دورووووووووووود اهالی دربی
خوب هستید که؟؟؟؟ یه سری از دوستان لطف کردن و تشریف بردن یه جایی و تا می تونستند پشت سر من حرف های بد بد زدند اشکالی نداره من گذاشتم به حساب بچه بودنشون اما یه نصیحت بهشون می کنم : 1 کیلو باش ولی مرد باش
نمایش نسخه قابل چاپ
دورووووووووووود اهالی دربی
خوب هستید که؟؟؟؟ یه سری از دوستان لطف کردن و تشریف بردن یه جایی و تا می تونستند پشت سر من حرف های بد بد زدند اشکالی نداره من گذاشتم به حساب بچه بودنشون اما یه نصیحت بهشون می کنم : 1 کیلو باش ولی مرد باش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا این طرف با نام پاگونده شناخته میشه بخاطر اولین فیلم پر سو صداش که خیلی فروش داشت و دیگه همه به این اسم میشناختنش مثه فرانکی که با اون فیلمش که به همین اسم بود معروف شد و همه دیگه فرانکی صداش میکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezazandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا کسی فیلمی از این بازیگر واسه دانلود نداره؟؟:khelal dandoon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این هم رفیق پاگنده به نام terence hill اینم یه عکس ازش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينجا كالكشن 33 تاييش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواستي بگو تا از يه سايتي بدم كه هيتلر نباشهheee::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک نکته ای رو بنده اضافه کنم ، که بر خلاف تصور همگان رابطه باد اسپنسر و ترنس هیل اصلا با هم خوب نبود، به حدی که توی مصاحبه های بعد از تموم شدن سری فیلماشون اصلا اسمی از هم نمیبردن!نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره راستش من هم اینو شنیدم ولی باور نکردم آخه داخل فیلم مثل دوتا برادر بازی میکنن و اینقدر سبک فیلم روی تماشا کننده تاثیر میزاره که نمیتونه خودش رو قانع کنه که این خبر ها رو باور کنه
اره داش اگه میشه بدون هیلتر رو بده:-shadنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره معمولا هرکسی یه فیلم از این بازیگر دیده ولی باور نمی کنم که اینقدر پیر شده باشه دیگه باید بره تو کار کارگردانی دوران بازیگریش خیلی خوب بود خبر جالب اینه که با اسپنسر خوب نبود! تعجب آوره:ajibeee:
به نظر می رسه یک ویروس جدید اومده اینجا: