پاسخ : ✿~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿~ Perspolis News 2013-2014
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرسپولیس از ساعت 16 و 20 دقیقه در ورزشگاه آزادی و در حضور 10 هزار تماشاگر ( طبق اعلام بلندگوی ورزشگاه) به مصاف تیم سایپا رفت که بازی با نتیجه یک بر صفر به سود پرسپولیس به پایان رسید.
محسن مسلمان در دقیقه 73 روی سانتر ارسالی پیام صادقیان با یک ضربه سر از داخل شش قدم گل پرسپولیس را به ثمر رساند. سرخپوشان با این گل سه امتیازی صدرنشینی خود را حفظ کردند.
محمدرضا ناصحی در دقیقه 13 مسابقه از پشت محوطه جریمه شوت زد که توپ او به تیرک دروازه پرسپولیس برخورد کرد و به بیرون رفت.
دیدار دو تیم در نیمه اول خیلی جذاب نبود و توپ بیشتر در میانه میدان جریان داشت. البته بازیکنان سایپا دو سه شوت به سمت دروازه پرسپولیس زدند. در مجموع بازی در نیمه اول خیلی سرد و بیروح بود. بارش برف از دقیقه 15 مسابقه در ورزشگاه آزادی آغاز شد و در نیمه دوم بارش برف قطع شد.
در دقیقه 45+1 سجاد شهباززاده در صحنه تک به تک با نیلسون توپ را به بالای دروازه پرسپولیس زد و بهترین فرصت گلزنی سایپا را از دست داد.
پرسپولیس نیمه دوم را هجومی آغاز کرد و بازی در شروع نیمه دوم سرعت بیشتری گرفت.
در دقیقه 50 شوت پیام صادقیان به تیرک افقی به تیرک افقی سایپا خورد و به بیرون رفت.
حسین زرگر داور مسابقه به محمدرضا خلعتبری از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.
در دقیقه 55 شوت محسن مسلمان را محمدباقر صادقی دروازه بان سایپا به خوبی مهار کرد.
در دقیقه 75 شوت پیام صادقیان به تیرک دروازه سایپا برخورد کرد.
با این برد پرسپولیس 36 امتیازی صدرنشینی را حفظ کرد و و سایپا 25 امتیازی باقی ماند. پرسپولیس با این برد شکست یک بر صفر را جبران کرد.
*ترکیب پرسپولیس:
نیلسون، سیدجلال حسینی، محسن بنگر، میثم حسینی، حسین ماهینی، رضا حقیقی، مهرداد کفشگری ، محسن مسلمان، پیام صادقیان( از دقیقه 90+ 3 محمد نوری)، سیدمهدی سیدصالحی( از دقیقه 64 فرزاد حاتمی) و محمدرضا خلعتبری( از دقیقه 90+1 حمید علی عسگر).
سرمربی: علی دایی
*ترکیب سایپا:
محمدباقر صادقی، مجید ایوبی، سجاد مشکلپور، بابک حاتمی، ابراهیم شکوری، حامد شیری، روزبه شاهعلیدوست، مهدی جعفرپور( از دقیقه 55 ابراهیم صادقی)، محمدرضا ناصحی( از دقیقه 69 محسن ارزانی)، کاوه رضایی و سجاد شهباززاده( از دقیقه 77 علی یونسی)
سرمربی: انگین فیرات
صادقیان: امیدوارم با این پاس گل، خلعتبری دیگر از من ناراحت نباشد/ تعویض من به خاطر پاس ندادن نبود
او در بازی با ملوان هم یک پاس گل استثنایی به محمدرضا خلعتبری داد تا سرخپوشان تهرانی از انزلی با دست پر برگردند. صادقیان در این بازی باز هم نشان داد که این روزها پرسپولیس روی حرکات موثر او نتیجه میگیرد و بدون شک هافبک تبریزی پرسپولیس، یکی از بهترین بازیکنان این فصل تیمش بوده است. صادقیان در مورد دیدار با ملوان به سوالات خبرگزاری خبرآنلاین پاسخ میدهد. او پیروزی در زمین این تیم را یک برد با ارزش قلمداد میکند.
مثل اینکه قرار است در هر بازی پاس گل بدهی؟
به هر حال این عنایت خدا بود که توانستم دوباره پاس گل بدهم. از قبل گفته بودم که خدا چنین استعدادی را به من داده تا بتوانم خوب پاس بدهم. البته باید بگویم که محمدرضا خلعتبری هم ضربهاش را خیلی حرفهای زد و خدا را شکر که 3 امتیاز را گرفتیم. بعد از بازی هم بچه ها گفتند که پاس تو یک پاس معمولی نبود و یک سوپرپاس بود.
ولی در گل زدن باز هم بدشانس بودی، درست است؟
بله همینطور است. در بازی با سایپا دوبار به تیر دروازه زدم و در این بازی هم یک بار. فکر میکنم هتتریک کردم.
