پاسخ : بحث و تبادل نظر در مورد بازی های استقلال در لیگ و جام حذفی 92-93
نقل قول:
دوستان استقلالی این قضیه فیلم توهین به حجازی چیه؟
نقل قول:
سریال هوم لند سوژه جدید فوتبال ایران / اعتراض به استفاده از نام مرحوم حجازی برای شخصیت بد سریال
مطرح شدن نام یکی از اسطوره های فوتبال ایران در یک سریال امریکایی، سر و صدای زیادی ایجاد کرد.
سریال امریکایی هوم لند که طرفداران زیادی دارد در فصل جدید خود شخصیتی را وارد مجموعه کرده که قصد خرابکاری در امریکا را دارد.
این شخص برای انجام بردن کارهایش از نام ناصر حجازی دروازه بان ایران در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین استفاده کرده که نهایتا دست او رو می شود.
در شرایطی که در این سریال از ناصر حجازی به عنوان یک دروازه بان بزرگ نام برده شده اما استفاده از نام او باعث شده تا بینندگان ایرانی سریال هوم لند در صفحه فیس بوک این سریال به شدت به این موضوع اعتراض کنند.
یک کاربر ایرانی نوشته: من طرفدار این سریال هستم اما شما از نام شخصی استفاده کردید که سالها با بیماری سرطان مبارزه کرد و یکی از اسطوره های فوتبال ایران بود. این کار اصلا حرکت زیبایی نبود.
متاسفانه ..................................
پاسخ : آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال
همون بهتر که استقلالی نشد.همینو کم داشتیم.think::
یه گله ای دارم !
تا دیروز میگفتین که بازیهای استقلال وسط هفتس هیچکی نمیتونه بره ، همه سر کارن ، دانشگاه و از این جور حرفا باشه ما حق میدیم که این کارا در اولویته ولی امروز که جمعه بود امروز که دیگه کار و مدرسه و دانشگاه نبود !
واقعا انقدر سخته بری ورزشگاه و از تیمت حمایت کنی.
اخه بعضیاتونم ماشالا تا تیم میبازه سری شروع میکنید به حرف زدن
این روزاس که تیم بهمون احتیاج داره هوادار[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها اینجا چقدر ساکته . من دو بار قبلنا بحث راه انداختم استقبال نشد.
ایندفعه بگید : اولین بازیکن از استقلال که بازیش شما رو مجذوب کرد کی بود؟
واسه خود من عنایتی بود. چون زمانی که من استقلالی شدم فرهاد تو استقلال نبود و اصلا نمیشناختمش.
من خودم به شخصه اگر ذهنم درست یاری کنه اولا با ممد نوازی و محمود فکری اشنا شدم مخصوصا ممد نوازی با اون سانتر های رویایـــــــش ♥
+ امیدوارم استقلال با کسب حد اقل 7 امتیاز از این 3 بازی بتونه باز صدر نشین بشه که من به شخصه از 6 امتیاز داخل خونش مطمئنم !
سلطان وحیدطالبلو واقعا حیف شد رفت
پرسپولیس به صدر آمد ولی تــــو نیـــــامدی ........ ! منتظران مهــدی !!!
shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
پرسپولیس به صدر آمد ولی تــــو نیـــــامدی ........ ! منتظران مهــدی !!!
shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:death: ایول.........................................
نقل قول:
بچه ها اینجا چقدر ساکته . من دو بار قبلنا بحث راه انداختم استقبال نشد.
ایندفعه بگید : اولین بازیکن از استقلال که بازیش شما رو مجذوب کرد کی بود؟
واسه خود من عنایتی بود. چون زمانی که من استقلالی شدم فرهاد تو استقلال نبود و اصلا نمیشناختمش.
من کلا بخاطر فرهاد استقلالی شدم.بابام هم استقلالیه دو آتیشه بود و منم به تحت تاثیر بابام و به عشق فرهاد عزیز استقلالی شدم