پاسخ : ๑۩๑بحث و تبادل نظر در مورد بازی های پرسپولیس در لیگ و جام حذفی 92- 93 ๑۩๑
5 تیم برتر خط دفاعی جهان در سال 2013 در بازی های نیم فصل اول لیگ :
1- پرسپولیس (ایران) - 20 بازی و 8 گل خورده / میانگین : 0.4 گل در هر بازی
2- رم (ایتالیا) - 17 بازی و 7 گل خورده / میانگین : 0.412 گل در هر بازی
3- لیل (فرانسه) - 19 بازی و 8 گل خورده / میانگین : 0.421 گل در هر بازی
4- بایرن (آلمان) - 16 بازی و 8 گل خورده / میانگین : 0.5 گل در هر بازی
5- استانداردلیژ (بلژیک) - 20 بازی و 11 گل خورده / میانگین : 0.550 گل در هر بازی
کیسه کش ها درباره آسیا حرف بزنید. ما که فرا تر از آسیایم. بالاتر از هر تیمی تو جهان. رئال بارسا بایرن دورتمند چلسی منچستر و و و
وبالاتر از تیم fc kisekesh 06
بله بله. سکوت پیشه کنید
پاسخ : ๑۩๑بحث و تبادل نظر در مورد بازی های پرسپولیس در لیگ و جام حذفی 92- 93 ๑۩๑
نقل قول:
5 تیم برتر خط دفاعی جهان در سال 2013 در بازی های نیم فصل اول لیگ :
1- پرسپولیس (ایران) - 20 بازی و 8 گل خورده / میانگین : 0.4 گل در هر بازی
2- رم (ایتالیا) - 17 بازی و 7 گل خورده / میانگین : 0.412 گل در هر بازی
3- لیل (فرانسه) - 19 بازی و 8 گل خورده / میانگین : 0.421 گل در هر بازی
4- بایرن (آلمان) - 16 بازی و 8 گل خورده / میانگین : 0.5 گل در هر بازی
5- استانداردلیژ (بلژیک) - 20 بازی و 11 گل خورده / میانگین : 0.550 گل در هر بازی
کیسه کش ها درباره آسیا حرف بزنید. ما که فرا تر از آسیایم. بالاتر از هر تیمی تو جهان. رئال بارسا بایرن دورتمند چلسی منچستر و و و
وبالاتر از تیم fc kisekesh 06
بله بله. سکوت پیشه کنید
ما فراتر از منظومه شمسی هستم اونا میگن آسیا....... سال بوووووووووق قهرمان شدن همش میگن
شش تایی ها یادشون رفته
الکی الکی دارن چوب لا چرخ پرسپولیس میکنن
اون از دهنوی که فک کنم این کلیپ گویای همه چیز باشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دقیقه 33 بازی تازه اعلام میکنن دهنوی محرومه.
اینم از پیام صادقیان. بخاطر تکل خشن 1 جلسه محرومش کردن
خلاصه میخوان هرکاری کنن پرسپولیس قهرمان نشه.
تاریخ دربی رو هم عوض نمیکنن که پیام و محسن مسلمان به دربی برسن.
وقتی قهرمان شدیم همه از... میسوزن
هم کیسه کشاا هم کل فدرایسون هم اون رئیس مافیا
نفت تهران-پرسپولیس هفته بیست و یکم لیگ برتر فصل 92/ 93
ترکیب پرسپولیس
نیلسون، سیدجلال حسینی، محسن بنگر، میثم حسینی، حسین ماهینی، رضا حقیقی، حمیدرضا علیعسگر، محسن مسلمان، فرزاد حاتمی، محمدرضا خلعتبری و مهرداد کفشگری
ترکیب نفت تهران
علیرضا بیراوند، امین حاجمحمدی، احمد آلنعمه، وحید حمدینژاد، وریا غفوری، علیرضا عزتی، رسول نویدکیا، وحید امیری، کمال کامیابینیا، مرتضی پورعلیگنجی، علی قربانی
:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowery smile::flowerysmile::flowerysmile:
:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowery smile::flowerysmile::flowerysmile:
به امید موفقیت تیم محبوبمان
بازی خیلی قشنگ بود. خیلی
یعنی اگه ردبی اینطوری 0 - 0 میشد هیشکی ناراضی نبود
عالی بودیم. در این حد که خود گل محمدی اعتراف کرد
فقط بدشانسی آوردیم. کفشگری مصدوم شد. سیدصالحی و صادقیان محروم بودن. حقیقی کمر درد داشت
نیمه اول عالی بود. نمیه دوم بازی افت کرد.
من فقط 1 کلمه بگم. سید جلال سیم خوار دار. همین
پسر یعنی کسی نمیتونه از این مرد رد شه. فوق العاده بازی کرد. البته از بازی خوب بنگر هم نباید گذشت.
مساوی ما فقط کیسه کشا رو خوشحال کرد. بازی بعدیمون با فولاد هست. بازی سختیه. حقیقی و کفشگری و خلعتبری رو نداریم متاسفانه
امیدوارم مث بازی رفت ببریم
وقتی آقایون این طوری تو سر تیم میزنن دیگه آخه چی میشه گفت
همین مساوی هم با این همه مشکلات غنیمته
کاش فولاد رو بزنیم
وای چقد امروز خندیدم
استقلال با 3 تا بازیکن رو نیمکت بازی کرد. که یکیشون دروازبانشون بود
حالا اینجا رو باش
قلعهنويي در مورد سه بازيکن تعويضي استقلال و اينکه نيمکت اين تيم خالي بود و همچنين لگد آرش برهاني به کلمن، گفت: من فيلم بازي را حتما ميبينم، اگر برهاني چنين کاري کرده باشد او تا زماني که من در استقلال باشم او را در استقلال نخواهد بود. ميخواستيم سيد حسين حسيني (دروازبانشون) را به جاي تيموريان را بفرستيم که ديديم نميشود
تیموریان هم مصدوم شد. فک کن آرش برهانی هم اخراج شه. وای چقد بخندیم. تیتر بزنن تیم کیسه کش ها با 10 بازیکن بازی میکنند :))))))))
حالا کیسه کشا میرن آمار ما رو درمیارن که ما دومین خط دفاعی جهانیم.
آمار اینجا رو داشته باش
اولين گل نظري پس از 21 هفته به ثمر رسيد
مهدي نظري پس از بيستويک هفته توانست در ديدار مقابل راهآهن براي استقلال گلزني کند.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
دو تيم استقلال و راهآهن سورينت در چارچوب هفته بيستويکم ليگ برتر فوتبال عصر امروز از ساعت 15 در ورزشگاه تختي به مصاف يکديگر رفتند. مهدي نظري در دقيقه 67 توانست گل اول را براي آبيپوشان به ثمر برساند. اين اولين گل مهاجم آبيپوشان در اين فصل از رقابتها براي استقلال بود.
وای خداااااااا مهاجمشون بعد 21 هفته اولین گل فصلشو زده :)))))
|
تو بازی دیروز بیشتر دقایق توپ دست نفتی ها بود و به نظر من بازی خوبی نکردیم
ناهمانهگی تو بازی بازیکنا کاملا معلوم بود
دایی بیخود به علی عسگری که هیچی از فوتبال حالیش نیست 90دقیقه بازی داد
از حقیقی مصدوم بازی گرفت که با توجه به مصدومیتش اصلا تصمیم درستی نبود
تعویضاشم که خیلی دیر انجام داد
تو بازی ای که میشد ازش سه امتیاز گرفت با اشتباهات کادر فنی مساوی کردیم
به نظر من پرسپولیس میتونه با برد در دربی پایتخت همه چیز رو برگردونه............البته اول باید از سد فولاد بگذریم
اگر استقلال رو بزنیم همه چیز عالی میشه.......البته در مورد بازی با نفت نباید فراموش کرد نفت تیم خوبیه و تیم سوم جدول بود و خوب هم بازی کردیم اما دیگه قسمت نشد.......نباید نا امید شد هنوز زمان داریم.......
از نظر من این اختلاف 1 امتیازی که با استقلال داریم اصلا مهم نیست چون استقلال تقریبا دیگه داره میره تو حاشیه
الان بهترین فرصته تا بتونم اختلاف ایجاد کنیم
برد فولاد و استقلال میتونه سکوی پرتاب ما برای رسیدن به قهرمانی باشه چون اینطوری 2 تا از رقیبامون رو کنار میزنیم
نفت هم که به مرور جا میمونه زیاد نگرانش نیستم
ولی این سپاهان یکم خطرناکه!