از اینکه گل نمیزنی ناراحت نیستی؟
به هر حال شانس نداشتم و خودتان دیدید که توپهایم چگونه تبدیل به گل نشد. وقتی گل نمیزنم فکرم درگیر میشود ولی همه تلاشم را انجام میدهم تا خوب بازی کنم.
برای خیلیها جالب است که چرا اینقدر خوب پاس گل میدهی و بدون استرس بازی میکنی؟
به هر حال این یک استعداد ذاتی است که خدا به من داده و البته تمرین هم میکنم. من هیچ وقت در فوتبال استرس ندارم در دلیلش این است که عاشق فوتبال هستم. وقتی وارد زمین میشوم فقط میخواهم از فوتبال لذت ببرم.
این چندمین پاس گل تو در این فصل بود؟
فکر میکنم هشتمین پاس گلم بود. من این پاس گل را به خلعتبری تقدیم میکنم که فکر میکنم از من ناراحت شده بود.
چرا؟
من گفته بودم در پرسپولیس فقط خلعتبری مهاجم نیست که بخواهم به او پاس بدهم. فکر میکنم این حرف من سوءتفاهمی را به وجود آورده بود و از من ناراحت بود. امیدوارم با این پاس گل خلعتبری دیگر از من ناراحت نباشد. او دوست صمیمی من است و خیلی دوستش دارم.
در یک صحنه میتوانستی به دو بازیکن که در سمت چپ و راست تو بودند پاس بدهی ولی این کار را نکردی. دایی هم بلافاصله تو را تعویض کرد. آیا این تعویض به خاطر پاس ندادن تو بود؟
من مطمئن هستم تعویض من به خاطر پاس ندادن نبود چون از علی دایی شناخت کامل دارم. من واقعا آن زمان خسته شده بودم و خودتان میدانید که فاصله بازیها بسیار کم است.من از تعویضم به هیچ عنوان ناراحت نشدم.
در مورد ملوان و همچنین زمین انزلی چه صحبتی داری؟
زمین انزلی بد نبود ولی زیاد هم خوب نبود. زمین چمن شرایط متوسطی داشت که میتوانستیم بازی کنیم. ملوان هم تیم بسیار خوبی است که فوتبال خوبی را انجام داد. بردن این تیم در انزلی هنر میخواهد و کار هر تیمی نیست.
فکر میکنی با این عملکرد بسیار خوبی که داری به تیم ملی دعوت شوی؟
من تابع دستورات کادرفنی هستم و امیدوارم که نتیجه تلاشم را بگیرم.
مثل اینکه استقلال سایه به سایه پرسپولیس حرکت میکند. به نظر تو این تیم اصلیترین رقیب شما به شمار میرود؟
امسال اکثر تیمها مدعی هستند و نمیتوان فقط از یک یا دو تیم نام برد. امیدوارم در نهایت پرسپولیس قهرمان شود تا بتوانیم هواداران را خوشحال کنیم.
اعلام اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر/سیدصالحی غایب سرخپوشان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اسامی محرومان هفته بیست و یکم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور اعلام شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و به نقل از روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران، کمیته مسابقات سازمان لیگ، اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر را به شرح زیر اعلام کرد:
مربیان:
مجید جلالی –تراکتورسازی تبریز
پرویز مظلومی –مس کرمان (انضباطی - تا اطلاع ثانوی)
بازیکنان:
سید محمد مهدی سید صالحی - پرسپولیس تهران
محمد قاضی نجف آبادی - حنیف عمران زاده - استقلال تهران
مرتضی اسدی - تراکتورسازی تبریز
ابراهیم صادقی سنجابی - سایپا البرز
ابوالفضل ابراهیمی - صبای قم
سهراب بختیاری زاده - محمود تیغ نورد- استقلال خوزستان
سید ایمان موسوی - گسترش فولاد تبریز
عبدالکریم اسلامی - فرزاد حسین خانی - مس کرمان
عبدالله کرمی قلعه طوقی - فولاد خوزستان
غلامعباس آشوبی - راه آهن سورینت
مهرزاد معدنچی اردکانی - فجر سپاسی شیراز
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]بنا بر اعلام رئیس سازمان لیگ برتر دربی شهر تهران جمعه ۲۷ دیماه برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی تاج امروز در برنامه تلویزیونی ورزش و مردم اعلام کرد که دربی شهر تهران در هفته بیست و سوم لیگ برتر 27 دی ماه برگزار می شود.
گفتنی است در حال حاضر پرسپولیس با 39 امتیاز تیم صدرنشین لیگ برتر است و استقلال با 38 امتیاز در رده دوم قرار دارد.
نیلسون: با شنیدن رکورد پرسپولیس در روز تولدم سورپرایز شدم/ چه خبر و هدیه ای بهتر از این؟/من هم به اندازه سایر بازیکنان در این موفقیت نقش داشتم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت شنیدن خبر کسب عنوان بهترین خط دفاع از سوی تیم پرسپولیس سورپرایزم کرد و در روز تولدم خبر جالبی را شنیدم.
نیلسون کوریا در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس درباره کسب عنوان بهترین خط دفاع سال توسط تیم فوتبال پرسپولیس با میانگین گل خورده 0/4 گل در هر بازی گفت: این موفقیت بزرگی است و من آن را به تمامی اعضای تیم و به ویژه هواداران دوست داشتنی پرسپولیس تبریک می گویم. خبر واقعا جالب و خوشحال کننده ای بود و از شنیدن آن سورپرایز شدم.
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس که در خلق این رکورد جهانی تاثیر ویژه ای داشته است درباره عوامل موفقیت کسب چنین عنوانی گفت: وقتی یک تیم گل نمی خورد همه عوامل در این موفقیت سهیم هستند این طور نیست که بگوییم وقتی تیم گل نمی خورد علتش درخشش دروازه بان یا خط دفاعی تیم بوده و وقتی که تیمی گلی دریافت کرد گلر و مدافعان را مقصر بدانیم. چه در ناکامی و چه در موفقیت همه سهیم هستند حتی عوامل تدارکات تیم که بستر لازم را برای آرامش بازیکنان فراهم می کنند. به طور کلی تیم ما با درایت کادرفنی و تلاش همه بازیکنان توانسته سیستم دفاعی خوبی داشته باشد. تاکید می کنم که من هم در این موفقیت به اندازه سایر بازیکنان تیم نقش داشته ام نه بیشتر. وقتی تیمی گل نمی خورد همه بازیکنان به سیستم دفاعی تیم کمک می کنند حتی سیدصالحی که نوک حمله تیم است. دفاع تیمی از خط حمله شروع می شود و با پرس بازیکنان آنها به بقیه کمک می کنند تا فشار کمتری به تیم بیاید. کسب چنین عنوانی نشان دهنده سیستم دفاعی خوب و موثر تیم فوتبال پرسپولیس است و چنین رکوردی در جهان واقعا خوشحال کننده و مایه افتخار ماست. من خلق چنین رکوردی را از صمیم قلب به هواداران تبریک می گویم و به اتفاق سایر بازیکنان همه تلاش خود را انجام می دهیم تا این رکورد پابرجا باقی مانده و پرسپولیس در پایان فصل نیز صاحب رکوردی منحصر به فرد و جهانی باشد.
دروازه بان 38 ساله پرسپولیس در 13 بازی فصل جاری دروازه اش را بسته نگه داشته و با درخشش خود کاری کرده که تیم فوتبال پرسپولیس در 13 دیدار اخیر بدون گل خورده میدان را ترک کند. نیلسون کوریا درباره کلین شیت هایش به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس می گوید: این هم موفقیتی خوشحال کننده است و نشان دهنده برخورداری تیم از یک سیستم دفاعی قوی و هوشیاری عناصر دفاعی تیم است. ما باید تلاش کنیم این کلین شیت ها و گل نخوردن ها ادامه پیدا کند و به قهرمانی منجر شود. می دانم که این موفقیت ها نگاه ها را به سمت ما بیشتر می کند از این بابت خوشحالم چرا که در این موفقیت ها که حالا رنگ و بوی جهانی گرفته توجهات بیشتر می شود و احساس می کنم که مسئولیت ما نیز بیشتر خواهد شد و تیم های مقابل با جدیت بیشتر تلاش می کنند تا با باز کردن دروازه پرسپولیس کسب امتیاز نمایند.
نیلسون در پاسخ به این سوال که شانس قهرمانی پرسپولیس را چقدر می دانید گفت: هر بازی حکم یک فینال را دارد. همه بازی ها سخت است و دشوار، تیم ها تلاش می کنند در باقی مانده بازی ها حداکثر امتیازات را کسب کنند چه تیم هایی که بالای جدول هستند و چه تیم هایی که پایین جدول هستند. ما باید تلاش بیشتری کنیم تا بتوانیم با ادامه دادن این روند فاصله خود را با سایر مدعیان قهرمانی بیشتر کنیم. معتقدم 4 بازی آینده تیم بازی های سرنوشت سازی است به ویژه دربی که می تواند علاوه بر اهمیت همیشگی خود نقش تعیین کننده ای داشته باشد. ما برای شادی هواداران و قهرمانی پرسپولیس باید خیلی هوشیار باشیم و تلاشمان را چندین برابر کنیم. باید مراقب باشیم و بدانیم که حریفان با توان بیشتری به مصاف ما می آیند و کار ما نسبت به گذشته سخت تر خواهد بود.
نیلسون کوریا دروازه بان برزیلی که در تیم پرسپولیس درخشش چشم گیر و فوق العاده ای داشته متولد ۲۶ دسامبر ۱۹۷۵ میلادی است و امروز روز تولد این دروازه بان محبوب است. سوال آخر ما تبریک به مناسبت 38 ساله شدن و روز تولدش بود. نیلسون می خندد و می گوید ممنونم که این موضوع را مد نظر داشتید. شما بهترین کادوی تولد را با خبر خلق رکورد جهانی پرسپولیس و اختصاص یافتن بهترین خط دفاع جهان به تیم ما را به من دادید. امروز را فراموش نمی کنم ، روز تولدم شنیدم که پرسپولیس بهترین خط دفاعی جهان را به خود اختصاص داده، چه خبری بهتر از این. از همه هوادارانی که به یادم بوده اند و در فضای مجازی و اینترنت و همچنین مطبوعات روز تولدم را به من تبریک می گویند ممنونم و از آنها سپاسگزاری می کنم. آرزوی من این است که شادی هواداران را با قهرمانی پرسپولیس ببینم. امروز برای من واقعا روز خوبی خواهد بود چرا که خبرهای خوبی را در روز تولدم می شنوم.
مسلمان و صادقیان به تمرینات پرسپولیس برگشتند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]محسن مسلمان و پیام صادقیان امروز به تمرینات پرسپولیس برگشتند.
به گزارش خبرگزاری فارس، دومین دیدار دوستانه تیم زیر ۲۲ سال با کره جنوبی در جزیره کیش که با بازی با نفت برابر قرمزپوشان مصادف شده حرف و حدیثهای زیادی را مبنی بر غیبت مسلمان و صادقیان دوبازیکن تاثیرگذار پرسپولیس در دیدار حساس مقابل نفت به وجود آورده بود اما پس از صحبتهای کادر فنی با مسلمان و صادقیان، این دو بازیکن شب گذشته به تهران برگشتند و امروز هم در تمرینات قرمزپوشان شرکت کردند.
در صورتی که دومین بازی دوستانه زیر ۲۲ سال و کره جنوبی روز جمعه برگزار شود مسلمان و صادقیان با دستور کادر فنی قطعاً در آن بازی حضور پیدا نخواهند کرد.
تیمهای پرسپولیس و نفت روز جمعه به مصاف یکدیگر خواهند رفت
جمشیدی: خوشایند نیست شهرداری فقط آبیپوشان را ببیند
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: من مطمئن هستم که قالیباف قطعاً در جریان مشکلات پرسپولیس نیست که درباره کمک به ما اقدامی نکرده اما او نباید تیم قرمزپوش پایتخت را فراموش کند.
محمد جمشیدی که این روزها در سوگ نشسته، پس از مشکلات مالی سرخپوشان و کمک شهردار تهران به آبیپوشان در گفتوگو با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: خبری که ظرف دو روز گذشته شنیدیم این بود که شهرداری تهران اسپانسری باشگاه استقلال را پذیرفته است که ما هم از این بابت خوشحالیم، بالاخره قرار است به یک تیم تهرانی کمک شود.
وی افزود: بالاخره نظر آقای قالیباف بر روی ورزش همیشه مثبت بوده اما این کار در آستانه دربی به نظرم خیلی خوشایند نیست که شهرداری فقط به آبیپوشان قصد کمک دارد.
جمشیدی ادامه داد: ما معتقدیم اگر قرار است کمکی شود باید به تیمهای تهرانی انجام شود و هیچ فرقی نباید بین استقلال و پرسپولیس بگذارند، بالاخره ما 30 میلیون هوادار به عنوان تیم مردمی در تهران و سراسر ایران داریم و معتقدم باید این تیمها را به یک چشم نگاه کرد. من معترض نیستم که چرا به استقلالیها کمک کردند ولی اگر قرار بود کمکی شود آن هم نزدیک به دربی 78، باید پرسپولیس را هم ببینند تا برای این تیم و هوادارانش شبههای ایجاد نشود.
عضو هیئت مدیره قرمزپوشان تأکید کرد: به نظر من همان اندازهای که استقلال در تهران حق دارد، پرسپولیس هم حق دارد چون ما هواداران زیادی داریم، من امروز حتی در این خصوص با اعضای هیئت مدیره صحبت کردم و همه به دنبال این بودیم که اگر دسترسی به قالیباف دارید این موضوع را به اطلاع ایشان برسانید. ما معتقدیم شاید قالیباف در جریان این موضوع نیست و یا درخواستی از طرف باشگاه پرسپولیس دست ایشان نرسیده است. ما معتقدیم قالیباف برای یک تیم خاص کاری را انجام نمیدهد و خواسته ما این است که اگر شهرداری حرکتی قرار است برای تیمی تهرانی انجام دهد این حرکت برای محبوبترین تیم تهرانی هم انجام شود چون ما هم تیم پایتخت هستیم و مانند آبیها طرفداران زیادی داریم پس اگر قرار است کمکی از طرف شهرداری انجام شود ما توقع داریم که شهردار تهران پرسپولیس را هم نادیده نگیرد و به خواسته هواداران ما آن هم نزدیک به دربی 78 جواب مثبت دهد تا دلخوری برای هواداران ما پیش نیاید.
