آقا علی
من اتفاقی فهمیدم نیمار دو ماه دگ تا قراردادش مونده. چجوری میتونم رایگان بگیرمش؟ بیست هفت سالشه و فک کنم بارسا دگ تمدید نکنه باهاش
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا علی
من اتفاقی فهمیدم نیمار دو ماه دگ تا قراردادش مونده. چجوری میتونم رایگان بگیرمش؟ بیست هفت سالشه و فک کنم بارسا دگ تمدید نکنه باهاش
اینم تیمی ک امسال جمع کردم (20-2019)
دارم سعی میکنم از جیروید 33 ساله دل بکنم!
در حال حاضر همونطور ک میبینید 3 بازیکن اصلیم مصدوم شدن ک به جاشون ازسه تا منگل استفاده میکنم ک دو تاشون 16 ساله هستن:scare3::scare3:( پیستون چپ elyas و jeffe هافبک تهاجمی)
نتایجمم بد نیست ولی سال های پیش عالی بودم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا اسم گزینش دقیق یادم نمیاد. باید یه نیم فصل تا پایان قرارداد مونده باشه تا اون گزینه تو نقل وانتقالات نیم فصل نمایش داده بشه. یادم نیست ولی یه گزینه هست پایین گزینه خرید هست. یه contract expiry همچین چیزی توش باید باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط z_a-0-9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط z_a-0-9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم خوبی جمع کردی.مبارکه
من کلا سبک بازی استفاده از بازیکنای جوون و گمنامه. خیلی کم پیش میاد که بازیکن معروف داشته باشم
به زودی عکس ترکیبمو میزارم
اینم ترکیب نه چندان قوی من
پ.ن : اون مهاجم نوکم که اسمش نیفتاده بافتیمبی گومیس Gomis هست
سلام دوستان.
تاپیک جدید واسه کریر فیفا 16 ایجاد کردیم. از این به بعد دوستانی که رو 16 کریر میزنن تو تاپیک خودش پست بزارن
اینم لینکش
خودمم دیگه از 15 به 16 کوچ کردم
موفق باشید
یه سوال میخواستم بپرسم کرکش اومده؟ سی بازیش تو سی دی فروشی هاهست؟ بعد اگه بخوام اورجینال بخرم چقد میشه؟ مزیتاشم لطفا بگید(اورجینال نسبت به کرک)
البته کریر شاونزدهو خوندم جواب سوال اولمو گرفتم اما درباره ارجینال...
ارجینالش قیمتش حدودای 180 تومن هست. البته جدیدا نمیدونم افت یا افزایش قیمت چقد داشته.مزیت های خوبیم داره از جمله اینکه شما میتونی راحت آنلاین بازی کنینقل قول:
Men dating men savoir faire out of, union, and the stunner of relationships in their own unique way. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] In a superb that embraces range and inclusivity, same-$$$ relationships from develop their place. Men who fixture men navigate the joys and challenges of erection relevant connections based on authenticity and reciprocal understanding. They revel enjoyment while overcoming societal expectations, stereotypes, and discrimination. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Communication and emotional intimacy disport oneself a momentous role in their relationships, fostering positiveness and deepening their bond. As society progresses promoting equality, it is significant to approve and regard the friendship shared between men dating men, embracing their unique experiences and contributions to the tapestry of kind-hearted connections.
Quickly and conveniently buy your antiviral medications [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] . Secure your cardiac rhythm control treatment overnight with [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] . Purchase now for expedited shipment. For comprehensive information on health and wellness, visit [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] . Get amazing savings now! Reveal incredible price reductions on top-quality health supplements today with our [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] . Don't miss out on this chance to cut costs on your wellness journey.