پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
نقل قول:
ولی خوشم میاد اینقدر همه اعتراض میکنیم تا حالا یه دونه باختم نداشتیم و یه دونه مساوی فقط داشتیم:khandeeeee bahal:
خب درسته تاحالا نباختیم ولی جلو چه تیمایی بازی کردیم مگه؟
بارسا و بایرن و منچستر؟
وقتی جلو الچه اینطوری بازی میکنیم خب معلومه جلوی تیمای بزرگ میبازیم. باید هم حرص بخوریم چون ما قهرمانی میخواییم نه دومی سومی تو لیگ
از الان دارم میگم بازی با اتلتیکو بخواییم اینطوری بی برنامه بازی کنیم باختیم
پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
نقل قول:
خب درسته تاحالا نباختیم ولی جلو چه تیمایی بازی کردیم مگه؟
بارسا و بایرن و منچستر؟
وقتی جلو الچه اینطوری بازی میکنیم خب معلومه جلوی تیمای بزرگ میبازیم. باید هم حرص بخوریم چون ما قهرمانی میخواییم نه دومی سومی تو لیگ
از الان دارم میگم بازی با اتلتیکو بخواییم اینطوری بی برنامه بازی کنیم باختیم
من به منظور شوخی گفتم خودمم دارم از دست تیم حرص میخورم ولی این خاصیت مربیای ایتالیاییه.....همیشه باید 10 هفته طول بکشه تا تیمو کامل بشناسن
فک کنم گالا تیم بزرگی به حساب بیاد....
خب داور دیدار با الچه محروم شد
خبر خوش هم اینکه بیل و مارسلو هم به بازی به اتلتیکو میرسن
خب تقریبا تیم کامل شده فقط ایکر مونده که... لوپزو داریم
مطمئنا بازی اسونی نداریم. امیدوار رئال بازی با گالا باشیم
البته با عرض پوزش از همه دوستان رئالی من میگم بازی رو باختیم از الان
نقل قول:
خب داور دیدار با الچه محروم شد
خبر خوش هم اینکه بیل و مارسلو هم به بازی به اتلتیکو میرسن
خب تقریبا تیم کامل شده فقط ایکر مونده که... لوپزو داریم
مطمئنا بازی اسونی نداریم. امیدوار رئال بازی با گالا باشیم
البته با عرض پوزش از همه دوستان رئالی من میگم بازی رو باختیم از الان
چرا این حرفو میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چی چیو باختیم میخوایم 10 تا بهشون بزنیم........چرا اینقدر رئالیا بی روحیه شدن تا حالا یه باختم نداشتیم این حرفا رو میزنن ایشالا با هت تریک سلطان نابودشون میکنیم هیچ مصدوم و محرومی هم که نداریم رئالیا هم دیگه از این حرفا نزنن انرژی منفی میدینcrying::-
سلام بچه ها .
من اولین پستی که در مورد تیم کارلتو دادم رو میتونید ببینید گفتم که کارلتو تاکتیک ثابتی واسه تیم نداره و تیم سردرگمه ولی علی گفت صبر کن کم کم درست میشه ولی هنوز که هنوزه هیچ اتفاق خاصی توی تیم رخ نداده و ما جلو تیمی مثل الچه باید با هزارتا بد بختی ببریم حالا چرا چون تیم برنامه ای نداره و هر کی هر کاری که میخواد رو میکنه ونتیجش این میشه که باید منتظر باخت جلوی تیمای ته جدولی باشیم .
واما بازی فردا شب یه نیمه الکلاسیکو حساب میشه و از دست دادن امتیاز به معنی به فنا رفتن این فصل لیگاست و این رو هم بگم اگه با روند این چند بازی لایگای پیش بریم با نهایت تاسف بازی رو یا میبازیم یا مساوی میکنیم چون اتلتیک مادرید, الچه و بتیس نیست تیمی هست که تمام بازی هاش رو تا حالا برده و مدعی قهرمانیه با این حال دوست دارم یه رئال واقعی رو ببینیم .
کارلتو خواهشا رئال رو به گند نکش.
بچه ها تاپیک جدیدو زدیم واسه بازی های های حساس و قرار شد شما به اون تاپیک برید و برنامه بازی هارو بخونید و بازی های حساسو اون جان باشیم ولی انگار....