منافی: جواب نفتیها را در زمین میدهیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]مربی تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد این تیم بدون محسن مسلمان و پیام صادقیان در مسابقات لیگ برتر به میدان نخواهد رفت.
جواد منافی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم در خصوص وضعیت بازیکنان این تیم در اردوی تیم زیر 22 سال ایران اظهار داشت: به هر حال باشگاه و علی دایی حق دارند که 2 بازیکن تاثیرگذارشان را بخواهند و انتظار آنها اصلاً انتظار نابهجایی نیست. هر بازی برای پرسپولیس حکم فینال را دارد و هر مربی دیگری هم جای دایی بود اجازه نمیداد 2 نفر از بازیکنانش را در حساسترین مقطع در اختیار نداشته باشد و بدون آنها تن به بازی بدهد و فدراسیون هم خیلی راحت بهترین و موثرترین بازیکنانش را بگیرد.
«سازمان لیگ باید این مشکل را حل کند، چون ما بدون محسن مسلمان و پیام صادقیان به هیچ وجه بازی نمیکنیم»، منافی با بیان این جمله در مورد دیدار حساس پرسپولیس - نفت تهران گفت: ما در این دیدار شکست دور رفت را تلافی کرده و 3 امتیاز دیگر را به جمع امتیازات خود اضافه میکنیم تا به صدرنشینیمان ادامه دهیم، چون میدانیم فقط با تثبیت صدرنشینی است که میتوانیم موفقیتمان را کامل کرده و قهرمان شویم. بدون شک لذت صدرنشینی در لیگ را به تیم دیگری نمیدهیم.
مربی پرسپولیس در خصوص کری چند تن از بازیکنان نفت به خصوص مهاجمانش برای گلزنی به این تیم تاکید کرد: نفت تهران خط حمله قدرتمندی دارد اما ما هم صدرنشین لیگ هستیم و عنوان بهترین خط دفاعی لیگ را یدک میکشیم. بنابراین جواب کری نفتیها را در زمین میدهیم. بعد از چند هفته صدرنشینی جایمان را در صدر جدول به هیچ تیم دیگری نخواهیم داد و نفتیها هم بهتر است شکست پرسپولیس را از مغز و ذهنشان خارج کنند و از این فکرها نکنند.
منافی شرایط بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پیش از دیدار مقابل نفت تهران را اینچنین تشریح کرد: امید عالیشاه به دلیل شرایط بدنیاش به بازی با نفت نمیرسد از سوی دیگر سیدصالحی هم به دلیل محرومیت قادر به همراهی پرسپولیس نخواهد بود. مهردادپولادی هم به تمرینات ما بازگشته اما زمان میبرد بازیکنی که مدتها از تمرینات و مسابقات دور بوده دوباره به شرایط بازی برگردد.
مصاحبه با پیام صادقیان
سایت گل- قرارمان با پیام صادقیان ساعت۱۲:۳۰ ظهر است، داخل یک برج شیکوپیک در شهرک غرب که بهجز پیام ساکنان سرشناس دیگری هم دارد. همان جایی که میگویند مدیرعامل پرسپولیس یک شب ناگهانی و سرزده واردش شده تا مُچ پدیده جوان و موثر تیمش را بگیرد! راس ساعت وارد برج میشویم. توی لابی درندشتی که جشن قهرمانی پرسپولیس را هم میتوان همانجا برپا کرد منتظر میمانیم تا نگهبان برج به ساکن آپارتمان شماره ۱۴۰۷ خبر بدهد میهمانهایش سر رسیدهاند. یک تلویزیون بزرگ مداربسته، تصویر تمام سوراخسنبههای برج را مثل تکههای پازل جلوی چشم نگهبانها چیده است. حالا دیگر میشود حدس زد حضور سرزده رویانیان در اینجا شایعهای بیش نبوده است. مگر اینکه سردار با ترفندهای پلیسیاش از این هفتخوانِ تکنولوژیک گذشته و میزبان جوانش را غافلگیر کرده باشد! به آپارتمان که میرسیم پیام تازه از تمرین برگشته و دارد ناهار میخورد. اما دو جوانی که شب را در خانه او گذراندهاند هنوز پف چشمهایشان نخوابیده است. پیام معرفی میکند: «علی و محمد، دوستهای قدیمیام... اینجا با خونواده زندگی میکنم ولی الان رفتن سفر...» تا ما روی راحتیهای سیاهرنگ جایی برای نشستن پیدا کنیم، علی چای اول را برایمان ریخته است. اگرچه، «زریخانوم» هنوز برای تمیزکاری روزانه نیامده و حتی علی که راهوچاه این خانه را خیلی خوب میداند موفق نمیشود چهار فنجان تمیز برای میهمانها دستوپا کند...
