-
مصاحبه هاشم بيك زاده
امتحانمان را پس دادیم و برگشتیم
پرسپولیس تا مربی بیاورد، لیگ شروع شده است!
خبرگزاری فارس: هافبک تیم استقلال گفت: بازیکنانی که امسال به استقلال برگشتهاند امتحان خود را در این تیم و تیمهای دیگر پس دادهاند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هاشم بیگزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت آبیپوشان، تمرینات این تیم و صحبتهایی که علیه برخی از مربیان سپاهان انجام داده بود صحبتهایی انجام داده که در زیر میخوانید.
فارس: خیلی علیه مرزبان موضع گرفتی ...
از من پرسیدند که چه شد از سپاهان جدا شدی و من هم گفتم یکی از دلایلش مرزبان بود. هرگز نگفتم که دوست داشتم در سپاهان بمانم و نمیخواستم به استقلال بیایم. کدام آدم عاقلی پوشیدن پیراهن استقلال را رد میکند؟ از قول من نوشتهاند بازیکنانی که آوردهاند با نظر مرزبان بوده و بقیه هیچ کارهاند اما من چنین مسئلهای را تکذیب میکنم و فقط اعلام کردم جذب بازیکنان با نظر مرزبان است نه اینکه کرانچار و بقیه هیچ کاره باشند.
فارس: تمریناتتان را خیلی زود شروع کردید؟
خوبی این مسئله این است که از خیلی از تیمها جلوتریم. تا امروز بیش از 43 جلسه تمرین کردهایم و این مسئله اواسط لیگ به ما خیلی کمک میکند.
فارس: بازگشت تو، صادقی، اکبرپور و حالا محمد محمدی باعث شده خیلیها انتقاد کنند که این نفرات تمام شدهاند و استقلال در یارگیری خوب عمل نکرده تو چه نظری داری؟
بعد از این همه مدت قلعهنویی بلد است که از چه نفراتی استفاده کند. با قهرمانی از استقلال رفتم و یک نائب قهرمانی با این تیم هم به دست آوردم. مطمئن باشید قلعهنویی آدمی نیست که بازیکنی بیاورد که به دردش نخورد. ما در طول فصل کاری کنیم که آقایان حرفهایشان را پس بگیرند و همه چیز را در لیگ نشان میدهیم.
فارس: یعنی از پرسپولیس جلوتر هستی؟
از آنها هم جلوتر هستیم و مربی داریم. این یک پوئن مثبت است. بهترین کار باشگاه این بود که اول مربیاش را انتخاب کرد و بعد بازیکنان مدنظر مربی را گرفت. تا پرسپولیس مربیاش را بشناسد و بخواهد با افکار تاکتیکی مربی کارش را استارت بزند لیگ شروع شده و مشخص است که آنها عقبتر هستند. ما همه جوره از پرسپولیس جلوتر هستیم و چه از لحاظ بازیکن و چه تمرین کارمان را زودتر شروع کردیم. البته به تیمهای دیگر کاری نداریم و تیمی که میخواهد قهرمان شود به روند دیگران توجهی نخواهد داشت.
-
مصاحبه سید مهدی رحمتی
رحمتی:اولین دریافتی من از استقلال مرداد ماه است
داوری موضعش را اعلام کند
خبرگزاری فارس: دروازهبان استقلال در واکنش به اظهارات مدیر رسانهای مس کرمان گفت: من با رئیس هیئت مدیره مس صحبت کردم و منتظر مشخص شدن موضع او هستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سید مهدی رحمتی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] عنوان کرد: من دو سال خیلی خوب را در مس کرمان پشت سر گذاشتم و در کنار مردم خوب این شهر بودم. افتخار میکنم که با پیراهن مس صاحب پیراهن شماره یک تیم ملی شدم.
وی افزود: هر فرد کوچک و بزرگی میتواند در مورد اشخاص اظهار نظر کند. اینکه نتوانستم به دلایل کاملا غیر مالی به مس کرمان بپیوندم دلیل نمیشود که آقایان هر طور که دوست دارند در مورد من صحبت کنند.
رحمتی تصریح کرد: وقتی سوءتفاهمات و کدورتها برطرف شد نتیجه این شد که کادر فنی استقلال تاکید کرد قرارداد من تمدید شود. اگر مشکل و یا هر سوءتفاهم مهمی بود آن را در رسانهها اعلام میکردم. این گونه "مفتبریها" شایسته آدمهایی نیست که در یک باشگاه مردمی مثل مس کرمان صاحب منصب شدهاند.
رحمتی تاکید کرد: هر بازیکنی در فصل نقل و انتقالات پیشنهاداتی دارد و همگان شاهد بودند که در تمام روزهای فصل و نقل انتقالات به دور از چشمها بودم و حتی به عنوان بازیکن تیم ملی درباره بازیهای تیم ملی که در خرداد ماه انجام شد صحبتی انجام ندادم تا حرفهایم بازار گرمی تلقی نشود.
وی اظهار داشت: خواسته من روشن شدن موضع آقای داوری به عنوان رئیس هیئت مدیره باشگاه مس کرمان است چون فقط ایشان با من مذاکره کرد. حرفهای مدیر رسانهای مس کرمان یا حرفهای آقای داوری هست یا نیست که اگر نباشد باید فاتحه آن سیستم اداری را خواند.
دروازهبان استقلال ادامه داد: بعد از این فقط منتظر صحبتهای آقای داوری هستم چون معتقدم یک مرد باید جسارت مقابله با مشکلات را داشته باشد.
رحمتی در پایان در خصوص اظهار نظر مدیر رسانهای مس کرمان مبنی بر دریافتهای مالیاش از استقلال به فارس گفت: هر چند که نباید در مورد مسائل شخصی صحبت کنم و این مسئله به خودم مربوط است اما محض اطلاع برخی آقایان بگویم اولین مبلغ دریافتی من از باشگاه استقلال مربوط به مرداد امسال است.
-
مصاحبه علی فتحاللهزاده
با نكونام جلسه مى گذاريم
فتح الله زاده:جبارى در مورد هر چيزى مى تواند صحبت كند
على فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال با بيان اينكه عده اى قصد دارند استقلال را در فصل نقل و انتقالات ناموفق جلوه بدهند گفت: با حاشيه ها كارى نداريم و هر كسى كه مى تواند براى ما حاشيه درست مى كند.او درباره فصل نقل و انتقالات وضعيت مجتبى جبارى و مذاكره با بازيكنانى مانند نكونام، صحبت هايى را مطرح كرد.
• به نظر مى رسد كه تيم استقلال تقريبا تكميل شده است؟
-با آمدن مهدى رحمتى، خسرو حيدرى و پژمان منتظرى تقريبا تركيب فصل گذشته حفظ شده است. تنها از بازيكنان فصل قبل تيموريان را مى خواستيم كه نتوانستيم او را نگه داريم. اما ساير بازيكنان با صلاحديد مربى انتخاب شدند و تيم ما كامل شد.
•در چند روز گذشته با توجه به يارگيرى هاى كه پرسپوليس انجام داد به نظر مى رسيد كه استقلال از رقيبش عقب افتاده است اما گويا استقلال در حال حاضر شرايط مناسبى دارد؟
-تبليغاتى كه عليه ما مى شد را مى دانستم و خيلى ها به ما حمله كردند. من نمى دانستم كه به اين آقايان چه بايد بگويم و ديگر چه بازيكنانى را بايد مى گرفتم. همين كه ما توانستيم قرارداد افرادى مانند رحمتى و منتظرى را تمديد كنيم كلى جلو افتاديم. وقتى كه ما توانستيم بازيكنان فصل قبل خود را نگه داريم ديگر مشكلى نداريم.
• مذاكره با مجتبى جبارى به كجا رسيد؟
- به معاون باشگاه گفتم كه پيگيرى كند كه با او صحبت كند كه ماندن يا رفتنش نهايى شود.
•مجتبى جبارى در مصاحبه اش مطالبى را عنوان كرده است كه به نظر مى رسد اتفاقى بين شما افتاده و نمى خواهيد در باره آن صحبت كنيد؟
-ما هيچ چيز براى پنهان كردن نداريم و در فوتبال هيچ چيز پشت پرده نمى ماند. ما با جبارى صحبت كرديم و او اختيار تام دارم و مى تواند در مورد هر مساله اى كه دوست دارد صحبت كند. او مى تواند هر تصميمى كه بخواهد بگيرد اما من نمى توانم تمام وقتم را در باشگاه صرف يك بازيكن كنم و سى روز با يك بازيكن جلسه بگذارم. شرايط باشگاه ما حرفه اى است و با او صحبت كرديم و اگر جبارى مشكلى دارد نمى توان جاى او تصميم بگيريم. اگر جبارى شرايطى كه باشگاه دارد را بپذيرد آمادگى داريم كه با او به توافق برسيم.
• صحبت هايى پيرامون مذاكره باشگاه استقلال با گتوزو مطرح شد كه واكنش هاى متفاوتى را به همراه داشت اين موضوع به كجا رسيد؟
-متاسفانه عده اى در راستاى همان برنامه اى كه دارند وقتى ايراد پيدا نمى كنند مسايل را پيچيده مى كنند. من گفتم كه آژانسى به ما اين پيشنهاد را داد و گفت كه مى تواند با اين بازيكن ايتاليايى صحبت كند و ما هم قبول كرديم و گفتيم كه اگر مى تواند اين كار را انجام دهد. در حال حاضر هم كه بحث نكونام و خلعتبرى مطرح شده است مى خواهند فضايى را ايجاد كنند كه اگر اين بازيكنان به استقلال نيامدند بگويند نتوانستيم كارمان را درست انجام دهيم و طورى وانمود كنند كه ما موفق نبوديم. ما وقتى متوجه شديم كه پرسپوليس با خلعتبرى صحبت نكرده است گفتيم كه با او مذاكره مى كنيم. همچنين اعلام كرديم اگر نكونام بخواهد در ايران بازى كند از او استقبال مى كنيم. كدام تيمى را مى توان نام برد كه بگويد نكونام را نمى خواهد؟اين افراد جوى را ايجاد كردند تا ما را در فصل نقل و انتقالات ناموفق جلوه بدهند. اما فكر نمى كردند كه با نگه داشتن افرادى مانند رحمتى، زندى و حيدرى تيم ما تكميل است و در كنار آن ها نيز پنج بازيكن خوب را نيز جذب كرديم. هواداران ما بدانند كه تيمى قوى داريم و در كنار آن نيز يك مربى و كادر فنى خوب را در اختيار داريم كه موضوع مهمى است. اين حرف و حديث هايى كه به وجود آمده است عادى نيستند و به همين دليل واكنشى نشان نمى دهم. خوشحالم كه اسير جو حاشيه نشديم و با منطق بازيكن گرفتيم. با كسى هم كارى نداريم و هر كسى مى تواند براى ما حاشيه درست مى كند. اگر امروز كادر فنى مجرب و تيم قدرتمندى را در اختيار داريم به اين دليل است كه به حاشيه ها دامن نزديم و تيمى را مى سازيم كه حضور قدرتمند داشته باشد و بتواند با نتايجى كه مى گيرد هواداران را خوشحال كند. ما با جذب دو بازيكن خارجى تيممان تكميل مى شود.
• با توجه به صحبت هايى كه انجام داديد آيا با نكونام مذاكره جدى خواهيد داشت؟
-با نكونام جلسه اى برگزار مى كنيم و با او صحبت مى كنيم. اگر او بخواهد به ايران بيايد از او استقبال مى كنيم و جذبش مى كنيم. اما باز هم مى گويم كه هيچ قولى نمى دهم چرا كه عده اى به سرعت مى گويند فتح الله زاده قول داده و نتوانسته آن را عملى كند.
• آيا هنوز با ساموئل در حال مذاكره هستيد؟
-ساموئل پيشنهادى را به ما داد كه مبلغش بالا بود و ديديم كه توان پرداخت آن را نداريم. از همين رو مبلغى را به او پيشنهاد كرديم كه اگر موافقت كند با او قرارداد مى بنديم.
• بازيكنان خارجى كه مد نظر داريد از چه كشورهايى هستند؟
-۲ گزينه برزيلى، يك گزينه پرتغالى و يك گزينه هم از لهستان داريم و آن ها را بررسى مى كنيم و هر كدام كه مورد تاييد باشند را جذب مى كنيم.
