پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
آخرین بار که از وضعیت خودم تو لیگ، اینجا گفته بودم یازدهم جدول بودم!. سیستم بازیمو از از 2-1-3-4 و 2-4-4 لوزی به 1-5-4 تغییر دادم و طی این مدت از یازدهم جدول به چهارم جدول صعود کردم!
اون 2 تا سیستم بازده خوبی دارن و لی نه همیشه! یه سری از بازی ها بدجوری شکست میخوری! اما این 1-5-4 حالا شاید مقابل تیمای ضعیف خیلی نتونی بازی پر گلی داشته باشی ولی حداقلش اینه که دیگه بازی هارو الکی نمیبازی!
خوشم میاد از این سیستم.
من تیمم در حال حاضر تو 3 تا پست ضعف داره. دفاع راست،هافبک راست و هافبک تهاجمی!
که امروز خداروشکر آکادمی یه دفاع راست بهم داد و تا حدود زیادی ضعف دفاع راستم رفع شد!
فقط مونده یه هافبک راست.....
آره علی جان ، قرارداد بازیکنا که تموم بشه چند روزی از فصل جدید از لیست تیم بیرون نمیرن، اما فقط چند روز ، اگه زود تمدید نکنین از تیمتون میرن
منم توی لیگ اولم ، چمپیوز لیگ نیمه نهایی رو بازی رفت 1 بر 0 بردم ، و واسه اولین بار توی این چند ماه توی جام حذفی نتونستم بیام بالا و با بد شانسی حذف شدم، قدرت تیمم 42 ، لول 5 هستم ، با همه سیستمی هم بازی میکنم
بچه ها دیروز یه تیم لول 13 ! بهم درخواست دوستی داده بود! قدرتشو دیدم فکم افتاد! 80 بود ! مونده بودم منو از کجا پیدا کرده.مشکوک شدم بهش واسه همین ردش کردم!
بازم به دوستانی که جدید بهم پیوستن تذکر میدم که به هر کسی درخواست دوستی نفرستین! یا درخواست هر کسیو قبول نکنین ! طرف ممکنه قبل از بازیای شما بیاد بازی دوستانه بندازه و شما متوجه نشید و امادگی جسمانی بازیکناتون رو بیاره پایین
پس احتیاط کنین
چه جوری لول تیم بالا یا پایین میشود؟به چی بستگی داره؟
نقل قول:
چه جوری لول تیم بالا یا پایین میشود؟به چی بستگی داره؟
لول تیم؟!
شما اگه تو لیگ بین رتبه 1 تا 7 قرار بگیرین میرین لیگ بالاتر و لول تون هم یکی میره بالا.اگرم رتبه 7 پایین تر بشین تو لیگ خودتون میمونین. کلا چیزی به نام سقوط تو این بازی وجود نداره!
حالا شما مطمئنی سوالتو درست مطرح کردی؟من احساس میکنم منظورتون با چیز دیگه ای بوده!
منظورم Average Quality میباشد
نقل قول:
منظورم Average Quality میباشد
میانگین قدرت کل تیم رو نشون میده.اگه بازیکن قوی تری رو بخرین این میانگین بیشتر میشه و اگه یکی از بازیکنای خوبتونو بفروشید این میانگین کمتر میشه
بچه ها دیروز نیمه نهای کاپ به یه تیم که از خودم ضعیفتر بود 3-0 باختم و حذف شدم اصلا نمیدنم چرا با اینکه بازی رفت 4-2 برده بودم البته مشکل اینترنت داشتم سر بازیم نبودم اما بازم نمیدنم چرااااااashem:-:sad:
البته شبش یه حالی بهم داد بازی..با 7 تا توکن 3 تا بازیکن 5 ستاره در عرض 7 دقیقه خریدم باورم نمیشه:jeddiiiii:
نقل قول:
بچه ها دیروز نیمه نهای کاپ به یه تیم که از خودم ضعیفتر بود 3-0 باختم و حذف شدم اصلا نمیدنم چرا با اینکه بازی رفت 4-2 برده بودم البته مشکل اینترنت داشتم سر بازیم نبودم اما بازم نمیدنم چرااااااashem:-:sad:
البته شبش یه حالی بهم داد بازی..با 7 تا توکن 3 تا بازیکن 5 ستاره در عرض 7 دقیقه خریدم باورم نمیشه:jeddiiiii:
اره قبول دارم بعضی وقتا سیستم بدجوری حال میده به آدم:danc:
دوستان من چند وقت نیومدم اینجا
کامنتا رو خوندم
اول اینکه سیستم ضد رو قبول ندارم ، من کل فصل سیستمم یه چی بود ( تهاجمی ) و 4 بازی مونده به اتمام فصل قهرمان شدم
همش بستگی به طراحیت و بازیکنای اون پستت داره
برای خرید باید راز خریدن رو درک کنید ، واقعا خیلی راحت بازیکن میخرم
توجه کنید برای سیستم تهاجمی مدافعای قدرتمند و برای سیستم دفاعی مهاجم های قدرمتند نیاز دارین ( بخاطر تعداد کم )