پیام؛ این چایی پلاستیکی که رفیقات آورده خوردنش خیلی کار میبرد! علیالحساب خودت هر چه دوست داری بگو تا ما دست و بالمان باز شود و سوال بپرسیم!
(با خنده) چی بگم آخه؟
هر چه دوست داری بگو... صدایت دارد ضبط میشود... اصلا بیوگرافی بگو!
خب منسال۱۳۷۰ به دنیا آمدم. توی تبریز. تا ۱۳سالگی تبریز بودم بعدش رفتم اصفهان. تیمملی نونهالان (زیر ۱۳سال) بازی میکردم که آقای یاوری مربیاش بود. همان آقای یاوری جور کرد رفتم
اصفهان برای ذوبآهن. از ۱۳سالگی اصفهان بودم تا ۲۱سالگی. یعنی تا همین پارسال که آمدم پرسپولیس.
این آقای یاوری که گفتی منظورت محمدآقا بود، بله؟ برادرِ کوچکِ سرهنگ یاوری؟
بله... برادرِ ایشون (خنده شیطنتآمیزی روی چهرهاش ولو میشود)
چرا وقتی اسم سرهنگ یاوری میآید شما میخند؟! به تیمش که گل زدی، کری هم که برایش خواندی، باز هم مشکلات با او حل نشده؟
نه... مشکلی نداریم دیگه (همچنان خنده از روی لبش محو نمیشود. یک خاطره از پارسال و از محمودخان یاوری تعریف میکند ولی قول میگیرد که ننویسیم... الان داریم سعی میکنیم روی قولمان بایستیم!)
پس ذوبآهن از همان ۱۳سالگی روی پیام صادقیان سرمایهگذاری کرد و او را برداشت برد اصفهان. یعنی از همان سن و سال دور شدی از خانواده؟
نه. خانواده همراهم آمدند اصفهان. هفت سال آنجا بودیم بعدش هم باز با من آمدند تهران.
امروز از ساعتی که بیدار شدی تا الان چکار کردی؟
امروز تمرین بودم دیگه. ساعت ۱۰صبح تمرین داشتیم، بعدش هم آمدم خانه و ناهار و... بعد هم که شما آمدید.
ساعت چند بیدار شدی؟
ساعت ۹.
روزهایی که تمرین نداشته باشی کی بیدار میشوی؟
ساعت دوازده... یک... خلاصه ظهر!
روزهایت چطور میگذرند معمولا؟ از مشغلهها و سرگرمیهایت بگو.
معمولا اگر تمرین نداشته باشم توی خانهام. خیلی بهندرت از خانه میروم بیرون، یعنی دیگر چطور بشود که بروم بیرون از خانه. خیلی که حوصلهمان سر برود با بچهها یک دور کوچولویی میزنیم بیرون. رستورانی میرویم، آبمیوهای میخوریم، بعد دوباره سریع برمیگردیم خانه.
چرا اینقدر از بیرون فراری هستی؟
بیرون رفتن را نیستم! کلا نیستم! از ترافیک و شلوغی و این چیزها فراریام.
اصفهان هم همینطوری بودی؟
آره. آنجا هم بیرونبرو نبودم. بیشتر دوست دارم توی خانه باشم و رفیق و رفقا بیایند دور هم باشیم و بگو و بخند و اینها. تفریحم این شکلی است.
این رفقا که میگویی از فوتبالیستها هم بینشان هست؟
نه. با بچههای فوتبال کمتر رفتوآمد میکنم. ممکن است گاهی برویم خانه همدیگر یک ساعت بنشینیم ولی بیشتر نه. دوستانی که خیلی با هم هستیم دوستان غیرفوتبالیاند. دوستان خیلی قدیمی. مثلا همین علی که از زمان دبستان و راهنمایی توی تبریز با هم بودیم. الان هم از تبریز آمده و چند روزی مهمان من است. محمد هم که ۶ سالی هست میشناسمش و صمیمی هستیم. محمد همین تهران زندگی میکند.
تا تو چایات را میخوری دو تا سوال هم از علی و محمد بپرسیم... بچهها؛ این رفیقتان از وقتی آمد پرسپولیس و معروفتر شد جوّ نگرفتش؟! رفتارش تغییر نکرد؟
علی: نه... من تقریبا ۱۶سالی هست با پیام رفیقم و همیشه هم همینجور خاکی بوده. یک زمانی توی مدرسه وقتی میآمد توی تیم ما خوشحال میشدیم که الان تیم ما قوی میشه. بعدش که رفت اصفهان گفتیم خب الان حتما اخلاقش عوض میشه. ولی نشد. بالاخره آوازه و شهرتی به هم زده بود ولی بازم همون شکلی بود، انگار که داره توی تیم مدرسه بازی میکنه! الان توی این سنوسال الحمدا... همه چی برای خودش داره ولی رفتارش هیچ فرقی نکرده.