-
مصاحبه منصور پورحیدری
پورحيدرى: فكر مى كنم سال خوبى در پيش داشته باشيم
منصور پورحيدرى مدير فنى تيم فوتبال استقلال معتقد است كه استقلال فصل خوبى را در پيش دارد و قلعه نويى بر اساس كمبودها بازيكن اضافه كرده است.او درباره وضعيت تيم فوتبال استقلال اظهار كرد: خدا را شكر تقريبا پس از ۵ - ۶ روز تاخير تمرينات زير نظر قلعه نويى آغاز شد. نفراتى كه قلعه نويى مى خواست به موقع جذب شدند. ابته هنوز تيم به صورت صد درصد كامل نشده است. به خاطر اين كه قلعه نويى روى خارجى ها حساسيت دارد و به دنبال بازيكن خارجى خوب است آن ها هنوز به تيم اضافه نشده اند. به هر حال با همين بازيكنان تمرينات خوبى را پشت سر گذاشته ايم و با كارى كه انجام شد آن تاخير چند روزه هم جبران شد.وى افزود: ما سال گذشته تيم خوبى داشتيم و امسال هم در جاهايى كه كمبود داشتيم قلعه نويى بازيكن اضافه كرد و فكر مى كنم كه سال خوبى در پيش داشته باشيم.پورحيدرى درباره بازيكنان خارجى مدنظر استقلال گفت: قلعه نويى در حال بررسى بازيكنان است و اين هم طبيعى است چرا كه گاهى يك بازيكن خارجى مى آيد اما دور از ذهينتى كه وجود دارد كار مى كند و انتظارات برآورده نمى شود. احتمال دارد كه آنها در اردوى تركيه به تيم اضافه شوند.وى درباره برنامه اردوى تركيه گفت: يكشنه صبح بازيكنان به تركيه مى روند و در تلاشند كه ۲،۳ بازى تداركاتى هم انجام دهند تا وقتى كه برمى گردند آماده حضور در ليگ باشند.وى درباره حريفان تداركاتى استقلال گفت: مسئولان باشگاه در تلاش هستند تا با تيم هاى مطرحى بازى كنيم زيرا دراين بازى هاى تداركاتى نقاط ضعف و قوت مشخص مى شود. مديرى كه مسووليت مذاكره را بر عهده دارد، در تلاش است كه بازى هاى خوبى را تدارك ببيند. تيم هاى متفاوتى از كشورهاى مختلف به تركيه مى آيند.مدير فنى استقلال بيان كرد: طبيعى است كه هواداران در فصل نقل و انتقالات كه اهميت بالايى دارد نگران باشند اما بايد بگويم كه استقلال تيم خوبى بسته است و بازيكنان با انگيزه كار مى كنند و تاكنون هم پيشرفت خوبى داشته اند. جاى نگرانى وجود ندارد. اگر دو سه بازيكن هم اضافه شوند تيم كامل ترى خواهيم داشت.وى همچنين با اشاره مسائل مالى اظهار كرد: در اين شرايط فوتبال ما كه مسائل اقتصادى اهميت پيدا كرده است، فتح الله زداه تلاش زيادى مى كند تا اين مسأله را حل كند. انشاالله با گرفتن اسپانسر اين مشكل حل شود.
-
مصاحبه ميثم بائو
هيچ بازيكنى در استقلال از فيكس بودن خود مطمئن نيست
بائو: دوست دارم جبارى بماند
ميثم بائو اولين بازيكنى بود كه در فصل نقل و انتقالات به استقلال پيوست و البته حضور او در جمع آبى پوشان حرف و حديث هايى را به همراه داشت. بائو معتقد است كه هر بازيكنى دوست و دشمن دارد و نمى خواهد حساسيتى نسبت به اين مسائل نشان دهد. او در گفت وگوى با خبرنگار سايت گل، در خصوص شرايط استقلال و مسائل مختلف ديگر به سوالات پاسخ مى دهد.
•با توجه به اينكه تمرينات را خيلى زود آغاز كرديد، به نظر مى رسد كه بى سروصدا خودتان را آماده بازى هاى ليگ مى كنيد؟
-اتفاقا ما دير شروع كرديم و خيلى از تيم هاى ايرانى معمولا به دليل دير شروع كردن تمرينات دچار مشكلاتى مى شوند و شما مى بينيد كه در فوتبال ايران ميانگين دوندگى بازيكنان بيشتر از ۵ يا ۶ كيلومتر نيست. بدنسازى اصولى و آماده سازى تيم ۵ هفته زمان مى برد و بعد از آن كارهاى تاكتيكى و بازى هاى دوستانه برگزار مى شود. معمولا بايد يك تيم ۲ ماه قبل از شروع بازى ها تمرينات را شروع كند و فكر مى كنم ما بايد ۲ هفته زودتر شروع مى كرديم. با اين حال تلاش مى كنيم تا خيلى زود خودمان را آماده كنيم.
