پاسخ : ☼☼☼-اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) 2015-2014-☼☼☼
انریکه : تغییرپست ، نقش دراوجگیری مسی نداشته
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسلوناي صدرنشين، براي حفظ فاصله يک امتيازي خود با رئال مادريد، فردا به قصد پيروزي و کسب سه امتياز، در زمين ايبار به مصاف اين تيم خواهد رفت.
لوئیس انریکه سرمربی بارسلونا به همین منظور در نشست خبری این بازی شرکت کرد و به سوالات پاسخ گفت:
دست کم گرفتن ایبار
به شکست های اخیر این تیم کاری ندارم. فکر می کنم ایبار می تواند برای ما مشکل ساز شود و به عقیده من، آنها در مجموع فصل خوبی را پشت سر گذاشته اند.شیوه بازی ایبار را به دقت آنالیز کرده ایم. تمرکز ما تنها روی همین بازی بوده و می دانم که زمین این تیم زمین دشواری برای ما خواهد بود. هرگز این تیم را دست کم نخواهیم گرفت. فکر می کنم شکست مقابل مالاگا، اخطار خوبی برای بازیکنان ما بود و دیگر مرتکب اشتباه نخواهیم شد.
مدیریت بازیکنان از حاشیه های دادگاهی شدن سران بارسلونا
من تنها در محیط تمرین می توانم روی بازیکنانم کنترل داشته باشم و در مابقی شرایط، اوضاع از دست من خارج است. دیگر به اتفاقات و اخبار حاشیه ای و شایعات عادت کرده ایم.
غیبت بازیکنان دفاعی
در یک فصل طولانی ممکن است که چنین مشکلی برای هر تیمی به وجود بیاید. در یک تورنمنت طولانی، تیمی می تواند قهرمان شود که از همه بازیکنانش بتواند به بهترین شکل استفاده کند. ذخیره های خوبی دارم که جای بازیکنان اصلی را پر خواهند کرد.
علاقمندی به تمدید قرارداد آلوس
در این مورد از من سوال نپرسید. به ترکیب من نگاه کنید تا متوجه شوید چقدر به حضور آلوس علاقمند هستم. او بازیکن خاصی است که خیلی خوب تلاش می کند و در تمرینات نیز همیشه عالی ظاهر می شود. توافق او با مدیران باشگاه، مساله ای مربوط به آنهاست.
حمایت پرز از آنچلوتی
در این مورد نمی خواهم اظهارنظر کنم؛ چون ارتباطی به من ندارد.
در مورد وضعیت فعلی آنچلوتی
قبلا در مورد آنچلوتی صحبت کرده ام. حالا زمان صحبت در مورد او نیست.چیزی برای گفتن در این مورد ندارم.
راکیتیچ یا ماسکرانو، جایگزینان بوسکتس مصدوم
راکیتیچ و ماسکرانو، بازیکنانی در کلاس بالای جهانی هستند که البته خصوصیات متفاوتی دارند.با این وجود هر دو به خوبی توپ را برای ما حفظ و به چرخش در می آورند. از این حیث نگرانی ندارم. در نبود بوسکتس هم پست او به خوبی توسط بازیکن جایگزین پر خواهد شد.
رمز بازگشت مسی به روزهای اوجش
با توجه به ویژگی های منحصر به فردی که او دارد، اصلا فرقی نمی کند در چه منطقه ای او را قرار دهم. فکر نمی کنم تغییر پست، نقشی در درخشش او داشته است. مسی اگر آماده باشد، هر جای زمین هم که بازی کند می درخشد.
بارسا از شکست مقابل مالاگا درس گرفته است؟
سوال خوبی است. از آن شکست چیزهای مثبتی برای ما به جای ماند. هیچ حریفی را نباید دست کم گرفت. هر حریفی در اندازه های خود خطرناک است. اگر آماده نباشیم، هر تیمی می تواند غافلگیرمان کند. همین بازی فردا مقابل ایبار می تواند برای ما خطرناک باشد؛ هرچند که بسیاری چنین تصوری ندارند.
براوو : بله درباره سه گانه صحبت می کنیم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]در نسخه چاپی امروز از تیتر بله درباره سه گانه صحبت می کنیم استفاده کرده و در توضیح تیترش نوشته: دروازه بان تائید کرد که رختکن تیم امیدوار به بردن هر 3 جام در دسترس است.