شده مثلا زنگ بزنی جوابت را نده؟ کمتر از سابق در دسترس باشه؟
علی: نه بابا. اگر هم جواب نده بعدا خودش زنگ میزنه میگه مثلا تمرین بودم یا کجا بودم که نشد جواب بدم. خلاصه همون آدم سابقه. شاید بهتر هم شده باشه که بدتر نشده.
پیام؛ چرا چشمغره میروی به علی؟ بگذار راحت حرفش رو بزنه!
پیام: نه بابا (با خنده) من و این دیگه بعد از ۱۶سال خوب میشناسیم همدیگه رو. این حرفها رو نداریم. کلا توی رفاقتهایم سعی میکنم هوای آن بچههای قدیمی که عمری را با هم گذراندیم داشته باشم. اینها زیر و بم زندگی من را دیدهاند، زمانی که هیچکس مرا نمیشناخت و هیچی توی زندگیام نداشتم اینها کنارم بودند. نمیشود که حالا رنگ عوض کنم. بنابراین هوای قدیمیها را دارم. اما آدمهایی که جدید میآیند توی زندگیام رفتارم با آنها یک جور دیگری است.
پیام صادقیانی که در پرسپولیس بازی میکند چقدر با پیام صادقیانی که ذوبآهن بود فرق کرده؟ از نظر اخلاق و رفتار؛ از نظر سبک زندگی؛ فوتبالی؛ خلاصه همه چیز.
از نظر فوتبالی که فرقی نکردم. همانم که قبلا بودم. از نظر زندگی هم سعی میکنم تغییر نکنم ولی خواه ناخواه تا یک حدی تغییر کردم. اینکه بازیهای تیمت پخش مستقیم بشود، اینکه دائم توی دید باشی خودبهخود تاثیر میگذارد دیگر. ولی من سعی میکنم تاثیرش زیاد نباشد.
در ۲۱سالگی از تیمی که بهزحمت ۲۰۰تا هوادار داشت آمدی جایی که بعضی وقتها ممکن است ۵۰هزار نفر صدایت بزنند. اینکه ۵۰هزار نفر اسم آدم را صدا کنند چه حس و حالی دارد؟
خب خیلی حس شیرینی دارد. آدم یک جورهایی میشود. یک جورهای خوبی! ولی برای یک لحظه. حساش لحظهای است، سریع میگذرد. بعدش میآیی خانه و تمام میشود میرود. دیگر انگار نه انگار.
عاشق کریمی بودم، نشد کنارش بازی کنم
پیام؛ بین فوتبالیستهای ایرانی کدام بازیکن را خیلی قبول داری؟ حالا نمیخواهیم از کلمه «الگو» استفاده کنیم ولی کسی که هم اخلاقی و هم فوتبالی قبولش داشته باشی.
کسی که هم اخلاقی خوب باشد هم فوتبالی... قاسم حدادیفر. قاسم از همه نظر عالی است. فوقالعاده است، فوقالعاده. (روی کلمه "فوقالعاده" یک جور عجیبی تاکید میکند. معلوم است خیلی به قاسم ایمان دارد.)
با این حساب خیلی دوست داشتی او هم پرسپولیسی شود؟ که نشد.
آره... اگر میآمد عالی میشد. اینجور برایت بگویم که اگر قاسم آمده بود الان کل تیم یک جور دیگری بود. اصلا کیف میکنی وقتی کنارش بازی میکنی.
کوچکتر که بودی و فوتبال را پای تلویزیون دنبال میکردی ستاره محبوبت کی بود؟
علی کریمی.
که الان داری سر جای او بازی میکنی! تا حالا کنار کریمی بازی نکردی، نه؟
نه. تا به حال پیش نیامده کنارش بازی کنم.
دوست داری برگردد پرسپولیس؟
بله. خیلی.
البته یکجورهایی رفتن او به نفع تو شده. اگر کریمی بود جای تو کمی تنگ میشد.
الان هم جایم چندان باز نیست! کلی بازیکن مدعی در پرسپولیس هست.
از آمدن مسلمان هم بگو. تو و محسن سالهاست کنار هم بازی کردهاید.
آره. توی تیمملی نوجوانان و جوانان بعد هم ذوبآهن. خیلی خوب شد که محسن آمد.
جمعتان جمعتر شد. باند ذوبیها!
(میخندد) جمعمان که جمع شد ولی این اسمش باندبازی نیست. بالاخره آدم با سه چهار نفر نزدیکتر است و دوستی بیشتری دارد. این توی همه تیمها هست. من با همه همتیمیهایم دوستم ولی با این بچهها کمی راحتترم.