•به نظر مى رسد از لحاظ سرمربى از پرسپوليس جلوتر هستيد؟
-ما از لحاظ بازيكن هم وضعيت بدى نداريم و ديگر نمى دانم چه بازيكنى بايد به استقلال بيايد تا اين حرف و حديث ها تمام شود. من در مورد خودم حرف نمى زنم ولى بازيكنانى مثل اكبرپور، صادقى، بيگ زاده و ... كه به استقلال آمده اند، بازيكنى هستند كه سابقه قهرمانى در ليگ و سابقه بازى در استقلال را دارند. تغييرات استقلال نسبت به پرسپوليس كمتر بود چون نيازى نداشت ولى پرسپوليس اكثر بازيكنانش را از دست داده بود.
•اما خيلى ها معتقدند پرسپوليس از لحاظ بازيكن شرايط بهترى نسبت به استقلال دارد. نظر تو چيست؟
-من حرفم را در اين مورد زدم. استقلال در هر پست دو، سه بازيكن خوب دارد و فقط در پست هافبك دفاعى بازيكن نگرفتيم كه باشگاه حتما به اين موضوع فكر خواهد كرد. در ضمن آقاى قلعه نويى بازيكنانى را به استقلال آورده كه مطمئنا نيازى به اين نيست كه خيلى ها منتظر بمانند و ببينند اين بازيكنان چه عملكردى خواهند داشت. بازى كردن در پرسپوليس و استقلال با همه تيم ها فرق دارد و شايد بعضى از بازيكنان پرسپوليس در اين تيم جواب ندهند. مثلا من خودم در پرسپوليس موفق نبودم اما در استقلال موفق بودم.
•آيا نگران نيمكت نشينى نيستى؟
-هيچ فوتباليستى حاشيه امنيت ندارد و هيچ كدام از بازيكنان استقلال تضمينى براى فيكس بازى كردن ندارند خصوصا در شرايطى كه امير قلعه نويى سرمربى است. ما در اين فصل حدود ۴۰ يا ۵۰ بازى خواهيم داشت و حتى اگر يك بازيكن ۲۵ بازى هم انجام دهد آمار بدى نيست.
•رقابت در خط هافبك استقلال سخت است. آيا دوست دارى جبارى بماند؟
-بله، دوست دارم بماند. استقلال بايد در هر پست چند بازيكن داشته باشد.
•وقتى با استقلال قرارداد بستى خيلى ها گفتند كه بائو در حد استقلال نيست. در اين خصوص چه صحبتى دارى؟
-من قبلا هم در استقلال بازى كردم و حتى جزو بهترين گلزنان اين تيم بودم. به هر حال هر فوتباليستى دوست و دشمن دارد اما من قبلا خودم را ثابت كردم و نيازى نيست دوباره ثابت كنم.
•راستى امسال شماره چند مى پوشى؟
-من قبلا كه در استقلال بودم شماره ۱۷ مى پوشيدم ولى الان برايم شماره پيراهن مهم نيست. الان فقط آمده ام تا در استقلال فوتبال بازى كنم.
-
مصاحبه هاشم بيك زاده
امتحانمان را پس داديم و برگشتيم
بيك زاده: پرسپوليس تا مربى بياورد، ليگ شروع شده است!
هاشم بيك زاده هافبك تيم استقلال گفت: بازيكنانى كه امسال به استقلال برگشته اند امتحان خود را در اين تيم و تيم هاى ديگر پس داده اند. او در خصوص آخرين وضعيت آبى پوشان، تمرينات اين تيم و صحبت هايى كه عليه برخى از مربيان سپاهان انجام داده بود صحبت هايى انجام داده كه در زير مى خوانيد.
• خيلى عليه مرزبان موضع گرفتى ...
- از من پرسيدند كه چه شد از سپاهان جدا شدى و من هم گفتم يكى از دلايلش مرزبان بود. هرگز نگفتم كه دوست داشتم در سپاهان بمانم و نمى خواستم به استقلال بيايم. كدام آدم عاقلى پوشيدن پيراهن استقلال را رد مى كند؟ از قول من نوشته اند بازيكنانى كه آورده اند با نظر مرزبان بوده و بقيه هيچ كاره اند اما من چنين مسئله اى را تكذيب مى كنم و فقط اعلام كردم جذب بازيكنان با نظر مرزبان است نه اينكه كرانچار و بقيه هيچ كاره باشند.