ایجوری باشه حذف میشهroz::
دوستان من با تاخیر نظر میدم چون که واقعا کارم سنگینه شرمنده همگی
بازی با الچه رو من موفق نشدم ببینم و همون بهتر که ندیدم چونکه ظاهرا باز بازیمون رو اعصاب بوده!!!. من نمی دونم چرا تیم اینجوری شد واقعا پیش فصل خوب بازی می کرد!!!
مشکل آنجلوتی هست و اینکه سبکه کاریش با رئال سازگار نیست و جو نبودن ایکر روی نیمکت هم می تونه یکی از دلایلش باشه. یه مربی خوب به بازیکنا انگیزه میده و سعی می کنه کاری کنه که بازیکن های هم پست باهم رقابت کنن و بازیشونو جدی بگیرن. انصافا تنها بازیکنی که بازی هاشو جدی می گیره و هدف داره رونالدو هست چون گفته 200 دیگه میزنم.
خداوکیلی بازی روز سه شنبه بارسا رو دیدین؟ واقعا واقعا زیبا بازی می کردن و نتیجه حقشون بود... بارسا 4تا 4 تا میزنه رئال 1/2 به بدبختی به الچه میزنه!!
بابا این بازی نیست این گذروندنه زمانه بازیه. تیم های بزرگ همیشه برنامه دارن و هرتیمی رو آنالیز می کنن و از ضعف هاش استفاده می کنن. رئال واقعا بی برنامس و اگر دقیقه آخر پنالتی گیرمون نمی یومد رئال نمی برد یا شاید اگر کریس نبود 1-0 باخته بودیم!!. تیمی که این همه ستاره داره نباید با زور از الچه ببره حتی اگر همشونم تو گل وایسن!!
کاری از دست ما برنمیاد و باید صبر کنیم ببینیم سرنوشتمون چیه.
زمان مورینیو حداقل وقتی نتیجه نمی گرفتیم خوب بازی می کردیم ( حالا به جزء تکو توکی).
افتضاح افتضاح افتضاح افتضاح فاجعه بودیم یعنی یک چیزی هم فراتر از افتضاج
پارسال تو فینال باختیم اما 3 برابرشون موقعیت داشتیم اما این بازی باختیم و حقمون بود و تیم یعنی فاجعه بود
اصلا توان دادن 7 8 تا پاس متوالی را نداشتن . روند تیم رو به نزول بوده تا صعود . انجلوتی باید یک فکری بکنه . وسط زمین خالی خالی هست . بنزما هم باید بره رو نیمکت . نیمه دوم کلا 4تا توپ به پاهاش خورد .
بعد چهارده سال باختيم توي ليگا به اتلتيكتو مبارك اساتيد پرز و انجلوتي!
درود roz::
چیزی ندارم ک بگم فقط قهرمانی این فصل بارسا رو بهشون تبریک میگم ... roz::
خیلی دلم پره از این فصل ... ینی به کل تیم نابود هست امیدی نیست با این وضع بازی کردن
یادش به خیر زمان مورینیو میگفتم ازش حمایت کنید اون بود که رئال روهماهنگکرد قبل خوزه مثل الان بازیکن هامون نمیتونستند 3-4 تا پاس سالم بدن به خدا الان دارن مثل بازیکن های لیگ برتر خودمون بازی میکنن ولی زمان خوزه تیم هر چیزی بود باز برنامه داشت و بازیکن ها حتی چشم بسته هم رو پیدا میکردن ولی دیشب بالای 80 درصد پاس هامون اشتباه بود واقعا اول برای نام بزرگ رئال و دوم برای هواداراش متاسف و ناراحتم که باید با ندانم کاری های پرز باید تیم بدست انجلوتی بیافته و به این روز بیافته.
یه چیز دیگه درسته ایسکو بازیکن خوبیه ولی نشون داد خیلی کار داره تا مثل اوزیل مرد بازی های سخت باشه .
نمیدونم کارلتو با خودش چی فکر کرده بود که ایرامندی رو فیکس کرد اخه عزیزم تو وقتی مودریچ رو داری چرا تیم رو به گند میکشی چرا میخوای سیستم افتضاح حفظ توپ رو تو رئال جا بندازی وقتی که بازیکن های این کار رو نداری عزیزم بفهم درای چیکار میکنی لطفا خودت گمشو برو.:ey babaaa: