بر اينكه باشگاه استقلال بلوف كرده و از او و هوار شكايت نكرده، اظهار داشت: وقتي نامه شكايت باشگاه استقلال به دستشان رسيد متوجه ميشوند كه بلوفي در كار نبوده است.
وي افزود: هوار ملا محمد قرارداد امضا كرده ولي در تمرينات حاضر نشده است. ما به لحاظ قانوني اين موضوع را پيگيري كرديم.
معاون باشگاه استقلال در مورد اينكه آيا حنيف عمران زاده و مجتبي جباري به دليل اخطار و اخراج در بازي با فولادخوزستان جريمه شده اند يا خير گفت: هنوز جلسه كميته انضباطي باشگاه براي اين دو بازيكن تشكيل نشده است.
-
مصاحبه مظلومی
برهاني: مظلومي منطقي است و دلايلم را قبول كرد
خبرگزاري فارس: مهاجم استقلال گفت: سرمربي تيم آدم بسيار منطقي است و دلايلم را قبول كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني در مورد جريمه نقدياش از سوي باشگاه گفت: متاسفانه دير به تهران رسيدم و نتوانستم به دليل خستگي خود را به تمرين برسانم، اما بعد از تمرين با آقاي مظلومي تماس گرفتم و همه چيز را برايشان توضيح دادم. ايشان هم كه آدم بسيار منطقي هستند، دلايلم را پذيرفتند و اميدوارم جريمهام را ببخشند. با اين حال مطيع دستورات كادر فني هستم.
وي در مورد شرايط استقلال تصريح كرد: خدا را شكر شرايط تيم خوب است و با رسيدن مصدومان، ديگر دغدغهاي نخواهيم داشت. اميدوارم با استفاده از تمرينات اين مدت، آماده شروعي پر قدرت در ادامه رقابتهاي ليگ داشته باشيم. در واقع با انگيزهاي كه داريم همگيمان براي موفقيت استقلال دوباره استارت زديم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: جرياني پشت قضيه دعوت يك بازيكن استقلال به تيم ملي وجود دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: حتما جرياني پشت قضيه است كه فقط يك نفر از استقلال به تيم ملي دعوت ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس،پرويز مظلومي پس از پايان تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران در باره وضعيت مصدومان استقلال اظهار داشت: غير از جباري و ميداودي بقيه بازيكنان در تمرين هستند.
وي درباره آخرين وضعيت ميداودي عنوان كرد: ميداودي از بعد تعطيلات عيد نوروز تمريناتش را آغاز ميكند. پزشكان به ما اميدواري دادند كه او به مسابقات بعد از عيد مي رسد.
سرمربي آبيپوشان در باره غيبتهاي مجتبي جباري گفت: از وضعيت جباري خبر ندارم. او بايدديروز خودش را به ما معرفي ميكرد مثل ديگران كه در تمرين حاضر شدند. اگر تا فردا در تمرين حاضر نشوند، او را در اختيار باشگاه قرار ميدهيم. البته جباري بازيكن بزرگي است اما بايد نظم را رعايت كند. باشگاه استقلال در اختيار جباريها نيست، جباريها بايد در اختيار استقلال باشند.
مظلومي درباره مصدوميت بازيكنان استقلال و اينكه اين تيم در فصل بدنسازي عملكرد خوبي نداشته است، تصريح كرد: به دليل كمبود وقت روي عضلات بازيكنان نتوانستيم خوب كار كنيم. اگر دقت كرده باشيد اكثر آسيب ديدگي بازيكنان در قسمت كشاله است. ما مشكل رباط نداريم. يك سري از مصدومان هم از سال گذشته بودند كه خوشبختانه مشكلاتشان حل شده است. از اينكه ليگ در هفته بيستم به نيم فصل رسيد لطمه خورديم. اگر زودتر نيم فصل را در پيش داشتيم ميتوانستيم بازسازي كنيم و اين طور هم نتيجه نگيريم.
سرمربي استقلال در اين خصوص كه گفته ميشود وي با بهانه مصدوميت بازيكنان وضعيت استقلال را توجيه ميكند، گفت: من هيچ وقت مقصر را بازيكن نميدانم. در بعضي پستها مشكلاتي داريم كه مربوط به تاكتيك و سيستم است. خودمان اين را ميدانيم. جابجاييهايي در برخي پستها داريم تا مشكل را برطرف كنيم. اگر هم ميگويم دستمان بسته است، براي بهانه آوردن نيست. وقتي بازيكن رقيب نداشته باشد انگيزهاي هم ندارد. در هر پست يك بازيكن بايد رقيب داشته باشد تا بداند كه اگر ضعيف بازي كند بازيكن ديگري هست كه جايش بازي كند. مسلما اگر بازيكن مصدومي نداشته باشيم، شرايطمان بهتر ميشود.
مظلومي درباره اينكه قرار است گمالوويچ به عنوان مربي تمرين دهنده به كادر فني استقلال اضافه شود، اظهار داشت: من از باشگاه يك مربي خارجي خواستم تا براي تقسيم كار به كادر فني استقلال اضافه شود اما اين اسمهايي كه مطرح ميشود نيست. با حضور يك مربي ديگر كادر فني شلوغ نميشود بلكه كارها تقسيم ميشود. يك تيم حرفهاي حداقل به 9-10 نفر نياز دارد. كمبودهايي داريم كه بايد آنها را برطرف كنيم. من ميخواهم كار را بين همكارانم تقسيم كنم و خودم بيشتر به امور مديريتي بپردازم.
مظلومي درباره عدم حضور هوار ملا محمد و انتخاب جايگزين براي او گفت: ما ميتوانيم از يك بازيكن خارجي براي ليگ قهرمانان آسيا استفاده كنيم. چنين درخواستي را از باشگاه داشتهام.
به گزارش فارس وي در ادامه درباره اينكه قرار بود باشگاه استقلال با وحيد هاشميان صحبت كند، يادآور شد: ما هيچ بازيكن آزادي را نميتوانستيم جذب كنيم. هاشميان براي من قابل احترام است. او بازيكن بزرگي است اما او را نميخواستم. سهميه بازيكن آزاد استقلال با جذب اسماعيل شريفات پر شده بود.
سرمربي استقلال درباره برنامههاي اين تيم در اردوي تركيه گفت: خواستار دو بازي تداركاتي در تركيه شدهايم. يك تيم ليگ يكي و يك تيم ليگ برتري از تركيه در برنامه تداركاتي استقلال جاي دارد.
مظلومي در پايان درباره اينكه نظرش در باره وضعيت تيم ملي چيست، گفت: فعلا نميخواهم راجع به تيم ملي حرف بزنم. درباره انتخابات صورت گرفته حرف زياد دارم اما فعلا نميخواهم چيزي بگويم. اگر خدا بخواهد و تيم نتيجه بگيرد حرفهايم را ميزنم. آن موقع كه نميخواستيم بازيكنانمان را به تيم ملي بدهيم 5 تا 5 تا بازيكن دعوت ميكردند ولي اكنون فقط يك نفر از استقلال دعوت ميشود. حتما جرياناتي پشت اين قضيه است. اميدوارم به خاطر خوشحالي ملت تيم ملي نتيجه بگيرد و سپس حرفهايم را ميزنم.
-
مصاحبه فکری
اتفاقات درون تيم ملى نرمال نيست
فكرى: بهتر بود ايمان مبعلى هم خط مى خورد
محمود فكرى مربى استقلال كه سال ها به عنوان مدافع در اين تيم بازى كرد نسبت به خط خوردن پژمان منتظرى از تيم ملى واكنش نشان داد. او در اين خصوص گفت: به نظر من نفرات بيشترى از استقلال مى توانستند در تيم ملى باشند اما فقط ۲ نفر انتخاب شدند كه در نهايت يك نفر خط خورد. البته من فكر مى كنم اين موضوع به نفع استقلال شد و بهتر بود كه ايمان مبعلى هم خط مى خورد.وى ادامه داد: اتفاقاتى كه در تيم ملى مى افتد نرمال نيست و رفتارها با بعضى از بازيكنان طورى است كه آنها سرخورده مى شوند و از لحاظ روحى آسيب مى بينند. فكر مى كنم ا گر مبعلى هم خط مى خورد بهتر بود ولى مثل اينكه آقاى قطبى لطف كرده و او را در اردو نگه داشته است.فكرى در پاسخ به اين سوال كه آيا نبايد به تفكرات سرمربى تيم ملى احترام گذاشت اظهارداشت: اگر تفكرات خودش باشد بله اما مسائل ديگرى اتفاق مى افتد و دخالت هايى انجام مى شود كه همه اين ها حاشيه درست مى كند و انتخابات را زير سؤال مى برد.فكرى در پاسخ به اين سوال كه آيا تيم ملى در جام ملت ها موفق مى شود افزود: ايران كار بسيار سختى دارد ولى موفقيت در اين جام دور از دست نيست. تيمى كه در موردش حرف مى زنيم ايران است و اصلا نبايد به اين موضوع توجه كرد كه سال هاست در جام ملت ها قهرمان نشديم. اگر تيم به خوبى جمع و جور شود مى توانيم به موفقيت برسيم.فكرى در مورد اوضاع استقلال و نتايج ضعيف اين تيم در چند هفته آخر تصريح كرد: اگر بازيكنان كليدى ما مصدوم نمى شدند مى توانستيم الان صدرنشين باشيم اما اين موضوع باعث شد تا در بازى مقابل شهردارى تبريز، فولاد و ذوب آهن ۸ امتياز از دست بدهيم. با اين حال اميدوار به قهرمانى هستيم و هدف مان گرفتن صدر جدول است.
-
مصاحبه مظلومی
بازى ذوب آهن و مس تكرار شد، تكليف ما اين وسط چيست؟!
مظلومى: قطبى، منتظرى را بى انگيزه كرد
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال معتقد است تكرار بازى ۲ تيم مس كرمان و ذوب آهن به ضرر آنها است زيرا اگر قبل از بازى با استقلال اين ديدار تكرار مى شد ممكن بود چند بازيكن ذوب آهن محروم و در ديدار مقابل آبيها غايب بودند.او پيرو تكرار بازى مس كرمان و ذوب آهن گفت: اگر قرار بود اين تصميم گرفته شود چرا بعد از بازى با استقلال رأى صادر شد و معتقدم اين وسط ما متضرر شديم.سرمربى تيم فوتبال استقلال افزود: اگر اين ديدار قبل از بازى ما با ذوب آهن تكرار مى شد چند بازيكن تيم اصفهانى ۳ اخطاره مى شدند و آن وقت در ديدارى ما حضور نداشتند. حالا من از مسئولان فدراسيون مى پرسم كه تكليف ما اين وسط چيست؟مظلومى در مورد آخرين فهرست افشين قطبى تصريح كرد: من نمى دانم سهم تيم دوم جدول ليگ فقط ۲ بازيكن است كه پس از مدتى يك بازيكن را هم خط بزنند؟!اگر قرار است از استقلال فقط يك بازيكن در تيم ملى حضور داشته باشد پس سهم تيمهاى ديگر بايد چند بازيكن باشد؟!وى در مورد خط خوردن منتظرى از تيم ملى افزود: اگر قرار بود منتظرى آزمايش نشود پس چرا او را دعوت كردند؟! كاش او نيز به تيم ملى دعوت نمى شد تا به اين شكل خط نخورد البته در شرايط كنونى بهتر است ديگر اين صحبتها را ادامه ندهيم زيرا تيم ملى بازيهاى حساس و سرنوشت سازى را پيش رو دارد اما بايد به اين موضوع اشاره كنم كه بازيكنان من را بى انگيزه كردند و نمى دانم منتظرى با چه انگيزه اى بايد در دور جديد تمرينات حضور داشته باشد.