براوو ؛ رابطه بسیار خوبی با تراشتگن دارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مصاحبه کلودیو براوو دروازبان اهل کشور شیلی باشگاه بارسلونا که در تابستان از رئال سوسیداد به بارسا پیوست را باهم میخوانیم:
21 ترکیب متفاوت در این فصل؟
مشکلی برای من به وجود نمیاره،من هر روز با همه تمرین میکنم و احساس راحتی باهاشون میکنم و برایم فرقی نداره کی بازی میکنه.
علت پیشرفت تیم؟
همه چیز در این پیشرفت به نحوی تاثیرداشته،بیش از همه کار و تلاش سخت و همچنین هماهنگی بازیکنان درون زمین یک دل بودن آن ها داشتن یک هدف مشترک از عوامل پیشرفت بوده است.
رابطه تو با تراشتگن؟
من با مارک خیلی خوب کار میکنم و باهم خوب کنار میاییم،خیلی بهتر ازاول فصل زمانی که اسپانیایی بلد نبود البته باید بگم که یک رقابت بین ماوجود داره البته به روش خوبش.
لوئیز انریکه ؟
او نشان داد که یک مربی با کلاس جهانی است فقط نیاز به زمان دارد،من علاقه زیادی به لوچو دارم.
رسیدن ژاوی به 750 بازی در بارسا
ژاوی هرناندز در بارسا همچنان تاریخ سازی می کند. این بازیکن امشب مقابل ایبار می تواند بازی شماره 750 خود را در پیراهن کاتالان ها داشته باشد.
ژاوی در هفدهمین فصل حضور خود در بارسا بسر می برد. وی در مورد این رکورد گفت :" چه عددی! می خواهم به تلاش ادامه بدهم. امیدوارم که سالها در بارسا بمانم."
انریکه:مسی مدافع آخر باشد هم مهار ناپذیر است
لوئیس انریکه تأکید کرد که بارسلونا به دلیل موارد قانونی که باشگاه با آن درگیر است، آرامش خود را در بازی با منچسترسیتی یا رئال مادرید از دست نمیدهد. وی اظهار داشت:
سرنوشت بارتومئو در دستان دادگاه است، باید ببینیم چه تصمیمی گرفته میشود. متأسفانه به زنجیره بیپایانی از حواشی، اخبار و شایعات عادت کردهایم اما به صورت کاملا طبیعی به کارمان ادامه میدهیم. بارها درباره موضوع آلوس صحبت کردهام. فقط کافی است به اهمیتی که او در تیم دارد، توجه کنید. از کار او راضی هستم زیرا بازیکن خاصی است که سخت تمرین میکند و یک حرفهای کامل است. علاوه بر همه اینها باشگاه و بازیکن هستند که باید به توافق برسند.
وی ادامه داد: اکنون فقط به یک بازی فکر میکنم و آن هم بازی با ایبار است. هر چیز دیگری به آینده تعلق دارد. ما در زمان حال زندگی میکنیم. اگر میخواهیم صدرنشین بمانیم، انتخابی نداریم جز اینکه برنده شویم. وارد یک سوم پایانی فصل میشویم؛ صدرنشین هستیم و اکنون همهچیز به خودمان بستگی دارد.
سرمربی بارسلونا خاطرنشان کرد: ماسکرانو و راکیتیچ بازیکنانی بسیار خوب و در سطح جهانی هستند. این دو بازیکن به همراه سرگی روبرتو و ژاوی و هر بازیکن دیگری که در این پست داریم، توپ را به خط حمله میرسانند. هرچند بوسکتس را در اختیار نداریم و این برای ما یک ضعف است و نشان میدهد که تا چه حد برای تیم اهمیت دارد اما ما این پست را با بازیکنان دیگر پوشش میدهیم.
وی اضافه کرد: اکنون زمان این نیست که درباره کارلو آنچلوتی نظر بدهم. ما مربیان پسران بزرگی هستیم و میدانیم در این جایگاه چه وظیفهای داریم. اگر بازیکنی مثل مسی در بهترین شرایط باشد، مهم نیست که او را در کدام قسمت زمین بگذارید، میتوانید او را مدافع آخر بگذارید و او باز هم مهارناپذیر خواهد بود. او تنها یک شیوه برای بازیاش ندارد و رازهایی درون او نهفته است.
ستایش خاص دکو از مسی و اسکولز
ستاره سابق بارسلونا، لیونل مسی را بهتر از هر بازیکنی در جهان میداند. دکو، پل اسکولز را هم بهترین هافبک تاریخ فوتبال جهان دانست.
دکو از بازیکنانی است که بازی در تیمهای سرشناسی را تجربه کرده است. چلسی، پورتو و بارسلونا سه تیم سرشناس اروپایی هستند که این بازیکن برزیلیتبار بازی در آنها را تجربه کرده است.