• تمريناتتان را خيلى زود شروع كرديد؟
- خوبى اين مساله اين است كه از خيلى از تيم ها جلوتريم. تا امروز بيش از ۴۳ جلسه تمرين كرده ايم و اين مسئله اواسط ليگ به ما خيلى كمك مى كند.
• بازگشت تو، صادقى، اكبر پور و حالا محمد محمدى باعث شده خيلى ها انتقاد كنند كه اين نفرات تمام شده اند و استقلال در يارگيرى خوب عمل نكرده تو چه نظرى دارى؟
- بعد از اين همه مدت قلعه نويى بلد است كه از چه نفراتى استفاده كند. با قهرمانى از استقلال رفتم و يك نائب قهرمانى با اين تيم هم به دست آوردم. مطمئن باشيد قلعه نويى آدمى نيست كه بازيكنى بياورد كه به دردش نخورد. ما در طول فصل كارى كنيم كه آقايان حرف هايشان را پس بگيرند و همه چيز را در ليگ نشان مى دهيم.
• يعنى از پرسپوليس جلوتر هستى؟
- از آنها هم جلوتر هستيم و مربى داريم. اين يك پوئن مثبت است. بهترين كار باشگاه اين بود كه اول مربى اش را انتخاب كرد و بعد بازيكنان مدنظر مربى را گرفت. تا پرسپوليس مربى اش را بشناسد و بخواهد با افكار تاكتيكى مربى كارش را استارت بزند ليگ شروع شده و مشخص است كه آنها عقب تر هستند. ما همه جوره از پرسپوليس جلوتر هستيم و چه از لحاظ بازيكن و چه تمرين كارمان را زودتر شروع كرديم. البته به تيم هاى ديگر كارى نداريم و تيمى كه مى خواهد قهرمان شود به روند ديگران توجهى نخواهد داشت.
-
مصاحبه كيانوش رحمتى
از ۲ ماه ديگر تمريناتم را آغاز مى كنم
كيانوش رحمتى: ۸۰درصد قرارداد سال گذشته را نگرفتم
كيانوش رحمتى، هافبك تيم استقلال كه روز چهارشنبه هفته گذشته در اين باشگاه حاضر شد، در فصل گذشته دچار مصدوميت شديدى شد و از ۲ماه ديگر تمريناتش را آغاز خواهد كرد. كيانوش رحمتى درخصوص وضعيت خودش گفت: وضعيت جسمانى ام بهتر شده و به تشخيص پزشكان از شهريور نرم دويدن را آغاز مى كنم تا خيلى زود بتوانم در تركيب استقلال قرار بگيرم. وى ادامه داد: سال گذشته اگر مثلت هافبك دفاعى ما به هم نمى ريخت و مصدوميت ها به وجود نمى آيد، قاطعانه مى توانستيم قهرمان شويم. هافبك استقلال با اشاره به آمدن قلعه نويى و بازيكنان جديد تصريح كرد: با درايت قلعه نويى بازيكنان خوبى جذب شده اند و تيم خوبى براى امسال داريم. امسال قطعاً هدفمان قهرمانى است و اين تيم پتانسيل اين مقام را دارد. رحمتى در پايان گفت: ۸۰درصد قرارداد سال گذشته ام را نگرفته ام و در اين خصوص با فتح الله زاده صحبت كرده ام. البته گلايه اى ندارم و اميدوارم با اسپانسر جديد مطالبات بازيكنان پرداخته شود. ماشينم را فروختم و زندگى ام را مى گذرانم.
-
مصاحبه امیر حسین صادقی
در استقلال بحث کاپیتانی وجود ندارد
بعید نیست چند سال بعد لیگ را هم تعطیل کنند!
خبرگزاری فارس: مدافع استقلال گفت: هیچ مشکلی برای کاپیتانی وجود ندارد و در تیم ما چنین مسائلی پیش نمیآید.
امیر حسین صادقی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین وضعیت استقلال صحبتهایی را انجام داده که در زیر میخوانید.
فارس: شرایط تیم بعد از گذشت سه هفته از تمرینات چگونه است؟
بالای 40 جلسه تمرین را پشت سر گذاشتیم و تمام بازیکنان در تلاش هستند به شرایط ایدهآل برسند. تا امروز مصدوم نداشتیم که این مسئله خیلی مهم است و در اردوی ترکیه ملیپوشان به جمع ما اضافه و تیممان کاملتر خواهد شد.
فارس: هنگامی که به استقلال برگشتی خیلیها انتقاد کردند که پرسپولیس نفرات ملی پوش به خدمت میگیرد اما استقلال بازیکنان اسبق خود را جذب میکند و این مسئله به استقلال ضربه میزند...
اگر پرسپولیس ملیپوش گرفته ما هم بازیکن ملیپوش در تیممان زیاد داریم. من و اکبرپور از تیم نائب قهرمان لیگ به استقلال آمدیم و هاشم بیکزاده از تیم قهرمان. مبعلی نیز برای خودش اسم و رسمی دارد و میثم بائو ستاره تیمش در فصل گذشته بود. از لحاظ بازیکن جلوتر از پرسپولیس هستیم و با احتیاط و بی سر و صدا پیش رفتیم. بازیکنان سال گذشته استقلال کلی اسم و رسم داشتند و امسال قویتر از پارسال شدهایم.
فارس: حتی از پرسپولیس؟
اگر بخواهیم منطقی فکر کنیم، همین طور است. اما اگر از لحاظ احساسی، روزنامهای و پولهای میلیاردی حرف بزنیم ما عقبتر هستیم.
فارس: صحبت از بحث مالی شد، مشکلاتتان حل میشود؟
میخواهیم در ترکیه استارت تاکتیکی بزنیم. امیدوارم وزیر ورزش و رسولینژاد کمک کنند تا از این شرایط خارج شویم. ما سنگ صبور هستیم و تحمل میکنیم و شنیدهام قبل از سفر به ترکیه خبرهای خوبی به دستمان میرسد.
فارس: بحث کاپیتانی چه شد، در این خصوص صحبتی انجام دادید؟
این مسئله در ترکیه مورد بحث قرار خواهد گرفت و هیچ مشکلی برای کاپیتانی وجود ندارد. هدفمان قهرمانی است و در تیممان از این بحثها پیش نمیآید.
فارس: استقلال توانایی قهرمانی در لیگ را دارد؟
ما تیم خوبی هستیم و اگر در نیم فصل اول امتیازات لازم را جمع کنیم میتوانیم در نیم فصل دوم با تمرکز بیشتری کار کنیم.
فارس: حتما خبر داری که جام حذفی هم در فصل آینده برگزار نمیشود؟
نمیدانم چگونه تصمیم میگیرند که این اتفاقات رخ میدهد. اگر به خاطر فشردگی مسابقات این کار را کردند مگر انگلیس 4 جام در طول یک فصل برگزار نمیکند؟ آنها چگونه این کارها را انجام میدهند؟ این مسئله صددرصد به فوتبال ما ضربه میزند و جامی که سالیان سال در فوتبال ایران مطرح بوده را راحت کنار میگذارند. با این روند بعید نیست چند سال بعد لیگ برتر را هم تعطیل کنند. وقتی نمیتوانند جام حذفی و لیگ را برگزار کنند، وای به حال بقیه مسائل.
-
مصاحبه سید مهدی رحمتی
رحمتی: حضور محمدی در استقلال تودهنی بزرگ به برخی دوستان است
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال استقلال گفت: حضور محمدی در استقلال تودهنی بزرگی به دوستانی است که میگفتند من عامل جدایی او هستم.
به گزارش خبرگزاری فارس، سید مهدی رحمتی پس از ثبت قراردادش در هیئت فوتبال تهران مقابل خبرنگاران اظهار داشت: فکر میکنم پس از دو فصل پرفشار بهترین فرصت برای تصمیمگیری بود و امروز قراردادم را ثبت کردم. ما در نقل و انتقالات فقط آندرانیک تیموریان را از دست دادیم و بقیه بازیکنان حفظ شدند و در نقاطی که احتیاج به بازیکن داشتیم تقویت شدیم.
وی درباره آزاد شدن دروازهبان خارجی در لیگ برتر گفت: فکر میکنم تا 100 سال دیگر هم پیش برویم و بخواهیم سقف قرارداد داشته باشیم و یا قانونهای مختلف بگذاریم اتفاقی که بخواهد رخ دهد میافتد. دروازهبانهای خارجی که به ایران میآیند باید ملیپوش باشند و فکر میکنم زیر 500 هزار دلار هم نمیگیرند و با دلار2 هزار تومانی قیمت آنها یک میلیارد تومان میشود. حالا بروند و دروازهبان خارجی بیاورند.
رحمتی درباره حضور محمد محمدی به عنوان دروازهبان دوم در استقلال اظهار داشت: محمد از دوستان صمیمی و قدیمی من است. من با او هیچ مشکلی ندارم، فکر میکنم حضور محمدی در استقلال تودهنی بزرگی به دوستانی است که میگفتند سال قبل من باعث شدم وحید طالبلو و محمدی از استقلال بروند اما میبینید که محمدی با استقلال قرارداد امضا کرد.
رحمتی درباره عملکرد متفاوت استقلال و پرسپولیس در نقل و انتقالات عنوان کرد: پرسپولیس یکی از تیمهای پرطرفدار است و من برای آنها احترام قائلم اما استقلال و پرسپولیس هرکدام راه خود را میروند و ما به نسبت نیاز خود یار گرفتیم.
به گزارش فارس مهدی رحمتی در ادامه گفتوگو با خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه خبر که پرسید سال گذشته از قیمت بالای قراردادت پرسیدیم و ناراحت شدی ولی حالا امسال میپرسیم که نسبت به پارسال قراردادت خوب بود یا خیر؟ گفت: شما در یک برهه زمانی 2 _ 3 ماهه در سال گذشته واقعا مرا تحت فشار گذاشتید. هجمهای که سال قبل روی من بود امسال نبود و میبینید که امسال بدون هیچ مشکلی مقابلتان ایستادهام و صحبت میکنم. سال گذشته از شما خواهش کردم با توجه به فشارهایی که رویم بود این فرصت را به من بدهید تا حرفهایم را بزنم اما قبول نکردید من نمیتوانستم هجمهای را که رویم وجود داشت را در عرض 2_ 3 دقیقه توضیح دهم. من سال قبل یک ماه و نیم مصاحبه نکردم ولی هر روز روزنامهها یک خط در میان در مورد من مینوشتند و قبول کنید که شما خیلی در این مسئله تاثیرگذار بودید یک سری از دوستان اذیت و آزارهایی کرده بودند که باعث این اتفاقات شده بود.
رحمتی افزود: سال گذشته هم سقف قرارداد را رعایت کردم و اتفاقا چند روز قبل به عزیزمحمدی و علیپور گفتم که سال گذشته خیلیها سقف را رعایت نکردند اما من به خاطر شما رعایت کردم و از جیب من رفت. امسال هم رعایت کردم در حالی که اگر میخواستم میتوانستم با مبلغی بسیار بالاتر به تیم دیگری بروم. در واقع باید بگویم خیلی بیشتر از کمی ضرر کردم.
-
مصاحبه محمد محمدی
محمدی: با رحمتی سال خوبی در استقلال خواهم داشت
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم استقلال تهران گفت: امسال در کنار رحمتی سال خوبی در این تیم خواهیم داشت.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمد محمدی پس از ثبت قراردادش با تیم استقلال در خصوص بازگشتش به این تیم پس از یکسال حضور در داماش گیلان اظهار داشت: پیشنهاداتی که امسال داشتم از شهرستانها بود اما پیشنهاد استقلال را خوب بررسی کردم و کمتر از 48ساعت با این تیم به توافق رسیدم.
وی افزود: با توجه به شناختی که از مهدی رحمتی دارم و هم در خارج و هم در داخل زمین با هم رفیق هستیم از همین رو مطمئنم امسال سال خوبی را پشت سر خواهیم گذاشت.
دروازهبان تیم استقلال در ادامه صحبتهایش، در خصوص اینکه مشکلی بین او و رحمتی پیش نمیآید گفت: مطمئن هستم مشکلی بین من و رحمتی به وجود نمیآید و در کنار رقابت امسال رفاقت خواهیم کرد.
محمدی تأکید کرد: مطمئن باشید روند گذشته که نامش دوستی و رفاقت بوده ادامهدار خواهد بود و رفاقت ما هم به مجموعه استقلال کمک خواهد کرد و هم به رحمتی در تیم ملی.