-
مصاحبه منتظری
فقط به موفقيت استقلال فكر مى كنم
منتظرى: درباره خط خوردن از تيم ملى حرف نمى زنم
پژمان منتظرى، مدافع تيم فوتبال استقلال تهران كه از فهرست نهايى تيم ملى براى حضور درجام ملتهاى آسيا خط خورد با ناراحتى مى گويد تمايلى براى حرف زدن در اين باره را ندارد. وى گفت: تمايل ندارم در خصوص خط خوردنم از تيم ملى صحبت كنم. تنها جمله اى كه مى توانم بگويم اين است كه آرزوى موفقيت براى تيم ملى را دارم و اميدوارم اين تيم در بازى هاى جام ملت هاى آسيا نتايج خوبى كسب كند.منتظرى افزود: در اين شرايط تنها به موفقيت استقلال فكر مى كنم.نيم فصل دوم رقابت هاى ليگ در پيش است و من همه تلاشم را به كار خواهم بست تا بهترين عملكرد را براى تيمم داشته باشم. گفتنى است؛ منتظرى به همراه ۳ بازيكن ديگر از خط خورده هاى تيم ملى بود و شانس همراهى اين تيم را در بازى هاى جام ملت هاى آسيا از دست داد
-
مصاحبه زرینچه
نحوه بدنسازى استقلال مشكل دارد
زرينچه: مظلومى بايد به دستيارانش اعتماد كند
جواد زرينچه مدافع پيشين تيم فوتبال استقلال با تاكيد براينكه مظلومى براى رفع مشكلات فنى تيمش نياز به همفكرى بيشترى دارد،گفت: مظلومى بايد به دستيارانش و اعضاى كادر فنى استقلال بيشتر اعتماد كند.او با بيان اين مطلب افزود: به اعتقاد من آبى پوشان تا پايان نيم فصل خوب عمل كرده اند و مى توانيم نمره خوبى به اين تيم بدهيم. تيم استقلال تنها در ۲ بازى آخر نتايج مطلوبى كسب نكرده كه اين هم طبيعى به نظر مى رسد.مدافع پيشين استقلال با طرح اين موضوع كه »۲ تيم استقلال و پرسپوليس هميشه دنبال نتيجه هستند تا ازكورس قهرمانى عقب نمانند«، افزود: كادر فنى استقلال بهترين بازيكنان را در اختيار دارد و بايد بتواند از تمام نيروهايش به نحو مطلوب استفاده كرده و تنها روى تعدادى بازيكن خاص مانور نكند. به نظر من همه بازيكنان تيم استقلال در يك سطح هستند و با اعتماد به آنها مى توان آينده اين تيم را تضمين كرد تا ديگر فقط بدنبال اسم ها نباشيم.زرينچه با اشاره به مصدوميت متعدد بازيكنان استقلال در نيم فصل اول ليگ گفت:فشارتمرينات، استراحت كم و مهمتر از همه بدنسازى نامناسب و عدم اطمينان به بدنساز تيم عوامل اصلى مصدوميت بازيكنان است. بطور مثال دكتر خداداد در سپاهان با داشتن اختيار تام از سرمربى تيم توانسته يكى از بهترين بدنسازان حال حاضر فوتبال كشور باشد.وى در خصوص پيوستن بازيكنان خارجى به استقلال گفت: براى به خدمت گرفتن بازيكنان خارجى بايد وسواس بيشترى نشان دهيم، بازيكن خارجى هزينه زيادى براى باشگاه دارد بنابراين بايد سرويس خوبى هم به تيم بدهد، درغير اين صورت باشگاه پول خود را هدر داده است.مدافع پيشين استقلال تعطيلات نيم فصل را بهترين زمان براى بازسازى اتيم دانست وافزود: كادرفنى مى تواند از اين موقعيت به نحو مطلوب استفاده كند و با انجام تمرينات منظم خود را آماده ادامه ليگ كند.زرينچه در پايان يكى از دو تيم اصفهانى ذوب آهن و سپاهان را قهرمان اين دوره از مسابقات ليگ برتر دانست و گفت: اگرچه قلبا دوست دارم استقلال قهرمان شود اما دو تيم اصفهانى از موقعيت بهترى براى قهرمانى برخوردار هستند.
-
مصاحبه مظلومی
پورحيدرى : كميته داوران بايد حساب شده تر عمل كند
منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: به دنبال بازى تداركاتى با يك تيم بزرگ اروپايى در تركيه هستيم.وى درباره برنامه هاى آماده سازى تيم فوتبال استقلال در تعطيلات ليگ برتر اظهار كرد: تيم استقلال از ۱۶ تا ۲۶ دى ماه اردويى را در كمپ هتل «فيم» در نزديكى آنتالياى تركيه برگزار مى كند. به دليل آن كه در اين اردو بيشتر تمرين هاى بدنسازى را انجام خواهيم داد، همه بازيكنان استقلال غير از ملى پوشان را به اين اردو مى بريم. پيش بينى ما اين است كه بازيكنان آسيب ديده بتوانند تا شروع دوباره ليگ به بهبودى و آمادگى خوبى برسند.او افزود: در اين اردو دو بازى تداركاتى خواهيم داشت كه درخواست كرديم دومين بازى را با يك تيم بزرگ اروپايى انجام دهيم و اولين مسابقه ما بازى سبكى خواهد بود كه هيچ كدام از حريفان هنوز مشخص نيستند. وى درباره مشخص شدن تكليف هوار ملامحمد و يا بازيكن جايگزينى براى وى، تصريح كرد: وضعيت هوار هنوز مشخص نيست، بايد پرويز مظلومى از مسافرت برگردد و اگر نياز دانست براى جذب بازيكن جديد درخواست دهد. البته اگر بازيكنى را بگيريم فقط مى تواند در ليگ قهرمانان آسيا براى ما بازى كند.پورحيدرى در بخش ديگرى از اين گفت وگو درباره عدم اعتماد بين داوران و مربيان فوتبال كه به تدريج بر التهاب فضاى روانى حاكم بر بازى ها افزوده است، اظهار كرد: شرايط خوبى را از اين حيث در فوتبال داخلى شاهد نيستيم. متاسفانه مربى تيم بازنده داورى را در نتيجه تاثيرگذار مى داند و شايد مى خواهد به اين وسيله خودش را از پذيرش مسووليت شكست مبرا كند. در همه جاى دنيا اشتباه هاى داورى حتى اشتباه هاى بسيار بزرگ هم وجود دارد. بالاخره داور ممكن است يك لحظه اشتباه كند اما مهم فضاى آرام حاكم بر بازى است.وى افزود: متاسفانه اكنون بيش از اندازه داورى هاى ما مورد تهاجم قرار مى گيرد و شرايط قضاوت در بازى هاى ليگ به خطر افتاده است. داور اشتباه مى كند و پس از آن هم كارشناسان اشتباهات احتمالى را بررسى مى كنند اما ما نبايد شرايطى ايجاد بكنيم تا قضاوت داورها تحت تاثير قرار بگيرد. تيم ها اگر ببرند داورى خوب است و اگر ببازند داور را عامل باخت شان مى دانند. پورحيدرى تاكيد كرد: معتقدم كميته انضباطى بايد در اين مساله ورود كرده و قاطعانه با عوامل به وجود آمدن شرايط فوق برخورد كند. بى اعتمادى به وجود آمده ميان جامعه داورى و مربيان فوتبال در آينده مشكل ساز خواهد شد. همه جا اشتباه هاى داورى هست اما تا اين حد داوران مورد هجمه قرار نمى گيرند. يكى از دلايل اشتباه هاى داورى عدم تمركز و آرامش كافى داوران است. اگر ما سعى كنيم در شكست ها، مساله داورى را نبينيم و بيشتر روى نكات فنى متمركز شويم، شك نكنيم داوران در شرايط بهترى قضاوت خواهند كرد.سرپرست تيم استقلال با بيان اين كه داوران جوان پيش از قضاوت در ليگ برتر بايد تجربه بيشترى كسب كنند، گفت: اين كه داوران جوان و باانگيزه وارد داورى مى شوند خوب است اما آنها بايد پيش از حضور در ليگ برتر ميادين ديگرى را تجربه كنند تا قدرت بيشترى براى مديريت بازى هاى حساس در حضور تماشاچيان بسيار پيدا كنند. وى خاطرنشان كرد: جار و جنجال راه مناسبى نيست، به طور مثال ما چندين مرتبه فيلم بازى استقلال برابر پرسپوليس را ديديم و مشخص است تيم ما صدمه بيشترى از ناحيه اشتباه هاى داورى خورده است اما ديديد كه چه سروصدايى به پا شد كه انگار داورى كاملا به ضرر پرسپوليس بود. بايد اشتباه ها را پذيرفت و اين مساله واقعا در فوتبال ما جا بيافتد. كميته انضباطى هم با خاطيان و كسانى كه فضا را متشنج مى كنند به شدت برخورد كرده و برايشان جرايم سنگين در نظر بگيرد. در مقابل كميته داوران هم بايد حساب شده تر عمل كرده تا درصد اشتباه داوران كمتر شود. سرمربى اسبق تيم ملى درباره عملكرد اين تيم در بازى تداركاتى با تيم قطر، گفت: طبيعى بود كه پس از چند روز حضور در اردو نمى توان انتظار زيادى از عملكرد تيم ملى داشت اما معتقدم تيم ملى هنوز با مشكل ساختار دفاعى اش روبروست كه مى تواند در جام ملت ها دردسرساز شود. مربيان تيم ملى بايد اين مشكل را جدى بگيرند كه بتوانند در فرصت باقيمانده تا شروع جام ملت ها، ضعف ها از بين برده يا به حداقل برسانند.