دکوی بازنشسته مقایسههای جالبی درباره ستارههای کنونی و سابق فوتبال جهان دارد. این بازیکن برزیلیتبار که برای تیم ملی فوتبال پرتغال بازی کرد در مقایسه کریستیانو رونالدو با لیونل مسی گفت: مسی استعدادی خدایی و خارقالعاده دارد و این باعث شد تا هر کار سختی برای او آسان شود. رونالدو هم استعداد بالایی دارد و کارهای استثنایی را در زمین انجام میدهد و همین باعث شده تا از شانسهای کسب توپ طلا باشد اما من مسی را ترجیح میدهم.
دکو درباره این سوال که بهترین بازیکنی که در کنار او بازی کرده چه کسی بوده است، گفت: این سوال بسیار سختی است اما بر این باورم که جواب آن لیونل مسی است. درست است که رونالدینیو کارهای خیرهکنندهای در بارسلونا انجام میداد اما از نظر من مسی بهترین است. مسی بهترین بازیکنی است تجربه بازی در کنار او را داشتهام.
ستاره سابق بارسلونا درباره این سوال که بازی در برابر چه بازیکنی برای او سخت بوده است، گفت: دیگو سیمئونه بازیکن بسیار جنگندهای بود. او از سرسختترین بازیکنانی است که برابر آنها بازی کردهام اما بر این باورم که پل اسکولز بهترین هافبک تاریخ فوتبال جهان است.
موندو دپورتیو: پوگبا به بارسلونا می رود
موندو دپورتیو در گزارشی اعلام کرد رئیس یکی از باشگاه های بزرگ ایتالیا در طول صحبت های خود با فدراسیون فوتبال محلی گفته است پل پوگبا را بازیکن بارسلونا بدانید .
ایتالیایی ها متقاعد شده اند که پل پوگبا هافبک فرانسوی یوونتوس به زودی به نیوکمپ می رود و آریدو برایدو مدیر ورزشی جدید بارسلونا نقش زیادی در این انتقال خواهد داشت و تماس های زیادی برای بستن یک قرارداد گرفته است .
روزنامه نگار موندو دپورتیو " کریستینا کوبرو " همچنین گزارش کرد مدیر ورزشی جدید بارسلونا برای جذب بازیکن به سمت کشورهای شرقی ( آسیایی ) نیز متمایل شده است .
لوئیس انریکه ؛ لئو در هر حالتی گل میزند
لوئیز انریکه سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از پیروزی 2-0 شاگردانش برابر تیم فوتبال ایبار در صحبت هایی از عملکرد امشب آبی اناری ها در این مسابقه خارج از خانه ابراز رضایت کرد.
بازی در مقابل منچستر سیتی؟
بازی در مقابل این تیم میتواند برای ما خیلی سخت باشد آن ها بازیکنانی دارند که بسیار خطرناک هستند اما این بازی در زمین خانگی ما انجام میشود و این خود یک امتیاز مثبت برای ما خواهد بود همچنین با ما پیروزی 2:1 پای در این مسابقه میگذاریم.
گل مسی از روی سانتر کرنر؟
لئو مسی تو هر حالتی که بخواد گل میزنه،این گل خیلی برای ما مهم بود به ما آرامش داد حضور لئو مسی خیلی به تیم کمک میکنه لئو با عملکردش تو زمین گفت که من بهترینم.
گلزنی روی توپ های هوایی؟
گلزنی از روی کرنر برای ما خیلی مهم بود،بازیکنان رفته رفته دارن به این باور میرسن که این توانایی رو دارن که روی توپ های هوایی گلزنی کنن این میتونه در آینده یک سلاح خطرناک واسه ما باشه در مقابل تیم های حریف.
شما خیلی گند بازی کردید؟
از نظر من این سوال رو باید از بازیکنان تیم ایبار بپرسی چون اونا بهتر میتونن جوابت رو بدن.
رافینیا چطور بود در این بازی؟
رافینیا خیلی خوب و موثر بازی کرد،اون مهارت های زیادی داره و چیزی که ازش بخوام رو به خوبی برام انجام میده.
آماری جالب از مثلث هجومی بارسا
مثلث هجومی بارسلونا در این فصل فوق العاده کار کرده اند . در آماری جالب به دقایقی که این 3 بازیکن کنار هم بازی کرده اند می پردازیم . مسی ، نیمار ، سوارز 1600 دقیقه در کنار هم بازی کردند . در طول این دقایق 17 برد ، 4 باخت ، 0 مساوی و 37 گل و 20 پاس گل داشته اند .