کسی نیس جواب مارو بده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی نیس جواب مارو بده؟
راستش من فیفامو پاک کردمو نمیتونم دقیق بهت کمک کنمو اسمو فامیلی بازیکنا رو به زبون انگلیس و تیمایی که توشونه رو بهت بگم ولی باز اینارو میگم ببین چی کار ممیکنی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan1990 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسه هافبک : آندره شورله از لورکوزن - موریتز لایتنر از دورتموند ( اگه جزئیات اورال لایتنر رو نگاه کنی به نظر بازیکن ضعیفی میاد ولی من تا حالا تو چندتا تیم امتجانش کردمو بدجوری جواب داده و بازیکن خیلی خوبیه ) - redmond که تو یکی از تیمهای جزیره بازی میکنه - نیکلاس گایتان که تو بنفیکا ی پرتغال بازی میکنه
واسه خط حمله بهت فقط بازیکنای خوب رو پیشنهاد میکنمو از نظرم اگر میخوای یه بازیکن ارزون ولی ضعیف بگیری اصن نگیری بهتره . لواندوفسکی از دورتموند - ناپولی یه بازیکن کوتاه قامت داره که اسمشو یادم نمیاد - اودینزه هم یه بازیکن کلمبیایی داره که اسم اونم یادم نمیاد ( همه ی اینا قیمتای بالاتر از قیمت خودت دارن )
دفاع : یه بازیکن هست که خیلی خوبه ولی فقط فامیلیش یادمه " Insua "
دروازبان هم یه دروازبان ترکیه ای هست به اسم Ustari . البته پیشنهاد میکنم واسه دروازبان هم مثه مهاجم خوب پول خرج کنی چون پشیمون نمیشی , به نظرم اگه دروازبان تاتنهام رو بگیری خیلی به نفعته .
شرمنده دیگه چون فیفامو پاک کرده بودم نمیتونستم بهتر کمک کنم
خیلی ممنون داداش که کمکم کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش تو هافبک یه کاستا هست توی والنسیا بازی می کنه بهت پیشنهاد می کنم یه بازیکن مثل کونستانت رو بدی بقیشو پول بده تو دروازه بان هم برند لنو بایرلوکوزن رو بگیر البته قیمتشو نمی دونم یا جفرسون دروازه بان بوتوفاگو
کسی سیو سرمربی گری تیم ملی اسپانیا و آرژانتین رو داره برام بذاره؟
آقا من توی کریر مود بارسلونا هستم
alexis sanchez همیشه تو ترکیبه اصلی هست
ولی توی نیم فصل دیدم رفته تو لیست فوروش و نمیشه در آوورد
یکی کمکم میکنه؟
اگه حالت بازیکنت homesick هستش تا اونجایی که من میدونم هیچ کاری نمیتونی بکنی , فقط تو بازار نقلو انتقالات زود به یه قیمت خوب بفروشش وگرنه خود به خود خودش با یه مبلغی که دست تو نیست میره به یه باشگاه دیگه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin.abedi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهتره حالت بازیکنم بنویسی ( اگر غیر از هوم سیک هستش ) تا بیشتر کمکت کنم
بازیکنی میشناسید بشه با 5 میلیون پوند خریدش؟
الان من تو لیگ دومم تو نیم فصل زمان نقل و انتقالات هستم از یووه سه امتیاز عقبم خیلی گل میخورم ینی با تیم آخر از لحاظ گل خوردن سه تا فاصله دارم میخوام 5 میلیون با آبیاتی رو بدم بوفونو بگیریم که یووه قبول کرده منتظرم یه مهاجم رو بفروشم تا بتونم حقوق بوفونو بدم اگه مدافع یا دروازه بان خوب با فقط 5 میلیون پوند میشناسید بهم بگید خواهشا که اینقد گل نخورم البته میگن دخیا دروازبان منچستر خوبه اما با 5 میلیون نمیشه خریدش om::
دروازبان ورسبورلگ واسه من خیلی خوب بود البته قیمتشو نمیدونم فکرم نکنم بیشتر 5ملیون باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan1990 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میتونی همونجا که بازیکن میخری قیمت رو رو 5 ملیون یا هر رقم دیگه ای تنظیم کنی بعد که سرچ کردی و لیست بازیکنا اومد قابلیتها وقدراشون رو مقایسه کنی و هرکدوم که بهتر بود بخری
بچه ها ترو خدا سریع کمکم کنید ممنون
من الان تو سال 2018 هستم اما با یه تیمی هستش تو لیگ قهرمانان اروپا که بازی میکنم یه دفعه ای از بازی میپره بیرون و نمیتونم اونو رد کنم حتی وقتی میزنم خود سیستم بازی کنه و نتیجه رو بده بلافاصله بعد بازی فیفا کلا بسته میشه و من نمیتونم ردش کنم...
خیلی تلاش کردم برسم به اینجا الان تیم شاخی ساختم...
کمکم کنید:daghon:
فقط تو بازی با این تیم اینجوری میشه و از بازی بیرون میپره بازی با بقیه تیما بدون مشکل انجام میشه...