-
مصاحبه جویباری
نظرى جويبارى: استقلال با هوار محمد شوخى ندارد
برگه شكايت باشگاه استقلال از هوار ملا محمد بزودى بدست اين بازيكن عراقى مى رسد.على نظرى جويبارى معاون اول باشگاه استقلال گفت: از هوار محمد شكايت كرده ايم و تا آخرين لحظه و با تمام قدرت پيگير حق باشگاه استقلال هستيم. اين بازيكن و مدير برنامه هايش پس از اينكه برگه شكايت را از نزديك رويت كنند خواهند فهميد باشگاه استقلال با هوار محمد شوخى ندارد. وى ادامه داد: متاسفانه پس از ۱۵ سال مجدداً شاهد آن بوديم كه تنها يك بازيكن از پرافتخارترين تيم ايران در قاره آسيا در ليست نهايى تيم ملى حضور دارد. اين اتفاق زمان مربيگرى مايلى كهن هم رخ داده بود. در هر صورت اين روزها زمان انتقاد نيست و با اينكه از اين انتخابات بسيار ناراحت هستيم اما براى تيم ملى در جام ملت هاى آسيا آرزوى موفقيت مى كنيم و اميدواريم پس از سال ها ايران به مقام قهرمانى جام ملت هاى آسيا دست يابد و مجدداً شور و نشاط فوتبالى، جامعه را فرا بگيرد. نظرى در پايان گفت: به نيم فصل دوم بسيار خوشبين هستم. اردوى خوبى در آنتاليا در نظر گرفته شده است و با بازگشت مصدومين در نيم فصل دوم قطعا شرايط استقلال، نتايج و عملكرد بهترى از نيم فصل اول را خواهيم داشت.
-
مصاحبه مظلومی
حتما جريانى پشت انتخاب ملى پوشان است
مظلومى: اگر جبارى امروز نيايد،در اختيار باشگاه قرار مى گيرد
سرمربى تيم فوتبال استقلال با بيان اينكه نمى خواهد در مورد تيم ملى حرف بزند گفت: فكر مى كنم جرياناتى پشت انتخاب بازيكنان اين تيم وجود دارد كه بعدا در موردش حرف خواهم زد!وى پس از تمرين عصر ديروز استقلال در جمع خبرنگاران ضمن بيان اين مطلب افزود: براى تيم ملى در رقابتهاى جام ملت هاى آسيا آرزوى موفقيت مى كنم اما حرف هاى زيادى در مورد انتخاب بازيكنان دارم كه پس از مسابقات خواهم زد.او ادامه داد: به نظرم جرياناتى پشت انتخاب بازيكنان تيم ملى وجود دارد. زمانى كه ما نمى خواستيم بازيكنى از استقلال دعوت شود ۵ تا ۵ تا دعوت مى كردند و حالا كه مى خواهيم بازيكنانمان دعوت شوند فقط يك نفر در فهرست قرار مى گيرد. الان فقط براى تيم ملى آرزوى موفقيت مى كنم و بعدا حرف هايم را خواهم زد.وى خاطرنشان كرد: هنوز هم پيگيرى پرونده ملامحمد هستيم و باشگاه با شكايتى كه از وى كرده است، پيگير مطالبات باشگاه خواهيم بود تا تكليف او مشخص شود.مظلومى در پاسخ به انتقاداتى كه از نحوه بدنسازى استقلال در ابتداى فصل شده است گفت: قبول دارم كه ما در بدنسازى مشكلاتى داشته ايم اما همه مصدوميت هاى بازيكنان ما براى اين مشكل نيست. برخى مصدوميت ها از قبل بوده و برخى نيز مصدوميت هايى است كه ربطى به بدنسازى ندارد.پرويز مظلومى در ادامه از اضافه شدن يك مربى به كادر فنى استقلال خبر داد و گفت: از باشگاه خواسته ايم تا يك مربى خارجى را به كادر فنى اضافه كند. ما براى كادر فنى برنامه ريزى و تقسيم كار خواهيم كرد تا مشكلى از اين جهت نداشته باشيم. سرمربى تيم فوتبال استقلال در نظر دارد مجتبى جبارى را كه بدون اطلاع قبلى در تمرينات اين تيم غيبت كرده در اختيار باشگاه قرار دهد.وى در اين باره گفت: چند روزى است كه از مجتبى جبارى بى خبريم. مجتبى بازيكن خوب و آماده اى است و براى ما هم قابل احترام است، اما در صورتى كه تا امروز اين بازيكن، خود را به ما معرفى نكند، در اختيار باشگاه قرار مى گيرد تا درخصوص وى، تصميم گيرى هاى لازم صورت انجام شود.وى ادامه داد: جبارى جزو بازيكنانى است كه ما روى او حساب ويژه اى باز كرده ايم و لازم است كه اين بازيكن در تمرينات تيم حاضر شود.مظلومى در پايان اظهار داشت: استقلال در اردوى تركيه تمرينات پرفشارى را دنبال خواهد كرد، ما حتى در اين كشور روزى ۳ نوبت هم تمرين خواهيم داشت تا تيم با آمادگى لازم در نيم فصل دوم پا به مسابقات بگذارد.
-
مصاحبه روشن
بايد روى بازيكنان از نظر روحى و روانى كار شود
حسن روشن: فدراسيون در قبال قطبى بى انصافى كرد
حسن روشن مهاجم اسبق تيم ملى فوتبال كشورمان گفت: به نظر من تيم ملى از نظر روحى خيلى كار دارد و اين مساله به خاطر بى برنامگى فوتبال ايران است.وى اظهار داشت: تيم هايى كه وارد تورنمنتى مثل جام ملت هاى آسيا مى شوند، از نظر روحى و روانى روى بازيكنان خود كار مى كنند در صورتيكه در كشورمان بحث انتخاب جانشين سرمربى داغ است و همه به فكر اين موضوع هستند.او افزود: واقعيت اين است كه تيم ملى فاقد انسجام تيمى است و اگر نتيجه كسب كنيم روى خلاقيت فردى بازيكنان است. اين مساله در دوره هاى قبل نيز مشهود بود و در اين دوره هم بايد چشم به حركات انفرادى و خلاقيت فردى بازيكنان باشيم.روشن در ادامه خاطر نشان كرد: متاسفانه فوتبال ايران فاقد برنامه ريزى است و در يك لحظه تصميم گيرى مى شود. در يك لحظه قطبى را به عنوان سرمربى تيم ملى انتخاب مى كنند و در يك لحظه به دنبال جانشين او مى گردند آنهم درست قبل از تورنمنت بسيار مهمى مثل جام ملت هاى آسيا! همين مسائل و بى برنامگى باعث شده ملى پوشان از نظر روحى دچار افت شوند.ملى پوش اسبق تيم ملى در ادامه افزود: اين رفتار در قبال سرمربى تيم ملى حرفه اى نبود و فدراسيون قبل از جام ملت ها به افشين قطبى بى انصافى كرد. چنين مسائلى در هيچ جاى دنيا ديده نمى شود، گرچه تيم ملى همانطور كه گفتم از انسجام تيمى برخوردار نيست وى در مورد ۴ بازيكنى كه اخيراً از اردوى تيم ملى خط خوردند، گفت: به هر حال سليقه مربيان با هم فرق مى كند و ما در داخل تيم ملى نيستيم كه ببينيم حق با قطبى بود يا خير؟! به هر حال درباره ليست تيم ملى هميشه انتقاد وجود دارد اما اگر از همان ابتدا اين ۴ نفر را انتخاب نمى كردند بهتر بود.
-
مصاحبه همدانی
ستار همدانى:شرايط استقلال بحرانى است
ستار همدانى مدافع پيشين استقلال با بيان اينكه تغييرات مديريتى شرايط اين باشگاه را بحرانى كرد گفت: جابجايى مديريت در ابتداى فصل جارى مشكلات عديده ايى را براى آبى پوشان به همراه داشت وى افزود: در ابتداى ليگ اگر فتح الله زاده زودتر سكان مديريتى استقلال را بر عهده مى گرفت مشكلات مديريتى تيم سريعتر قابل حل بود و مديرعامل باشگاه با آرامش هرچه بيشتر مشكلات تيم را مرتفع مى كرد.مدافع پيشين استقلال در خصوص شرايط اين تيم گفت: با تغييراتى كه در اين تيم در ابتداى فصل بوجود آمد انتظار نمى رفت مظلومى و بازيكنانش جايگاه خوبى را در ليگ بدست آورند اما انها به اين مهم دست پيدا كردند و تا حد زيادى رضايت هواداران را جلب كردند. اما استقلال هنوز زيبا بازى نمى كند و صلابت گذشته را ندارد. با توجه به تعطيلات نيم فصل كادر فنى مى تواند با بهبود مصدومان نتايج قابل قبولى كسب كند و موقعيت خود را در جدول بهبود بخشد ومن اميدوارم يكى از سه جام را از آن خود كند.همدانى اشاره به مصدوميتهاى مكرر بازيكنان استقلال گفت: دير بسته شدن تيم و فشارمسابقات را مى توان ازعلل اصلى آسيب ديدگى بازيكنان دانست زيرا باعث تحليل رفتن قواى بدنى بازيكنان شد و موجب تشديد آسيب ديدگى آنها شده است.مدافع پيشين استقلال حضور بازيكنان خارجى بى كيفيت را بلاى جان فوتبال ايران دانست و گفت: اشتباه در جذب بازيكنان خارجى باعث شده تاهم جوانانمان فرصت عرض اندام نداشته و هم پولمان را بيهوده از دست دهيم ونتوانيم بربار فنى فوتبالمان بيفزاييم، به نظر من در زمان خريد بازيكنان خارجى وسواس بيشترى داشته باشيم تا مورد سرزنش فوتبال دوستان قرار نگيريم.ستار همدانى در پايان در پاسخ به اين پرسش كه كدام تيم هاى شانس قهرمانى در ليگ دهم را دارند گفت: تيمهاى بالاى جدول همگى از شانس قهرمانى برخوردارند و مى توانند با برنامه ريزى صحيح براى نيم فصل دوم با كسب اكثر امتيازات همراه با ارايه بازيهاى قابل قبول جام را از آن خود كنند. هر چند كه اعتقاد دارم استقلال در اين فصل يكى ازسه جام را از آن خود خواهد كرد
-
مصاحبه برهانی
اتومبيلم پنچر شد، خواب ماندم ، نرفتم سر تمرين!
برهانى: در تست آمادگى جسمانى شاگرد اول مى شوم
آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال در اولين روز شروع تمرينات اين تيم نتوانست خود را به موقع به محل تمرين برساند و به همين دليل با جريمه نقدى از سوى مسئولان باشگاه مواجه شد.وى درباره غيبت خود در تمرينات گفت: ساعت ۵ صبح ديروز (جمعه) به تهران رسيدم. با توجه به اينكه بااتومبيل شخصى به فرودگاه امام خمينى (ره) رفته بودم وقت خروج از فردوگاه متوجه شدم اتومبيلم پنچر شده است و دليل اصلى نيامدن من سر تمرين همين موضوع بود.او در ادامه افزود: وقتى پنچرى اتومبيل را گرفتم و به منزل رسيدم بسيار خسته و خواب آلود بودم و تصميم گرفتم با توجه به اينكه شب قبل اصلا نخوابيده بودم، مى خواستم چند ساعتى استراحت كنم و اصلاً متوجه نشدم چقدر خوابيدم.مهاجم آبى ها تصريح كرد: وقتى بيدار شدم تمرين استقلال شروع شده بود و به همين علت با كادرفنى و مسئولان تماس گرفتم و موضوع را به اطلاع آنها رساندم. و با توجه به اينكه غيبت كرده ام و نتوانستم به موقع در تمرين حضور يابم مشكلى از اين بابت ندارم و جريمه باشگاه را قبول مى كنم.برهانى درباره تأخير در تمرين صبح امروز نيز گفت: به تمرين صبح امروز نيز دير رسيدم زيرا به من گفته بودند تمرين ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه آغاز مى شود ولى شب گذشته ناگهان تصميم كادرفنى تغيير كرد و كسى به من خبر نداد كه تمرين نيم ساعت جلوتر انجام خواهد شد.وى در خاتمه درباره ميزان آمادگى خود افزود: بعد از چند روز استراحت تمرين كردم ولى از آمادگى بسيار بالايى برخوردارم و مطمئن هستم در تست آمادگى جسمانى كه قرار است فردا بدهيم شاگرد اول خواهم شد.
-
مصاحبه آشوبی
آشوبى: دليلى ندارد كه علت غيبت من به روزنامه ها كشيده شود
فرزاد آشوبى در تمرين روز جمعه استقلال غيبت داشت و گفته مى شود كه او با جريمه نقدى مواجه خواهد شد.وى در مورد اين موضوع و اينكه چرا در تمرين استقلال غيبت داشت مى گويد: دليلى ندارد كه علت غيبت من درتمرينات به روزنامه ها كشيده شود. من در مورد اين موضوع با پرويز مظلومى صحبت كردم و همه چيز تمام شد. در ضمن حالا در تمرينات شركت مى كنم. آشوبى در واكنش به موضوع كه به احتمال فراوان از سوى باشگاه جريمه نقدى خواهد شد ادامه مى دهد: اعتراضى نسبت به اين موضوع ندارم و باشگاه در مورد اين مسائل تصميم مى گيرد در ضمن من دلايل غيبتم را به مظلومى گفتم و بعد از آن در تمرين حاضر شدم. خوشبختانه الان هم استقلال شرايط خوبى دارد و با بازگشت بازيكنان مصدوم اميدواريم كه نتايج بهترى بگيريم. وى كه حالا در بين بازيكنان ملى پوش حضور ندارد در پاسخ به اين سوال كه از نبودن در تيم ملى چه احساسى دارى؟ مى گويد: احساس خاصى ندارم و فقط به استقلال فكر مى كنم. در ضمن اميدوارم تيم ملى كشورم در جام ملت هاى آسيا موفق باشد.
-
مصاحبه منتظری
منتظرى: در استقلال همه چيز را ثابت مى كنم
پژمان منتظرى مدافع تيم استقلال به تازگى از اردوى تيم ملى در قطر به ايران بازگشته و معتقد است كه اين تيم مى تواند در ادامه بازى ها با شرايط ايده آل روبه رو شود. وى گفت: شرايط استقلال ايده آل است اين حرف و حديثها در مورد استقلال صادق نيست ما آماده مى شويم كه در ليگ با آمادگى كامل به ميدان برويم.وى افزود: تيم ملى شرايط خاصى دارد كه باعث شد من از تيم جدا شوم و به ايران بازگردم هم اكنون من از تيم ملى خط خوردم و به ايران بازگشتم دوست هم ندارم توضيح اضافى در اين مورد ارائه بدهم. منتظرى تصريح كرد:من خوب تمرين كردم و شرايط مناسبى هم داشتم توقعى ندارم زيرا آنها دليلى براى حذف من داشتند.
-
صاحبه جباری
جبارى: پزشكم تمرين كردن را ممنوع كرده است
تيم فوتبال استقلال صبح امروز در ورزشگاه صنايع دفاع پيگيرى شد. مجتبى جبارى هافبك مصدوم تيم استقلال كه در روزهاى اخير غيبت داشت با لباس شخصى در محل تمرين حضور يافت.به گزارش پايگاه اطلاع رسانى ورزشى پارسيان، مجتبى جبارى هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: شرايط حضور در تمرينات را ندارم و پس از گرفتن عكس از زانوى مصدوم خود پزشك جراحم اعلام كردفعلاظ حق حضور در تمرينات را ندارم زيرا زانوى پايم ضعيف شده است و اگر به سرعت در تمرينات حاضر شوم، باز هم با مصدوميت روبه رو مى شود. وى افزود: استقلال در اردو تمرينات بدنسازى خود را آغاز مى كند، اما من نمى توانم بدنسازى انجام دهم زيرا باز هم فشار به زانويم وارد مى شود و مصدوم مى شود. جبارى تصريح كرد: نمى دانم مشكل زانويم چه زمانى حل مى شود، اما تمام تلاشم را به كار مى گيرم كه براى آغاز بازى ها آماده شوم و بتوانم تيم را همراهى كنم. هافبك استقلال اظهار داشت: اگر فشردگى ليگ نبود، مى توانستم بيشتر استراحت كنم، اما هم اكنون تيم نياز دارد كه تمام بازيكنانش را در اختيار بگيرد و نيز مى خواهم زودتر به ميادين باز گردم.
-
مصاحبه صادقی
اميرحسين صادقى: دعوت نشدن بازيكنان استقلال صدقه سرى استقلالى هاى تيم ملى است!
اميرحسين صادقى مدافع استقلال كه به سفر سوريه رفته بود حالا به تهران بازگشته است و البته به دليل مصدوميتى كه دارد هنوز نتوانسته به طور كامل شرايط تمرين را پيدا كند. صادقى به گفته خودش تمرينات جدى را در اردوى تركيه آغاز خواهد كرد. وى در مورد وضعيت استقلال و مسائل مختلف ديگر گفت وگويى انجام داد.
•سفر سوريه خوش گذشت؟
- بله، خيلى خوب بود. قسمت شد كه به زيارت حضرت زينب(س) و حضرت رقيه(س) برويم. چون مى خواستم با خانواده بروم متأسفانه امكانش مهيا نشد تا به كربلا برويم اما خوشبختانه به سوريه رفتيم.
• با استقلال تمرين كردى؟
- امروز قرار بود از بازيكنان تست بدنى گرفته شود كه من شرايط تست دادن نداشتم چون هنوز پايم به طور كامل خوب نشده است به همين دليل وزنه زدم. من تمرينات جدى ام را در تركيه آغاز خواهم كرد.
• در تمرينات جمعه و شنبه هم غيبت داشتى؟
- من در اين مورد با پرويزخان صحبت كرده بودم و هيچ مشكلى نداشتم در ضمن در پروازهاى سوريه به تهران تأخير به وجود آمد. متأسفانه بعضى ها شايعاتى درست كردند و حتى گفتند كه قرار است صادقى اخراج شود.
• شرايط استقلال چطور است؟
- الان نمى توان گفت خوب است يا بد. ما چند بازى آخر را خيلى بد تمام كرديم ولى اميدوارم بازيكنان از لحاظ روحى و روانى يك ريكاورى خوب را انجام داده باشند. ما تمرينات جدى اى را در تركيه شروع مى كنيم و مطمئن باشيد در ادامه بازى ها يك استقلال ويژه را تماشا خواهيد كرد و ما فوتبال جذابى را به تماشا خواهيم گذاشت.
• اما از صدر جدول عقب افتاديد؟
ما از هيچ تيمى عقب نيستيم و حتى از خيلى از تيم هاى بالاى جدول هم جلوتر هستيم. با اين همه مصدوم و محروم خوب نتيجه گرفتيم در حالى كه خيلى از تيم هاى بالاى جدول مثل سپاهان و ذوب آهن يك دهم مشكلات ما را نداشتند. استقلال و پرسپوليس انرژى خاصى دارند كه خيلى از تيم ها اين انرژى را ندارند.
• در اين مورد كه استقلال فقط يك بازيكن در تيم ملى دارد چه صحبتى دارى؟
- نبودن بازيكنان ما صدقه سرى استقلالى هايى است كه در تيم ملى حضور دارند. به هر حال سرمربى در اين مورد تصميم مى گيرد و من دوست ندارم حرفى بزنم كه جنجال به وجود بيايد. فكر مى كنم انتخاب بازيكن تيم ملى با حرف و حديث هاى زيادى همراه است و گاهى اوقات مشخص نيست ملاك دعوت چگونه است. اصلا مشخص نيست كه اين تيم چگونه نتيجه خواهد گرفت. آن هم در شرايطى كه همه مى دانند سرمربى تيم ملى قرار است بعد از جام ملت ها برود و حتى تيم بعدى اش را انتخاب كرده است.
• مگر اين ايراد دارد؟
- بله.
• اما در خيلى از تيم هاى دنيا سرمربى را از مدت ها قبل انتخاب مى كنند؟
- اينجا ايران است و خيلى از مسائل با جاهاى ديگر فرق مى كند. اينجا مسائل احساسى بسيار مهم است.
• به نظرت تيم ملى در جام ملت ها موفق مى شود؟
- ما نبايد نااميدانه حرف بزنيم و اميدوارم كه تيم ملى به قهرمانى برسد تا همه ايرانى ها شاد شوند.
-
مصاحبه برهانی
آرش برهانى: تعجبى ندارد كه مرا دعوت نكنند
آرش برهانى مهاجم استقلال گفت: درگذشته كه به عنوان برترين گلزن ليگ برتر بودم آن طوركه بايد مورد توجه قطبى نبودم و از اينكه اين بارنيز دعوت نشدم، تعجب نكردم.وى تاكيدكرد: در استقلال تهران تمرينات بسيارخوبى را پشت سرگذاشته و در شرايط ايده آلى قرار داشتم اما با تمام اين اوصاف بازهم مورد توجه افشين قطبى قرار نگرفتم البته حضور در تيم ملى آرزوى هر ورزشكارمحسوب مى شود اما از اين اتفاق ناراحت نيستم و دعا مى كنم كه تيم ملى بتواند در جام ملتهاى آسيا عملكرد قابل قبولى را به نمايش بگذارد و معتقد هستم كه توانايى اين كاررا هم دارد.وى در پايان افزود: اصلاً از اينكه دعوت نشدم، متعجب نشدم و اين كارقطبى قابل پيش بينى بود ولى براى جلب اعتماد مربيان تيم ملى تمام سعى خود را انجام دادم ولى در هرصورت اين امكان فراهم نشد ولى اينكه كدام نفرات در تيم ملى باشند، اهميت چندانى ندارد بلكه اين تيم ملى ايران است كه بايد در حد انتظار ظاهر شود.
-
مصاحبه فکری
فكري: خط زدن منتظري نشانه مسخرگي مربيان تيم ملي بود
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال گفت: اينكه مربيان تيم ملي يك بازيكن را بعد از مدتها آزمايش اينگونه خط ميزنند، يك نوع مسخرگي است.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود فكري در حاشيه تمرين امروز تيم فوتبال در خصوص تمرينات اين تيم پس از تعطيلي يك هفتهاي، اظهار داشت: قرار است در اين هفته تنها كار فيزيكي انجام دهيم. در اردوي تركيه كارهاي تاكتيكي و هماهنگي را در نظر بگيريم.
وي در خصوص غيبت چند بازيكن در تمرينات ابتدايي اين هفته گفت: اين اصولي است كه تيم ما پياده شده و بازيكناني كه غيبت كردهاند با جريمه نقدي روبرو ميشوند.
مربي تيم استقلال در خصوص شايعاتي كه پيرامون خداحافظي مجتبي جباري و ميلاد ميداودي از ميادين فوتبال شنيده ميشود، عنوان كرد: جباري در اين مدت به ما كمك كرده است. شايد چند بازي، حضور نداشته باشد و چند ديدار را هم به دليل مصدوميت از دست بدهد؛ اما او مشكلي براي ادامه كار ندارد.
وي افزود: در خصوص ميلاد ميداودي هم بايد بگويم عملي جراحي را پشت سر گذاشته و مراحل درماني خوبي را سپري ميكند. به گفته پزشكان، بعد از عيد نوروز به تمرينات خواهد رسيد.
فكري در خصوص خط خوردن پژمان منتظري از تيم ملي فوتبال، گفت: او يكي از بهترين مدافعان ايران است كه هم در دفاع وسط و هم در دفاع كنار ميتوانست به تيم ملي كمك كند. چون قبلا تست شده، اينگونه خط زدن او جز اينكه روحيهاش را پايين بياورد، كمك ديگري نميكند.
وي ادامه داد: اين كار مسخرگي كار مربيان تيم ملي را نشان ميدهد كه يك بازيكن را دعوت ميكنند و پس از مدتها آزمايش، او را به ايران برگردانند. هر چند نفراتي ديگري داشتيم كه ميتوانستند به تيم ملي كمك كنند.
مربي تيم استقلال در پايان در پاسخ به اينكه اعتراض به داوري مشكل داوري ما را حل ميكند، اظهار داشت: اگر حاشيهها كم شود و برخي ذهنيتهاي بد كنار رود، ميتوانيم به حل مشكل اميدوار باشيم. من هم معتقدم اعتراض به داوري دردي دوا نميكند و پيشرفتي نخواهيم كرد.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري: خط خوردن منتظري از تيم ملي براي من سوال است
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: انتخاب سليقهاي است؛ اما براي من هم خط خوردن منتظري از تيم ملي جاي سوال است.
به گزارش خبرگزاري فارس، منصور پورحيدري در جمع خبرنگاران در مورد جام ملت هاي آسيا و حضور ايران در اين مسابقات اظهار داشت: بازي هاي سختي داريم. همه تيم ها با آمادگي كامل شركت مي كنند. در گروه ايران هم تيمهاي خوبي دارد. عراق تيم خوبي است كه مربي اين تيم توانسته شرايط خوبي ايجاد كند. اين تيم به خوبي ما را مي شناسد. سه بازيكن اين تيم در ليگ برتر ايران بازي مي كنند.
وي افزود: حساسيت اين مسابقه براي ما مي تواند تعيين كننده باشد. اگر بتوانيم در اولين بازي امتياز را از آن خود كنيم، براي دو مسابقه بعدي كار راحتي را در پيش خواهيم داشت. امارات هم هميشه مقابل ايران انگيزه داشته است. بازي با كره شمالي بازيكنان بايد آرامش خود را حفظ كنند. مي توانيم در بازي با اين تيم با توجه به امتيازهايي كه از دو بازي قبلي گرفته ايم كار راحت تري داشته باشيم.
پورحيدري در مورد دعوت شدن فقط يك استقلالي در تيم ملي گفت:انتخاب سليقه است. اكنون هم قطبي و همكارانش مسئوليت تيم ملي را برعهده دارند و خودشان هم بايد پاسخگو باشند. من هم فكر مي كنم بازيكناني در استقلال هستند كه مي توانند در تيم ملي باشند يا همين خط خوردن منتظري براي من هم جاي سوال است اما همان طور كه گفتم مسئوليت فني بر عهده قطبي است.
سرپرست آبي پوشان درباره مجتبي جباري و وضعيت او گفت: كادرفني دوست دارد همه بازيكنانش را در اختيار داشته باشد. به خصوص در اين مقطع كه درحال بدنسازي هستيم. جباري اكنون زير نظر پزشكان تيم درحال مداواي خودش است و در اردوي تركيه هم به طور حتم حضور دارد و اگر پزشك تيم اجازه دهد با ما تمرين مي كند. ديگر مصدوم ما ميلاد ميداودي است كه من آرزو مي كنم هر چه زودتر بهبود پيدا كند. پزكشان از عمل رجاحي او ابراز رضايت كرده اند. غيبت او در تيم مشخص است. او بازيكن بزرگي است كه حضورش در تيم تاثيرگذار است.
وي در ارتباط با جريمه شدن بازيكناني كه در تمرين غيبت مي كنند، گفت: طبق آئين نامه بازيكناني كه غيبت غير موجه داشته باشند با جريمه نقدي روبرو مي شوند.
پورحيدري در پايان گفت: من از تعطيلي ليگ خوشحال شدم چون فرصت مناسبي براي استقلال است تا بازسازي كندو ما فصل را با شرايط خاص شروع كرديم. در نيم فصل اول مظلومي و فتح الله زاده زحمات زيادي كشيدند تا تيم بتواند نتايج خوبي كسب كند.
-
مصاحبه حجازی
۲ بازى اول تيم ملى عيار مربيان را مشخص مى كند
حجازى: حق استقلال بيش از يك سهميه بود
ناصر حجازى مدير فنى تيم استقلال درتمرينات استقلال حضورى فعال دارد اما نمى تواند استقلال را در اردوى تركيه همراهى كند وى معتقد است كه حق استقلال درتيم ملى ايران بيش از يك سهميه بود و اين مساله باعث شد، كه بين استقلال و ديگر تيم ها تبعيض قائل شوند. وى گفت: استقلال بايد درتيم ملى سهميه بيشترى را به خود اختصاص مى داد اين تيم پيش از بازى آخر خود مقابل فولاد و ذوب آهن، ۲ باخت بيشتر نداشت و در مقام دوم جدول قرار داشت اما هيچكس به اين مسائل توجهى نكرد.وى افزود: شرايط تيم مناسب است من تمرينات را پيگيرى مى كنم اما نمى توانم از حالا به قطعيت در خصوص وضعيت تيم در آينده اظهار نظر كنم اما مشخص است كه استقلال در آينده اى نزديك به روزهاى اوج خود بازمى گردد.حجازى تصريح كرد: ۲ بازى ابتدايى تيم ملى در جام ملت هاى آسيا عيار كار را مشخص مى كند، اگر در بازى هاى ابتدايى كه حريفان آسانى داريم، نتوانيم نتيجه خوبى كسب كنيم در ادامه بازى ها نيز شرايط خوب پيش نمى رود، هم اكنون بايد تيم را حمايت كنيم تا ببينيم نتيجه چه مى شود، اگر شرايط خوب نبود، درمورد وضعيت تيم صحبت مى كنيم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى: علت باخت هاى استقلال برنامه ريزى سازمان ليگ است!
پرويز مظلومى از اينكه تعطيلات نيم فصل با ۳ هفته تاخير آغاز شد به شدت ناراحت است. او از ابتداى ليگ تا كنون بارها و بارها به اين موضوع كه برنامه هاى سازمان ليگ به ضرر استقلال بوده اشاره كرده است.حال با سقوط استقلال از رده دوم به رده پنجم مظلومى ناراحتى اش بيشتر از قبل شده و اين بار با صداى بلندترى درباره برنامه هاى سازمان ليگ حرف مى زند.
از ديدگاه او اين نوع برنامه ريزى ارتباط مستقيم دارد با نتايج استقلال در ۳ بازى اخير.سرمربى تيم استقلال در اين باره حرف هاى تازه اى زده كه البته از ديد رسانه ها پنهان نمانده است: شك ندارم اگر تعطيلات ميان فصل پس از همان هفته هفدهم شروع مى شد استقلال مقابل فولاد خوزستان و ذوب آهن شكست نمى خورد. شرايط ما به گونه اى بود كه به تعطيلات نياز داشتيم.
ما طورى برنامه ريزى كرده بوديم كه در نيم فصل بتوانيم شرايط بدنى بازيكنان را دوباره احيا كنيم اما سازمان ليگ طورى برنامه ريزى كرد كه تعطيلات ميان فصل با ۳ هفته تاخير انجام شد. مطمئن بودم اگر به موقع تعطيلات نيم فصل شروع مى شد الان شرايط ما در جدول طور ديگرى بود.
مظلومى اين گلايه را هم به گوش رسانه ها رسانده و هم بارها در جلسه كادر فنى استقلال به زبان آورده. البته گلايه او چندان هم بيراه نيست: ليگ كه به ميانه هاى راه مى رسد بايد تعطيل بشود اما سازمان ليگ طورى برنامه ريزى كرد كه تعطيلات چند هفته به تاخير افتاد. البته چاره اى هم نبود چون اگر ليگ همان هفته هفدهم تعطيل مى شد آن وقت تعداد وقفه هايى كه در ليگ ايجاد مى شد افزايش هم مى يافت. به نظر مى رسد استقلال قربانى تعطيلات نابه هنگام و بى موقع ليگ شده آن هم در شرايطى كه اين فصل تمرين هاى خود را دير آغاز كرد.