چی چی بود سرگیجه نگرفتیم حالمون یکم بد شد:nishkhand:
نمایش نسخه قابل چاپ
چی چی بود سرگیجه نگرفتیم حالمون یکم بد شد:nishkhand:
ووووووووووووی آمو سرگیجک گرفتم !!!:crazy:
انقدر سرگیجه گرفتم به جای اینکه اون تب رو ببندم عصابنی شدم کل صحفه رو بستم !!!lol:-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فایده نداره با این چیزا سرم گیچ نمیشه اخه تصویر در تصویر هم گیچ شدن داره:nishkhand: یه چیز خفن تر بزار :nishkhand:
کامپیوترم نخوندش[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]لعنـــــــتی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز تو مدرسه جشن داشتیم...بعد یه مسابقه گذاشتن....گفت چند نفر بیان تکرار یه جملست...هی به نیلوفر میگفتم بیا بریم جایزش 5 تومنه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هوایی شدیم یکیمون بره که پشیمون شدیم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا جمله اینقد سخت بود اونم 5 بار باید تکرارش میکردی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]من تو باره اولش که خودم امتحان میکردم موندم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تکرار کنید:
لره رو ریله
5 بار تند تند تکرار کنید[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قبول نیست.تو ایسگا مارو گرفتیmas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
انقد ایسگا منو گرفتن دیگه شدم پایانه:crazy:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
که سرت گیج نرفت ها lol:-
حالا برو تو این تا اعصابت بریزه بهم اگه تونستی موس رو ببری رو سرش:chakoshi:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه موس رو خیلی خیلی آروم حرکت بدی و ببری کاری نمیکنه:evaa: قبلا این کار رو انجام دادم:nishkhand:نقل قول:
تازه صفه 21 هستیم......با این سرعت فک کنم سال 1395 تموم بشه.........:death:
انقد سایت خلوته که حالت متروکه گرفته
یه معما
شخصی درون زندانی حبس شده است. اتاقی که این شخص در آن نگاهداری می شود دو در دارد که یکی به سمت چوبه دار راه دارد ولی دیگری به بیرون زندان راه دارد و منجر به آزادی زندانی می شود. هر یک از این درها یک نگهبان دارد که یکی ازآنها همیشه راست می گوید و دیگری همیشه دروغ و هر دو از اینکه کدام در به کجا راه دارد و نیز از راستگویی یا دروغگویی نگهبان دیگر آگاهند.
زندانی ما حق دارد تنها یک سوال از یکی از نگهبان ها بپرسد و سپس یکی از درها را انتخاب کند. در ضمن نگهبان ها فقط با "بلی" یا "خیر" پاسخ می دهند. او چطور می تواند با تنها یک سوال دری که به سوی آزادی باز می شود را پیدا کند؟!
میره پیش یکودومشون و میپرسه :
"اگه من برم پیش اون یکی نگهبانو و بپرسم که این در به سمت آزادیست یا نه ، چی میگه ؟!"
حالا اگر این در واقعا در آزادی باشد دو تا حالت داره:
1- اگر نگهبانه راستگو باشه میگه خیر (چون اون یکی دروغگوئه)
2- اگر اون یکی نگهبانه دروغگو باشه جواب نگهبان دیگر (که بله هستش) رو مخالف میکنه و میگه خیر
نتیجه :
جواب "خیر" یعنی این در به سمت آزادی است
جواب "بله" یعنی این در به سمت چوبه دار است
پیکان باز میگردد...2013
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]