6 فایل پیوست
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
سلام به گیمرای ایرانی که تو این بازی واقعا با یه رقابت نابرابر خوب دارن بازی میکنن
تیم من اردوان اتلتیکه لول 2 یکماهی میشه نصب کردم بازی رو تو لول 1 چهارم شدم و رفتم لیگ بعدی و چمپیونز لیگ تو لول 2 هم فعلا با یه بازی کمتر دومم از کاپ و چمپیونزلیگم تو یکچهارم و یک هشتم حذف شدم!!
یه چندتا عکسم از محیط بازیم میفرستم و یه سوالم داشتم:
بازیکنایی که به لول scout میرسن و ستاره ی ششم رو میگیرن ما برای قرارداد بستن باهاشون باید 50 تا توکن بدیم.برعکسشم میتونه اتفاق بیفته؟یعنی ما اگه چنین بازیکنی رو بفروشیم 50 تا توکن میگیریم؟!
ممنون وآرزوی موفقیت برای همه تون
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
سلام به گیمرای ایرانی که تو این بازی واقعا با یه رقابت نابرابر خوب دارن بازی میکنن
تیم من اردوان اتلتیکه لول 2 یکماهی میشه نصب کردم بازی رو تو لول 1 چهارم شدم و رفتم لیگ بعدی و چمپیونز لیگ تو لول 2 هم فعلا با یه بازی کمتر دومم از کاپ و چمپیونزلیگم تو یکچهارم و یک هشتم حذف شدم!!
یه چندتا عکسم از محیط بازیم میفرستم و یه سوالم داشتم:
بازیکنایی که به لول scout میرسن و ستاره ی ششم رو میگیرن ما برای قرارداد بستن باهاشون باید 50 تا توکن بدیم.برعکسشم میتونه اتفاق بیفته؟یعنی ما اگه چنین بازیکنی رو بفروشیم 50 تا توکن میگیریم؟!
ممنون وآرزوی موفقیت برای همه تون
درود به شما دوست عزیز
بازیکنی که تو تیم شماست وقتی ستاره ششم رو میگیره و اسکات میشه نیاز به بستن قرارداد با 50 توکن اصلا نداره ! چون بازیکن خودتونه ! فقط قیمتش میره بالا.بابت فروششم مثل بقیه بازیکنا فقط پول گیرتون میاد
تنها بازیکنایی که تو بخش Transfers قسمت Scout قرار دارن نیاز به 50 توکن برای بستن قرارداد دارن
مرسی از جوابت علی جان ولی منظور من این بود که با فروش اون بازیکن تیمی که بابتش پولی رو میده 50 تا توکن هم میده دیگه .
میخام ببینم اون 50 تا توکن به ما میرسه یا نه؟
نقل قول:
مرسی از جوابت علی جان ولی منظور من این بود که با فروش اون بازیکن تیمی که بابتش پولی رو میده 50 تا توکن هم میده دیگه .
نه فقط بابتش پول پرداخت میکنه و خبری از 50 توکن نیست.
همونطور که میدونید به خاطر یه سری مشکلات خرید توکن برای اکثر ایرانی ها مقدور نیست، از اونجایی که توکن مهم ترین عنصر بازی هست تصمیم گرفتم یکی از جاهایی که تو کار فروش توکن هست رو بهتون معرفی کنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که صاحبش یکی از اعضای ثابت همین تاپیک هست یعنی علی ali.chila ، که کار فروش توکن رو انجام میده
میتونید سر بزنید و استفاده کنید.
توجه داشته باشین که من فقط قصد معرفی دارم و خرید توکن نیازمند اعتماد سازی دو طرفه هست
صرفا معرفی این وبلاگ برای کسانی هست که علاقه به خرج کردن تو بازی دارن
موفق باشید
+ به پست اول اضافه میشود
نقل قول:
اون بازیکنی که واسه لول 2 اسکاته واسه لول 3 پنج ستاره و لول 4 چهار ستاره و الی آخره. و بازیکنا بصورت معمولی فروخته میشن. بازیکنای اسکاتو فکر کنم خود بازی میزاره و برا پول خرج کن هاست
چندتا بازی نرسیدم نگاه کنم قهرمانی رو از دست دادم و الان واسه دومی می جنگم. البته لیگ سخت بود و 2-3 تیم با قدرت 36 به بالا بودن البته تیم اصلیشون بالاتر از اینا بودن در حد 39. ولی این لیگ 20 هفته صدرنشین بودم و اگه دوسه بازی آخر نگاه می کردم مقابل ته جدولی ها باخت نمی دادم کلا این لیگ بد نبود.
1 فایل پیوست
سلام
تو قسمت stat همون جایی که کارت زرد و قرمز بازیکنا رو نشون میده یه علامت قرمز رنگ گذاشته جلوی یکی از بزیکنام که عکسش رو میذارم خواستم ببینم چیه؟
ضمنا بهتره تو قسمت ساخت کدوم قسمت رو اول بسازیم؟
یکی از دوستان لطفا توضیح بده لیست جدید که تو قسمت خرید و فروش اومده چیه
و ایا میشه به صورت مستقیم به یکی از بازیکنای تیم های که تو لیگم هست پیشنهاد بدم و بخرمش
نقل قول:
یکی از دوستان لطفا توضیح بده لیست جدید که تو قسمت خرید و فروش اومده چیه
و ایا میشه به صورت مستقیم به یکی از بازیکنای تیم های که تو لیگم هست پیشنهاد بدم و بخرمش
پست های قبل توضیح دادم.
اینا بازیکنای لب مرز اسکات شدن هستن که تو لیست فروش قرار نگرفتن. ولی سیستم به صورت اتوماتیک همه بازیکنای لب مرز 5 ستاره رو اونجا قرار میده. شما میتونید با پیشنهاد دادن چندین توکن و مقداری پول به طرف مقابل تون درخواست خریدش رو بکنید. اگه قبول کرد میاد تو تیم شما ولی اگه نکرد که هیچ