با این همسایهات هم خوبی؟ سیدصالحی؟
آره. با سید میروم تمرین و میآیم.
بین استقلالیهاچطور؟ با کدامشان رفیقی؟
با آنها هم بد نیستم. بین استقلالیهای الان که نمیتوانم بگویم با کی بیشتر رفیقم ولی بین استقلالیهای سابق با مهدی امیرآبادی.
میانهات با جواد نکونام چطور است؟ همچنان معتقدی دعوت نشدنت به تیمملی ربطی به او ندارد؟
خیلیها میگویند که دعوت نشدنم بهخاطر همان خطاست. هر کس مرا میبیند همین را میگوید. میگویند وقتی داری این همه خوب کار میکنی چه دلیل دیگری میتواند داشته باشد که دعوت نشوی! ولی من واقعا فکر نمیکنم ربطی به آقاجواد داشته باشد.
قبل از این ماجرا چند بار به تیمملی دعوت شده بودی؟
برای غرب آسیا (کویت) دعوت شدم که دو بازی فیکس بازی کردم و یک بازی هم ۴۵دقیقه. دو بازی دوستانه هم جلوی دو تیم افریقایی بازی کردم.
اصلا به نظرت نکونام اینقدر روی کیروش نفوذ دارد که مثلا جلوی دعوت تو را بگیرد؟
والا میگویند خیلی با کیروش رفیق است. من که نبودم ببینم، دارم شنیدهها را میگویم. میگویند رابطهاش با کیروش خیلی صمیمی است.
پس شاید واقعا خبری هست!
انشاءا... که اینطوری نیست.
و اگر باشد؟
اگر باشد واگذارش میکنم به خدا. این فوتبال تمام میشود ولی بالاخره آن دنیایی هم هست. آن دنیا اگر کسی کاری کرده باشد باید جواب پس بدهد. من هم حسرت این جامجهانی را نمیخورم. تازه ۲۱
سالم بیشتر نیست. حالا حالاها میتوانم بروم جام جهانی.
به بازی در اروپا هم فکر میکنی؟
صد درصد.
کدام کشور؟ کدام تیم؟
آلمان. خیلی دوست دارم بروم دورتموند.
امیدواریم بروی و تیم کلوپ را از این بحران بکشی بیرون! پس تیم محبوبت دورتموند است؟
دورتموند و رئال.
به به. چه خوب که طرفدار بارسا نیستی! حالا بازیهای اروپایی را جدی دنبال میکنی یا مثل علی کریمی سر فینال جامجهانی میگیری میخوابی؟
اگر باشم نگاه میکنم. ولی اینطور نیست که بیرون باشم و مثلا حواسم باشد که برای دیدن یک بازی خودم را برسانم.
حتی اگر بازی رئال- بارسا باشد؟
بله. حتی رئال- بارسا!
جشن 50 سالگی پرسپولیس امشب با حضور جمعی از پیشکسوتان این باشگاه و همچنین رشتههای دیگر از جمله عباس جدیدی و آرش میراسماعیلی در برج میلاد آغاز شده است.
*محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در ابتدای مراسم صحبتهایی در خصوص وضعیت این باشگاه انجام داد.
*علی پروین، جعفر کاشانی، همایون بهزادی و علی دایی به همراه محمد رویانیان روی سن از تابلویی که به آرم پرسپولیس منقش بود و به شکل 50 درآمده بود رونمایی کردند. پیشکسوتان پرسپولیس این تابلو را امضاء کرده بودند. قرار شد این تابلو در مراسمی خیریه به فروش برسد. رویانیان به شوخی اعلام کرد هزینه این تابلو را برای پرسپولیس خرج میکند.
*محمد دادکان هم پس از گذشت مدتی در این مراسم حاضر شد.
*علی پروین و علی دایی روی سن برخورد گرمی با یکدیگر داشتند.
*علی دایی سرمربی سرخپوشان پس از گذشت مدتی مراسم را ترک کرد.
*فیلمی از پرسپولیس و گلهای این تیم پخش شد که مربوط به زمان تأسیس این باشگاه بود، همچنین در این فیلم انحلال شاهین پخش شد و برخی فیلمهای دیگر از علی پروین نیز به نمایش درآمد.
*منصور رشیدی، حسن روشن، اکبر کارگر جم و نصرالله عبداللهی از جمله پیشکسوتان استقلال هستند که در این مراسم حضور دارند.
*یکی از جانبازان معلول که در بازیهای پرسپولیس حاضر میشود در این مراسم هم حضور دارد.
*عبدالله موحد و محمد نصیری از جمله پیشکسوتان حاضر در این مراسم هستند.
*در جشن 50 سالگی پرسپولیس، فیلم شکست این تیم مقابل استقلال پخش شد.
منبع: فارس